Best Model

Best Model

Son dakika best model haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan best model ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını best model haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Best Model

haberleri sayfasında son dakika yaşanan best model gelişmeleri de dahil olmak üzere 402 best model haberi bulunmuştur. Tüm best model haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024 Magazin
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Magazin
Best Model of Turkey kazananları açıklandı!
Best Model of Turkey kazananları açıklandı! Toplam 40 modelin yarıştığı Best Model Of Turkey 2023'ün kazananları belli oldu. Hatay'dan yarışmaya katılan Yağmur Karlı ile Ankara'yı temsil eden Metehan Varol 'En İyi Model' olarak yarışmada birinci oldular.
14.11.2023 Magazin
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden?
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden? Kardeşlerim dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Yeni sezona az bir süre kala dizinin hayranları Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu, neden? Sorusuna yanıt aramaya başladı.
17.08.2023 Televizyon
Aslıhan Karalar sezonu açtı, fiziğiyle tüm dikkatleri çekti!
Aslıhan Karalar sezonu açtı, fiziğiyle tüm dikkatleri çekti! 2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olan, 'Kuruluş Osman' dizisinde canlandırdığı 'Burçin Hatun' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslıhan Karalar, yaz sezonunu açtı. Tatil için Gündoğan'a giden ünlü isim objektiflere takıldı. 24 yaşındaki Karalar kusursuz fiziğiyle tüm bakışları üzerine topladı.
3.07.2023 Magazin
Sema Şimşek'ten eski eşi ve yeni ilişkisi ile ilgili açıklama! 'Biz zaten evli gibiyiz'
Sema Şimşek'ten eski eşi ve yeni ilişkisi ile ilgili açıklama! 'Biz zaten evli gibiyiz' 1994’te Best Model of Turkey birincisi seçilen Sema Şimşek, 2001 yılında Burak Hakkı ile dünyaevine girmiti. Bu evlilikten Rüzgar isimli bir oğulları olan çift, 2012'de boşanmıştı. Yaklaşık beş yıldır Erdoğan Erdal ile aşk yaşayan Şimşek, eski eşine ve yeni ilişkisine dair konuştu.
20.05.2023 Magazin
Eski eşler bir araya geldi!
Eski eşler bir araya geldi! Oyuncu-manken Burak Hakkı, 10 yıllık evliliğini 2012'de sonlandırdığı eski eşi Sema Şimşek ve oğlu Rüzgar ile birlikte çekilen bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eski eşlerin pozu büyük ilgi gördü.
19.05.2023 Magazin
Ömer dizisi Özgür kimdir? Ömer dizisi Şef Özgür'ü kim oynuyor? Yılmaz Kunt kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Özgür kimdir? Ömer dizisi Şef Özgür'ü kim oynuyor? Yılmaz Kunt kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Özgür kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinde Nisa'nın yeni partneri olan Şef Özgür karakterini Yılmaz Kunt canlandırıyor. Peki Yılmaz Kunt kimdir? Yılmaz Kunt hangi dizilerde oynadı?
3.04.2023 Televizyon
Aslıhan Karalar: Acımı, üzüntümü anlatmam zor
Aslıhan Karalar: Acımı, üzüntümü anlatmam zor 2017 Best Model Of Türkiye ve Best Model of The World birincisi Aslıhan Karalar, depremin şokunu atlatamadığını söyledi.
15.03.2023 Magazin
Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum!
Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum! 2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olan Aslıhan Karalar, katıldığı film galasında kameraların karşısına geçti. Aşk hayatıyla ilgili suru yöneltilen 23 yaşındaki tescilli güzel, "Şu an bekârım. Güvenebileceğim ve değer veren birisi olsun" dedi.
11.03.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı! Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Tolgahan Sayışman, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından ikinci seçilen 41 yaşındaki ünlü isim, mankenlikten oyunculuk sektörüne geçen biri olarak yaşadığı zorlukları anlattı. Hakkında yapılan "2000’li yılların yeni Tarık Akan'ı" yorumunu değerlendiren Sayışman, yapımcılık kararının sebeplerini de paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Burak Hakkı yeni bir aşka yelken açtı!
Burak Hakkı yeni bir aşka yelken açtı! Yunan güzel Hara Pappa ile yolları ayrılan Burak Hakkı, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, sürpriz birlikteliğini, sosyal medyada otomobilinin aynasından yansıyan aşk pozuyla duyurdu.
19.11.2022 Magazin
Onur Seyit Yaran: Hedefim zaten oyunculuktu
Onur Seyit Yaran: Hedefim zaten oyunculuktu 'Best Model Of Turkey 2016' birincisi Onur Seyit Yaran, önceki gün Etiler'de bulunan bir restorandan çıkarken görüntülendi. Tatil günü olduğunu söyleyen genç oyuncu, “Röportajımız vardı, onu yaptık. Şimdi de menajerimle yemek yiyeceğim” dedi.
6.11.2022 Magazin
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu!
Survivor Sahra Işık ve eşi İdris Aybirdi evlilik terapistine başvurdu! 2013 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında üçüncü olup, ülkemizi Malezya’da temsil eden, 'Survivor 2014', 'Survivor 2015' ve 2018 yılındaki 'All Star'da mücadele eden Sahra Işık, yarışma sonrası sosyal medya paylaşımları ve yaşadığı büyük değişimle adından söz ettiriyordu. Survivor Sahra, 2019'da dünyaevine girdiği ve geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı İdris Aybirdi ile evliliklerini kurtarmak için evlilik terapistine başvurdu.
28.10.2022 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir?
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? Geçtiğimiz aylarda Almanya’da Ceyhun Ergün ile evlendiğini duyuran Leyla Lydia Tuğutlu, hamile olduğunu açıkladı. 6 aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin adını açıkladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? İşte detaylar…
25.10.2022 Ünlüler Dünyası
Şevval Şahin'den yardım! "İlham olan biriyim"
Şevval Şahin'den yardım! "İlham olan biriyim" Miss Turkey 2018 güzellik yarışmasında birinci seçilerek ünlenen model Şevval Şahin, yarışmaya olan gönül borcunu ödedi.
19.09.2022 Magazin
Arka Sokakların genç yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber! Lenfoma kanserine yakalanmıştı
Arka Sokakların genç yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber! Lenfoma kanserine yakalanmıştı Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak oyunculuğu bıraktığını açıklayıp kaptanlık diploması alan Boğaç Aksoy'dan güzel haber geldi. Boğaç Aksoy, geçtiğimiz yıldan beri savaştığı lenfoma kanseriyle ilgili son bilgiyi verdi...
7.09.2022 Magazin
Balkan Ninnisi'nin Jovanka'sı Merih Öztürk'ün değişimi şaşırttı!
Balkan Ninnisi'nin Jovanka'sı Merih Öztürk'ün değişimi şaşırttı! TRT1'de ekranlara gelen yeni dizi Balkan Ninnisi'nin Jovanka'sı Merih Öztürk gündeme geldi. Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Hakan Boyav, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt ve Emre Bey gibi ünlü isimlerle başrolü paylaşan Öztürk'ün lise dönemine ait fotoğraflar gündeme geldi. 2018 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında üçüncü olan Merih Öztürk'ün yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşkına çevirdi.
20.07.2022 Magazin
Deniz Çatalbaş, güzelliği ve fit haliyle dikkat çekti!
Deniz Çatalbaş, güzelliği ve fit haliyle dikkat çekti! 2020 Best Model Of Turkey yarışmasında ikinci seçilen Deniz Çatalbaş, basketbol kariyerini noktalayarak oyuncu olmaya karar vermişti. Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Aslı Komiser' rolüyle ekranlarda göz dolduran oyuncu, Bodrum'da görüntülendi. Arkadaşlarıyla tatile çıkan Çatalbaş, denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.
2.07.2022 Magazin
Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca yakalandı! Boşanma sonrası yeni aşkı...
Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca yakalandı! Boşanma sonrası yeni aşkı... 2014 yılında evlendiği şarkıcı ve sunucu Petek Dinçöz'den geçtiğimiz haftalarda boşanan iş insanı Serkan Kodaloğlu, önceki gece Tarabya’da bir mekanda 2018 Best Model of the World birincisi Iman Casablanca ile görüntülendi. Kameraları fark edince panik olan ikilinin, basına birlikte görüntü vermeme planı tutmadı.
24.04.2022 Magazin
Duygu Çakmak kimdir, nereli, boyu ve kilosu ne?
Duygu Çakmak kimdir, nereli, boyu ve kilosu ne? Art Nicomedia Derneği, Dünya Sağlık Örgütü'nün düzenlediği 'Herkes İçin Sağlık' adlı kısa film festivalinde finale kalmaya hak kazandı. Aynı zamanda filmde, Miss Europe 2021 güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden ve 3'üncü olan Duygu Çakmak rol aldı. Söz konusu gelişmenin ardından Duygu Çakmak kimdir, nereli, boyu ve kilosu?  Sorularına yanıt aranamaya başlandı.
26.03.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Güzide Duran'dan 'ayrılık' iddialarına öpücüklü yanıt!
Güzide Duran'dan 'ayrılık' iddialarına öpücüklü yanıt! 1996 Best Model of Türkiye’de birinci olan Güzide Duran, 2008 yılında Adnan Aksoy ile dünya evine girmiş ve podyumlara veda etmişti. Son günlerde "Evliliği bitiyor" haberleri çıkan Duran, iddialara öpücüklü fotoğrafla yanıt verdi.
14.03.2022 Magazin
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Erkan Özerman'dan  Azra Akın'a olay sözler: Yaşatmazdım o kızı,evinde hapsederdim...
Erkan Özerman'dan Azra Akın'a olay sözler: Yaşatmazdım o kızı,evinde hapsederdim... Erkan Özerman'ın, 34'üncü Best Model erkek yarışmacılarına 'masaj yapma karşılığı ödül vadettiği' yönünde ahlaksız teklifte bulunduğu iddiası gündeme gelmişti. Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti. Bir dönem sevgili olan ikiliden Azra Akın'a sert ifadeler kullanan Özerman, "Onun Kıvanç’a attığı iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı. Evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı" dedi.
25.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Best Model ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki best model haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.