Erkan Özerman

Erkan Özerman

Son dakika Erkan Özerman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erkan Özerman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erkan Özerman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkan Özerman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkan özerman gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 erkan özerman haberi bulunmuştur. Tüm erkan özerman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Özerman hayatını kaybetti
Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti.
13.02.2024 Magazin
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti
Best Model Türkiye'nin kurucusu Erkan Özerman hayatını kaybetti Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman hayatını kaybetti. Ünlü organizatör, bir süredir hastanede kanser tedavisi görüyordu.
13.02.2024 Magazin
Best Model of Turkey kazananları açıklandı!
Best Model of Turkey kazananları açıklandı! Toplam 40 modelin yarıştığı Best Model Of Turkey 2023'ün kazananları belli oldu. Hatay'dan yarışmaya katılan Yağmur Karlı ile Ankara'yı temsil eden Metehan Varol 'En İyi Model' olarak yarışmada birinci oldular.
14.11.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Güngör Bayrak ameliyat oldu! İşte son durumu...
Ünlü oyuncu Güngör Bayrak ameliyat oldu! İşte son durumu... Geçtiğimiz haftalarda pankreas rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören oyuncu Güngör Bayrak'ın, pankreasının ameliyatla alındığı ve bir süre evinde istirahat edeceği öğrenildi.
7.09.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan’ın sahnesiyle ışıldadı.
21.07.2022 Televizyon
Azra Akın, Erkan Özerman'a dava açtı!
Azra Akın, Erkan Özerman'a dava açtı! Manken ve oyuncu Azra Akın, geçtiğimiz gün oğlu Demir ile Akmerkez’de objektiflere takıldı. Akın'a, Kıvanç Tatlıtuğ'la sevgili olduğu döneme ait ünlü organizatör Erkan Özerman'ın iddiaları soruldu.
29.01.2022 Magazin
Erkan Özerman'dan  Azra Akın'a olay sözler: Yaşatmazdım o kızı,evinde hapsederdim...
Erkan Özerman'dan Azra Akın'a olay sözler: Yaşatmazdım o kızı,evinde hapsederdim... Erkan Özerman'ın, 34'üncü Best Model erkek yarışmacılarına 'masaj yapma karşılığı ödül vadettiği' yönünde ahlaksız teklifte bulunduğu iddiası gündeme gelmişti. Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti. Bir dönem sevgili olan ikiliden Azra Akın'a sert ifadeler kullanan Özerman, "Onun Kıvanç’a attığı iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı. Evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı" dedi.
25.01.2022 Magazin
Aşkım Kapışmak'tan şaşırtan Erkan Özerman açıklaması!
Aşkım Kapışmak'tan şaşırtan Erkan Özerman açıklaması! Aşkım Kapışmak Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Kapışmak, geçtiğimiz hafta taciz iddiaları ile gündeme gelen Best Model yarışmasının organizatörü Erkan Özerman ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
28.10.2021 Magazin
Erkan Özarman skandalı itiraf etti! 'Ben teklif ediyorum'
Erkan Özarman skandalı itiraf etti! 'Ben teklif ediyorum' Erkan Özarman'dan skandal itiraf! BEST Model Of Turkey 2021 yarışmasının ardından ortaya atılan skandal iddialar magazin gündeminde yankılanmaya devam ediyor. Yarışmanın ‘Best Smile’ güzeli Elmas Yılmaz katıldığı bir canlı yayında gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulunmuştu. Elmas Yılmaz yarışmacılara "Erkan Özerman'a kim masaj yapmak ister?" şeklinde mesajlar atıldığını iddia etmişti. BEST model yarışmacılarına skandal teklifte bulunduğu iddialarını yalanlayan Erkan Özarman son olarak katıldığı canlı yayında öyle sözler sarf etti ki Özarman'nın açıklamaları itiraf niteliğindeydi.
22.10.2021 Magazin
Erkan Özarman canlı yayında kavga etti! 'Karşıma çıkardıklarınıza bakın'
Erkan Özarman canlı yayında kavga etti! 'Karşıma çıkardıklarınıza bakın' Best Model 2021 yarışmasının organizatörlüğünü yapan Erkan Özerman'ın yarışmacılara ahlaksız tekliflerde bulunduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Hakkındaki iddiaların ortaya çıktığı 2. Sayfa programına konuk olan Erkan Özerman, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı.
21.10.2021 Magazin
Best model yarışmasıyla ilgili olay iddia: Otel odasında masaj...
Best model yarışmasıyla ilgili olay iddia: Otel odasında masaj... TV8'in magazin gündemini belirleyen programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa canlı yayınına katılan Elmas Yılmaz, "Best Model'da dereceye girecekler önceden belliydi, onlara ayrı otel odası tutuldu. Dereceye gireceği belli olanlar Erkan Özerman'a masaj yapmaya çağırıldı." gibi iddialarda bulundu.
18.10.2021 Magazin
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
Olay yaratan o kareyi anlattı: Fotoğraf için oturduk
Olay yaratan o kareyi anlattı: Fotoğraf için oturduk 34. Best Model Türkiye yarışmasının yarı final elemelerinden basına yansıyan fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman o karelerle ilgili açıklama yaptı.
9.07.2021 Magazin
Yalıda düğün! Tuba Büyüküstün de katıldı
Yalıda düğün! Tuba Büyüküstün de katıldı Rahmetli siyasetçi İsmet Sezgin’in torunu Hazel Levent, Londra’da tanıştığı okul arkadaşı Fransız Fabrice ile Esma Sultan Yalısı’nda evlendi.
7.08.2019 Magazin
'Beni keşfeden Yılmaz Güney'dir'
'Beni keşfeden Yılmaz Güney'dir' Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye kazanan 'Yol' filminde rol alan Güngör Bayrak, "Beni keşfeden Yılmaz Güney oldu" dedi.
16.05.2018 Magazin
Beni Yılmaz Güney keşfetti
Beni Yılmaz Güney keşfetti 20 yıl önce Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye’yi kazanan Yılmaz Güney’in yönettiği ‘Yol’ dört bölümdü, beşinci bölüm ise uzun olduğu için kesilmişti.
15.05.2018 Magazin
63 yıllık resmi sergilendi
63 yıllık resmi sergilendi Gelirinin yarısı Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlanacak olan ‘Benim Yaşam Rengim’ sergisi önceki akşam Beşiktaş Soul’n Art Galeri’de sanatseverlerle buluştu.
23.03.2018 Magazin
Son 30 yılın  en iyi modeli
Son 30 yılın en iyi modeli ‘Best Model of Turkey 2017’nin yarı finali yapıldı. Organizatör Erkan Özerman, “30 yılın en iyi modeli Şenay Akay” açıklamasını yaptı.
18.07.2017 Magazin
Ünlü olunca menajer değiştiriyorlar
Ünlü olunca menajer değiştiriyorlar Bugünün birçok televizyon yıldızı, şöhreti yakalamalarını sağlayan menajerlerine ilk fırsatta sırt çeviriyor. Şöhret sonrası çeşitli nedenlerde ajans ve menajerlerinde değişikliğe giden ünlüler sözleşmelerini tek taraflı feshettikleri için açılan tazminat davalarıyla karşı karşıya...
5.05.2017 Arşiv
Mehter Marşı’yla büyülediler
Mehter Marşı’yla büyülediler Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu, önceki gün Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda verdiği konserde ‘Mehter Marşı’nı seslendirerek dinleyen herkesi büyüledi
8.04.2017 Magazin
Yaşadığım sürece yarışma olacak
Yaşadığım sürece yarışma olacak Önceki gün 29. kez düzenlenen Best Model Turkey yarışmasının organizatörü Erkan Özerman, “Yaşadığım müddetçe bu yarışmayı yapacağım” dedi.
12.10.2016 Magazin
Şevval Sam'a Belçika vetosu
Şevval Sam'a Belçika vetosu Zeki Müren’in 1970 yılında Jacques Brel’in dünyaca ünlü Fransızca aşk şarkısı ‘Ne me Quitte Pas’ya Türkçe söz yazarak söylediği ‘Beni Terk Etme’, 46 yıl sonra kriz çıkardı.
13.04.2016 Magazin
1 yılda 25 yıllık izlendi
1 yılda 25 yıllık izlendi YouTube üzerinden karşılıksız ve Türkçe içerik sunan dijital platform Motto Müzik, birinci yaşını Salon İKSV’de düzenlenen davetle kutladı.
30.03.2016 Magazin
Sıra Dışı İnsanlar belgeseli Cemal Reşit Bey’de gösterildi
Sıra Dışı İnsanlar belgeseli Cemal Reşit Bey’de gösterildi Yapımcılığını Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun, yönetmenliğini Orhan Tekeoğlunun yaptığı ‘Sıra Dışı İnsanlar’ belgeselinin gala gösterimi, 18 Aralık’ta Cemal Reşit Bey’de yapıldı.
23.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Erkan Özerman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkan özerman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.