Azra Akın

Azra Akın

Son dakika azra akın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan azra akın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını azra akın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azra Akın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azra akın gelişmeleri de dahil olmak üzere 440 azra akın haberi bulunmuştur. Tüm azra akın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından da Miss World'de Dünya Güzeli olan Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlendi. 2018 yılında oğlu Demir'i kucağına alan Akın, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Doğumuna sayılı günler kala ünlü manken, ailesiyle poz verdi.
5.04.2024 Magazin
Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti! Doğal güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti! Doğal güzelliği ile yıllara meydan okuyor 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti.
19.11.2023 Magazin
Azra Akın tatilde! Tescilli güzel fit haliyle dikkat çekti
Azra Akın tatilde! Tescilli güzel fit haliyle dikkat çekti Tatil için Bodrum’u tercih eden Azra Akın, önceki gün ailesiyle Ortakent’te görüntülendi.
10.08.2023 Magazin
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler!
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler! Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşkent Film Festivali’nde Türk sineması için özel bir gece düzenlendi. Geceye Türkiye'den Burak Özçivit, Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay ve Azra Akın gibi ünlü isimler katıldı. Büyük ilgi gören festivalin perde arakasında yaşananlar çok konuşuldu. Serdar Gökhan Burak Özçivit'e ağır sözler söyledi.
21.09.2022 Magazin
Azra Akın tatilin tadını çıkartıyor!
Azra Akın tatilin tadını çıkartıyor! Bir süredir ekranlarda olmayan 2002 Türkiye ve Kâinat Güzeli Azra Akın, 2017 yılında nikâh masasına oturduğu Atakan Koru ve 2018'de kucaklarına aldıkları oğulları Demir ile Bodrum'da tatilde. Ortakent'teki bir otelin plajında görüntülenen 40 yaşındaki manken, gün boyu eşi ve üç yaşındaki oğluyla birlikte deniz keyfi yaptı.
4.08.2022 Magazin
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Azra Akın: Maneajerimin parası alındı, iyi niyetimin kurbanı oldum
Azra Akın: Maneajerimin parası alındı, iyi niyetimin kurbanı oldum Azra Akın, yardıma muhtaç insanlara umut olmak isterken zor duruma düşmüştü. Bazı yardımların ihtiyaç sahiplerine gitmediğini öğrenince ilişkisini kesen Akın, “İnsanlara yardım etmeye çalışırken iyi niyetimin kurbanı oldum" dedi.
16.04.2022 Magazin
Azra Akın, Erkan Özerman'a dava açtı!
Azra Akın, Erkan Özerman'a dava açtı! Manken ve oyuncu Azra Akın, geçtiğimiz gün oğlu Demir ile Akmerkez’de objektiflere takıldı. Akın'a, Kıvanç Tatlıtuğ'la sevgili olduğu döneme ait ünlü organizatör Erkan Özerman'ın iddiaları soruldu.
29.01.2022 Magazin
Erkan Özerman'dan  Azra Akın'a olay sözler: Yaşatmazdım o kızı,evinde hapsederdim...
Erkan Özerman'dan Azra Akın'a olay sözler: Yaşatmazdım o kızı,evinde hapsederdim... Erkan Özerman'ın, 34'üncü Best Model erkek yarışmacılarına 'masaj yapma karşılığı ödül vadettiği' yönünde ahlaksız teklifte bulunduğu iddiası gündeme gelmişti. Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti. Bir dönem sevgili olan ikiliden Azra Akın'a sert ifadeler kullanan Özerman, "Onun Kıvanç’a attığı iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı. Evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı" dedi.
25.01.2022 Magazin
Azra Akın: Son dönemde herkes birbirine benziyor
Azra Akın: Son dönemde herkes birbirine benziyor Azra Akın ile Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Kalamış'ta yeni nesil güzellik teknolojilerinin tanıtıldığı etkinlikte objektiflere yansıdı. Akın, estetiğe karşı olmadığını ancak herkesin son dönemde birbirine benzediğini gözlemlediğini anlattı.
11.12.2021 Magazin
2002 Miss World güzeli Azra Akın'dan dolandırılma açıklaması
2002 Miss World güzeli Azra Akın'dan dolandırılma açıklaması 2002 Miss World güzeli Azra Akın, geçen aylarda sunucusu olduğu bir ödül töreninde dolandırılma iddialarının ardından açıklama yaptı.
5.12.2021 Magazin
Çok Güzel Hareketler 2'de sürpriz konuklar
Çok Güzel Hareketler 2'de sürpriz konuklar Azra Akın ve 2021 Miss Turkey Güzelleri, 'Çok Güzel Hareketler 2' ye konuk oluyor.
25.09.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2'ye bu Azra Akın konuk oluyor!
Çok Güzel Hareketler 2'ye bu Azra Akın konuk oluyor! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
24.09.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2'ye Azra Akın konuk oluyor!
Çok Güzel Hareketler 2'ye Azra Akın konuk oluyor! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
21.09.2021 Televizyon
Azra Akın güzel haberi verdi: Ayrı bir tutkum var!
Azra Akın güzel haberi verdi: Ayrı bir tutkum var! Tescilli güzel Azra Akın, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü model, yönetiminde olduğu dernek, rol almak istediği projeler ve jüriliğini yaptığı Miss Turkey yarışması hakkında konuştu.
13.09.2021 Magazin
Azra Akın'dan aşk paylaşımı
Azra Akın'dan aşk paylaşımı Dört yıl önce dünyaevine giren Azra Akın-Atakan Koru çiftinin mutlu evliliği devam ediyor. 2002 Dünya Güzeli Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi ile aşklarını gözler önüne serdi.
24.02.2021 Magazin
Ağlatan jübile!
Ağlatan jübile! Yıldırım Mayruk son defilesini yaparak, 60 yıllık meslek hayatına veda etti. Ünlü modacının jübilesi, podyumu ağlattı.
25.09.2020 Magazin
Azra Akın'dan Demir paylaşımı
Azra Akın'dan Demir paylaşımı 2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın, 3 yıl önce Atakan Koru ile evlenmişti. İkili, 2018'de oğulları Demir'i kucaklarına almıştı.
11.09.2020 Magazin
Azra Akın: Seninle her şeye varım ben
Azra Akın: Seninle her şeye varım ben Dünya Güzeli Azra Akın, eşi Atakan Koru'yla 3'üncü evlilik yıl dönümlerini romantik sözlerle kutladı.
24.08.2020 Magazin
"Sosyal sorumluluk projeleri huzur veriyor"
"Sosyal sorumluluk projeleri huzur veriyor" Azra Akın önceki gün Nişantaşı’nda objektife takıldı.
8.07.2020 Magazin
Azra Akın'dan Demir’e resim dersi
Azra Akın'dan Demir’e resim dersi Koronavirüs günlerinde eşi Atakan Koru ve oğlu Demir’le evinde vakit geçiren Azra Akın, sosyal medyada sık sık paylaşım yapıyor.
18.05.2020 Magazin
Azra Akın'a tepki yağdı! O paylaşım
Azra Akın'a tepki yağdı! O paylaşım Azra Akın sosyal medya hesabından çocuğuyla birlikte park eğlencesi yaparken çekilmiş bir fotoğrafını 'Çocukla çocuk olmak' notuyla paylaşınca tepkilere sebep oldu.
14.03.2020 Magazin
Azra Akın ve ailesi alışveriş turunda
Azra Akın ve ailesi alışveriş turunda Eski Türkiye güzeli Azra Akın, önceki gün eşi Atakan Koru ve oğlu Demir Koru ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
23.02.2020 Magazin
Anne-oğul pozu
Anne-oğul pozu İki yıl önce Atakan Koru ile nikah masasına oturan Azra Akın, oğlu Demir ile anne-oğul pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.
17.02.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Azra Akın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azra akın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.