Gazete Vatan Logo
Magazin Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum!

Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum!

2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olan Aslıhan Karalar, katıldığı film galasında kameraların karşısına geçti. Aşk hayatıyla ilgili suru yöneltilen 23 yaşındaki tescilli güzel, "Şu an bekârım. Güvenebileceğim ve değer veren birisi olsun" dedi.

Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum!

Oyuncu kadrosunda İnan Ulaş Torun, Eslem Akar, Levent Sülün, Aleyna Dalveren, Metin Keçeci, Tülay Bulut, Tayfun Sav, Buğra Ağalday, Ahmet Dursun, Fatoş Baş ve Funda Dönmez'in yer aldığı 'Ulan Salih' filminin galası, önceki akşam Özdilek Sinema Salonları'nda gerçekleşti.

"BU ROLÜ KENDİME ÇOK YAKIŞTIRDIM"

Galada basın mensuplarının sorularına yanıt veren Aleyna Dalveren, "Heyecanlıyım, harika bir proje oldu. Bu rolü kendime çok yakıştırdım. İnşallah ikincisi de gelecektir" dedi.

"SÜREKLİ KOMEDİ OYNAMIYORUM"

İnan Ulaş Torun, "Bu projeyi diğerlerinden ayıran nedir?" sorusuna, "Bir sürü bağımsız işte oynadım. Bağımsız işlerin sizlerle buluşması kolay olmuyor. O yüzden size sürekli komedi oynuyorum gibi geliyor. Daha naif ve daha insan hikayesi bu. Dolandırandan çok dolandırılan bir roldeyim" cevabını verdi.

"ÜÇ FARKLI PROJEDE OYNADIM"

Galaya katılanlar arasında Aslıhan Karalar da vardı. "Heyecanlıyım. Güzel bir işin bizi beklediğine eminim" diyen oyuncu, "Üç farklı projede yer aldım. Bir çok rolde göreceksiniz beni. Çok da spoiler (detaylar hakkında bilgi) veremiyorum. İnşallah izlersiniz hepsini" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"SEVGİYE VE AŞKA AÇIĞIM"

Aslıhan Karalar, özel hayatıyla ilgili olarak ise "Şu an gerçekten bekârım ve uzun zamandır bu şekildeyim. İnşallah olur birisi. Sevgiye, aşka açığım. Güvenebileceğim ve değer veren birisi olsun. Ankara'dan geldim, küçük bir şehirden geldim yani. Orada değer verme kavramı buradan çok daha farklı. İstanbul'da pek insanlara güvenemiyorum" şeklinde konuştu.