Aslıhan Karalar

Aslıhan Karalar

Son dakika Aslıhan Karalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslıhan Karalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslıhan Karalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslıhan Karalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslıhan karalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 aslıhan karalar haberi bulunmuştur. Tüm aslıhan karalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide Oyuncu Erkan Petekkaya, yönetmen koltuğunda İhsan Taş’ın oturduğu, çekimleri Çanakkale’de tamamlanan 'Filme Gel' ile ilk kez bir absürt komediyle seyirci karşısına çıkıyor.
6.12.2023 Magazin
Aslıhan Karalar sezonu açtı, fiziğiyle tüm dikkatleri çekti!
Aslıhan Karalar sezonu açtı, fiziğiyle tüm dikkatleri çekti! 2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olan, 'Kuruluş Osman' dizisinde canlandırdığı 'Burçin Hatun' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslıhan Karalar, yaz sezonunu açtı. Tatil için Gündoğan'a giden ünlü isim objektiflere takıldı. 24 yaşındaki Karalar kusursuz fiziğiyle tüm bakışları üzerine topladı.
3.07.2023 Magazin
Aslıhan Karalar: Acımı, üzüntümü anlatmam zor
Aslıhan Karalar: Acımı, üzüntümü anlatmam zor 2017 Best Model Of Türkiye ve Best Model of The World birincisi Aslıhan Karalar, depremin şokunu atlatamadığını söyledi.
15.03.2023 Magazin
Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum!
Aslıhan Karalar: Aşka açığım ama İstanbul'da insanlara güvenemiyorum! 2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olan Aslıhan Karalar, katıldığı film galasında kameraların karşısına geçti. Aşk hayatıyla ilgili suru yöneltilen 23 yaşındaki tescilli güzel, "Şu an bekârım. Güvenebileceğim ve değer veren birisi olsun" dedi.
11.03.2023 Magazin
Aslıhan Karalar 23 yaşına bastı! Pasta detayı...
Aslıhan Karalar 23 yaşına bastı! Pasta detayı... Aslıhan Karalar, 27 Nisan’daki doğum gününü önceki akşam kutladı. Karalar için hazırlanan pastanın üzerinde oyuncunun sıklıkla kullandığı “uyku modunda kalmışım”, “burcunu öğren” gibi ilginç cümleler yer aldı.
12.05.2022 Magazin
Tuvana Türkay ile Aslıhan Karalar'ın deniz keyfi!
Tuvana Türkay ile Aslıhan Karalar'ın deniz keyfi! Geçtiğimiz haftalarda tatil sezonunu Fethiye'de açan Tuvana Türkay, kendisi gibi oyuncu arkadaşı Aslıhan Karalar ile plajda buluştu. Önceki gün Yalıkavak'taki bir otelde görüntülenen oyuncular, denizin keyfini çıkardı.
23.07.2021 Magazin
Aslıhan Karalar: Sade tercih ediyorum
Aslıhan Karalar: Sade tercih ediyorum Aslıhan Karalar, siyahlar içinde Nişantaşı’ndaydı.
13.02.2021 Magazin
'Gideceğim günü iple çekiyorum'
'Gideceğim günü iple çekiyorum' New York Üniversitesi’nde yüksek lisansa başlayan Aslıhan Karalar, devam eden pandemi nedeniyle ABD’ye gidemedi.
17.01.2021 Magazin
Aslıhan Karalar'dan yeni imajı görenleri şaşırttı
Aslıhan Karalar'dan yeni imajı görenleri şaşırttı Oyuncu Aslıhan Karalar'ın saçının son hali görenleri şaşırttı.
24.10.2020 Magazin
Aslıhan Karalar plajda rüzgar gibi esti
Aslıhan Karalar plajda rüzgar gibi esti 'Kuruluş Osman' dizisinde 'Burçin Hatun' karakterine hayat veren Aslıhan Karalar, Bodrum'da tatiline devam ediyor.
1.09.2020 Magazin
Aslıhan Karalar göz kamaştırdı
Aslıhan Karalar göz kamaştırdı Oyuncu Aslıhan Karalar, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi.
12.08.2020 Magazin
Aslıhan Karalar denge tahtasında
Aslıhan Karalar denge tahtasında Aslıhan Karalar, Bodrum tatiline devam ediyor. Sabah formunu koşarak koruyan Karalar öğle saatlerinde denge tahtasına çıkıp sporuna devam etti.
26.07.2020 Magazin
Aslıhan Karalar arkadaşının omzuna çıktı
Aslıhan Karalar arkadaşının omzuna çıktı Çeşme tatiline devam eden Aslıhan Karalar, önceki gün Dalyan The Beach Of Momo da objektiflere yansıdı.
16.07.2020 Magazin
Aslıhan Karalar: Mantı açtım, dolma sardım
Aslıhan Karalar: Mantı açtım, dolma sardım Aslıhan Karalar, önceki gün market alışverişi çıkışı görüntülendi.
7.05.2020 Magazin
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir?
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir? Burak Özçivit'in başrolde oynadığı Atv'nin yeni dizisi Kuruluş Osman'ın 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz dizinde 3 sezon Ateş rolünü canlandıran Eren Vurdem’in Kuruluş Osman dizisine katıldığı görüldü. Peki, Eren Vurdem kimdir, nerelidir?
26.11.2019 Yaşam
Kuruluş Osman: Burçin Hatun Aslıhan Karalar kimdir? Kaç yaşında, nerelidir?
Kuruluş Osman: Burçin Hatun Aslıhan Karalar kimdir? Kaç yaşında, nerelidir? Kuruluş Osman dizinin ilk bölümü ile ilgili tanıtım videosunun yayınlanmasından sonra, dizi hakkında merak edilenler de arttı. Dizinin ilk bölümü 20 Kasım Çarşamba günü ATV ekranlarında olacak. Peki, Kurtuluş Osman’da Burçin Hatun karakterine hayat veren Aslıhan Karalar kimdir? Aslıhan Karalar kaç yaşındadır?
20.11.2019 Yaşam
Çığlık attı: Dondum, buz gibi
Çığlık attı: Dondum, buz gibi Best Model of The World 2017 birincisi Aslıhan Karalar, Bodrum tatiline devam ediyor
17.06.2019 Magazin
'Yakın zamanda güzel gelişmeler olacak'
'Yakın zamanda güzel gelişmeler olacak' Best Model Of the World 2017 birincisi Aslıhan Karalar, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
9.04.2019 Magazin
'Lütfen o fotoğrafları kullanmayın'
'Lütfen o fotoğrafları kullanmayın' Objektiflere hazırlıksız yakalanan Best Model of The World 2017 birinci güzeli Aslıhan Karalar, "Lütfen o fotoğrafları kullanmayın. Ben size güzel poz vereyim. Bunları kullanın gazetelerde" dedi.
2.02.2019 Magazin
Aslıhan Karalar: Sadece arkadaşız
Aslıhan Karalar: Sadece arkadaşız Aslıhan Karalar, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Hakan Sabancı’yla arkadaş olduklarını söyledi.
15.01.2019 Magazin
Neslihan Atagül'den boşanma açıklaması
Neslihan Atagül'den boşanma açıklaması Ünlü oyuncular önceki akşam Bebek Lucca'da düzenlenen bir partiye katıldı.
14.12.2018 Magazin
Kararsız güzel
Kararsız güzel Türkiye güzeli Aslıhan Karalar, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.
12.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslıhan Karalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslıhan karalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.