Berrak

Berrak

Son dakika berrak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berrak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berrak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berrak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berrak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.171 berrak haberi bulunmuştur. Tüm berrak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Berrak Tüzünataç: Her söylediğim yanlış anlaşılıyor
Berrak Tüzünataç: Her söylediğim yanlış anlaşılıyor Berrak Tüzünataç, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere takıldı. Tempolu adımlarla yürüyen güzel oyuncu, spor giyim tarzıyla dikkat çekti.
28.03.2024 Magazin
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi Geçtiğimi haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı kalça dansı videosuyla gündeme gelen oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Dans görüntüleri hatırlatılan Tüzünataç, “Ne dansmış ya?” diye cevap verdi.
17.02.2024 Magazin
Lucid Rüya Nedir, Nasıl Görülür? Lucid Dreaming Mümkün Mü, Kimler Görür?
Lucid Rüya Nedir, Nasıl Görülür? Lucid Dreaming Mümkün Mü, Kimler Görür? Rüyalar insanlar için her zaman gizemli olmuştur. Rüyalar hakkında konuşmuşlar ve kafa yormuşlardır. Çeşitli rüya tipleri vardır bunlar arasından herkesin merak ettiği Lucid rüya diğer adıyla berrak rüya yer alır. Lucid rüyada, rüyayı gören kişinin bilinci açıktır ve kontrol edebilir.
31.01.2024 Sağlık
Safir Taşı Özellikleri Nelerdir? Safir Taşının En Bilinen Faydaları...
Safir Taşı Özellikleri Nelerdir? Safir Taşının En Bilinen Faydaları... Safir taşı korindon grubunda yer alır ve birçok farklı renkte olabilir. En sık rastlanan safir renkleri arasında kahverengi, beyaz, yeşil, pembe, gri, turuncu ve sarı vardır.
30.01.2024 Yaşam
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları...
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları... Amazonit taşı uyum taşı olarak da bilinen bir doğal taştır. Amazonit taşının rengi mavi, yeşil ve koyu mavi arasında farklılık gösterir ve turkuaz da olabilir.
30.01.2024 Yaşam
Rüyada Temiz Su Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Berrak Su Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Temiz Su Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Berrak Su Nasıl Yorumlanır? Rüyada temiz su görmek hayra ve kısmete yorulan bir rüyadır. Rüyasında temiz su gören kişilerin hayatlarında temiz bir sayfa açacakları ve başarılı olup sıkıntılı günleri geride bırakacakları rivayet edilir.
15.01.2024 Eğitim
Rüyada Balkabağı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Balkabağı Tatlısı Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Balkabağı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Balkabağı Tatlısı Yemek Nasıl Yorumlanır? Mevki ve makam sahibi olmak üzere rüyada balkabağı tatlısı görmek yorumlanır. Aynı zamanda mal sahibi olacağına ve bu konuda istediği noktaya geleceği yönünde delalet eder. Arzu ettiği evi alacağına ve ailesiyle rahat bir yaşam sürdüreceği üzerine delalet eder.
8.01.2024 Eğitim
Berrak Tüzünataç'tan aşk açıklaması: Hayır demem
Berrak Tüzünataç'tan aşk açıklaması: Hayır demem Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen Berrak Tüzünataç, aşk hayatıyla ilgili konuştu. .Ünlü oyuncu, Teoman'ın , "Yeni yılda biraz daha spor yapıp hayatıma önem vereceğim" cümlesini de değerlendirdi.
8.01.2024 Magazin
Burun Akıntısı Nasıl Geçer? Burun Akıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Burun Akıntısı Nasıl Geçer? Burun Akıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Burun akıntısı, aşırı şekilde burun boşalmasına denir. Akışkan, yoğun bir mukus, berrak bir sıvı ya da bunların arasında bir kıvama da sahip olabilir. Akıntı boğazın arkasından aşağıya ya da burun deliklerinden dışarıya geniz akıntısı şeklinde ya da her iki şekilde de olabilir. Bazen bu burun akıntısına da burun tıkanıklığı eşlik edebilir.
1.01.2024 Sağlık
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları...
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları... Yıldız taşı azim taşı olarak da bilinen bir taştır. Laboratuvar ortamında üretilen yıldız taşı genelde kırmızı tonlarda olsa da farklı renklerde üretilmeleri de mümkündür.
23.12.2023 Yaşam
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i iki özel konserle anıyor. Daimî Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, Bulgar Liya Petrova ile seslendireceği Erich Korngold’un Keman Konçertosunu’nun ardından kemança, kanun, ud ve ney ustaları Mehri Arifqızı, Göksel Baktagir, Yurdal Tokcan ve Ercan Irmak ile Gökyiğit’in en sevdiği eserlerin icra edileceği konserde İstanbul ve İzmir’deki klasik müzik severler, unutulmaz bir geceye şahit olacak.
24.11.2023 Kültür Sanat
Türkiye'nin yedi renkli gölünde su seviyesi kritik seviyede! Yarı yarıya azaldı
Türkiye'nin yedi renkli gölünde su seviyesi kritik seviyede! Yarı yarıya azaldı Günün değişik zamanlarında farklı renkler alan, etrafı elma ve şeftali bahçeleriyle çevrili, berrak plajlarıyla ünlü, Türkiye’nin dördüncü büyük doğa harikası Eğirdir Gölü'ndeki su seviyesi kritik seviyelere yaklaşıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji bölümü öğretim üyesi aynı zamanda Su Enstitüsü müdürlüğünü yürüten Doç. Dr. Şehnaz Şener, 1969 yılı Haziran ayından itibaren bugüne kadar göl hacminin yarı yarıya azaldığını belirterek “Göl yüzey alanının ise 55 kilometre kare daha küçüldüğünü söyleyebiliriz” dedi.
22.09.2023 Yaşam
Sezonu Bodrum’da açtı, Çeşme’de devam ediyor! Berrak Tüzünataç’ın denizde sohbet keyfi
Sezonu Bodrum’da açtı, Çeşme’de devam ediyor! Berrak Tüzünataç’ın denizde sohbet keyfi Ünlüler deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonu haziran ayında Bodrum'da açan Berrak Tüzünataç, bu kez Çeşme'de objektiflere yansıdı.
17.08.2023 Magazin
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu!
Nejat İşler'e eski sevgilisi Berrak Tüzünataç soruldu! Son olarak 'Aile' dizisinde rol olan Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, gazetecilerin bir dönem aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile ilgili sorusu üzerine ilginç bir yanıt verdi.
30.07.2023 Magazin
Berrak Tüzünataç bikinili pozlarıyla olay yarattı! 'Sen hiç pizza yemiyor musun?'
Berrak Tüzünataç bikinili pozlarıyla olay yarattı! 'Sen hiç pizza yemiyor musun?' Ekranlara dönmeye hazırlanan Berrak Tüzünataç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. Sezon öncesi tatile çıkan Tüzünataç, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarla adından söz ettirdi. Tüzünataç'ın paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.
24.07.2023 Magazin
Berrak Tüzünataç derin yırtmaçlı pozuyla göz kamaştırdı!
Berrak Tüzünataç derin yırtmaçlı pozuyla göz kamaştırdı! Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Berrak Tüzünataç sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Instagram sayfasından paylaştığı cesur fotoğraflarıyla sık sık gündem olan Berrak Tüzünataç, şimdi ise derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.
18.06.2023 Magazin
Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç sezonu açtı!
Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç sezonu açtı! Özge Özpirinçci tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Yanında ailesi ve sıkı dostu Berrak Tüzünataç da vardı. İkili önceki gün denize girdi. İkisinin de formda vücudu görenleri hayran bıraktı.
6.06.2023 Magazin
Berrak Tüzünataç bikinili pozlarını paylaştı!
Berrak Tüzünataç bikinili pozlarını paylaştı! Berrak Tüzünataç, yakın arkadaşları ile Marmaris’e tatile gitti.
2.06.2023 Magazin
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı!
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı! İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Magazin
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı
Danla Bilic - Kubilay Aka aşkı neden bitti? 'Kafalar uyuşmadı' dedi ve açıkladı 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.
23.05.2023 Gündem
Berrak Tüzünataç'tan 'taciz' sorusuna yanıt
Berrak Tüzünataç'tan 'taciz' sorusuna yanıt Berrak Tüzünataç, Danla Bilic’in YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu; "Gerçekten hiç fiziksel tacize uğradın mı? Benimle bu gece olursan, işi kaparsın gibi teklifler aldın mı?” sorularına yanıt verdi.
23.05.2023 Magazin
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği ve kıyasıya mücadele ettiği 2023 Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları bu hafta sonu Carpe Diem Equestrian Team Ana Sponsorluğunda İlk ayak müsabakasını gerçekleştirdi.
22.05.2023 Diğer Sporlar
Bahar aylarında hayatı kabusa çeviriyor! Uzmanlardan ‘alerjik rinit’ uyarısı
Bahar aylarında hayatı kabusa çeviriyor! Uzmanlardan ‘alerjik rinit’ uyarısı İklim krizi mevsimsel alerjilerin giderek daha yaygın hale gelmesine neden oluyor. Alerji Mevsimi her geçen yıl daha uzun sürüyor ve daha şiddetli oluyor. Bunların başında ise bahar aylarında ortaya çıkan alerjik rinit geliyor. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Şenol Polat ise bu süreçte ortaya çıkabilecek enfeksiyonlara ve sinüzitlere karşı uyarıda bulundu.
21.05.2023 Sağlık
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sayım şeffaflıkla ilerliyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP’nin açıklamalarına tepki göstererek, “Çıkıp da sayım süreci devam ederken biz hiçbir şekilde seçim sonucu açıklamayız. Milletimiz müsterih olsun. Sayım devam etmektedir. Bütün siyasi partilerin temsilcileri oradadır. Vatandaşlarımız oradadır. Türk demokrasisi, bütün dünya önünde alnımızı ak edecek bir sınav vermeye devam etmektedir. Ekrem İmamoğlu çıktı 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dur diyerekten bir açıklama yaptı. Bu diktatörce bir yaklaşımdır. Milli iradeye saygısızlıktır” dedi.
14.05.2023 Gündem
Balıklıgöl artık berrak! Çalışmalarda sona gelindi
Balıklıgöl artık berrak! Çalışmalarda sona gelindi Şanlıurfa'nın simgesi olan Balıklıgöl’de deprem ve sel felaketleri sonrası çamur rengini alan suyun rengi normale döndü. Göl ve çevresinde başlayan güçlendirme ile restorasyon çalışmalarında da sona gelindi.
12.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berrak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berrak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.