Berna

Berna

Son dakika berna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berna gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.386 berna haberi bulunmuştur. Tüm berna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Magazin
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan  belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan belli oldu: Seda o ihtimal karşısında gözyaşlarını tutamadı Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Oyun sırasında Yunus Emre'nin kazası sürekleri ağza getirdi. Öte yandan iletişim oyununun ardından eleme potasında yer alan Merve, Aysu, Aleyna ve Berna'nın performansa göre düello eşleşmeleri belli oldu. Peki, Peki, Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor ödülü kim aldı?
28.03.2024 Magazin
Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı'ya hakaret eden sanığın cezası açıklandı
Süper Lig'in ilk kadın başkanı Berna Gözbaşı'ya hakaret eden sanığın cezası açıklandı "Süper Lig'in ilk kadın başkanı" olma unvanını taşıyan Kayserispor'un eski Başkanı Berna Gözbaşı'ya sosyal medya üzerinden, "kaybol git şuradan maymun dönmesi seni" diye hakaret eden sanığa 2 ay 5 gün hapis cezası verildi.
27.03.2024 Gündem
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Survivor'da adaya veda eden isim şoke etti! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor'da adaya veda eden isim şoke etti! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
15.03.2024 Magazin
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da Berna konseyde adının çıkmasına şaşırmadığını ifade etti. Nagihan Karadere geri döndü. Yunus Emre ile Yaman arasında tansiyon yükseldi. Haftanın iletişim ödülü oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar nefes kesen bir performans sergiledi. Peki, Survivor iletişim ödülü oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kim oldu?
14.03.2024 Magazin
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu!
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu! Çağla Şıkel'in benzerlikleriyle sık sık gündeme gelen ablası Berna Şıkel mutluluğa "Evet" dedi. Düğünde Şıkel ailesinin mutluluğuna ortak olan bir isim dikkat çekti. Berna Şıkel ile Murat Fincan'ın nikah şahitleri Çağla Şıkel ile kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli oldu. İşte Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel'in düğününden renkli kareler...
10.03.2024 Magazin
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre Acun'dan fırçayı yedi, konseyi terk etti
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre Acun'dan fırçayı yedi, konseyi terk etti Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Kıran kırana mücadelede dokunulmazlığı alan Kırmızı Takım oldu. Yunus Emre önce Berna ile sonra da Hakan ile kavga ediyor. Yunus Emre, konseyde Acun Ilıcalı'nın ''Bu yarışmada eğer kurallara uymuyorsanız sonucuna katlanırsınız'' demesinin ardından yayını terk etti. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
10.03.2024 Magazin
Survivor'da ödül sürprizi: Rio Karnavalı için yarışacaklar! Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu?
Survivor'da ödül sürprizi: Rio Karnavalı için yarışacaklar! Survivor All Star'da eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Bu bölümde Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı. Konseyde yedeklerden iki kişinin takımlara katılacağını, iki kişinin de takımlarının değişeceğini açıkladı. Mavi takımdan Yunus Emre ile Kırmızı takımdan Berna'nın takım değişikliğini duyurdu. Peki Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını hangi takım kazandı?
21.01.2024 Televizyon
Survivor All Star'da adaya veda eden son isim belli oldu! Hakan Hatipoğlu'nun başına gelenler şoke etti
Survivor All Star'da adaya veda eden son isim belli oldu! Hakan Hatipoğlu'nun başına gelenler şoke etti 'Survivor All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Yarışma 10-9'luk yakın bir skorla bitti. Sahra, Berna, Kardeniz ve Seda Aktuğlu düeollo oyununa çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
19.01.2024 Magazin
Yılbaşı akşamı için beslenme tüyoları
Yılbaşı akşamı için beslenme tüyoları Yeni yılı karşıladığımız ilk saatlerde mide ağrısı, şişkinlik, hazımsızlık, baş ağrısı gibi problemleri yaşamamak için dikkatli beslenmekte fayda olduğunun altını çizen diyetisyen Berna Arslan, “Yemeklerinizin pişirme yönteminde kızartma yerine fırınlama, soteleme veya ızgara seçeneklerini seçmenizi öneririm. Hafif başlangıçları tercih ederek ana yemekten önce salata, ızgara sebze, zeytinyağlı meze varsa tüketilebilir" dedi.
27.12.2023 Vitrin
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk'ün DJ kız kardeşi Berna Öztürk, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ablasının hem Tarkan ile olan eski ilişkisinden, hem de kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşkından konuştu.
13.12.2023 Magazin
Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı?
Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı? UEFA Konferans Ligi sonrası Beşiktaş’ta seçimli olağanüstü genel kurulu kararı alındı. Kongrede başkanlığa aday olacak isim merak konusu oldu. Peki, Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı?
10.10.2023 Şampiy10
Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul ayağının kazananları belli oldu
Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul ayağının kazananları belli oldu Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu markası Türk Hava Yolları’nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup’ın İstanbul ayağı 23-24 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya Türk Hava Yolları’nın kurumsal ve sadık müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından da önemli isimler katıldı.
25.09.2023 Ekonomi
Koronavirüsün yeni varyantı 'Eris' 51 ülkede ortaya çıktı
Koronavirüsün yeni varyantı 'Eris' 51 ülkede ortaya çıktı Koronavirüsün gündemdeki yeni adı ‘Eris’ olurken Dünya Sağlık Örgütü de ‘bu varyantı izlemeye aldığını’ duyurdu. 51 ülkede görülen Eris varyantı en hızlı hastalık artışına yol açsa da ağır hastalık ve ölüm riski açısından korkutmuyor.
19.08.2023 Yaşam
Nalan filmi konusu nedir? Nalan filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?
Nalan filmi konusu nedir? Nalan filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler? Nalan filmi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Televizyon ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak Nalan filminin başrollerinde Açelya Topaloğlu, Sergen Deveci ve Berna Koraltürk yer alıyor. 2022 yılında vizyona girdiğinde dikkat çeken Nalan filmi oyuncuları da merak konusu oldu. Peki Nalan filmi nerede çekildi? İşte film hakkında merak edilenler...
13.08.2023 Televizyon
Şekip Taşpınar’dan haber var! Son halini eşi paylaştı
Şekip Taşpınar’dan haber var! Son halini eşi paylaştı Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, eşinin son halini takipçileri ile paylaştı.
30.06.2023 Magazin
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik
Mehmet Büyükekşi açıkladı: Gittik Alex Ferguson'la yemek yedik TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Alman teknik adam Stefan Kuntz hakkında "Biliyorsunuz bu hocayı ben getirmedim" ifadelerini kullandı.
20.06.2023 Futbol
Sahte içkiden zehirlenen oyuncu Şekip Taşpınar'dan haber var!
Sahte içkiden zehirlenen oyuncu Şekip Taşpınar'dan haber var! Muğla'da, sahte içkiden zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar, (54), entübe edildi. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, "Entübe edilen hastamızın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıyayız" dedi. Eşi Berna Taşpınar ise sosyal medya hesabından "Hadi uyan, haziranda ölmek zor. Seni çok seviyorum" paylaşımında bulundu.
14.06.2023 Magazin
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’
Yoğun bakımdaki eşine seslendi: Hadi uyan ‘Haziranda Ölmek Zor’ Oyuncu Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle geçtiğimiz gün yoğun bakıma kaldırılmıştı. Durumu stabil olan 54 yaşındaki oyuncunun eşi Berna Özdemir Taşpınar, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza atarak, "Hepimiz evde seni bekliyoruz" dedi.
13.06.2023 Magazin
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
Berna Keklikler'in bikinili pozu sosyal medyayı ikiye böldü!
Berna Keklikler'in bikinili pozu sosyal medyayı ikiye böldü! Survivor yarışmasıyla tanınan Berna Keklikler yarışmadan sonra bambaşka biri oldu. Survivor 2017 yarışmasıyla adını duyuran Berna Keklikler, bikinili pozunu paylaştı. Paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.
2.03.2023 Magazin
Otel enkazındaki 43 rehberden 10'u öldü, 19'u kurtarıldı, 14'ü aranıyor
Otel enkazındaki 43 rehberden 10'u öldü, 19'u kurtarıldı, 14'ü aranıyor Turist Rehberleri Birliği'nin (TUREB) uygulama eğitimi kapsamında Güneydoğu eğitimine giden 43 kişilik ekip, depreme Adıyaman'da yakalandı. Grand Isias Hotel'in enkazında kalan rehberlerden 10'u hayatını kaybetti, 19'u sağ kurtarılırken, 14'üne ise ulaşılmaya çalışılıyor.
8.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.