Bergama

Bergama

Son dakika bergama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bergama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bergama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bergama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bergama gelişmeleri de dahil olmak üzere 840 bergama haberi bulunmuştur. Tüm bergama haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Maden şirketlerine denetimlerimizi sıklaştıracağız
Bakan Bayraktar: Maden şirketlerine denetimlerimizi sıklaştıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, maden işletmecilerine uyarıda bulunarak, "İş sağlığı ve güvenliğinden asla taviz vermeden asla riske etmeden işletmelerimizi işleteceğiz. Çünkü çok yakın bir zamanda bir kaza yaşadık biliyorsunuz, Erzincan İliç'te. Dolayısıyla asla bunları istemiyoruz. Bu anlamda denetimlerimizi daha da sıklaştıracağız" dedi.
16.03.2024 Ekonomi
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti Hürriyet’in çok uzun yıllardır sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yürüten Hasan Kılıç İstanbul’daki evinde hayatını kaybetti. Ayrıca Vatan Gazetesi Ankara temsilciliği görevini yürüten Bilal Çetin, 65 yaşında hayatını kaybetti.
18.12.2023 Gündem
Metruk binada uyuşturucu satışına polis baskını! Harabe binada yakalandı
Metruk binada uyuşturucu satışına polis baskını! Harabe binada yakalandı İzmir'in Bergama ilçesinde polis ekiplerinin fiziki takibin ardından metruk bir binaya yaptığı baskında uyuşturucu sattığı belirlenen Y.A. ile alıcı olarak gelen 3 kişi suçüstü yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Y.A. tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kaş Tiyatro Günleri, bu yıl 20 – 24 Ekim tarihleri arasında dört farklı mekânda, yedi ayrı gösteri ile seyirciyle buluşuyor.
9.10.2023 Kültür Sanat
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Müdahale sürüyor
Antalya ve Manisa'da orman yangını! Müdahale sürüyor Antalya'nın Manavgat ilçesinde ve Manisa'nın Soma ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale edilirken Antalya'daki yangın kontrol altına alındı.
12.09.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Aldatıldığı mesajlardan okudu! Mahkemeden cani eşe hapis cezası indirimi
Aldatıldığı mesajlardan okudu! Mahkemeden cani eşe hapis cezası indirimi İzmir'in Dikili ilçesinde 16 yıllık eşi Hanife Çakıcı'yı (33) otobüs terminalinde öldüren Haydar Çakıcı'nın (35) yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanığa önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi, ardından Hanife Çakıcı'nın C.G. ile mesajlarını gerekçe gösterip, cezayı 22 yıl hapse çevirdi.
11.08.2023 Yaşam
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı Müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini söyleyen şarkıcının, reklam görüşmesi yaptığı ortyaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
İzmir’deki uyuşturucu operasyonunda 52 şüpheli tutuklandı
İzmir’deki uyuşturucu operasyonunda 52 şüpheli tutuklandı İzmir'in 4 farklı ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 52 şüpheli tutuklandı.
27.05.2023 Gündem
İzmir 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs İzmir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
İzmir 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs İzmir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili oy oranları belli olmaya başladı. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı baştan olmak üzere partiler İzmir 2 bölgede seçim yarışını atlattı. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölgede kaç oy aldı sorusu da yanıtını buldu. Peki İzmir'de hangi parti kazandı? İzmir'de Cumhurbaşkanı oy sayıları ve milletvekili oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Açık tasnif usulü gerçekleştirilen sayımların ardından İzmir'den ilk ve kesin olmayan sonuçlara gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
TOKİ İzmir arsa kura çekimi! İZMİR TOKİ kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? 4 bin 900 müstakil arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama!
TOKİ İzmir arsa kura çekimi! İZMİR TOKİ kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? 4 bin 900 müstakil arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama! TOKİ İzmir ara kura çekimi sonuçları sorgulama ekranı aramaları arttı. İlk Evim Arsa projesi kapsamında 4 bin 900 müstakil arsanın hak sahipleri TOKİ İzmir arsa kura çekiminin ardından belli oldu. İzmir Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Tire ilçeleri arsa kura çekimi TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak dün yayınlandı. İşte TOKİ İzmir arsa kura çekimi sonuçları isim listesi...
26.04.2023 Ekonomi
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı!
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Oyuncu Aslıhan Güner yeni projesiyle ekranlara döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.
15.03.2023 Magazin
Kilosu çeyrek altınla yarışan çam fıstığında hasat zamanı
Kilosu çeyrek altınla yarışan çam fıstığında hasat zamanı İzmir'in Bergama ilçesi Kozak Yaylası'nda çam fıstığı hasat sezonu başladı. Yılda hane başına 600 bin TL gelir getiren çam fıstığı, orman köylüsünün yüzünü güldürmeye devam ediyor.
8.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: İlk Evim'de 74 ilin kurasını tamamladık
Bakan Kurum: İlk Evim'de 74 ilin kurasını tamamladık  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Evim' projesi kapsamında 89 günde 74 ilin kurasının tamamlandığını belirterek, İzmir'de 12 bin 400 konutun kura çekiminin de yarın itibarıyla başlayacağını duyurdu. 
5.02.2023 Ekonomi
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları?
Tüdanya kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? Şakırlar Bizi Söyler konuğu Tüdanya’nın hayat hikayesi ve şarkıları? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan şarkıcı ve sinema oyuncusu Tüdanya’nın hakkında yapılan aramalar arttı. Yıllar sonra ilk kez parçalarını seslendiren Peki, Tüdanya kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Tüdanya gerçek adı mı, gerçek adı ne? İşte Zor günler geçiren Tüdanya hakkında merak edilenler…
24.12.2022 Televizyon
Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüs bariyerlere çarptı: 1 ölü, 10 yaralı
Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüs bariyerlere çarptı: 1 ölü, 10 yaralı TFF 3’üncü Lig 3'üncü Grup'ta bugün oynanacak olan Bergama Belediyespor- Osmaniyespor Futbol Kulübü maçı için İzmir’in Bergama ilçesine giden konuk takımın taraftarlarını taşıyan minibüs, Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde kaza yaptı. Bariyerlere çarpıp, yan yatan minibüsteki 1 kişi öldü, 9-10 kişi de yaralandı.
27.11.2022 Yaşam
İzmir için 'sağanak' uyarısı
İzmir için 'sağanak' uyarısı Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nce İzmir için sağanak uyarısı yapılırken, kuvvetli yağışın, saat 21.00'de başlayacağı ve yarın gece yarısına kadar süreceği belirtildi. 
17.11.2022 Gündem
Adım adım takip! MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu böyle götürüldü
Adım adım takip! MLKP üyesi Cebrail Gündoğdu böyle götürüldü Bursa'da cezaevi personelini taşıyan servis aracına el yapımı patlayıcıyla yapılan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in (36) şehit olduğu, 4 kişinin de yaralandığı saldırının İzmir'de yakalanan faillerinden 'Emre Zafir' kod adlı Cebrail Gündoğdu, adliyeye sevk edildi. Gündoğdu'nun terör örgütü MLKP'nin Suriye'deki kampında uzun yıllar kaldığı, silah kullanma ve sabotaj eğitimleri aldığı belirtildi.
26.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bergama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bergama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.