Beren Saat Film

Beren Saat Film

Son dakika Beren Saat film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beren Saat film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beren Saat film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beren Saat Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beren saat film gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 beren saat film haberi bulunmuştur. Tüm beren saat film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beren Saat 'İntiharcı' mı olacak?
Beren Saat 'İntiharcı' mı olacak? Oyuncu Beren Saat'in, Puhu TV'nin internet dizisinde başrol oynayacağı iddia edildi.
16.08.2017 Magazin
İlker ve Beren o filmde oynayacak!
İlker ve Beren o filmde oynayacak! İlker Kaleli ile Beren Saat'in başrolde oynayacakları filmin ismi belli oldu!
4.04.2017 Kültür Sanat
İlker Kaleli'den Beren Saat itirafı!
İlker Kaleli'den Beren Saat itirafı! İlker Kaleli, Beren Saat ile aynı filmde rol alacakları yönündeki haberleri doğruladı.
2.04.2017 Magazin
Beren Saat ile İlker Kaleli sürprizi!
Beren Saat ile İlker Kaleli sürprizi! İlker Kaleli ve Beren Saat ‘Kürk Mantolu Madonna’ filminde yer alacak...
29.03.2017 Televizyon
İşte Beren Saat'in yeni dizisi!
İşte Beren Saat'in yeni dizisi! En son ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’de oynayan güzel oyuncu Beren Saat'in yeni projesi ortaya çıktı. Ekranlara bir süre ara veren Beren Saat'in nerede oynayacağı merak ediliyordu. İşte Beren Saat'in yeni dizisi...
17.03.2017 Magazin
Beren Saate 'siyah teklif'
Beren Saate 'siyah teklif' Eğer kabul ederse...
22.05.2013 Magazin
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum!
Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum! Üçüncü kez çekilecek olan 'Aşk-ı Memnu'da 'Firdevs' karakterini canlandıracak olan Hande Ataizi, samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncuya, 'Bihter' karakterine Farah Zeynep Abdullah'ın hayat vereceği filmde daha önce bu rolü Beren Saat'in canlandırdığı hatırlatılması üzerine Ataizi, Farah Zeynep Abdullah yorumu dikkat çekti.
29.01.2023 Magazin
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan Aşk-ı Memnu buluşması!
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan Aşk-ı Memnu buluşması! Televizyon tarihine damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde başrolleri paylaşan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin yönetmeni Hilal Saral ile bir araya geldi. Üçlünün buluştuğu anlar Aşk-ı Memnu hayranları tarafından çok beğenildi.
13.12.2022 Magazin
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Geçen Ağustos ayında üçüncü kez anne olan top model Adriana Lima, ailesinin en küçük üyesini sonunda sosyal medyadaki takipçileriyle tanıştırdı. Ünlü model hamilelik kilolarıyla da eleştirilerin hedefindeydi.
11.12.2022 Magazin
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi?
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi? Ünlü model Adriana Lima mesleği nedeniyle fiziksel görünümüne her zaman özen gösterdi. Daha önceki iki hamileliğinin ardından kısa sürede formuna kavuşan Lima da bu kez aynı durum tekrarlanmadı. Ünlü model kilolarıyla tartışma konusu oldu.
2.12.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ: Beren ile çalışmak çok konforluydu
Kıvanç Tatlıtuğ: Beren ile çalışmak çok konforluydu Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ önceki akşam Etiler’de bulunan bir mekandan çıkarken kameralara takıldı. Tatlıtuğ, yıllar sonra tekrar Beren Saat ile aynı projede yer alması hakkında konuştu.
16.11.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi! Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta ailesiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde karantinaya girmişti. Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, yedi aylık oğlu Kurt Efe hakkında konuştu. "Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusunu yanıtlayan Tatlıtuğ'un, çocuğunun doğduğu gün elini tutarken çektirdiği fotoğrafı koluna dövdürdüğü ortaya çıktı.
16.11.2022 Televizyon
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi! Film çekiminden kareler geldi
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi! Film çekiminden kareler geldi 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakterleri Behlül ve Bihter'e hayat veren Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir araya geliyor. Dijital platformda yayınlanacak film için kamera karşısına geçen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan NewYork çekimlerine ait kareler geldi. İşte, Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ filmi hakkında bilgiler...
13.09.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
İbrahim Selim'den ani bir kararla ayrılan Selin Şekerci'den çocuk açıklaması!
İbrahim Selim'den ani bir kararla ayrılan Selin Şekerci'den çocuk açıklaması! İbrahim Selim ile ilişkisi ani bir şekilde bitiren Selin Şekerci yaptığı açıklama “Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım.” dedi.  
18.03.2022 Magazin
Ebru Yaşar'dan şaşırtan açıklama: Hayatımın film olmasını istemem
Ebru Yaşar'dan şaşırtan açıklama: Hayatımın film olmasını istemem Ebru Yaşar, önceki akşam alışveriş yaparken görüntülendi. Ünlü şarkıcı, hayatının Film olmasını istemediğini söyledi.
18.03.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'a gelen reklam teklifi dudak uçuklattı!
Kıvanç Tatlıtuğ'a gelen reklam teklifi dudak uçuklattı! Modacı Başak Dizer ile 2016 yılında nikah masasına oturan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde baba olmak için gün sayıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'a bir içecek firmasında servet değerinde reklam teklifi geldi.
13.03.2022 Magazin
"Türkiye'nin en namuslu kadınıyım"
"Türkiye'nin en namuslu kadınıyım" Afrodit lakaplı Yeşilçam oyuncusu Banu Alkan, Kanal D'de 2. Sayfa programına konuk oldu. "Yalımın mazotunu alamadığım günler oldu" diyen 61 yaşındaki Banu Alkan, bilinmeyenlerini anlattı.
20.05.2019 Magazin
Netflix Türkiye'de kimlerle anlaştı?
Netflix Türkiye'de kimlerle anlaştı? Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu çok merak edilen sorunun cevabını birinci ağızdan köşesine taşıdı.
4.03.2019 Televizyon
Beren Saat yeni proje ile dönüyor
Beren Saat yeni proje ile dönüyor Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Beren Saat yepyeni bir projeyle geliyor. Beren Saat 'dünya' için kamera karşısında. Saat, yeni bir kısa filmle izleyicilerle buluşacak.
11.10.2018 Magazin
Setlere döndü
Setlere döndü Uzun süredir ekrandan uzak kalan Beren Saat, bir kısa film ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
8.10.2018 Magazin
'Baba'nın eşi, Timuçin Esen'i istedi!
'Baba'nın eşi, Timuçin Esen'i istedi! Arabeskin usta ismi Müslüm Gürses'in hayatı film olacak. Gürses'i eşi Muhterem Nur'un isteği üzerine Timuçin Esen'in canlandıracağı öğrenildi.
10.09.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Beren Saat Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beren saat film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.