Gazete Vatan Logo
Magazin Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum!

Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum!

Üçüncü kez çekilecek olan 'Aşk-ı Memnu'da 'Firdevs' karakterini canlandıracak olan Hande Ataizi, samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncuya, 'Bihter' karakterine Farah Zeynep Abdullah'ın hayat vereceği filmde daha önce bu rolü Beren Saat'in canlandırdığı hatırlatılması üzerine Ataizi, Farah Zeynep Abdullah yorumu dikkat çekti.

Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum!

Hande Ataizi, Bütün Kadınların Kafası Karışıktır adlı tiyatro oyununu izledi. Aşk-ı Memnu'nun Bihter adıyla sinemaya uyarlanacak projede Firdevs Hanım karakterine hayat verecek olan oyuncu muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.

"BU PROJEDE OLMAKTAN HEYECANLIYIM"

Oyuncu, Aşk-ı Memnu'nun Bihter adıyla sinemaya uyarlanacak projede Firdevs Hanım karakterine hayat verecek. Ataizi, "Bu projede olmaktan heyecanlıyım. Dizi çekmiyoruz film yapıyoruz. Bazı yazılarda dizi diye geçiyor bir yanlışlık olmuş. Farklı bir iş olacak, çok fazla detay veremiyorum. 1920'lerde geçen bir film. Farklı bir anlatım olacak" dedi.

"OYNAMAKTAN KEYİF ALACAĞIM"

Oyuncuya, 'Bihter' karakterine Farah Zeynep Abdullah'ın hayat vereceği filmde daha önce bu rolü Beren Saat'in canlandırdığı hatırlatılması üzerine Hande Ataizi, "Çok elma armut oldu. Bir tanesi dizi diğeri sinema filmi. Ama benim en beğendiğim kadın oyuncu olarak gördüğüm isim Farah Zeynep Abdullah diyebilirim. Daha yeni tanışma fırsatımız oldu kendisiyle de ama arkadaş da değildik. Karşılıklı oynamaktan çok keyif alacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı