Benny Gantz

Benny Gantz

Son dakika Benny Gantz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Benny Gantz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Benny Gantz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benny Gantz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benny gantz gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 benny gantz haberi bulunmuştur. Tüm benny gantz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Gazze'de İsrail katliamında son dakika! Akdeniz'de ABD helikopteri düştü 5 asker hayatını kaybetti
Gazze'de İsrail katliamında son dakika! Akdeniz'de ABD helikopteri düştü 5 asker hayatını kaybetti Gazze'deki insani dram artmaya devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD Avrupa Komutanlığı (EUCOM) 10 Kasım’da askeri eğitim kapsamında havada rutin yakıt ikmali esnasında Akdeniz’e düşen ABD askeri uçağındaki 5 askeri personelin öldüğünü duyurdu. Gazze sağlık bakanlığı, Şifa hastanesinde iki hasta ve bir prematüre bebeğin öldüğünü söyledi. İsrail Savaş Kabinesi üyesi ve eski Savunma Bakanı Benny Gantz, 'Başbakan Benjamin Netanyahu görevden alınsın' çağrılarını reddetti. Netanyahu, Amerikan NBC televizyonuna verdiği demeçte Hamas'ın elindeki İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için bir anlaşma olabileceğini söyledi.
13.11.2023 Dünya
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kentinde yüzlerce kişi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından hükümetin kurulmasını protesto etmek için sokağa çıktı.
24.12.2022 Dünya
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerin ardından hükümeti kurma görevini eski Başbakan ve muhalefet lideri Binyamin Netanyahu'ya verdi.
13.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Savunma Bakanı Gantz’i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Savunma Bakanı Gantz’i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz’i kabul etti.
27.10.2022 Siyaset
Bakan Akar’dan TSK'nın 'kimyasal silah' kullandığı iddiasına tepki: Alçakça bir iftira
Bakan Akar’dan TSK'nın 'kimyasal silah' kullandığı iddiasına tepki: Alçakça bir iftira Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK’nın Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) bölgedeki operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddialarıyla ilgili “Maksatları, niyetleri ortada. Ne zaman terör örgütü çöküş sürecine girdi, büyük kayıplar vermeye başladı, bir çıkış yolu, yöntemi olarak iftira, karalama yoluna gitmeye çalıştılar” dedi.
25.10.2022 Gündem
İsrail'den 'gizemli' ziyaret! Ülkenin adını açıklamadılar
İsrail'den 'gizemli' ziyaret! Ülkenin adını açıklamadılar İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz'ın adı açıklanmayan bir ülkeye "güvenlikle" alakalı konuları görüşmek üzere 4 günlük resmi ziyarette bulunacağı bildirildi.
24.10.2021 Dünya
Filistin ile İsrail arasında kritik görüşme!
Filistin ile İsrail arasında kritik görüşme! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz ile İsrail-Filistin ilişkilerini görüştü.
29.08.2021 Dünya
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.
21.08.2021 Dünya
İsrail esir takası için Esad rejimine koronavirüs aşısı satın aldı
İsrail esir takası için Esad rejimine koronavirüs aşısı satın aldı Selen son dakika haberine göre; İsrail hükümeti ve Esad rejimi arasında yaşanan takas ve Kovid-19 aşısı satışının detayları ortaya çıktı. İsrail yönetiminin tutuklanan vatandaşının serbest bırakılması için Esed rejimine Kovid-19 aşısı temin ettiği bildirildi.
20.02.2021 Dünya
Netanyahu'nun partisinde kopuşlar başladı
Netanyahu'nun partisinde kopuşlar başladı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya yakın isimlerden Zeev Elkin, Yüksek Öğretim Bakanlığı ve Likud partisinden istifa ederek Gideon Saar'ın kurduğu Yeni Umut Partisine geçme kararı aldı.
23.12.2020 Dünya
İsrail: İran'a karşı ABD ile birlikte çalışacağız
İsrail: İran'a karşı ABD ile birlikte çalışacağız İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ile yaptığı görüşmede, Tel Aviv'in İran'a karşı herhangi bir senaryoda ABD ile birlikte çalışacağını söyledi.
18.12.2020 Dünya
Netanyahu bütçe planının onaylanmasını 100 gün sonraya erteledi
Netanyahu bütçe planının onaylanmasını 100 gün sonraya erteledi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkeyi 4. defa erken seçime götürmemek için bütçe planıyla ilgili sunulan öneriyi kabul ettiğini duyurdu.
23.08.2020 Dünya
Görülmemiş iğrençlik! 16 yaşındaki genç kıza toplu istismar!
Görülmemiş iğrençlik! 16 yaşındaki genç kıza toplu istismar! İsrail'in Eilat şehrinde 16 yaşında bir kız çocuğunun toplu tecavüze uğradığı iddiası İsrail’de infiale yol açtı.
21.08.2020 Dünya
Tarihi skandalda 'gizli madde' ifşa oldu! İşte rüşvet...
Tarihi skandalda 'gizli madde' ifşa oldu! İşte rüşvet... İsrail ile BAE arasında diplomatik ilişkileri başlatma konusunda varılan anlaşmada, körfez ülkesine Amerikan F-35 ve İHA teknoloji transferine yeşil ışık yakan bir gizli madde bulunduğu bildiriliyor.
18.08.2020 Dünya
İsrail, Gazze'nin tek ticaret kapısını da kapatıyor
İsrail, Gazze'nin tek ticaret kapısını da kapatıyor İsrail, abluka altındaki Gazze'nin tek ticaret kapısı Kerem Ebu Salim'i, insani yardım ve akaryakıt dışındaki tüm ticari girişlere kapatma kararı aldı.
10.08.2020 Dünya
İsrail için 'iç savaş' uyarısı
İsrail için 'iç savaş' uyarısı İsrail'de muhalefet partilerinden Yesh Atid'in (Gelecek Var) lideri Yair Lapid, Tel Aviv kentinde salı akşamı düzenlenen gösteride yaşanan şiddet olaylarının "ülkeyi iç savaşa sürükleyebileceği" uyarısında bulundu.
29.07.2020 Dünya
BM'den İsrail'e "yasa dışı" ilhak uyarısı
BM'den İsrail'e "yasa dışı" ilhak uyarısı Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, İsrail'in Batı Şeria'daki bazı bölgeleri ilhak planlarının "yasa dışı" olduğunu bildirdi.
29.06.2020 Dünya
Ürdün Dışişleri Bakanı'ndan Filistin'e kritik ziyaret
Ürdün Dışişleri Bakanı'ndan Filistin'e kritik ziyaret Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan bazı bölgeleri "ilhak" planını görüşmek için Filistin'e geldi.
18.06.2020 Dünya
Almanya'dan "İsrail'in ilhak planına endişe ediyoruz" mesajı
Almanya'dan "İsrail'in ilhak planına endişe ediyoruz" mesajı Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan bazı bölgeleri "ilhak" planından endişe ettiklerini ve tek taraflı adım atılmasını istemediklerini söyledi.
10.06.2020 Dünya
Filistin'den İsrail açıklaması: Savaş ilanıdır
Filistin'den İsrail açıklaması: Savaş ilanıdır Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, İsrail'in 1 Temmuz'dan itibaren Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini ilhak kararının "Filistin'in haklarına karşı savaş ilanı" olduğunu belirtti.
1.06.2020 Dünya
İsrail orduya emri verdi: Hazırlıklı olun
İsrail orduya emri verdi: Hazırlıklı olun İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, İsrail ordusuna işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan bazı yerlerin "ilhak" edilmesi halinde bölgede yaşanabilecek olası gelişmelere karşı hazırlıklı olmaları için gerekli çalışmalara başlanılması emri verdi.
1.06.2020 Dünya
Netanyahu: 'Batı Şeria'nın yüzde 30'unu ilhak edeceğiz'
Netanyahu: 'Batı Şeria'nın yüzde 30'unu ilhak edeceğiz' İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Batı Şeria'nın yüzde 30'unun İsrail tarafından ilhak edileceğini söyledi.
29.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Benny Gantz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benny gantz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.