Bengü

Bengü

Son dakika bengü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bengü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bengü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bengü

haberleri sayfasında son dakika yaÅŸanan bengü geliÅŸmeleri de dahil olmak üzere 793 bengü haberi bulunmuÅŸtur. Tüm bengü haberleri aÅŸağıda listelenmiÅŸtir.
Cem Adrian'a çirkin saldırı! Yüzüne pet ÅŸiÅŸe denk geldi
Cem Adrian'a çirkin saldırı! Yüzüne pet ÅŸiÅŸe denk geldiVan’da düzenlenen ‘Kültür Yolu Festivali’ kapsamında sahne alan Cem Adrian'ın yüzüne, ÅŸarkı söylediÄŸi sırada fırlatılan bir pet ÅŸiÅŸe isabet etti.
8.07.2024Magazin
Konserinde aÄŸlamıştı! Bengü boÅŸanma iddialarına ilk kez yanıt verdi
Konserinde aÄŸlamıştı! Bengü boÅŸanma iddialarına ilk kez yanıt verdiÅžarkıcı Bengü, geçtiÄŸimiz aylarda konserinde aÄŸlaması sebebiyle hakkında 'eÅŸi ile boÅŸanıyor' iddiası çıkmıştı. Konuyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunan Bengü, "Bir kadın mutluluktan aÄŸlayamaz mı?" dedi.
6.07.2024Magazin
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaÅŸam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aÅŸkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaÅŸam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aÅŸkı90'lı yıllara damgasını vuran ÅŸarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, ÅŸu an ne iÅŸ yapıyor? Ä°ÅŸte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024Magazin
Ä°stanbul'un göbeÄŸinde korkunç infaz! 22 yaşındaki gence 17 el ateÅŸ ettiler
Ä°stanbul'un göbeÄŸinde korkunç infaz! 22 yaşındaki gence 17 el ateÅŸ ettilerKağıthane’de, otomobiliyle seyir halinde olan Fırat Öncü (22), cadde üzerinde kendisini bekleyen 2 kiÅŸinin silahlı saldırısına uÄŸradı. 17 el ateÅŸ ederken, kurÅŸunlardan biri Öncü’nün başına isabet etti. Ağır yaralanan Öncü, hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.
26.11.2023Gündem
Kadın cinayetleri için mahkemeden emsal karar! Eski sevgilisinin ölümüne sebep oldu, cezası açıklandı
Kadın cinayetleri için mahkemeden emsal karar! Eski sevgilisinin ölümüne sebep oldu, cezası açıklandıKayseri'de, eski sevgilisi Åžeyda KocaoÄŸlu'nu (19) takip edip, ÅŸerit ihlali yaparak aracını sıkıştırmasıyla ölümüne neden olduÄŸu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Enes Satılmış'a (19) verilen 8 yıl 9 ay hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nin bozma kararının ardından yeniden yargılamada 'müebbet'e çıktı. Karar sonrası DHA'ya konuÅŸan Åžeyda KocaoÄŸlu'nun babası Serkan KocaoÄŸlu, "Bu karar evladımı geri getirmeyecek belki ama adalet sonunda yerini buldu" dedi.
21.11.2023Gündem
Åžener Åžen'in torunu ilk kez görüntülendi! Dede torun ancak bu kadar benzer!
Åžener Åžen'in torunu ilk kez görüntülendi! Dede torun ancak bu kadar benzer!Türk sinemasının duayen ismi Åžener Åžen, torunuyla birlikte poz verdi. Ä°lk evliliÄŸinden olan kızı Bengü Åžen'in kızıyla verdiÄŸi pozda dede torun benzerliÄŸi dikkat çekti.
21.08.2023Televizyon
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu!
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu!Kanal D’nin efsane dizisi ‘Sadakatsiz’de oynadığı ‘Derin’ karakteriyle şöhreti yakalayan Melis Sezen, iÅŸ insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaÅŸtı.
2.07.2023Magazin
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? Ä°ÅŸte Üvey Anne dizisinin çekildiÄŸi yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? Ä°ÅŸte Üvey Anne dizisinin çekildiÄŸi yerlerATV Ãœvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriÅŸ yapıyor. Ãœvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiÄŸini araÅŸtırmaya baÅŸladı. Peki, Ãœvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023Televizyon
Nursel Ergin’in kızına Faslı damat! 40 deve hediye etti
Nursel Ergin’in kızına Faslı damat! 40 deve hediye ettiKanal D’nin sevilen fenomen programı 'Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin'in kızı Bengü Çınar'a, Fas tatili sırasında Ahmed Yassine Zakaria isimli ünlü bir Arap turizmci talip oldu. İş insanının sürpriz evlilik teklifi şaşırttı. İşte Bengü'nün yanıtı...
18.05.2023Magazin
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeÄŸi olmak istiyorum!
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeÄŸi olmak istiyorum!Oyuncu Sarp Apak, Ali Atay'ın yönetmen koltuÄŸunda oturduÄŸu, 'Serhan' karakterine hayat verdiÄŸi komedi türündeki 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi hakkında bilgi verirken, stand-up gösterisi ile ilk kez sahneye çıkan eÅŸi Bengisu Apak'a takıldı.
6.05.2023Magazin
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiÅŸ
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiÅŸDolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaÅŸları dahi aÄŸlarına düşürmeyi baÅŸarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine eriÅŸip hayatlarını kabusa çevirdiler. Ä°nternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaÅŸan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Telekomünikasyon ÅŸirketi ve onunla çalışan kargo firmasının ağına sızan çetenin kargo kodlarını nasıl ele geçirdiÄŸi de ortaya çıktı.
1.02.2023YaÅŸam
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktıDolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaÅŸları dahi aÄŸlarına düşürmeyi baÅŸarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine eriÅŸip hayatlarını kabusa çevirdiler. Ä°nternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaÅŸan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Ä°ÅŸte milyonluk vurgunun detayları...
31.01.2023YaÅŸam
14 bin 200 kiÅŸiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı
14 bin 200 kiÅŸiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktıTürkiye genelinde birçok ilde vatandaÅŸların telefonlarına farklı içerikli linkleri mesaj olarak gönderen hacker çetesi üyeleri, linklere tıklayanlardan elde ettiÄŸi bilgilerle 14 bin 200 kiÅŸiyi dolandırdı. Konya Polisinin yaptığı çalışma sonrasında 5 ilde düzenlenen operasyonla çetenin 22 yaşındaki lideri ile birlikte 15 kiÅŸi gözaltına alındı. Şüphelilerden çete liderinin de aralarında bulunduÄŸu 10 kiÅŸi tutuklandı.
28.01.2023Gündem
EYT'lilerin ilk maaşını ne zaman alacağı belli oldu! Bakan Bilgin bizzat açıkladı
EYT'lilerin ilk maaşını ne zaman alacağı belli oldu! Bakan Bilgin bizzat açıkladıEYT'de flaÅŸ geliÅŸme. EYT düzenlemesi için Meclis'i iÅŸaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Bizim beklentimiz 1 Mart itibarıyla EYT'lilerin ilk maaÅŸlarını alabilecekleri bir düzenleme Meclis'te inÅŸallah çıkacak diye düşünüyorum" dedi.
24.01.2023Ekonomi
Nursel Ergin'in kızını gören inanamadı! 'Annesinin kopyası'
Nursel Ergin'in kızını gören inanamadı! 'Annesinin kopyası'Ãœnlü sunucu Nursel Ergin kızının yeni yaşını kutladı. Anne-kızı görenler gözlerine inanamadı.
14.12.2022Televizyon
Åžarkılar Bizi Söyler 10 Aralık konukları kimler? Bu hafta Åžarkılar Bizi Söyler’de kimler konuk, konsept ne?
Åžarkılar Bizi Söyler 10 Aralık konukları kimler? Bu hafta Åžarkılar Bizi Söyler’de kimler konuk, konsept ne?Åžarkılar Bizi Söyler  konukları ve konsepti sorgulanıyor. Cumartesi akÅŸamlarının vazgeçilmez programlarından Åžarkılar Bizi Söyler’de 'Serdar Ortaç Şarkıları' söylenecek. Peki, Åžarkılar Bizi Söyler konukları kim?
10.12.2022Televizyon
Åžarkılar Bizi Söyler’e bu hafta; Serdar Ortaç, Bengü ve Sakiler konuk oluyor!
Åžarkılar Bizi Söyler’e bu hafta; Serdar Ortaç, Bengü ve Sakiler konuk oluyor!Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat YaÄŸcı’nın üstlendiÄŸi, müziÄŸin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Åženlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Åžarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Bu bölümde, Serdar Ortaç ÅŸarkıları ile unutulmaz bir müzik ziyafeti yaÅŸanacak.
8.12.2022Televizyon
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Ä°ÅŸte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Ä°ÅŸte kazananlarSinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022Magazin
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldiBir süredir ekranlardan uzak olan ve ÅŸimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oÄŸlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeÄŸini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaÅŸan Kara'ya, baÅŸta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022Magazin
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem baÅŸta Ä°stanbul olmak üzere Bolu, Ankara, EskiÅŸehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya'da hissedildi. Depreme evde ve uykuda yakalanan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 'geçmiÅŸ olsun' mesajı yayınladı.
23.11.2022Magazin
Çocuklarıyla Ä°zmir'e giden Bengü'den tatil pozları!
Çocuklarıyla Ä°zmir'e giden Bengü'den tatil pozları!Ä°ÅŸ insanı Selim SelimoÄŸlu ile mutlu bir evliliÄŸi olan ÅŸarkıcı Bengü, kızı Zeynep ve oÄŸlu Selim ile birlikte tatile çıktı. Çocuklarıyla doÄŸup büyüdüğü Ä°zmir'e giden ünlü isim, keyifli anlarını takipçileriyle paylaÅŸtı.
6.07.2022Magazin
Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? BeÅŸiktaÅŸ BaÅŸkan Adayı Fuat Çimen’in listesi kimlerden oluÅŸuyor?
Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? BeÅŸiktaÅŸ BaÅŸkan Adayı Fuat Çimen’in listesi kimlerden oluÅŸuyor?BeÅŸiktaÅŸ BaÅŸkan Adayı Fuat Çimen, BeÅŸiktaÅŸ Divan BaÅŸkanlığı'na yönetim kurulu listesini teslim etti. Peki, Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? BeÅŸiktaÅŸ BaÅŸkan Adayı Fuat Çimen’in listesi kimlerden oluÅŸuyor?
26.05.2022Åžampiy10
Dini nikahlı eÅŸini göÄŸsünden bıçakladı
Dini nikahlı eÅŸini göÄŸsünden bıçakladı Ä°zmir'in Konak ilçesinde, dini nikahlı eÅŸi Bengü B.(21) ile tartışan Sergen Ö.(27), önce Bengü B.'yi, daha sonra da evde bulunan Gizem Nur T.'yi(19) bıçakladı. Yaralılar hastanede tedaviye alınırken, Bengü B.'nin hayati tehlikesinin bulunduÄŸu öğrenildi. Öte yandan, şüpheli kısa sürede yakalandı.Â
10.05.2022YaÅŸam
Bengü oÄŸlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi!
Bengü oÄŸlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi!Selim SelimoÄŸlu ile evli olan ÅŸarkıcı Bengü, 1 Kasım 2021 tarihinde dünyaya gelen ve Selim adını verdikleri oÄŸlunun yüzünü ilk kez gösterdiÄŸi bir fotoÄŸraf paylaÅŸtı.
4.05.2022Magazin
Bengü çocuklarıyla yeni yaşını kutladı!
Bengü çocuklarıyla yeni yaşını kutladı!Åžarkıcı Bengü, 2018 yılında Selim SelimoÄŸlu ile dünya evine girmiÅŸ ve bu evliliÄŸinden iki çocuÄŸu olmuÅŸtu. Åžarkıcı ilk kızı Zeynep'i evliliÄŸinden tam bir yıl sonra, ikinci bebeÄŸi Selim'i ise kasım ayının ilk günlerinde kucağına almıştı. Åžimdilerde mutlu bir yuvası olan ünlü isim, önceki gün çocuklarıyla bir fotoÄŸrafını paylaÅŸarak yeni yaşını kutladı.
3.04.2022Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bengü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diÄŸer görselleri incelemek istiyorsanız haber baÅŸlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bengü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.