Bengü

Bengü

Son dakika bengü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bengü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bengü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bengü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bengü gelişmeleri de dahil olmak üzere 795 bengü haberi bulunmuştur. Tüm bengü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
İstanbul'un göbeğinde korkunç infaz! 22 yaşındaki gence 17 el ateş ettiler
İstanbul'un göbeğinde korkunç infaz! 22 yaşındaki gence 17 el ateş ettiler Kağıthane’de, otomobiliyle seyir halinde olan Fırat Öncü (22), cadde üzerinde kendisini bekleyen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. 17 el ateş ederken, kurşunlardan biri Öncü’nün başına isabet etti. Ağır yaralanan Öncü, hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.
26.11.2023 Gündem
Kadın cinayetleri için mahkemeden emsal karar! Eski sevgilisinin ölümüne sebep oldu, cezası açıklandı
Kadın cinayetleri için mahkemeden emsal karar! Eski sevgilisinin ölümüne sebep oldu, cezası açıklandı Kayseri'de, eski sevgilisi Şeyda Kocaoğlu'nu (19) takip edip, şerit ihlali yaparak aracını sıkıştırmasıyla ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Enes Satılmış'a (19) verilen 8 yıl 9 ay hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nin bozma kararının ardından yeniden yargılamada 'müebbet'e çıktı. Karar sonrası DHA'ya konuşan Şeyda Kocaoğlu'nun babası Serkan Kocaoğlu, "Bu karar evladımı geri getirmeyecek belki ama adalet sonunda yerini buldu" dedi.
21.11.2023 Gündem
Şener Şen'in torunu ilk kez görüntülendi! Dede torun ancak bu kadar benzer!
Şener Şen'in torunu ilk kez görüntülendi! Dede torun ancak bu kadar benzer! Türk sinemasının duayen ismi Şener Şen, torunuyla birlikte poz verdi. İlk evliliğinden olan kızı Bengü Şen'in kızıyla verdiği pozda dede torun benzerliği dikkat çekti.
21.08.2023 Televizyon
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu!
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu! Kanal D’nin efsane dizisi ‘Sadakatsiz’de oynadığı ‘Derin’ karakteriyle şöhreti yakalayan Melis Sezen, iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.
2.07.2023 Magazin
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler
Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?
19.06.2023 Televizyon
Nursel Ergin’in kızına Faslı damat! 40 deve hediye etti
Nursel Ergin’in kızına Faslı damat! 40 deve hediye etti Kanal D’nin sevilen fenomen programı 'Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Nursel Ergin'in kızı Bengü Çınar'a, Fas tatili sırasında Ahmed Yassine Zakaria isimli ünlü bir Arap turizmci talip oldu. İş insanının sürpriz evlilik teklifi şaşırttı. İşte Bengü'nün yanıtı...
18.05.2023 Magazin
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum!
Sarp Apak: Bengü çalışsın ben ev erkeği olmak istiyorum! Oyuncu Sarp Apak, Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, 'Serhan' karakterine hayat verdiği komedi türündeki 'Ölümlü Dünya'nın devam filmi hakkında bilgi verirken, stand-up gösterisi ile ilk kez sahneye çıkan eşi Bengisu Apak'a takıldı.
6.05.2023 Magazin
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Telekomünikasyon şirketi ve onunla çalışan kargo firmasının ağına sızan çetenin kargo kodlarını nasıl ele geçirdiği de ortaya çıktı.
1.02.2023 Yaşam
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı
'Richie Rich' operasyonunda ikinci perde! Dolandırıcıların kargo tuzağı ortaya çıktı Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. İşte milyonluk vurgunun detayları...
31.01.2023 Yaşam
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı Türkiye genelinde birçok ilde vatandaşların telefonlarına farklı içerikli linkleri mesaj olarak gönderen hacker çetesi üyeleri, linklere tıklayanlardan elde ettiği bilgilerle 14 bin 200 kişiyi dolandırdı. Konya Polisinin yaptığı çalışma sonrasında 5 ilde düzenlenen operasyonla çetenin 22 yaşındaki lideri ile birlikte 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden çete liderinin de aralarında bulunduğu 10 kişi tutuklandı.
28.01.2023 Gündem
EYT'lilerin ilk maaşını ne zaman alacağı belli oldu! Bakan Bilgin bizzat açıkladı
EYT'lilerin ilk maaşını ne zaman alacağı belli oldu! Bakan Bilgin bizzat açıkladı EYT'de flaş gelişme. EYT düzenlemesi için Meclis'i işaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Bizim beklentimiz 1 Mart itibarıyla EYT'lilerin ilk maaşlarını alabilecekleri bir düzenleme Meclis'te inşallah çıkacak diye düşünüyorum" dedi.
24.01.2023 Ekonomi
Nursel Ergin'in kızını gören inanamadı! 'Annesinin kopyası'
Nursel Ergin'in kızını gören inanamadı! 'Annesinin kopyası' Ünlü sunucu Nursel Ergin kızının yeni yaşını kutladı. Anne-kızı görenler gözlerine inanamadı.
14.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 10 Aralık konukları kimler? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler’de kimler konuk, konsept ne?
Şarkılar Bizi Söyler 10 Aralık konukları kimler? Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler’de kimler konuk, konsept ne? Şarkılar Bizi Söyler  konukları ve konsepti sorgulanıyor. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez programlarından Şarkılar Bizi Söyler’de 'Serdar Ortaç Şarkıları' söylenecek. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kim?
10.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta; Serdar Ortaç, Bengü ve Sakiler konuk oluyor!
Şarkılar Bizi Söyler’e bu hafta; Serdar Ortaç, Bengü ve Sakiler konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor. Bu bölümde, Serdar Ortaç şarkıları ile unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşanacak.
8.12.2022 Televizyon
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 48’inci kez sahiplerini buldu.
4.12.2022 Magazin
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar! Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya'da hissedildi. Depreme evde ve uykuda yakalanan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.
23.11.2022 Magazin
Çocuklarıyla İzmir'e giden Bengü'den tatil pozları!
Çocuklarıyla İzmir'e giden Bengü'den tatil pozları! İş insanı Selim Selimoğlu ile mutlu bir evliliği olan şarkıcı Bengü, kızı Zeynep ve oğlu Selim ile birlikte tatile çıktı. Çocuklarıyla doğup büyüdüğü İzmir'e giden ünlü isim, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.
6.07.2022 Magazin
Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen’in listesi kimlerden oluşuyor?
Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen’in listesi kimlerden oluşuyor? Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen, Beşiktaş Divan Başkanlığı'na yönetim kurulu listesini teslim etti. Peki, Fuat Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen’in listesi kimlerden oluşuyor?
26.05.2022 Şampiy10
Dini nikahlı eşini göğsünden bıçakladı
Dini nikahlı eşini göğsünden bıçakladı  İzmir'in Konak ilçesinde, dini nikahlı eşi Bengü B.(21) ile tartışan Sergen Ö.(27), önce Bengü B.'yi, daha sonra da evde bulunan Gizem Nur T.'yi(19) bıçakladı. Yaralılar hastanede tedaviye alınırken, Bengü B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan, şüpheli kısa sürede yakalandı. 
10.05.2022 Yaşam
Bengü oğlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi!
Bengü oğlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi! Selim Selimoğlu ile evli olan şarkıcı Bengü, 1 Kasım 2021 tarihinde dünyaya gelen ve Selim adını verdikleri oğlunun yüzünü ilk kez gösterdiği bir fotoğraf paylaştı.
4.05.2022 Magazin
Bengü çocuklarıyla yeni yaşını kutladı!
Bengü çocuklarıyla yeni yaşını kutladı! Şarkıcı Bengü, 2018 yılında Selim Selimoğlu ile dünya evine girmiş ve bu evliliğinden iki çocuğu olmuştu. Şarkıcı ilk kızı Zeynep'i evliliğinden tam bir yıl sonra, ikinci bebeği Selim'i ise kasım ayının ilk günlerinde kucağına almıştı. Şimdilerde mutlu bir yuvası olan ünlü isim, önceki gün çocuklarıyla bir fotoğrafını paylaşarak yeni yaşını kutladı.
3.04.2022 Magazin
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! IBAN numarası oyunu ortaya çıktı, bunu yapan anında...
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! IBAN numarası oyunu ortaya çıktı, bunu yapan anında... Kredi kartı, mobil uygulama kullanan ve internetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiren uyarı! IBAN numarası oyunu deşifre oldu. Anında iptal ettirilmesi gerekiyor yoksa paralar yanıyor. Her geçen yıl artan teknoloji ile birlikte sosyal ortamlardaki saldırı ve dolandırıcılık olayları artarken, Konya Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin mücadelesiyle suçlular yakalanıyor. Sanal suçların izini süren uzmanlar, sanal şüphelilerin dönemsel olarak dolandırıcılık konu linkleri hazırladıkları konusunda uyarıyor. İşte detaylar...
3.04.2022 Gündem
Pelin Akil'den eğlenceli paylaşım!  'Ne anlatıyorlar?'
Pelin Akil'den eğlenceli paylaşım! 'Ne anlatıyorlar?' 2019 yılında ikiz kızlarını kucağına alan Pelin Akil, sosyal medya hesabından çocuklarının eğlenceli hallerini paylaştı. Oyuncunun "Ne anlatıyorlar?" notuyla paylaştığı video, takipçilerinden binlerce beğeni aldı.
3.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bengü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bengü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.