Gazete Vatan Logo

Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler

ATV Üvey Anne dizisiyle yaz sezonuna giriş yapıyor. Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izleyenler dizinin nerede çekildiğini araştırmaya başladı. Peki, Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor?

Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne dizini hangi ilde, semte ve mahallede çekildi? İşte Üvey Anne dizisinin çekildiği yerler

Üvey Anne dizisi, bu akşam ilk bölümüyle ATV ekranlarında yayınlanacak. Yapımcılığını H. Hakan Eren'in üstlendiği Üvey Anne dizisinin yönetmen koltuğunda Yasemin Kırbaş oturuyor. Senaryosunu ise Yasemin Türkmenli kaleme alıyor.

ÜVEY ANNE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

ATV’nin yeni dizisi Üvey Anne, Muğla’da çekiliyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde çekimler İstanbul’a taşınacak.

ÜVEY ANNE DİZİSİ KONUSU

Dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan Üvey Anne, alışılagelmiş yaz dizilerinin aksine dramatik tasarımı ile bir babanın çocuklarına olan bağlılığının duygu dolu hikâyesini ekranlara getirecek.

ÜVEY ANNE DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda; Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Ergin, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan yer alıyor.

Haberin Devamı