Kozan

Kozan

Son dakika KOZAN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KOZAN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KOZAN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kozan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kozan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.192 kozan haberi bulunmuştur. Tüm kozan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da kilosu 10 liradan satılacak! Cinsellikten kalp sağlığına kadar birçok faydası var
Adana'da kilosu 10 liradan satılacak! Cinsellikten kalp sağlığına kadar birçok faydası varAdana'nın Kozan ilçesinde 600 rakımlı kıraç arazilerde köylüler tarafından üretimi yapılan keçiboynuzunda hasat başladı. 40 dereceyi aşan sıcaklarda keçiboynuzu, harnup ağaçlarından büyük emekle tek tek toplanıyor.
24.07.2024Adana
Sadece Adana'da üretiliyor, lezzetiyle büyülüyor! Coğrafi işaret bekleniyor, günlük 1 ton satılıyor
Sadece Adana'da üretiliyor, lezzetiyle büyülüyor! Coğrafi işaret bekleniyor, günlük 1 ton satılıyorAdana’nın Kozan ilçesinde üretilen ve lezzeti ile yoğun talep gören sütsüz hazırlanan Limon dondurması bölgeye özgü lezzet ile coğrafi işaret bekliyor.
24.07.2024Adana
Adana Feke'deki orman yangını kontrol altına alındı
Adana Feke'deki orman yangını kontrol altına alındıAdana’nın Feke ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan 7 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındı.
24.07.2024Adana
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandı
Adana'da firari hükümlüler şok uygulamada yakalandıKozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdiği huzur güven uygulamalarında dolandırıcılık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlüyü yakalayıp cezaevine teslim etti.
23.07.2024Adana
Adana'da baraj gölü bir aileye mezar oldu! Kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Adana'da baraj gölü bir aileye mezar oldu! Kazanın görüntüleri ortaya çıktıAdana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Adana
Adana'da göle düşen otomobil tüm aileyi yok etti! Bir kent onlara ağladı
Adana'da göle düşen otomobil tüm aileyi yok etti! Bir kent onlara ağladı Adana'da dün köprüden baraj gölüne düşen otomobilde hayatını kaybeden anne, baba ve 2 çocuğunun cenazeleri Kozan'da gözyaşları içinde toprağa verildi.
22.07.2024Adana
Adana Kozan’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Adana Kozan’da çıkan orman yangını kontrol altına alındıAdana’nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışması başlatıldı.
21.07.2024Adana
Adana sıcağına doğal serinlik: Obruk Şelalesi
Adana sıcağına doğal serinlik: Obruk ŞelalesiSaimbeyli Obruk Şelalesi, ilçenin mutlaka görülmesi gereken doğal güzelliklerindendir...
20.07.2024Adana
Efes’in 5 katı büyüklüğünde; Anavarza Antik Kenti
Efes’in 5 katı büyüklüğünde; Anavarza Antik KentiAnavarza Antik Kenti Kozan ilçe merkezinin 28 km güneyinde Dilekkaya Köyü’nde yer almaktadır...
20.07.2024Adana
Yılan Kalesi: Tarih ve efsanelerle dolu bir ziyaret
Yılan Kalesi: Tarih ve efsanelerle dolu bir ziyaretYılan Kalesi, Adana'nın Ceyhan ilçesinde, Adana'nın doğusunda yer alan tarihi bir kaledir. Ortaçağ'da Bizanslılar tarafından inşa edilen kale, stratejik konumu ve görkemli yapısıyla dikkat çeker. Yılan Kalesi, 12. yüzyılda Haçlı Seferleri sırasında önemli bir savunma noktası olmuştur.
19.07.2024Adana
Adana'daki Sağlık Kuruluşları: Devlet ve Özel Hastaneler
Adana'daki Sağlık Kuruluşları: Devlet ve Özel HastanelerAdana, Türkiye'nin önemli sağlık merkezlerinden biri olarak, hem devlet hem de özel sektör tarafından sağlanan geniş kapsamlı sağlık hizmetleri ile dikkat çekmektedir...
19.07.2024Adana
Adana'da üretiyor, Avrupa'ya satıyor! Gram fiyatı 200 liranın üstünde
Adana'da üretiyor, Avrupa'ya satıyor! Gram fiyatı 200 liranın üstündeAdana’nın Kozan ilçesinde Ali Gök 15 yıl önce Safranbolu’dan getirdiği bir safran soğanıyla başladığı üretimini büyüttü.
18.07.2024Adana
Adana'da feci kaza! Yoldan çıkan otomobil devrildi: Yaralılar var
Adana'da feci kaza! Yoldan çıkan otomobil devrildi: Yaralılar varAdana'nın Kozan ilçesinde yol kenarındaki ağaçlık alana devrilen otomobildeki 7 kişi yaralandı.
18.07.2024 Adana
Evinin bahçesinde hobi olarak yetiştiriyordu, şimdi taleplere yetişemiyor!
Evinin bahçesinde hobi olarak yetiştiriyordu, şimdi taleplere yetişemiyor!Adana'nın Kozan ilçesinde oto yedek parça satışı yapan bir kişi bahçeli ev hayali kurarak aldığı 6 dönüm araziyi tropik meyve üretim merkezine dönüştürürken, siparişlere yetişemediği İstanbul'dan 1 ton sipariş aldığı öğrenildi.
17.07.2024Adana
Adana'da Kozan polisi uygulamalarda 6 hükümlü yakaladı
Adana'da Kozan polisi uygulamalarda 6 hükümlü yakaladıKozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 6 hükümlüyü yakaladı.
16.07.2024Adana
Otomobil elektrikli bisikletle çarpıştı! Sürücünün arabanın üzerinden uçtuğu anlar kamerada
Otomobil elektrikli bisikletle çarpıştı! Sürücünün arabanın üzerinden uçtuğu anlar kameradaAdana'nın Kozan ilçesinde elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada elektrikli bisiklet sürüsünün arabanın üzerinden uçtuğu anlar anbean kaydedildi.
11.07.2024Adana
Adana'da Kozan barajlarına 443 bin sazan yavrusu bırakıldı
Adana'da Kozan barajlarına 443 bin sazan yavrusu bırakıldıAdana'nın Kozan ilçesinde barajlara 443 bin sazan yavrusu bırakıldı.
10.07.2024Adana
Adana'da su kesintisi! İlçeler duyuruldu
Adana'da su kesintisi! İlçeler duyurulduAdana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), 10 Temmuz 2024 günü Adana'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri duyurdu.
10.07.2024Adana
Kozan'da kadın ve gençlere istihdam imkanı! İmzalar atıldı
Kozan'da kadın ve gençlere istihdam imkanı! İmzalar atıldıAdana'nın Kozan ilçesinde hayata geçirilen proje ile hem kadınlar hem de gençler desteklenecek. Üretimden satışa kadar devam ededen destek programında hibe anlaşması imzalandı.
10.07.2024Adana
Kozan'dan acı haber! Otomobilin çarptığı genç, 87 günlük yaşam savaşını kaybetti
Kozan'dan acı haber! Otomobilin çarptığı genç, 87 günlük yaşam savaşını kaybettiAdana'nın Kozan ilçesinde kaldırımda yürürken otomobilin çarptığı 25 yaşındaki Furkan Yalım, 87 günlük yaşam savaşını kaybetti.
10.07.2024Adana
Adana Kozan'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Adana Kozan'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 7 yaralıAdana’nın Kozan ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada motosiklette bulunan 4 kişi ve otomobildeki 3 kişi yaralandı.
10.07.2024Adana
Adana sıcağına dayanamadı! Serinleme yöntemi olay oldu
Adana sıcağına dayanamadı! Serinleme yöntemi olay olduAdana sıcaklıkta rekor üstüne rekor kırıyor. Termometreler 40 dereceyi gösterse de nemle birlikte hissedilen sıcaklık 50 dereceyi zorluyor. Zorlu sıcak havaya karşı vatandaş kendi önlemini alıyor
9.07.2024Adana
Bu köyün gelir kapısı ne tarım ne de hayvancılık! İstanbul'a kadar gelenler var: Babadan oğula nesillerce devam ediyor
Bu köyün gelir kapısı ne tarım ne de hayvancılık! İstanbul'a kadar gelenler var: Babadan oğula nesillerce devam ediyorAtadan dilenci köy olarak tanınan Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Turgutlu Köyü, dilenerek elde ettikleri mal varlıklarıyla geçmiş dönemde gündem olmayı başardı.Bu köyünde insanlar hayatlarını dilencilik yaparak geçindirmeye devam ediyor. Mal varlıklarının bir hayli çok olduüunu söyleyen köyün muhtarı bu duruma engel olmaya çalışsa da başaramamış. Öyle ki geçtiğimiz yıllarda Ankara'da engelli ve çocukları dilendiren çete üyelerinin olması bu köyden olduğu da ortaya çıkmıştı.
7.07.2024Adana
Adana'da evi yanan vatandaşlar yeni evine kavuştu
Adana'da evi yanan vatandaşlar yeni evine kavuştuAdana’nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangının da evi yanan vatandaşlar yeni evlerine kavuştu.
4.07.2024Adana
Adana'da EURO 2024 coşkusu! Halk sokaklarda bir araya geldi
Adana'da EURO 2024 coşkusu! Halk sokaklarda bir araya geldiAdana'da yüzlerce taraftar kent meydanına kurulan dev ekranlarda coşkuyu yaşadı.
3.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kozan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kozan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.