Bekçilik

Bekçilik

Son dakika bekçilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bekçilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bekçilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bekçilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bekçilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 bekçilik haberi bulunmuştur. Tüm bekçilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Bekçilik yazılı sınavı nerede olacak? 2023 Bekçi alım sınavı kaç dakika sürüyor?
Bekçilik yazılı sınavı nerede olacak? 2023 Bekçi alım sınavı kaç dakika sürüyor? Bekçi alımı için yazılı sınavın ne zaman olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. 2023 yılının birinci dönemi Çarşı ve Mahalle Bekçi alımı için Haziran ayında başvuru yapanlar yazılı sınava katılıyor olacak. Fiziki yeterlilik sınavını geçen adayların katılacağı 2023 bekçi alım sınavı ne zaman, nerede olacak?
25.07.2023 Gündem
Kooperatif bekçisi dehşet saçtı! Ağaçtan erik toplayan kişiyi vurdu
Kooperatif bekçisi dehşet saçtı! Ağaçtan erik toplayan kişiyi vurdu Çorum'da, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bekçisi Hüseyin Arslan (64), araç park alanındaki erik ağacından izinsiz meyve topladığı gerekçesiyle tartıştığı Yaşar Toprak'ı (55) tabancayla vurup, ağır yaraladı.
21.06.2023 Yaşam
Bekçilik sınav yerleri 2023 sorgulama: Bekçilik sınavı ne zaman 2023? Bekçi alımı sınav giriş yerleri açıklandı mı?
Bekçilik sınav yerleri 2023 sorgulama: Bekçilik sınavı ne zaman 2023? Bekçi alımı sınav giriş yerleri açıklandı mı? Bekçilik sınav yerleri ve tarihi açıklandı. Adaylar e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle birlikte, bekçilik sınavı giriş yerlerini sorgulayabilecek. İşte bekçi alımı sınav yerleri sorgulama ekranı…
6.06.2023 Personel Alımı
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı Avustralya’da bir akıl hastası ‘avukatım’ diyerek 50 kişiyi dolandırdı. 1 milyon dolar kazandı.
6.04.2023 Dünya
Bir ilimizde daha petrol heyecanı: 38 noktada sızıntı, gaz çıkışı var
Bir ilimizde daha petrol heyecanı: 38 noktada sızıntı, gaz çıkışı var Bir ilimizden daha petrol haberi geldi. Bölge halkı heyecanlı haberle umutlandı. 1989'da bir şirket tarafından gerçekleştirilen arama faaliyetlerinde petrol yok diye kapatılan kuyulardan gaz sızmaları vatandaşlara petrol umudu verdi. Prof. Dr. Ergün Yaşar'da bölgede yaklaşık olarak 38 noktada petrol sızıntısı gaz çıkışlarının bulunduğunu tespit ettiklerini açıkladı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Gündem
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları KPSS ortaöğretim taban puanları, tavan puanları için yapılan aramalar arttı. KPSS ortaöğretim sınav sonuçları bugün adayların erişimine açıldı. KPSS puanlarını öğrenen adaylar 55, 60,65,70,75 puanla nereye girebileceklerin, hangi puanla nereye atanacaklarını sorgulamaya başladı. Peki, KPSS ortaöğretim 55, 60,65,70,75 puanla nereye girilir? İşte KPSS taban puanları 2022...
24.11.2022 Eğitim
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Celal kılıçdaroğlu kimdir, neden öldü, Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi için ne dedi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti. Peki, Celal Kılıçdaroğlu’nun hastalığı neydi?
19.11.2022 Gündem
Babasını bıçakla öldürüp, kendisini iple asarak intihar etti
Babasını bıçakla öldürüp, kendisini iple asarak intihar etti Gaziantep'te Orhan Adıgüzel (26), tartıştığı babası Halil Adıgüzel'i (56) kalbinden bıçaklayarak öldürüp, kendisini de iple asarak intihar etti.
7.09.2022 Yaşam
Bekçilik spor mülakatı ne zaman, nerede yapılacak? Fiziki yeterlilik sınavı tarihleri belli oldu mu, Bekçilik spor mülakatı kaç saniye?
Bekçilik spor mülakatı ne zaman, nerede yapılacak? Fiziki yeterlilik sınavı tarihleri belli oldu mu, Bekçilik spor mülakatı kaç saniye? Bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklanınca gözler, spor mülakatlarına çevrildi. Fiziki Yeterlilik Sınavı; adayın bedeni kabiliyeti ve fiziki yapısı değerlendirilmek üzere uygulamalı olarak yapılır. Peki, Bekçilik spor mülakatı ne zaman, nerede yapılacak? Fiziki yeterlilik sınavı tarihleri belli oldu mu? Bekçilik spor mülakatı kaç saniye?
16.08.2022 Çalışma Hayatı
Polis Akademisi duyurdu! Bekçilik sınav sonuçları açıklandı! İşte EGM Bekçilik yazılı sınav sonuç sorgulama ekranı!
Polis Akademisi duyurdu! Bekçilik sınav sonuçları açıklandı! İşte EGM Bekçilik yazılı sınav sonuç sorgulama ekranı! Bekçilik sınav sonuçları açıklandı! Polis Akademisi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Peki, Bekçilik sınav sonuçları nereden öğrenilir? İşte Bekçilik yazılı sınav sonuç sorgulama ekranı!
5.08.2022 Personel Alımı
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı...
İki küçük kızın korkunç sonu! Ülkeyi şok eden olayda katil böyle yakalandı... İngiltere'de yaşayan 10 yaşlarındaki Holly Wells ve Jessica Chapman birbirlerinin en iyi arkadaşıydılar, tüm vakitlerini birlikte geçiriyorlardı. O gün ailelerine haber vermeden evden çıktılar. Sokakta yürürken başlarına geleceklerden habersizdiler. Ülkeyi sarsan olayda kilit ipucunu yakalayan kişi ise dikkatli bir gazete okuruydu.
3.08.2022 Dünya
Bekçilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
Bekçilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı Ankara, Batman, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Sivas il merkezlerinde yapılıyor. Sınava katılan adaylar heyecanla sonuç açıklamasını bekleyecekler. Peki, Bekçilik sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Bekçilik sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih…
17.07.2022 Personel Alımı
Bekçi maaşı 2022 temmuz! Bekçi maaşı ne kadar oldu, ilkokul - lise - üniversite zamlı bekçi maaşları 2022 kaç TL?
Bekçi maaşı 2022 temmuz! Bekçi maaşı ne kadar oldu, ilkokul - lise - üniversite zamlı bekçi maaşları 2022 kaç TL? Bekçi maaşı ne kadar oldu? Son 6 aylık enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur, emekli maaşlarından sonra bekçi maaşları da netleşmeye başladı. Bekçilik sınavı için gün sayılırken, 3250 mahalle ve çarşı bekçisi alımı öncesi güncel zamlı bekçi maaşları merak ediliyor.  İşte Bekçi maaşı 2022 temmuz oranı…
13.07.2022 Çalışma Hayatı
Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak, 2022/1. Dönem bekçilik sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bekçilik sınav yerleri sorgulama ekranı
Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak, 2022/1. Dönem bekçilik sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bekçilik sınav yerleri sorgulama ekranı Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak, bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır? Bekçilik sınavının ne zaman yapılacağı, sınav giriş belgesinin nasıl ve nereden alındığı konusu araştırılmaya devam ediyor. 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı kapsamında 23 Mayıs – 04 Haziran 2022 tarihleri arasında şahsen müracaatları alınan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla geçen adaylar, sonraki aşama olarak yazılı sınava katılacaklar. Peki, bekçi alımı sınavı ne zaman? İşte sınav tarihi ve sınav belgesi sorgulama ekranı…
13.07.2022 Personel Alımı
Bekçilik yazılı sınav yerleri belli oldu! Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır?
Bekçilik yazılı sınav yerleri belli oldu! Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği giriş belgeleri yayımlandı! Bekçilik için yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların sonuçları açıklanırken Milli Eğitim Bakanlığı da Emniyet Genel Müdürlüğü 2022/1.Dönem Çarşı Ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı Giriş Belgesi’ni erişime açtı. Peki, Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği giriş belgesi alma ekranı!
8.07.2022 Personel Alımı
Bekçilik sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri belli oldu mu? EGM PA bekçilik sınavı ne zaman?
Bekçilik sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri belli oldu mu? EGM PA bekçilik sınavı ne zaman? Bekçilik sınavı için başvurular 28 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında tamamlandı. Bekçi olmak isteyen adaylar, 100 soruluk sınavda 120 dakika boyunca ter dökecek. Peki, Bekçilik sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri belli oldu mu? EGM PA bekçilik sınavı ne zaman?
29.06.2022 Personel Alımı
Süpürgenin sesinden rahatsız oldu, 40 yıllık eşini kablosuyla boğdu
Süpürgenin sesinden rahatsız oldu, 40 yıllık eşini kablosuyla boğdu Ümraniye'de Gürsel Kaya (61), temizlik yaparken ses yaptığı gerekçesiyle elektrik süpürgesinin kablosuyla (40) eşi Şengül Kaya'yı (58) boğdu. "Eşimi boğdum, nefes almıyor" diyerek 155'i arayan Gürsel K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
27.06.2022 Yaşam
DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri Kasım Güler, emniyet ve savcılık ifadelerini reddetti
DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri Kasım Güler, emniyet ve savcılık ifadelerini reddetti Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonla yakalanarak Türkiye’ye getirilen DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri Kasım Güler, tutuklu yargılandığı davada savcılık ifadelerini reddetti. İfadelerini baskı altında verdiğini belirten sanık Güler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik suikast ile LGBT üyelerine yönelik saldırı iddialarını da kabul etmedi. Mahkeme, Kılıçdaroğlu ve Ankara Barosu LGBTİQ kurulunun katılma taleplerini reddederek, duruşmayı erteledi.
8.06.2022 Gündem
Tarihçeli ikametgah belgesi nedir, nasıl alınır? Bekçi alımında en az bir yıl ikamet şartı gerekiyor!
Tarihçeli ikametgah belgesi nedir, nasıl alınır? Bekçi alımında en az bir yıl ikamet şartı gerekiyor! Tarihçeli ikametgah belgesi nasıl alınır? e-Devlet'in bünyesinde bulunan tarihçeli ikametgah belgesi aramaları bekçilik alımı sınav tarihlerinin belli olmasıyla sorgulanmaya başlandı.
19.05.2022 Uzmana Sor
2022 bekçilik sınavı ne zaman? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri belli oldu mu, sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu?
2022 bekçilik sınavı ne zaman? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri belli oldu mu, sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu? Bekçilik sınav tarihleri açıklandı. Polis Akademisi resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, '2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavına katılacak adayların müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri ile sınav tarihleri açıklanmıştır.' İfadelerine yer verildi. Peki, Bekçilik sınavı ne zaman, bekçilik sınavı sorularında yanlış doğruyu götürüyor mu? 2022/1. Dönem sınav tarihileri, müracaat kabul ve ön sağlık kontrolü merkezleri…
19.05.2022 Personel Alımı
Bekçilik sınavı ne zaman? Bekçi alımı sınavı soru dağılımı belli oldu!
Bekçilik sınavı ne zaman? Bekçi alımı sınavı soru dağılımı belli oldu! Bekçi alımı 2022 başvuruları sona erdi. Adayların gözü bekçilik sınavına çevrilirken, adaylar için konu dağılımı paylaşıldı. Peki, Bekçilik sınavı ne zaman? Bekçi alımı sınavı nasıl olacak? İşte Bekçi alımı sınavı soru dağılımı!
15.05.2022 Personel Alımı
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor İş arayan binlerce kişiyi ilgilendiriyor ilgilendiriyor! Net 8 bin lira maaşla 107 bin eleman aranıyor. İşsiz milyonları yakından ilgilendiriyor. İŞKUR’a, işverenlerden gelen eleman taleplerini incelediğimde de büyük çoğunluğunun ara eleman diye adlandırılan meslekler olduğu da görülüyor. Gazaltı kaynakçısı, torna tezgahı operatörü gibi imalat sanayinde en çok ihtiyaç duyulan, üniversitelerde okutulmayan, okutulsa da üzerinden şöyle geçilen ama asıl meslek liselerinde okutulan ve uzmanlaştırılan meslekler. İşte işverenler de bu işlere eleman arıyor. Durumu anlamak için hem uzmanlarla hem de sanayicilerle konuştum. İmalat sanayinde, ara eleman olarak aranan kişilere ödenen net maaş 7-8 bin liralardan başlıyor.
12.05.2022 Çalışma Hayatı
Bekçilik yazılı sınavı ne zaman 2022? EGM PA bekçi alımı sınavı ön sağlık kontrolü nasıl oluyor, bekçilik sınav ücreti nereye yatırılır?
Bekçilik yazılı sınavı ne zaman 2022? EGM PA bekçi alımı sınavı ön sağlık kontrolü nasıl oluyor, bekçilik sınav ücreti nereye yatırılır? Bekçi adayları, yazılı sınav tarihi ile ilgili aramaları artırdı. Bekçilik mesleğini yapmak isteyen vatandaşlar 28 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında ön başvurularını E-devlet üzerinden yapabilecek. Başvurularda, şartları sağlayan adaylar, ön sağlık kontrolü ve yazılı sınava girmeye hak kazanacak. Peki, Bekçilik yazılı sınavı ne zaman 2022, bekçi alımı sınavı ön sağlık kontrolü nasıl oluyor? Bekçilik sınav ücreti nereye yatırılır?
9.05.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Bekçilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bekçilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.