Bekçi

Bekçi

Son dakika bekçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bekçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bekçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bekçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bekçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.101 bekçi haberi bulunmuştur. Tüm bekçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 yılında bekçi alımı olacak mı? Bekçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? Bekçi alımı 2024 başvuru şartları belli oldu mu?
2024 yılında bekçi alımı olacak mı? Bekçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? Bekçi alımı 2024 başvuru şartları belli oldu mu? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
19.04.2024 Yaşam
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı Avcılar'da gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından kimlik kontrolü için durdurulan 2 şüpheliden biri silahıyla bekçiyi vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bekçinin tedavisi devam ederken gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
11.04.2024 Gündem
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim"
Çin aslanı sahibinin bacağını parçaladı! "Böyle bir saldırı hiç beklemezdim" Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
9.04.2024 Adana
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara göre 18 farklı ilde belediyeler işçi alımına başlıyor. Seçimin bitişiyle birlikte belediyeler ve şirketler bünyelerinde temizlik işçisi, bekçi, güvenlik elemanları almaya başladı. Bu gelişme kamu ilanlarını takip edenler için bir fırsat doğurdu. KPSS şartsız ilanlara başvurmak için İŞKUR e şubeye giriş yapmak yeterli. İşte başvuru şartları ve detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı
BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı İş arayanların ilgiyle takip ettiği ilanların başında bekçi alımları geliyor. Özel sektörde inşaat bekçiliği ya da güvenlik alanında karıiyer yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. İŞKUR bu alanda ilerlemek isteyenlere kolaylık sunarak işveren ve işçi arasında köprü oluyor. KPSS şartı olmayan ve mülakatı da yapılmayan başvuru süreci adaylar için çok cazip.
27.03.2024 Çalışma Hayatı
Çukurova polisi 20 ruhsatsız silah ele geçirirken 212 kişiyi de yakaladı! Silahlanmanın önüne geçiliyor
Çukurova polisi 20 ruhsatsız silah ele geçirirken 212 kişiyi de yakaladı! Silahlanmanın önüne geçiliyor Adana’da Çukurova polisi 6’sı uzun namlulu tüfek olmak üzere toplam 20 ruhsatsız silah ele geçirdi.
22.03.2024 Adana
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Uzun namlulu silah ve tabancayla iş hanını bastılar
Uzun namlulu silah ve tabancayla iş hanını bastılar Sultangazi'de uzun namlulu silah ve tabancayla bir iş hanını basan 4 şüpheli hanın bekçisine bir tekstil firmasının patronunu sordu. Bekçi Bülent Y. patronun olmadığını söyleyince şüpheliler geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı.
5.03.2024 Gündem
Yeni polis kıyafeti Resmi Gazete’de! Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024…
Yeni polis kıyafeti Resmi Gazete’de! Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024… Emniyet Mensupları Kıyafet Yönetmeliği'nde değişiklik yapan yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmelikte polis ve bekçi üniformalarının çizimleri de yer aldı. Peki, Polis kıyafetleri değişiyor mu? Emniyet kıyafet yönetmeliğine göre yeni polis kıyafetleri 2024…
5.03.2024 Gündem
İlkokul mezunlarına inşaat- işyeri bekçi alımı: İlanlar İŞKUR'da yayınlandı! KPSS şartı yok, 18-55 yaş arasına...
İlkokul mezunlarına inşaat- işyeri bekçi alımı: İlanlar İŞKUR'da yayınlandı! KPSS şartı yok, 18-55 yaş arasına... Son zamanlarda çokça aranan inşaat ve işyeri bekçiliği alımı İŞKUR'da başladı. Yayınlanan ilanlarda adayların ilkokul mezunu olması yeterli olduğu ifade edildi. Günlük olarak güncellenen ilanlarda birçok meslekten ilan var. İstihdam sağlama ve işsizliğe çözüm olmada İŞKUR ön ayak olmaya devam ediyor. KPSS şartsız ilanlarda 18-55 yaş aralığında adaylar bekçi alımları için başvuru yapabiliyor.
24.02.2024 Çalışma Hayatı
KPSS şartsız bekçi alım ilanı İŞKUR'da yayınlandı! En az lise mezunu koşulu var: Başvurular online yapılabiliyor
KPSS şartsız bekçi alım ilanı İŞKUR'da yayınlandı! En az lise mezunu koşulu var: Başvurular online yapılabiliyor KPSS şartı olmadan bekçi alım ilanına başvurmak isteyenler için ilan İŞKUR'da yayınlandı. Bekçi alımlarına dair bilgiler paylaşıldı. Özel sektörün de artan güvenlik ihtiyacı sonrası yapılan alımlarda en az lise mezuunu olma koşulu var. Başvuruların online yapıldığı bekçi alımları için son tarih de belirlendi.
5.02.2024 Gündem
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu!
Hizmetçilik yaptığı iş adamı babası çıktı, milyarlık servete ortak oldu! Türk filmlerini aratmayan olay Manisa'da yaşandı. Yıllarca hizmetçilik yaptığı iş adamı Niyazi Üzmez'in babası olduğunu 71 yıl sonra öğrenen Kalbiye Sağlam, bunu DNA testiyle kanıtlayıp 1 milyarlık servete ortak oldu. Kalbiye Sağlam, babalığın benimsenmemesi nedeniyle de dava açtı.
15.01.2024 Gündem
Bekçi maaşı ne kadar 2024? Bekçi maaşlarına zam geldi mi, kadrolu, lise mezunu bekçi maaşlarına ne kadar zam geldi 2024? Yeni bekçi maaşları kaç TL?
Bekçi maaşı ne kadar 2024? Bekçi maaşlarına zam geldi mi, kadrolu, lise mezunu bekçi maaşlarına ne kadar zam geldi 2024? Yeni bekçi maaşları kaç TL? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, aralık ayında enflasyon aylık yüzde 2,93, yıllık enflasyon yüzde 64,77 oldu. 6 aylık enflasyona göre belli olan SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına yüzde 37,57, memur maaşlarına ve emekli memur aylıklarına ise yüzde 49,25 oranında zam yapılacak. Peki, bekçi maaşı ne kadar oldu? Bekçi maaşlarına zam geldi mi, kadrolu, lise mezunu bekçi maaşları 2024 ne kadar, kaç TL oldu?
3.01.2024 Çalışma Hayatı
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi Tekirdağ'da jandarma ekipleri kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasına düzenlendiği operasyonda iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen yüzlerce kenevir ve esrar ele geçirdi.
28.12.2023 Gündem
Vahşetin ardından dram çıktı! Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım
Vahşetin ardından dram çıktı! Annesini öldüren şüpheli: İçerisine giren cini sehpa ile vurarak çıkardım İzmir'de annesi Fazile Ç.'yi (23) öldüren Barış Ç. (23), polisteki ifadesinde; annesinin içerisine giren cini sehpa ile başına vurarak çıkarttığını söyledi.
11.12.2023 Gündem
Gaziantep - Şanlıurfa otobanında katliam gibi kaza: 5 can kaybı
Gaziantep - Şanlıurfa otobanında katliam gibi kaza: 5 can kaybı Gaziantep-Şanlıurfa otobanında, bir minibüs otobanda budama yapan karayollarına ait kamyona arkadan çarparak taklalar attı. Korkunç kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 17 kişi hastanelere kaldırıldı.
20.10.2023 Yaşam
Depremde enkazdan sağ çıktı! Aylardır görmedi: Kardeşim hafıza kaybı yaşadı
Depremde enkazdan sağ çıktı! Aylardır görmedi: Kardeşim hafıza kaybı yaşadı Depremde Hatay’da enkazda çıkarılan ve yakınlarının aylardır haber alamadığı 26 yaşındaki genç kadının ablası İlknur Karaca, herhangi bir DNA eşleşmesi çıkmamasından dolayı kardeşinin hafıza kaybı yaşadığını düşünerek, umutla gelecek güzel haberi bekliyor.
20.10.2023 Yaşam
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü
Doğum günü faciası sonrası fotoğraflar ortaya çıktı! Eda ile 2 arkadaşının ölmüştü Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanan otomobil sürücüsü Adem Duran (21), tedavisinin ardından tutuklandı. Ölen Eda Baykay'ın kuzeni de olan Duran'ın kaza sırasında 1,10 promil alkollü olduğu belirlendi.
20.10.2023 Yaşam
Hafriyat kamyonu şoförü dehşeti: 14 aracı ezdi, 2 polis, 1 bekçi toplam 9 yaralı
Hafriyat kamyonu şoförü dehşeti: 14 aracı ezdi, 2 polis, 1 bekçi toplam 9 yaralı İstanbul'da polisin "dur" ihtarına uymayan ve toplamda 14 aracı ezip geçen kamyon sürücüsü polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı. Olayda kamyon sürücüsünün denetim noktasındaki polis aracına çarpması sonucunda aralarında 3 polis memuru, 1 gece bekçisi ve sivillerin de bulunduğu 9 kişi yaralandı. Tedavi altına alınan 2 polis memuru ve 1 bekçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. İstanbul Valiliği'nden kovalamacanın yaşandığı anlara ve yaralıların sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.
20.10.2023 Yaşam
Emekli zammında hesaplar değişti! Yeni formül ortaya çıktı, ek artış + kök ücret detayı
Emekli zammında hesaplar değişti! Yeni formül ortaya çıktı, ek artış + kök ücret detayı Milyonlarca emekli bekliyor. Emekli aylıklarına yapılacak zamda sistem değişiyor. Şu ana kadar var olan enflasyon verilerine göre zam alan emekli vatandaşların, artık bir sonraki yılda oluşması öngörülen enflasyon rakamlarına göre zam alması gündemde. Böylece maaşların enflasyon karşısında erimesinin de önüne geçilmiş olacak. Emekli maaş zammı için bakanlıklar bu hafta kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Emekli maaşı ek zam için formülü ise Cevdet Yılmaz duyurdu. Zam haberi ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
27.09.2023 Emekli
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması... Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat A.K. ve müvekkili T.O.'ya biber gazı sıkıp, üzerini arayıp, ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan polis memuru M.A. hakkında ayrıca, avukat A.K.'ye 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.
21.09.2023 Gündem
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zamda yeni dönem! Büyük değişiklik geliyor, ek zam+ enflasyon ayarı: Yüzde 50
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zamda yeni dönem! Büyük değişiklik geliyor, ek zam+ enflasyon ayarı: Yüzde 50 Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Emekli ve memur maaşlarına zam yapılırken enflasyon verileri dikkate alınıyor. Ancak emekli ve memurlar güncel rakamlara yapılan zammın aylar içerisinde erimesinden şikayetçi. Hükümet maaş zamları ile ilgili harekete geçiyor. Artık hem emeklilerin aylığı hem de memurların maaşı enflasyon karşısında erimeyecek. Öte yandan sabit gelirli için de çalışmalar başlıyor. Aralık ayında belirlenecek olan 2024 yılı asgari ücreti için de belirleyici parametre enflasyon olacak. İşte memur maaşı, emelli aylığı ve asgari ücret ile ilgili yapılacak değişikliğin detayları...
10.09.2023 Emekli
Antalya'da Rus turist polislere ecel teri döktürdü
Antalya'da Rus turist polislere ecel teri döktürdü Antalya’nın Alanya ilçesinde sahte alkol ya da 'zombi' tabir edilen sentetik uyuşturucu aldığı tahmin edilen Rus turist krize girerek yaklaşık 15 polise adeta ecel teri döktürdü.
3.09.2023 Yaşam
Bekçilik yazılı sınavı nerede olacak? 2023 Bekçi alım sınavı kaç dakika sürüyor?
Bekçilik yazılı sınavı nerede olacak? 2023 Bekçi alım sınavı kaç dakika sürüyor? Bekçi alımı için yazılı sınavın ne zaman olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. 2023 yılının birinci dönemi Çarşı ve Mahalle Bekçi alımı için Haziran ayında başvuru yapanlar yazılı sınava katılıyor olacak. Fiziki yeterlilik sınavını geçen adayların katılacağı 2023 bekçi alım sınavı ne zaman, nerede olacak?
25.07.2023 Gündem
Memura, emekliye, EYT'liye ek zam! Tek tek hesaplandı, tarih verildi
Memura, emekliye, EYT'liye ek zam! Tek tek hesaplandı, tarih verildi Emekli maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam geliyor. Yeni emekli ve memur maaşları tek tek hesaplandı. En düşük polis, hemşire, doktor, öğretmen maaşı ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi kapsamında aylık bağlanan ya da mart, nisan ayında başvuru yapıp bekleyenler temmuz zammı ve refah payı artışından yararlanacak. En düşük memur maaşı 22 bin liraya çıkarken, SSK, Bağ-Kur, memur emeklisine yılın ikinci yarısında uygulanacak zam oranı da yüzde 25 olarak güncellendi. Memur ve emekliler zamlı maaş ve aylıklarını 15 Temmuz'dan itibaren cebine koyacak. Memur maaşlarına 8 bin 77 lira ilave artış getiren yasal düzenleme bu hafta Meclis Genel Kurulu'nda yasalaşarak yürürlüğe girecek. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
10.07.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Bekçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bekçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.