Bayrak Yakma

Bayrak Yakma

Son dakika Bayrak yakma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bayrak yakma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bayrak yakma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayrak Yakma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayrak yakma gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 bayrak yakma haberi bulunmuştur. Tüm bayrak yakma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Danimarka'da Türk bayrağı ve Kur'an-a Kerim'e saldırı; büyükelçisi bakanlığa çağrıldı
Danimarka'da Türk bayrağı ve Kur'an-a Kerim'e saldırı; büyükelçisi bakanlığa çağrıldı Dışişleri Bakanlığı'nca, Danimarka'da Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağına karşı nefret suçunun işlenmesine bir kez daha izin verildiği, konuyla ilgili Danimarka Büyükelçisi'nin Bakanlığa çağrılıp saldırının kınandığı ve güçlü bir şekilde protesto edildiği açıklandı.
31.03.2023 Gündem
Bakan Süleyman Soylu duyurdu: Azez'deki bayrak yakma provokasyonunda iki şüpheli yakalandı
Bakan Süleyman Soylu duyurdu: Azez'deki bayrak yakma provokasyonunda iki şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Azez’de, tahrik ve provokasyon amacıyla şanlı bayrağımızı yakma girişiminde bulunan A.E.H. ve ona yardım eden M.H.; Emniyet İstihbarat, Kilis Emniyet Müdürlüğümüz ve Azez Askeri Şurta'nın ortak operasyonu ile yakalandı." dedi.
13.08.2022 Gündem
Çarşı davası yeniden başladı
Çarşı davası yeniden başladı Yargıtay'ın beraat kararlarını bozmasının ardından Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı üyelerinin de aralarında bulunduğu 35 sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmaya katılan sanıklar ve avukatları, mahkemenin eski kararında direnmesini ve bozma kararına uymamasını talep etti.
12.07.2021 Gündem
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "33 fezlekenin Meclis'e ulaştığını duyurmuştu. "Dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle 25 milletvekili hakkında hazırlanan 33 fezlekede "terör örgütü propagandası yapma", "suçu ve suçluyu övme", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" gibi suçlamalar yer alıyor.
24.02.2021 Gündem
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi!
Selahattin Demirtaş yargılanacak! Kobani İddianamesi kabul edildi! Kamuoyunda 'Kobani olayları' olarak bilinen, 6-8 Ekim 2014’de ülke genelinde yaşanan olaylara ilişkin, aralarından eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın da bulunduğu 27’si tutuklu 108 kişi hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 22’nci Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Sanıkların tamamı 29 ayrı suçtan 38'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 19 bin 680'er yıl hapis istemiyle yargılanacak.
7.01.2021 Gündem
Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 kişi hakkında Kobani iddianamesi
Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 kişi hakkında Kobani iddianamesi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da aralarında bulunduğu 108 şüpheli hakkında iddianame hazırladı.
30.12.2020 Gündem
Bakan Akar: Türkiye Cumhuriyeti'nin kurumları dışında hiç kimsenin söz söylemeye hakkı yoktur
Bakan Akar: Türkiye Cumhuriyeti'nin kurumları dışında hiç kimsenin söz söylemeye hakkı yoktur Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Ayasofya Camii'nin açılması tamamen Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin egemenlik hakkıdır. Bu konuda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurumları dışında hiç kimsenin söz söylemeye hakkı yoktur. Herkes Türkiye Cumhuriyeti'nin aldığı kararlara saygı duymak durumundadır" dedi.
29.07.2020 Gündem
Faslı baldız cinayetinin katil zanlısının ifadeleri kan dondurdu
Faslı baldız cinayetinin katil zanlısının ifadeleri kan dondurdu Antalya’da 24 yaşındaki Faslı baldızını bıçaklayarak öldüren sanık, ifadeleriyle kan dondurdu. Sanık, "Olaydan sonra denizde yüzdüm" dedi.
17.01.2020 Yaşam
Büyük skandal! KKTC bayrağını yaktılar
Büyük skandal! KKTC bayrağını yaktılar KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) kuruluşunun 36'ncı yıl dönümünde Rum tarafında düzenlenen eylemlerde KKTC bayrağı yakıldı.
16.11.2019 Gündem
İbadi'den flaş açıklama: En başta uyardım!
İbadi'den flaş açıklama: En başta uyardım! Irak Başbakanı İbadi, "IKBY yetkililerini referandumun en başta Kürtlerin çıkarına zarar vereceği yönünde uyardım. Referandum artık bitti ve mazide kaldı. Irak bayrağı tüm Iraklılarındır. Ülkenin her yerinde asılması gerekir" dedi.
17.10.2017 Dünya
Bayrak yakma iddiası ilçede gerginliğe yol açtı
Bayrak yakma iddiası ilçede gerginliğe yol açtı KÜTAHYA’nın Tavşanlı ilçesinde yapımı devam eden TOKİ konutlarında bayrak yakıldığı iddiası ilçede gerginliğe neden oldu.
1.06.2016 Yaşam
Sakık: 'Yapılan saldırıları Kürt halkı tasvip etmedi'
Sakık: 'Yapılan saldırıları Kürt halkı tasvip etmedi' AĞRI Belediye Başkanı Sırrı Sakık, ülke genelinde meydana gelen olayları değerlendirirken, "Hiç tasvip etmediğimiz bayrağa, büstlere, esnafa saldırıyı asla Kürt halkı tasvip etmedi, etmeyecektir" dedi...
29.09.2021 Gündem
Demirtaş ve İmralı’dan sağduyu çağrısı!
Demirtaş ve İmralı’dan sağduyu çağrısı! HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sokak eylemleriyle ilgili Diyarbakır’dan sağduyu çağrısında bulundu: “Şiddet şu saatten itibaren durmalıdır...
29.09.2021 Gündem
İzmir valiliği’nden bayrak yakma açıklaması
İzmir valiliği’nden bayrak yakma açıklaması İZMİR Valiliği, Genelkurmay Başkanlığı’nın sitesindeki ’Yurtiçi Olaylar’ bölümünde yer alan Kadifekale Şehitliği’ndeki Türk Bayrağı’nın 150-200 kişilik bir grup tarafından yakıldığı açıklamasını yalanladı...
29.09.2021 Gündem
Muharrem İnce'den başörtü tepkisi!
Muharrem İnce'den başörtü tepkisi! CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce temel eğitim kurumlarında başörtüsünün serbest bırakılması hakkındaki yazılı açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
Konda'nın Gezi araştırmasından çarpıcı sonuçlar çıktı
Konda'nın Gezi araştırmasından çarpıcı sonuçlar çıktı KONDA Araştırma Şirketi, hazırlamış olduğu "Toplumun ‘Gezi Parkı Olayları’ algısı Gezi Parkındakiler kimlerdi?" başlıklı raporunu yayımladı...
29.09.2021 Gündem
O olaylara tepkisiz kalmadı
O olaylara tepkisiz kalmadı Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal, Erivan ‘da Türk bayrağı yakılmasına ve ayaklar altına alınmasına tepki gösterdi.
25.04.2014 Arşiv
'Gerçek mi tespit edemeyiz'
'Gerçek mi tespit edemeyiz' Bülent Arınç'tan TRT savunması
29.09.2021 Gündem
Bir yalan daha!
Bir yalan daha! Ethem Sarısülük'ün o fotoğraflarıyla ilgili gerçek ortaya çıktı!
29.09.2021 Gündem
Gökçek'ten takipçisine çirkin yanıt!
Gökçek'ten takipçisine çirkin yanıt! Melih Gökçek bir takipçisi N...
29.09.2021 Gündem
Ethem'in haberini protesto ettiler!
Ethem'in haberini protesto ettiler! Gazetenin binasının önünde toplanan eylemcilerden tepki
29.09.2021 Gündem
'Bu nasıl yastır ya?'
'Bu nasıl yastır ya?' Mağdur yakınlarından tepki: “Bu kadar insan ölmüş ama kim acımızı paylaşıyor? Televizyonlarda eğlence programları bas bas yayın yaptı. Bu nasıl yastır ya?”
29.09.2021 Gündem
Ağrı Dağı’nın ötesi!
Ağrı Dağı’nın ötesi! 3 milyonluk Ermenistan’ın başkenti Erivan bir Avrupa şehrinden farksız...Sokaktaki insan yüzleri tanıdık, yemeklerin ve müziğin bizden farkı yok...
29.09.2021 Gündem
İzmir'de bayrağa çirkin saldırı!
İzmir'de bayrağa çirkin saldırı! İZMİR’in Buca ilçesinde Zafer Bayramı için direğe çekilen Türk bayrağı indirelerek yakıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayrak Yakma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayrak yakma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.