Başvuru Süresi

Başvuru Süresi

Son dakika başvuru süresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başvuru süresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başvuru süresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başvuru Süresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başvuru süresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.407 başvuru süresi haberi bulunmuştur. Tüm başvuru süresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı
LGS kararı! Başvuru süresi uzatıldı Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. LGS'ye başvuru süresinin yarın saat 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.
1.04.2024 Gündem
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvuru süresi uzatıldı
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvuru süresi uzatıldı TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvuru süresi 29 Şubat 2024 tarihine uzatıldı.
21.02.2024 Yaşam
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
AK Parti'de belediye ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı
AK Parti'de belediye ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süresi uzatıldı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, belediye ve il genel meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süresinin uzatıldığını duyurdu.
4.01.2024 Gündem
İBB burs başvurusu nasıl yapılır, bursluluk belgesi nedir? İBB burs başvuru tarihleri: İstanbul Büyükşehir Belediyesi burs başvuru şartları, formu ve belgeleri
İBB burs başvurusu nasıl yapılır, bursluluk belgesi nedir? İBB burs başvuru tarihleri: İstanbul Büyükşehir Belediyesi burs başvuru şartları, formu ve belgeleri 2022-2023 yılında İBB tarafından üniversite öğrencilerine verilen burs, 4.500 TL olarak verilmişti. Üniversitelerin açılış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte İBB burs başvurusuna yönelik merak edilenler de arttı. İBB burs başvuru tarihleri, süresi, şartları ve gerekli belgeler yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, İBB burs başvurusu nasıl yapılır, bursluluk belgesi nedir? İBB bursu başvuru süresi ne zaman sona eriyor? İBB burs başvuru şartları nelerdir? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi burs başvuru şartları, formu, belgeleri ve İBB burs başvuru tarihleri…
28.09.2023 Eğitim
Borç yapılandırma süresi uzatıldı!  Resmi Gazete'de yayımlandı
Borç yapılandırma süresi uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı, deprem bölgesinde mücbir sebep hali devam eden yerlerde borçların 29 Şubat 2024'e kadar yapılandırılmasına dair tebliğ yayımladı.
9.08.2023 Ekonomi
Afet bölgesindeki çiftçilere toplam 8,8 milyar lira destek ödemesi yapıldı
Afet bölgesindeki çiftçilere toplam 8,8 milyar lira destek ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, afet bölgesindeki çiftçilere depremin yaşandığı günden itibaren 8,8 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yaptı.
5.08.2023 Gündem
Borcu olanlar için müjde! Tarih değişti, süre uzatıldı
Borcu olanlar için müjde! Tarih değişti, süre uzatıldı Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırmasında süre uzatıldı. Kamuya olan borçlarını yapılandırmak isteyenler için son başvuru tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi.
2.06.2023 Ekonomi
ÖSYM açıkladı: Sınav ücreti almayacak
ÖSYM açıkladı: Sınav ücreti almayacak ÖSYM, 16 Temmuz'da yapılacak DGS için başvuruların bugünden itibaren başladığını duyurdu ÖSYM, Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) deprem bölgesinden başvuru yapan adaylardan sınav ücreti almayacak.
29.05.2023 Eğitim
2023 yılı DGS başvuruları başladı
2023 yılı DGS başvuruları başladı ÖSYM, 16 Temmuz'da yapılacak DGS için başvuruların bugünden itibaren başladığını duyurdu
29.05.2023 Eğitim
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi!
7440 sayılı kanun uzadı mı? Matrah artırımı 2023 uzatıldı mı, yapılandırma başvuru süresi sona erdi mi? Matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi! 7440 sayılı kanun başvuru süresi uzatıldı mı, matrah artırımı 2023 son başvuru tarihi ne zaman? Vergi affı borç yapılandırma düzenlemesi kapsamında; trafik, askerlik, nüfus, köprü, otoyol kaçak geçiş cezaları ve daha önce hiç yapılandırılmamış adli para cezaları, idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi borçları 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödenebilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile, devlete olan borçların yapılandırılması için 31 Mayıs'ta sona erecek başvuru süresi 30 Haziran'a, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
26.05.2023 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı
Borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre; Devlete olan borçların yapılandırılması için başvuru süresi 6 Haziran'a kadar uzatıldı. Borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
25.05.2023 Ekonomi
Vergi ve sigorta prim affı ile ilgili müjde! Ödeme süresi değişti, yeni tarihler açıklandı
Vergi ve sigorta prim affı ile ilgili müjde! Ödeme süresi değişti, yeni tarihler açıklandı Prim borcundan öğrenim kredisine, emlak vergisinden trafik cezasına kadar milyonlarca vatandaşa nefes alındıran borçlara yapılandırma süresi bir ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla 31 Mayıs'ta sona erecek olan yapılandırma başvuru süresi başka bir tarihe çekilecek. Peşin ödemeler ve ilk taksit ödeme süresi de uzatılacak.
24.05.2023 Ekonomi
Kamu borç yapılandırma hangi borçları kapsıyor? Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırmada son tarih nedir, borç yapılandırma tarihi uzatıldı?
Kamu borç yapılandırma hangi borçları kapsıyor? Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırmada son tarih nedir, borç yapılandırma tarihi uzatıldı? "Borç yapılandırma tarihi uzatıldı mı, kamu borç yapılandırma süresi ne zaman bitiyor?” Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi uzatıldı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşan vergi affı düzenlemesiyle vergi cezaları, trafik, askerlik, nüfus, köprü, öğrenim kredisi borçları ve destekleme primi gibi borçlar yapılandırılabilecek.
23.05.2023 Gündem
Borç yapılandırmasında süre uzatıldı
Borç yapılandırmasında süre uzatıldı 3 milyon 279 bin 883 kişinin başvurduğu kamu borçlarına yapılandırma uygulamasında süre uzatıldı. Yapılandırma başvuruları haziran sonunda bitecek. Buna göre borç yapılandırmasında süre 1 ay daha uzatıldı.
23.05.2023 Ekonomi
BDDK'dan mevduat hesabı kararı! Süre uzatıldı
BDDK'dan mevduat hesabı kararı! Süre uzatıldı Kaharamanmaraş merkezli depremlerin ardından vatandaşı korumak adına yeni kararlar alınmaya devam ediliyor. Son olarak Bankalar Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zaman aşımına uğrayan tasarruflarla ilgili hak sahiplerine ek süre tanıdı.
28.04.2023 Ekonomi
Siyasi partilerin cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu için son gün
Siyasi partilerin cumhurbaşkanı adaylığı başvurusu için son gün Siyasi partilerce cumhurbaşkanı adaylığı için yapılacak başvuru süresi bugün saat 17.00'de sona erecek.
23.03.2023 Gündem
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı adayları için genelge: Mal bildirim zorunluluğu
Cumhurbaşkanı adayları için genelge: Mal bildirim zorunluluğu Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, cumhurbaşkanı adaylarının alacağı yardımlar ile mal bildirimlerinin usul ve esaslarına ilişkin genelge Resmi Gazete’de yayımlandı.
18.03.2023 Gündem
EYT başvuru sonucu ne zaman açıklanacak, kaç günde belli olur? EYT başvuru takibi nasıl yapılır, EYT başvuru nereden öğrenilir? Sonuç sorgulama!
EYT başvuru sonucu ne zaman açıklanacak, kaç günde belli olur? EYT başvuru takibi nasıl yapılır, EYT başvuru nereden öğrenilir? Sonuç sorgulama! EYT yasasının yürürlüğe girmesinin ardından gözler başvuru sürecine çevrildi. e-Devlet veya SGK aracılığıyla başvuru sürecini tamamlayanlar emekliler EYT başvurularının sonuçlanacağına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, EYT başvuru sonucu kaç günde belli olur, EYT başvuruları ne zaman açıklanacak? EYT başvuru süresi ne kadar, 3 ay mı? İşte EYT başvuru sorgulama süreci…
17.03.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı adaylığına yönelik YSK kararı, Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı adaylığına yönelik YSK kararı, Resmi Gazete'de Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 'Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Siyasi partiler, cumhurbaşkanı adayı için 19-23 Mart'ta başvuruda bulunacak.
15.03.2023 Gündem
Vergi ve SSK primlerine yapılandırma! Başvuru süresi ve ilk ödeme tarihi belli oldu
Vergi ve SSK primlerine yapılandırma! Başvuru süresi ve ilk ödeme tarihi belli oldu Vergi ve SSK prim alacaklarını yapılandıran yasa teklifinin TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmeleri tamamlandı. Buna göre başvurular 31 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek. İlk taksit için ise son ödeme tarihi 30 Haziran 2023 olacak. Yüzde 10’luk ek deprem vergisi tartışma konusu olurken, paketin detayları belli oldu.
11.03.2023 Ekonomi
EYT'de emeklilik başvuruları nasıl yapılacak? Vatandaşa 'bekleyin' uyarısı yapıldı
EYT'de emeklilik başvuruları nasıl yapılacak? Vatandaşa 'bekleyin' uyarısı yapıldı EYT ilgili düzenlemeleri içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Böylece emekli olmak isteyenler için başvuru süreci de başladı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, Bağ-Kur'lu olup emeklilik başvurusu yapacaklar için uyarılarda bulunarak, "Meclis'e gelmesi beklenen bir yasa tasarısı daha var. O Bağ-Kur borçlarının taksitlendirilerek ödenmesi şartlarını içeriyor. Dolayısıyla Bağ-Kur'lular emeklilik başvurusu yapacaklarsa ve borçları da varsa beklemelerini öneririm." dedi.
4.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başvuru Süresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başvuru süresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.