Başkomiser

Başkomiser

Son dakika başkomiser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkomiser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkomiser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkomiser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkomiser gelişmeleri de dahil olmak üzere 709 başkomiser haberi bulunmuştur. Tüm başkomiser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi
Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi Adıyaman’da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi.
28.04.2024 Gündem
Emniyet promosyon güncellemesi yapacak mı? Polis promosyonu ne zaman yatacak, EGM promosyon anlaşması ne zaman bitiyor?
Emniyet promosyon güncellemesi yapacak mı? Polis promosyonu ne zaman yatacak, EGM promosyon anlaşması ne zaman bitiyor? Ocak 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere kamu görevlileri ve memur emeklilerinin aylık ve ücretlerinde yüzde 15 artış öngörülmüş, 2023 yılının ikinci altı aylık döneminde enflasyon yüzde 37,57 olarak gerçekleşmişti. İlave olarak yüzde 34,25 artış yapıldı. Böylece kamu görevlileri ve memur emeklilerinin aylık ve ücretlerinde toplamda yüzde 49,25 artış sağlanmış oldu.
26.03.2024 Çalışma Hayatı
Polise ek zam var mı? 10 Nisan'da polise seyyanen zam verilecek mi?
Polise ek zam var mı? 10 Nisan'da polise seyyanen zam verilecek mi? Aralık ayı enflasyon verileriyle birlikte polislere yapılan zam oranı da belli oldu. Temmuz ayı sonrasında polis maaşları en düşük 29 bin 525 TL'ye yükselmişti. Yüzde 49.25 oranında artışla polis memuru maaşı 44.292 TL'ye ulaştı. 32.626 lira olan başkomiser maaşı ise 48.920 TL oldu. Şimdi polisler kendilerine ek zam yapılıp yapılmayacağını sorguluyor. 10 Nisan’ın Polis Günü olması nedeniyle polisler 10 Nisan'da polise ek zam var mı, sorusuna yanıt arıyor.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi Beşiktaş'ta, 5 katlı binanın giriş katındaki dairede çıkan yangında dumandan zehirlenen Nazlı Hilal Yalman (32) hayatını kaybetti. 1997 yılında görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan başkomiser Feyyaz Yalman'ın kızı olduğu öğrenilen Nazlı Hilal Yalman memleketi Bursa'da toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem
"Başkomiserim" diyerek 300 bin lira dolandırdılar
"Başkomiserim" diyerek 300 bin lira dolandırdılar Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde balık tutarken oltasının takılması nedeniyle gölete giren Uğur Sarıkaya (32) boğuldu.
9.07.2023 Gündem
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam! Zamlı memur ve emekli maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam! Zamlı memur ve emekli maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı Memur aylıklarına ve emekli maaşlarına büyük zam geliyor. Milyonlarca emekli ve memur yeni maaşlarının kaç para olacaklarını merak ediyordu. Son gelen verilere göre yeni zamlı memur maaşları ve emekli aylıkları kuruşu kurşuna hesaplandı. En düşük memur maaşı 22 bin TL seviyesine yükselirken bu durumun kademeli olarak bütün memur maaşlarına yansıması bekleniyor. Peki zamlı hemşire maaşı, polis maaşı, öğretmen maaşı, doktor maaşı, başkomiser maaşı, savcı maaşı ne kadar olacak? İşte milyonlarca vatandaşın merak ettiği zamlı maaşlarla ilgili tüm detaylar...
23.05.2023 Memur
Dolandırıcılardan depremzedeye tuzak! Hem kredi çektiler hem de parasını aldılar
Dolandırıcılardan depremzedeye tuzak! Hem kredi çektiler hem de parasını aldılar Osmaniye’de yaşayan 73 yaşındaki depremzede Mustafa Can, telefon dolandırıcıları tarafından hem birikmiş parası hem de adına kredi çekilerek 410 bin TL'si dolandırıldı.
12.05.2023 Yaşam
Anadolu Otoyolu ile D-100 yolunda trafik tedbirleri artırıldı
Anadolu Otoyolu ile D-100 yolunda trafik tedbirleri artırıldı Ramazan Bayramı tatili öncesi Anadolu Otoyolu ile D-100 yolunun Bolu geçişinde, trafik tedbirleri artırıldı. Bolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Başkomiser Ali Yılmaz, "24 saat içerisinde 37 trafik ekibi ile güzergahlarımızda denetimlerimiz devam edecek" dedi.
18.04.2023 Gündem
Zamlı başkomiser maaşları ne kadar oldu 2023? % 30 zam sonrası başkomiserler ne kadar maaş alacak, başkomiser maaşı kaç TL'ye yükseldi?
Zamlı başkomiser maaşları ne kadar oldu 2023? % 30 zam sonrası başkomiserler ne kadar maaş alacak, başkomiser maaşı kaç TL'ye yükseldi? Emekli ve memur zammımda yeniden revizeye gidildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ocak zammının ek zamla yüzde 25’e yükseltildiğini açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yaptığı açıklamayla yüzde 25 zam oranının yüzde 30’a yükseltildiğini açıkladı. Yeni yapılan ek zamla birlikte başkomiser maaşları araştırılmaya başlandı. Peki, başkomiser maaşları ne kadar oldu 2023? Yeni ek zamla başkomiserler ne kadar maaş alacak, başkomiser memuru maaş zammı yüzde kaç?
5.01.2023 Memur
Arka Sokaklar kadrosu büyümeye devam ediyor!
Arka Sokaklar kadrosu büyümeye devam ediyor! Kanal D’nin yapımını Erler Film’in üstlendiği, cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın kadrosuna 3 yeni isim dahil oluyor.
9.11.2022 Televizyon
Yeni sezona merhaba diyen Yargı, zirvedeki yerini aldı!
Yeni sezona merhaba diyen Yargı, zirvedeki yerini aldı! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı 2’nci sezonu merakla beklenen dizisi Yargı yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizi, daha ekrana gelmeden #yargı etiketiyle sosyal medyanın gündemine otururken reytinglerde de zirvede yer aldı. Bir kuyuda bulunan cesetlerle başlayan yeni bölümde cesetlerden birinin Neva’ya ait olmasıyla yıkılan Pars’ın gözyaşları izleyicileri derinden etkiledi.
19.09.2022 Televizyon
Çavuşoğlu, Şehit Başkomiser Akbaş'ın ailesini kabul etti
Çavuşoğlu, Şehit Başkomiser Akbaş'ın ailesini kabul etti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak’ın Musul kentinde şehit olan Başkomiser Nihat Akbaş'ın ailesini kabul etti.
26.07.2022 Siyaset
Kaybolan küçük kız için korkunç iddia! Öldürüp kebap yaptı...
Kaybolan küçük kız için korkunç iddia! Öldürüp kebap yaptı... İngiltere'de 19 yıldır üzerindeki sır perdesi aralanamayan dava, bir ailenin üzerine kara bulut gibi çöktü! 14 yaşında ortadan kaybolan genç kızla ilgili ortaya atılan 'öldürüp kebap yaptılar' iddiası ise erkek kardeşinin de sonu oldu.
11.07.2022 Dünya
En düşüğü 9.105 lira oldu! Zam sonrası ilk maaş ödemeleri bugün yapılıyor
En düşüğü 9.105 lira oldu! Zam sonrası ilk maaş ödemeleri bugün yapılıyor Zamlı maaş ödemeleri bugün hesaplara yatırılıyor. Zam sonrası en düşük maaş miktarı 9.105 TL'ye yükseldi. Yüz binlerce kişite maaşlarının bayramdan önce ödeneceği müjdesi verilmişti. Memurların temmuz zammı sonrası alacakları zamlı maaşlar hesaplarına yatırıldı. Görevdeki memurlar temmuz ayında maaşlarını; yüzde 7 toplu sözleşmeden kaynaklı zam ve yüzde 7.5’i aşan enflasyon farkı ile birlikte toplam yüzde 41.69 zamlı alacak. Yeni zamla birlikte genel müdürün maaşı 29.809 liraya çıkarken, en düşük memur maaşı da 9.105 lira oldu.
8.07.2022 Memur
Zamlı maaşlar yarın hesaplarda! En düşüğü 9 bin 105 lira
Zamlı maaşlar yarın hesaplarda! En düşüğü 9 bin 105 lira Memur zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Görevdeki memurlar temmuz ayında maaşlarını; yüzde 7 toplu sözleşmeden kaynaklı zam ve yüzde 7.5’i aşan enflasyon farkı ile birlikte toplam yüzde 41.69 zamlı alacak. Yeni zamla birlikte genel müdürün maaşı 29.809 liraya çıkarken, en düşük memur maaşı da 9.105 lira oldu. Zamlı memur maaşları 8 Temmuz Cuma günü hesaplara yatırılacak.
7.07.2022 Memur
2022 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz ayı emekli maaşı alt sınırı!
2022 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz ayı emekli maaşı alt sınırı! Emekli aylığı alt sınırı düzenlemesini de içeren ekonomiye ilişkin kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, 2022 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli aylığı alt sınırı ne kadar? İşte Temmuz ayı emekli maaşı alt sınırı…
5.07.2022 Emekli
İmam ve müezzin maaşları ne kadar oldu? 2022 Vaiz maaşları kaç TL?
İmam ve müezzin maaşları ne kadar oldu? 2022 Vaiz maaşları kaç TL? Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı. 6 aylık enflasyon farkı netlik kazandı. Toplu sözleşmeye göre, memurların maaşlarına yüzde 41,85 oranında zam yapılacak. Peki, İmam ve müezzin maaşları ne kadar oldu? 2022 Vaiz maaşları kaç TL? İşte güncel imam, vaiz ve müezzin maaşları…
4.07.2022 Memur
Yeni zamlı memur maaşları ne zaman yatacak, memur maaşları bayramdan önce ödenecek mi? Temmuz memur zammı 2022
Yeni zamlı memur maaşları ne zaman yatacak, memur maaşları bayramdan önce ödenecek mi? Temmuz memur zammı 2022 Memur maaşları ne zaman yatacak, zamlı memur maaşları bayramdan önce ödenecek mi? Zamlı emekli maaşları enflasyon oranlarının açıklanmasıyla belli oldu. TÜİK tarafından haziran ayı enflasyon oranın açıklanmasının ardından zamlı maaşların ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Peki, Yeni zamlı memur maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce ödenecek mi? Temmuz memur zammı 2022 ile ilgili son durum…
4.07.2022 Memur
Yeni polis maaşları ne kadar oldu 2022, memur zammı sonrası zamlı polis maaşları kaç TL? İşte Temmuz 2022 memur zammı ile yeni polis maaşları!
Yeni polis maaşları ne kadar oldu 2022, memur zammı sonrası zamlı polis maaşları kaç TL? İşte Temmuz 2022 memur zammı ile yeni polis maaşları! Polis maaşları ne kadar oldu, zamlı polis maaşları 2022 kaç TL oldu? Asgari ücrete yapılan zam sonrası, bugün de açıklanan enflasyon oranlarıyla memur ve emeklilerin zamlı maaşları belli oldu. 6 aylık enflasyon oranına göre zamlı maaşlar netleşti. Söz konusu zam oranın belli olmasıyla polis maaşları araştırılmaya başlandı. İşte Temmuz 2022 memur zammı sonrası yeni polis maaşları…
4.07.2022 Memur
Memur ve emekli maaşlarına zam! Ve belli oluyor, yüzde 40'ı geçecek...
Memur ve emekli maaşlarına zam! Ve belli oluyor, yüzde 40'ı geçecek... Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu. Ve bugün belli oluyor. Yılın ikinci yarısı için geçerli olacak temmuz zammı, TÜİK'in haziran ayı enflasyon oranı TÜFE açıklaması sonrası kesinleşecek. TÜİK bugün haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. Açıklanacak rakamla memur ve emeklilerin yılın ikinci yarısı için alacağı enflasyon farkı da netlik kazanacak. Enflasyon beklentilerine göre birçok maaşla birlikte ek zamlı yeni emekli, memur ücret hesaplamaları ve sosyal yardım ödemelerini hesaplandı. İşte enflasyon beklentilerine göre ayrı ayrı tüm zam oranı ve maaş hesaplamaları...
4.07.2022 Çalışma Hayatı
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
EGM tayin sonuçları açıklandı! Emniyet’te 35 bin 874 personelin atamaları tamamlandı!
EGM tayin sonuçları açıklandı! Emniyet’te 35 bin 874 personelin atamaları tamamlandı! Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) duyurdu! 35 bin 874 personelin atamaları tamamlandı! EGM tayin sonuçları ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğünce 2022 yılı Genel Atama çalışmaları çerçevesinde, Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Kıdemli Başpolis Memuru, Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerindeki toplam (35.874) personelin atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirilmiştir.” denildi. Peki, EGM tayin sonuçları nasıl öğrenilir? İşte detaylar…
27.05.2022 Memur
Emniyet resmen açıkladı! 3 bin 688 memur üst rütbeye terfi etti
Emniyet resmen açıkladı! 3 bin 688 memur üst rütbeye terfi etti Emniyet açıkladı. 2022 Yılı Yüksek ve Merkez Değerlendirme Kurul Sonuçları belli oldu. Buna göre 3 bin 688 emniyet mensubu bir üst rütbeye terfi etti.
21.05.2022 Memur
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Hesap değişti, oranlar arttı, en düşüğü 9.303 TL...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına büyük zam! Hesap değişti, oranlar arttı, en düşüğü 9.303 TL... Memur maaşları ve emekli aylıkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonların yeni maaşları belli oluyor. Oranlar netleşiyor. En düşük maaş temmuz zammı sonrası 9 bin 303 lira olacak. 2022 emekli ve memur maaşı, mayıs ve haziran enflasyon rakamlarının netleşmesiyle ile belli olacak. Nisan ayı enflasyon oranının ardından SSK ve Bağ-Kur emekli zammı için 4 aylık zam oranı şimdiden yüzde 31,71 olarak kesinleşirken, memur zammı için bu rakam yüzde 31,21 olarak kayıtlara geçti. Yaklaşık 1,5 ay sonra yılın ikinci maaş zam oranı belli olacakken, özellikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan gelen açıklamalar dikkat çekici nitelikte. İşte 2022 Temmuz emekli ve memur zammı için son dakika gelişmeleri ve milyonların en çok merak ettiği kuruşu kuruşuna enflasyon farkı ve ek zam hesabı...
15.05.2022 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Başkomiser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkomiser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.