Başından Vuruldu

Başından Vuruldu

Son dakika başından vuruldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başından vuruldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başından vuruldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başından Vuruldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başından vuruldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 başından vuruldu haberi bulunmuştur. Tüm başından vuruldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başından yaralı halde bulundu, hastanede öldü; üzerinden 944 bin liralık çek çıktı
Başından yaralı halde bulundu, hastanede öldü; üzerinden 944 bin liralık çek çıktı İzmir'de başından yaralı olarak boş arazide bulunan ve üzerinden 944 bin liralık çek çıkan Ercan Özdemir, hastanede hayatını kaybetti.
25.12.2023 Gündem
Kavgada başından vurularak öldürüldü
Kavgada başından vurularak öldürüldü Konya'da Enes Akyol (20), kavga ettiği 3 kişi tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
17.06.2023 Yaşam
Av tüfeğiyle oyun kanlı bitti! 16 yaşındaki çocuk başından vuruldu
Av tüfeğiyle oyun kanlı bitti! 16 yaşındaki çocuk başından vuruldu İstanbul Bayrampaşa’da yatağın altındaki bazadan çıkardıkları av tüfeğiyle evde oyun oynayan 3 çocuktan 1’i silahın ateş almasıyla başından vuruldu. 16 yaşındaki Mert Cesur olay yerinde hayatını kaybederken silahı ateşleyen 14 yaşındaki M.B.E. gözaltına alındı.
11.06.2023 Yaşam
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı...
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı... 3 yıl süren İspanya İç Savaşı sırasında Valensiya cephesinde savaşırken başından vurulan ancak mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran adam, ardından gizemli bir semptom geliştirdi. Gizemi bir türlü çözülemeyen bu adama Hasta M adı verildi.
17.05.2023 Dünya
Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu
Sokakta tartıştığı solist arkadaşını tabancayla başından vurdu Bursa'da Nurten İnan (41), solist olarak çalıştığı mekandan çıktıktan sonra evine giderken, yolunu kesen erkek arkadaşı İ.A. (46) tarafından tabancayla başından vuruldu. İnan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, polis, şüpheliyi kısa sürede yakaladı.
24.01.2023 Gündem
Genç kadın kocası tarafından silahla başından vuruldu!
Genç kadın kocası tarafından silahla başından vuruldu! Erzurum’da bugün korkunç bir olay meydana geldi. Ferdi H., akrabasının evinde kalan eşi 20 yaşındaki Meryem H.'yi tabancayla vurarak ağır yaraladıktan sonra kaçtı. Polis ekipleri, Ferdi H.'nin yakalanması için kapı kapı dolaşarak çalışma başlattı.
19.01.2023 Yaşam
Trabzonlu üniversite öğrencisi Akın, Paris'te başından vurularak öldürüldü
Trabzonlu üniversite öğrencisi Akın, Paris'te başından vurularak öldürüldü Fransa'nın başkenti Paris'te okul çıkışı evine giderken sokakta başından vurulan mimarlık fakültesi öğrencisi Trabzonlu Akın Genç (19), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
17.12.2022 Yaşam
Sultangazi'de kucağındaki bebeğiyle yürüyen kadına silahlı saldırı
Sultangazi'de kucağındaki bebeğiyle yürüyen kadına silahlı saldırı Sultangazi'de kucağındaki bebeğiyle yürüyen yabancı uyruklu kadın, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından silahla başından vuruldu. Ağır yaralanan kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.
26.11.2022 Yaşam
Başakşehir'de uzaklaştırma kararına rağmen dehşet saçtı: 1 ölü,  1 ağır yaralı
Başakşehir'de uzaklaştırma kararına rağmen dehşet saçtı: 1 ölü,  1 ağır yaralı Başakşehir'de saplantılı olduğu kadından karşılık bulamayan Serdar Atış dehşet saçtı. Bir süre önce uzaklaştırma kararı da aldırılan Serdar Atış sürekli rahatsız ettiği Aysel Kübra Yılmaz ve annesi Hacer Yılmaz'ı silahla vurdu. Anne ölürken genç kadın ise ağır yaralandı.
1.10.2022 Yaşam
Bahçelievler'de gürültü yapanları uyardı canından oldu
Bahçelievler'de gürültü yapanları uyardı canından oldu Bahçelievler'de 2 çocuk babası Temel Arslan, gece yarısı evlerinin önünde gürültü yaptıkları için uyardığı grupla tartıştı. İki tarafın daha sonra silahla karşılaştığı sokağın başında Temel Arslan, 17 yaşındaki S.Y. tarafından eşinin gözleri önünde başından silahla vurularak öldürüldü. Cinayetin hemen öncesinde Temel Arslan'ın son görüntüleri güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
23.08.2022 Yaşam
Çocuğunu görmek için eve gidip balkondan içeri girmeye çalıştı, eski eşinin sevgilisi başından vurdu!
Çocuğunu görmek için eve gidip balkondan içeri girmeye çalıştı, eski eşinin sevgilisi başından vurdu! Antalya'da, çocuğunu görmek için eski eşi L.A.'nın evine gidip, içeri balkondan girmeye çalışan Mehmet Ali Gilik, kadının erkek arkadaşı Veli D. tarafından av tüfeği ile başından vuruldu.
17.08.2022 Yaşam
Husumetlileri tarafından başından vurularak öldürüldü! 1 ölü, 5 gözaltı
Husumetlileri tarafından başından vurularak öldürüldü! 1 ölü, 5 gözaltı Gaziantep'te çıkan silahlı kavgada husumetlilerince başından vurulan Bozan Gürbüz (21) hayatını kaybetti; 5 şüpheli gözaltına alındı.
3.08.2022 Yaşam
Seyir halindeki araca silahlı saldırı düzenlendi
Seyir halindeki araca silahlı saldırı düzenlendi Adana’da seyir halinde olan hafif ticari araca silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yolcu konumunda bulunan bir genç başından vurularak ağır yaralandı.
26.07.2022 Yaşam
Koronavirüs, maymun çiçeği virüsü derken yeni bir salgın daha patlak verdi! Bilim insanları duyurdu, antibiyotik bile işe yaramıyor...
Koronavirüs, maymun çiçeği virüsü derken yeni bir salgın daha patlak verdi! Bilim insanları duyurdu, antibiyotik bile işe yaramıyor... Koronavirüs, maymun çiçeği virüsü derken tüm dünyada yeni bir salgın paniği yaşanıyor. ABD'li bilim insanlarından son dakika uyarısı geldi. Alanındaki en büyüğü olan yeni bir çalışmaya göre, antibiyotiklere dirençli bir hastalık olan ateşli tifo vakaları küresel olarak artmaya başladı. Bilim insanları, her yıl yaklaşık 100 bin kişiyi öldüren hastalığa karşı ülkelerden önlem anlamasını istedi.
23.06.2022 Dünya
Putin en güvendiği isimdi! O albay başından vuruldu
Putin en güvendiği isimdi! O albay başından vuruldu Rusya - Ukrayna savaşı devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i sarsan bir haber geldi. Putin'in nükleer kodların bulunduğu evrak çantasını taşımakla görevli eski Albay Vadim Zimin evinde başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Zimin'in durumunun ağır olduğu bilgisi edinildi. Kaynaklar tarafından verilen ayrı bir bilgilendirmede ise Zimin'in, Başkan Putin'in en güvendiği isim olduğu söylendi.
22.06.2022 Dünya
Futbolcu Ivan Torres'in eşi Cristina Vita Aranda başından vurularak hayatını kaybetti!
Futbolcu Ivan Torres'in eşi Cristina Vita Aranda başından vurularak hayatını kaybetti! Olimpia Asuncion forması giyen Ivan Torres'in model eşi Cristina Vita Aranda gittiği müzik festivalinde mafya çatışmasının ortasında kaldı ve başından vurularak hayatını kaybetti. Saldırıda Cristina Vita Aranda ile birlikte 1 kişi daha hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Paraguay polisi, olayla ilgili soruşturma başlattı.
31.01.2022 Şampiy10
17 yaşındaki 5 aylık hamile İrem'in ölümünde korkunç gerçek ortaya çıktı!
17 yaşındaki 5 aylık hamile İrem'in ölümünde korkunç gerçek ortaya çıktı! Mersin'de evlerinin banyosunda tabancayla vurulan 5 aylık hamile İrem Bahçe'nin (17) ölümüyle ilgili 6'sı tutuklu, 7 yakınının yargılanmasına devam edildi. Duruşmada ifadesine başvurulan cinayet büro polisi M.Y., Mehmet Ali Bahçe'nin, kardeşinin mezarının fotoğrafı görünce suçunu itiraf ettiğini söyledi.
28.01.2022 Gündem
Ömür Erez neden öldü, hemşire Ömür Erez’i kim öldürdü? Ömür Erez’in vurulma anı ortaya çıktı!
Ömür Erez neden öldü, hemşire Ömür Erez’i kim öldürdü? Ömür Erez’in vurulma anı ortaya çıktı! Ömür Erez neden öldü, hemşire neden vuruldu? Sorusu tüm Türkiye tarafından sorgulanıyor. Kartal’da, sağlık çalışanı başından vurularak öldürüldü. Silahıyla sağlık merkezine gelen Rahmi Uygun isimli şahıs, hemşire Ömür Erez'i başından vurarak ölümüne neden oldu. Rahmi Uygun, Bağcılar'da yakalandı. Söz konusu cinayetin ardından Ömür Erez kimdir, nereli ve evli mi? gibi soruların yanıtları da sorgulanmaya başlandı.  İşte Kartal Topselvi hemşire cinayeti…
21.01.2022 Yaşam
Hemşire Ömür Erez cinayetiyle ilgili flaş gelişme! Katilin ifadesi ortaya çıktı!
Hemşire Ömür Erez cinayetiyle ilgili flaş gelişme! Katilin ifadesi ortaya çıktı! İstanbul Kartal'da aile sağlığı merkezinde hemşire Ömür Erez (33) silahla başından vuruldu. Yaralı şekilde hastaneye kaldırılan Erez hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan saldırgan Rahmi Uygun'un (39) Bağcılar'da yakalandığı öğrenildi. Saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın da ilk ifadesine ulaşıldı.
21.01.2022 Yaşam
Eski eşi aracın ön koltuğunda ölü bulundu! Kendisini vurduğunu iddia etti
Eski eşi aracın ön koltuğunda ölü bulundu! Kendisini vurduğunu iddia etti Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kontrol noktasından kaçan sürücünün kullandığı otomobil, jandarmanın takibi sonucu durduruldu. Sürücü Müslüm Abacıoğlu (36) gözaltına alınırken, otomobilin ön koltuğunda, boşandığı Özgül Zonturlu'nun (28) başından tabancayla vurulmuş cesedi bulundu. Arka koltukta oturan çiftin kızları Hiranur Abacıoğlu (6) ise korumaya alındı.
8.12.2021 Gündem
Konya'da husumetlisi tarafından evinde başından vuruldu
Konya'da husumetlisi tarafından evinde başından vuruldu Konya'da Burak M., aralarında husumet bulunan Yıldıray T. (21) tarafından evinde tabancayla başından vuruldu. Burak M. hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise olaydan sonra kaçtı.
4.11.2021 Yaşam
Gürkan Türkoğlu yakalandı! FETÖ ile DHKP-C bağı...
Gürkan Türkoğlu yakalandı! FETÖ ile DHKP-C bağı... FETÖ üyesi istihbaratçı polislerin, terör örgütü DHKP-C ile yaptığı ‘oyunda’ rol alan Gürkan Türkoğlu, 3 gün önce İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda yakalandı. Türkoğlu sorguda konuşursa FETÖ ile DHKP-C arasındaki bağın detayları ortaya çıkacak.
18.10.2021 Yaşam
Başından vurularak ölen Ela'nın eşi serbest
Başından vurularak ölen Ela'nın eşi serbest Antalya'da başından vurulan eşini sağlık ocağına götürdükten sonra gözaltına alınan Celal S. (23) serbest bırakıldı. Hayatını kaybeden Ela S.'nin (20) cenazesi ise Aksu ilçesinde toprağa verildi.
3.09.2021 Gündem
Kan donduran olay! 21 yaşındaki Şenay başından vuruldu
Kan donduran olay! 21 yaşındaki Şenay başından vuruldu Son dakika haberi... İzmir'de Şenay Ay, erkek arkadaşı ile birlikte kaldığı suit otel odasında başından silahla vuruldu. Şüpheli bir şekilde yaralanan genç kadının, hayati tehlikesi devam ediyor.
8.08.2021 Gündem
12 yaşındaki Elif, maganda kurşunuyla başından vuruldu
12 yaşındaki Elif, maganda kurşunuyla başından vuruldu Gaziantep'te, düğünde rastgele havaya ateşlenen tabancadan çıkan mermi, evinin penceresinden dışarı bakan Elif Caymaz'ın (12) başına isabet etti. Ağır yaralanan çocuk, hastaneye kaldırılırken, silahı ateşleyen Tuncay K. ise gözaltına alındı.
10.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başından Vuruldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başından vuruldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.