Gazete Vatan Logo

Genç kadın kocası tarafından silahla başından vuruldu!

Erzurum’da bugün korkunç bir olay meydana geldi. Ferdi H., akrabasının evinde kalan eşi 20 yaşındaki Meryem H.'yi tabancayla vurarak ağır yaraladıktan sonra kaçtı. Polis ekipleri, Ferdi H.'nin yakalanması için kapı kapı dolaşarak çalışma başlattı.

Genç kadın kocası tarafından silahla başından vuruldu!

Olay, Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'ndeki apartmanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'a çalışmak için giden Ferdi H., eşi Meryem H.'nin 1 hafta önce evden ayrıldığını öğrenince Erzurum'a döndü.

KOMŞULARI GÖRÜNCE İHBAR ETTİ

Eşinin kaldığı akrabasının evine giden Ferdi H., tabancayla 4 el ateş etti. Mermilerin 2'si, Meryem H.'nin karın bölgesine, 1'i ise başına isabet etti.

Ferdi H., evden kaçarken, komşular tarafından görüldü. Komşuların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı kadını Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Meryem H., anestezi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Ferdi H.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Kapı kapı gezerek Ferdi H.'yi arayan üniformalı ve sivil polisler, kent giriş- çıkışlarında da kontrollerini sıklaştırdı.