Başbakan Yardımcısı

Başbakan Yardımcısı

Son dakika başbakan yardımcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başbakan yardımcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başbakan yardımcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakan Yardımcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakan yardımcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.824 başbakan yardımcısı haberi bulunmuştur. Tüm başbakan yardımcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Zelanda heyetini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Zelanda heyetini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters'i Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.
26.04.2024 Gündem
Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı Peters, İstanbul'da şantiyeyi ziyaret etti!
Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı Peters, İstanbul'da şantiyeyi ziyaret etti! İstanbul'un Kadıköy İlçesinde bulunan inşaatı ziyaret eden Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, ülkesinden ithal edilen sismik izolatörlerin ilk defa kullanıldığı Kadıköy'deki binanın şantiyesini ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı
5 askerin ölümü Polonya'yı şok etti! Tüm askeri tatbikatlar askıya alındı Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, mart ayının başından bu yana gerçekleştirilen tatbikatlarda 5 askerin hayatını kaybetmesi üzerine tüm askeri tatbikatların askıya alınması talimatını verdi.
27.03.2024 Dünya
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasanın Türkiye için elzem olduğunu belirterek, “Bütün partilerin yeni anayasaya ilişkin hazırlıklar yapmalarını bekliyorum. Seçimden sonraki dönemde yeni anayasa meselesini başta grubu bulunan siyasi partilerle görüşerek takip edeceğim" dedi.
26.03.2024 Gündem
Önemli isimler Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda buluştu
Önemli isimler Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda buluştu Antalya Diplomasi Forumu kapsamında ‘Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık’ başlıklı oturum düzenlendi.
3.03.2024 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in suçları arasında savaş suçları ve soykırım olduğunu belirterek, "Uluslararası topluluğun ateşkes çağrısına rağmen, iki devletli çözüme yönelik çağrılara rağmen herhangi bir etkisi olmadı İsrail üzerinde. Eğer başka bir ülke böyle bir suç işlemiş olsaydı kesinlikle her türlü yaptırımla karşılaşırdı" dedi.
1.03.2024 Gündem
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı
5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.
15.02.2024 Gündem
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile gerçekleştirdiği basın toplantısında “Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz. Bu konunun tartışılmasını bırakın akıldan geçirilmesi bile söz konusu olamaz” dedi.
30.01.2024 Gündem
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
Uğur Mumcu kimdir? Gazeteci Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü? Uğur Mumcu'nun katledilişinin bugün 31. yıl dönümü. Mumcu, 24 Ocak tarihinde bombalı suikastle hayatını kaybetti. 27 Ocak tarihinde ise son yolculuğuna uğurlanan Uğur Mumcu’nun ölümünün üzerinden 31 yıl geçti. Peki, Uğur Mumcu kimdir, suikastı nasıl oldu ve ne zaman? Uğur Mumcu neden öldü, nerede ve 24 Ocak Uğur Mumcu’yu kim öldürdü?
24.01.2024 Gündem
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Katar arasında 12 anlaşma imzalandı Türkiye ve Katar arasında çeşitli alanlarda 12 iş birliği anlaşması ile Yüksek Stratejik Komite’nin 9’uncu toplantısına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
4.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız
Bakan Şimşek: Daha iyi işbirlikleri yapmalıyız Türk-Arap Ekonomik Forumu’nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enerji konusunda, az yatırım yapılıyor. Bunun sonucu olarak enerji fiyatlarının yüksek kalacağını görünüyor. Onun için daha iyi işbirlikleri yapmamız gerekiyor” dedi.
8.11.2023 Ekonomi
Bakan Fidan, İrlanda Dışişleri ve Savunma Bakanı Martin’le bir araya geldi
Bakan Fidan, İrlanda Dışişleri ve Savunma Bakanı Martin’le bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'de İrlanda Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı Michel Martin’le görüştü.
17.09.2023 Gündem
Yeni güzergahı kullanan ilk tahıl gemileri Ukrayna limanına demirledi
Yeni güzergahı kullanan ilk tahıl gemileri Ukrayna limanına demirledi 20 bin ton tahıl yüklenecek gemiler, yeni rotadan hareket edip İstanbul Boğazı'na ulaşacak. Buğday kargosunun son durağı ise Mısır ve İsrail olacak.
17.09.2023 Gündem
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
G20 Liderler Zirvesi başladı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dünyanın en büyük ekonomilerini bir araya getiren G20 zirvesi bugün Hindistan‘ın başkenti Yeni Delhi'de başladı. Sabah zirvenin ilk oturumuna katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü ikili görüşmelerine BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile başladı. Erdoğan daha sonra Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ile ile bir araya geldi. Öte yandan G20 Liderler Zirvesinde yayımlanan sonuç bildirgesinde, Karadeniz tahıl anlaşması sürecinde Türkiye ve BM’nin çabalarına teşekkür edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, "Gıda kriziyle mücadelede yapıcı katkılarda bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.
9.09.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan flaş açıklama: Irak’tan PKK’yı resmen terör örgütü olarak tanımalarını bekliyoruz
Bakan Fidan'dan flaş açıklama: Irak’tan PKK’yı resmen terör örgütü olarak tanımalarını bekliyoruz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaret kapsamında geldiği Irak’ın başkenti Bağdat’ta Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile yaptığı görüşme sonrasında ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan basın toplantısında “Emperyal güçlerin maşası haline gelmiş olan PKK terör örgütüne karşı Iraklı kardeşlerimizin mücadelesini her seviyede destekliyoruz. Ayrıca kendilerinden dostluk ve kardeşlik gereği PKK'yı resmen terör örgütü olarak tanımalarını da bekliyoruz” dedi.
22.08.2023 Gündem
Baykar ve Ukrayna arasında dev anlaşma!
Baykar ve Ukrayna arasında dev anlaşma! Ukrayna Savunma Bakanlığı ve Baykar arasında Ukrayna'da insansız hava araçlarının (İHA) bakım ve onarımı için bir merkez inşa etmek üzere anlaşma imzalandı.
31.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj: KKTC'yi bir an evvel tanıyın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya mesaj: KKTC'yi bir an evvel tanıyın Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Resmi Töreni’nde konuştu. Erdoğan, dünyaya KKTC'nin tanınması için çağrı yaparak "BM kürsüsünden yaptığım tarihi çağrıyı tekrarlıyorum. Gelin adadaki gerçeklere sırtınızı dönmeyin KKTC'yi bir an evvel tanıyın" dedi.
20.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’da
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Turu’nun ikinci durağı olan Katar’a gitti. Erdoğan, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani tarafından karşılandı.
18.07.2023 Gündem
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü’ne düzenlenen saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı.
17.07.2023 Dünya
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor
Üzerine içki döküp yakmaya çalışmıştı! Boşandı ama kabus sürüyor Adana'da Özge Polat (31), henüz 17 yaşındayken evlendiği Özkan Ö.’den (34) sürekli şiddet görüp, üzerine içki dökerek yakmaya çalışılıp, ölümle tehdit edildiği gerekçesiyle 2019 yılında boşandı. Eşinin tehditlerinin devam etmesi ve 2 çocuğunu geçen hafta yurda vereceğini söylemesi üzerine yeniden çıkan tartışma sonra darbedildiğini belirten Polat, "Rapor alıp şikayetçi olduk. Kendi de ifade verdikten sonra telefonla arayıp, ailemi tehdit etti" dedi.
4.07.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Başbakan Yardımcısı, Safadi’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Başbakan Yardımcısı, Safadi’yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Başbakan Yardımcısı Safadi'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
4.07.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan İsveç'e sert tepki: Aşağılık saldırıyı bir kez daha kınıyoruz
Bakan Fidan'dan İsveç'e sert tepki: Aşağılık saldırıyı bir kez daha kınıyoruz Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsveç'te gerçekleştirilen çirkin provokasyona ve İsrail'in saldırılarına tepki gösterdi.
4.07.2023 Gündem
Bakan Fidan, Karadağ Başbakan Yardımcısı İbrahimoviç ile görüştü
Bakan Fidan, Karadağ Başbakan Yardımcısı İbrahimoviç ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Karadağ'da Başbakan Yardımcısı ve Boşnak Partisi Genel Başkanı Ervin İbrahimoviç ile görüştü.
26.06.2023 Gündem
Murathan Kalyoncu: Romanya'nın doğal gaz ihtiyacının yüzde 45'ini karşılayacak
Murathan Kalyoncu: Romanya'nın doğal gaz ihtiyacının yüzde 45'ini karşılayacak Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Kalyoncu, Romanya'da ihalesini kazandıkları Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'yle ilgili, "Bu projenin önemi Romanya'nın doğal gaz ihtiyacının yüzde 45'ini karşılıyor olması. Aynı şekilde şu anda Avrupa Birliği'nin desteklediği projeler altında Avrupa'da yapılmış en büyük enerji altyapı yatırım projesi" dedi.
19.06.2023 Ekonomi
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı
Kalyon Holding'in Romanya yatırımının imzaları atıldı  Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı ihalesini uluslararası rakiplerini geride bırakarak kazanan Kalyon Holding ile SNTGN Transgaz arasında projenin başlaması için imzalar atıldı. Törende, Romanya Başbakan Yardımcısı Marian Neacşu, Romanya Enerji Bakanı Sebastian Burduja ve Kalyon İnşaat İcra Kurulu Üyesi Serdar Över yer aldı. Yapım bedeli yaklaşık 500 milyon Euro olan proje ilgili konuşan Serdar Över, "Hem Romanya'nın hem Avrupa Birliği'nin enerji güvenliği açısından çok kritik bir proje" dedi.
18.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan Yardımcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakan yardımcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.