Başak Demirtaş

Başak Demirtaş

Son dakika Başak Demirtaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başak Demirtaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başak Demirtaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başak Demirtaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başak demirtaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 başak demirtaş haberi bulunmuştur. Tüm başak demirtaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı. Kurum, "Son anketlerde biz 1-1,5 puan öndeyiz. Acaba ne yapsak telaşı içerisindeler. Ama hepsi boş. Ne istiyorlarsa araştırsınlar, ne istiyorlarsa sorsunlar. Bizim alnımız ak" dedi.
27.02.2024 Gündem
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde televizyon, gazete ve dijital medya genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz.” dedi. 10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
DEM Parti ve Başak Demirtaş'tan İstanbul açıklaması!
DEM Parti ve Başak Demirtaş'tan İstanbul açıklaması! DEM Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı tartışılan Başak Demirtaş, yazılı açıklama yaptı, kararını duyurdu.
7.02.2024 Gündem
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı. Partinin İstanbul adayı 9 Şubat'ta açıklanacak.
4.02.2024 Gündem
İmamoğlu'na destek şartı Esenyurt mu? DEM Parti’den dikkat çeken açıklama
İmamoğlu'na destek şartı Esenyurt mu? DEM Parti’den dikkat çeken açıklama Yerel seçime geri sayım sürerken CHP ve DEM Parti'nin genel başkanlarının iki kez görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmeler başladı. DEM Parti'nin Ekrem İmamoğlu'na destek için İstanbul'da Esenyurt'u talep ettiği iddia edildi.
22.01.2024 Gündem
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları açılırken, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Yaşanan gerginlikte atılan taşlardan 5 polis memuru yaralandı, 19 kişi gözaltına alındı.
21.03.2023 Gündem
RTÜK, Fox TV hakkında inceleme başlattı
RTÜK, Fox TV hakkında inceleme başlattı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Fox TV hakkında inceleme başlattı.
6.10.2021 Gündem
Meral Akşener'den Selahattin Demirtaş'a 'kahvaltı' yanıtı
Meral Akşener'den Selahattin Demirtaş'a 'kahvaltı' yanıtı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Selahattin Demirtaş'ın 'Başak ile birlikte Meral Hanım'ın kapısını çalar, kahvaltıya geldik' ifadelerine yanıt verdi. Akşener, 'Güneydoğu'da şöyle bir gelenek var: Kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız' dedi.
7.09.2020 Siyaset
Demirtaş'ın "ailesiyle görüştürülmediği" iddialarına yalanlama
Demirtaş'ın "ailesiyle görüştürülmediği" iddialarına yalanlama Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı, Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın telefon görüşmesi yapmasına izin verilmediği ve çocukları ile görüştürülmediği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
1.09.2020 Gündem
İYİ Partili Özeren'den çirkin hakaret!
İYİ Partili Özeren'den çirkin hakaret! İYİ Partili Levent Özeren, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında çirkin sözler kullandı. Özeren tepkiler üzerine paylaşımını bir süre sonra kaldırdı.
9.07.2020 Gündem
Bakan Albayrak'ın eşi ve yeni doğan oğluna ilişkin çirkin paylaşımlara tepki
Bakan Albayrak'ın eşi ve yeni doğan oğluna ilişkin çirkin paylaşımlara tepki Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine sosyal medyadan gelen çirkin paylaşımlara siyasilerden sert tepkiler geldi. Twitter hesaplarından açıklama çok sayıda siyasi isim, Bakan Albayrak ve ailesine destek mesajı verdi.
30.06.2020 Gündem
Başak Demirtaş hakkında çirkin paylaşımı yapan kişi tutuklandı
Başak Demirtaş hakkında çirkin paylaşımı yapan kişi tutuklandı HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ilgili sosyal medya sitesinde çirkin paylaşımlar yapan V.M., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
16.06.2020 Gündem
Başak Demirtaş'a çirkin paylaşıma gözaltı
Başak Demirtaş'a çirkin paylaşıma gözaltı HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ilgili sosyal medya sitesinde çirkin paylaşımlar yapan V.M., Sakarya’da gözaltına alındı. 'Çirkin' paylaşımla ilgili Ak Parti'den art arda sert tepkiler geldi.
14.06.2020 Gündem
Adalet Bakanı Gül ve AK Partili Bostancı'dan Başak Demirtaş paylaşımı
Adalet Bakanı Gül ve AK Partili Bostancı'dan Başak Demirtaş paylaşımı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Başak Demirtaş'a yönelik çirkin paylaşıma ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Gül açıklamasında, 'Başak Demirtaş’a yönelik çirkin paylaşımı kınıyor, bu ahlaksız ve tahkir edici eylemi en ağır şekilde lanetliyorum' dedi. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, "Başak Demirtaş hakkında utanç verici paylaşımlar yapan kişi muhakkak hukuka hesap verecektir" dedi.
14.06.2020 Gündem
İşte muhalefetin Cumhurbaşkanlığı planı!
İşte muhalefetin Cumhurbaşkanlığı planı! Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, muhalefet partilerinin seçim stratejisiyle ilgili görüşlerini aktardı.
24.01.2020 Gündem
Meral Akşener, o soruya cevap verdi!
Meral Akşener, o soruya cevap verdi! Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gündeme ilişkin merak edilen soruları sordu. Selvi o soruların cevaplarını köşesine taşıdı.
23.01.2020 Gündem
'5. kadın yok sayıldı ayıp olmuyor mu?'
'5. kadın yok sayıldı ayıp olmuyor mu?' Nedim Şener, Selahattin Demirtaş'ın yazdığı oyununa katılan isimlerden biri olan HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan'ın yok sayılmasına dikkat çekti. Şener, "Tiyatroda ön sırada oturan dört değil, beş kadın var. Fotoğraftaki beşinci kadın HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan. Peki onu yok saymak ayıp olmuyor mu? İşte onların gizlemeye çalıştığı, benim “proje” dediğim bu." dedi.
17.01.2020 Gündem
Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterip profesör unvanını sildi
Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterip profesör unvanını sildi HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Devran" isimli kitabından sahneye uyarlanan tiyatro oyununu seyretmeye giden eşi Dilek İmamoğlu hakkında açıklama yapan Ekrem İmamoğlu’nun sözlerine İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Özden Zeynep Oktav’dan tepki geldi. Oktav, İmamoğlu’nun sözlerine tepki olarak profilinde yer alan unvanı sildiğini açıkladı.
15.01.2020 Gündem
İstanbul Kitapçısı, Sakine Cansız'ın kitabını satıştan kaldırdı
İstanbul Kitapçısı, Sakine Cansız'ın kitabını satıştan kaldırdı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "(PKK'lı Sakine Cansız'ın kitabının İstanbul Kitapçısı'nda satılması) Gelen haklı tepkiler üzerine biz, o kitabın satışını sitemizden iptal ettik." dedi.
14.01.2020 Siyaset
"Kadir Efendi" polemiği!
"Kadir Efendi" polemiği! Selahattin Demirtaş'ın kitabından uyarlanan tiyatro oyununa giden Kadir İnanır'ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sert bir dille eleştirdi. İnanır ise konuyla ilgili "Konuşmak istemiyorum" dedi.
14.01.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: Düşmemizi bekleyenler çok bekler
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: Düşmemizi bekleyenler çok bekler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tedavi sürecinin ardından ilk kez partisinin grup toplantısında konuştu.
14.01.2020 Siyaset
AK Parti'de 19'uncu dönem Siyaset Akademisi başvuruları başladı
AK Parti'de 19'uncu dönem Siyaset Akademisi başvuruları başladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 19'uncu Dönem Siyaset Akademisi başvurularının başladığını belirterek, "Akademide dereceye girenlere; birinciye Kudüs, ikinciye Balkanlar, üçüncüye ise İspanya Endülüs gezisi ödülleri verilecektir" dedi.
13.01.2020 Siyaset
Bakan Soylu'dan çok sert tepki! "Eksik yapmışsınız Kadir efendi"
Bakan Soylu'dan çok sert tepki! "Eksik yapmışsınız Kadir efendi" İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Devran" isimli kitabından sahneye uyarlanan tiyatro oyununa ilişkin, "Kobani olaylarını hatırlıyor musunuz? Her yeri yakıp yıktılar, 39 kişiyi katlettiler. Talimatı PKK verdi. Türkiye'ye talimatı, o günkü HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve onların merkez yönetim kurulu üyeleri getiriyor. Selahattin Demirtaş bir tiyatro yazıyor. Birileri de karşısına geçip o tiyatroyu seyrediyor, alkışlıyor." dedi.
12.01.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Başak Demirtaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başak demirtaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.