Bariyer

Bariyer

Son dakika bariyer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bariyer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bariyer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bariyer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bariyer gelişmeleri de dahil olmak üzere 737 bariyer haberi bulunmuştur. Tüm bariyer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri Mide yarası ve ülser oluşumunda bilinçsiz ağrı kesici kullanımı, sigara, kahve, stres ve çevre kirliliğinin zemin hazırladığına dikkat çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut, “Mide yaralarını iyileştirmek ya da sık rastlanan bazı mide yakınmalarını geçirmek için ilaç tedavisine ek olarak bitkisel ürünler de kullanılabilir. Bunlar arasında; kudret narı, zeytinyağı, sarı kantaron yağı, papatya çayı başta olmak üzere çeşitli bitkisel çaylar ve çeşitli baharatlar bulunur. Ancak alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Bitkisel takviyeler almadan mutlaka doktora danışılması gerekir” dedi.
27.03.2024 Sağlık
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) 8 Mart Kadınlar Günü’nü yazılı bir mesajla kutladı.
8.03.2024 Gündem
GAP ilişki türü | GAP ilişki ne demek, bariyer ilişki nedir?
GAP ilişki türü | GAP ilişki ne demek, bariyer ilişki nedir? GAP ilişki ne demek, bariyer ilişki nedir? Sosyal medyada son günlerde GAP ilişki popüler oldu. İlişkiler şekil değiştirdi. Love bombing, ghosting, gaslighting derken şimdi de GAP ilişki gündeme geldi. Gap kelimesi İngilizcede boşluk anlamına geliyor. Bu ilişki parçalı ve boşluklu bir ilişki yaşamak da anlamına geliyor. İşte Sosyal medyada gündem olan GAP ilişki ne, bariyer ilişki nedir? Sorularının detaylı cevapları…
10.02.2024 Gündem
'Glutatyon tedavisiyle bağışıklık güçlendirilebilir'
'Glutatyon tedavisiyle bağışıklık güçlendirilebilir' Kış aylarında solunum yolunu etkileyen influenza A-B, Respiratuar Sinsityal Virüs (RSV), Rhinovirüs ve Adenovirüs gibi viral enfeksiyon salgınları görülüyor. Bu kış özellikle influenza A ve RSV vakalarında artış yaşandığını ve semptomların geçmiş yıllara göre daha şiddetli olduğunu belirten İç Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, RSV enfeksiyonuna karşı alınabilecek önlemler ve çok güçlü bir antioksidan olduğunu belirttiği glutatyonun hastalıklardan korunmadaki rolünü anlattı. Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, “Glutatyon tedavisiyle bağışıklığı güçlendirilebilir” dedi.
18.01.2024 Sağlık
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Düzce'de, bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü Ömer Faruk Şirin (25) yaralandı, yanında bulunan Yasin Taha Sakarya (21) ise hayatını kaybetti.
25.12.2023 Gündem
Bariyerlere çarpan minibüsteki 15 yolcu yaralandı
Bariyerlere çarpan minibüsteki 15 yolcu yaralandı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde D-100 kara yolunda bariyerlere çarpan minibüsteki 15 yolcu yaralandı.
25.12.2023 Gündem
8. Sınıf Mevsimler Ve İklim: Mevsimler Ve İklim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Mevsimler Ve İklim: Mevsimler Ve İklim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Dünya üzerinde iklimi etkileyen çeşitli faktörler vardır. Dünyadaki farklı alanlar, enlem ve çevredeki arazi gibi faktörlere bağlı olarak farklı iklimlere sahiptir. Yıllık ortalama yağış haritaları iklimdeki bu değişiklikleri göstermektedir.
24.12.2023 Eğitim
Konya’da patlama mı oldu, 21 Kasım Konya’da ne oldu? Patlama sesi nedir, sonik patlama ne demek?
Konya’da patlama mı oldu, 21 Kasım Konya’da ne oldu? Patlama sesi nedir, sonik patlama ne demek? Konya patlama 21 Kasım 2023! Konya’da binlerce vatandaş korku içinde arama motorlarına yöneldi. Bölgeye yakın havalimanının olduğu ve eğitim uçuşlarının yapıldığı Konya’da duyulan sesin patlama mı yoksa başka bir şey mi olduğu araştırılıyor. Peki, Konya’da ne oldu?
21.11.2023 Gündem
Eritilen katı yağla salçayı küften koruyun! Küf sorununa son veren yöntem
Eritilen katı yağla salçayı küften koruyun! Küf sorununa son veren yöntem Salça, neredeyse her yemeğe vazgeçilmez bir lezzet sunar, ancak herkesin şikayet ettiği bir sorun var. Salça kapağı açıldığında engellenemeyen bir şekilde küflenmeye başlar. Konyalı köylülerin sırrı sayesinde salçanın küflenmesini önlemek ise artık daha kolay. Eritilen katı yağ, salçayı koruyarak doğal bir bariyer oluşturur. Salçanızı taze ve sağlıklı tutmanın pratik yöntemlerini deneyin…
26.10.2023 Sağlık
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı Zonguldak'ta dere yatağına düşen otomobilde hayatını kaybeden Kazım Özsoy (47) ile kızı Nazife Özsoy (5), yan yana toprağa verildi. Güllük köyü muhtarı Hüseyin Çetin, "Bu, 3'üncü kaza. Burası için kaymakamlıktan bariyer istemiştik" dedi.
23.10.2023 Yaşam
Kastamonu'da otomobil bariyere çarptı! Çok sayıda kişi yaralandı
Kastamonu'da otomobil bariyere çarptı! Çok sayıda kişi yaralandı Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, otomobilin bariyere çarptığı kazada 5 kişi yaralandı.
10.10.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesinde dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizi ve giriş ücreti krizinin ardından bu kez de Akvaryum Koyu'na ulaşan yola mülk sahibi tarafından demir kapı ile koya giriş-çıkış saati koyması kriz yaşanıyor. Dün saat 19.00'da koydan çıkarılmak istenen tatilciler Jandarma'yı çağırdı. Koya gelen Jandarma tatilcilere, ‘Şahıs arazisi olduğu için kapatma hakkı var’ uyarısında bulundu. Tatilciler ise, duruma ‘saat 9’a kadar buradayım çıkmıyorum’ diyerek, tepki gösterdi.
7.08.2023 Yaşam
İstanbul'da bariyer faciası: 2 kişi hayatını kaybetti
İstanbul'da bariyer faciası: 2 kişi hayatını kaybetti Sancaktepe'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet bariyere çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Hasan Tarık Şekerci ve yolcu Seyhan İşbilir hayatını kaybetti.
6.08.2023 Yaşam
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 çocuk öldü, 2'si çocuk, 4 kişi yaralandı
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 çocuk öldü, 2'si çocuk, 4 kişi yaralandı Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde çelik bariyerlere çarpan otomobildeki Zeynep Nur Gülsu (10) hayatını kaybetti. 2'si çocuk, 4 kişi de yaralandı.
5.08.2023 Gündem
Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kantaron yağı özellikle yara izlerinin tedavisinde kullanılan bir yağdır. Saç bakımı, cilt bakımı ve sindirim sistemi için de kantaron yağının kullanılması önerilir. 
11.07.2023 Sağlık
Akdeniz foklarını korumak için ilginç yöntem
Akdeniz foklarını korumak için ilginç yöntem Nesli tükenen hayvanlar denildiğinde ilk akla gelen deniz memelisi Akdeniz foklarını korumak için ilginç bir önlem alındı.
9.07.2023 Gündem
Genç kıza dehşeti yaşattılar! Ormanlık alanda öldürüp gömmek için yer aradılar...
Genç kıza dehşeti yaşattılar! Ormanlık alanda öldürüp gömmek için yer aradılar... Eski sevgilisinin en yakın arkadaşı ile konuştuğunu öğrenen şahıs adeta dehşet saçtı. Eski sevgilisi ve onun arkadaşları tarafından kaçırılıp İstanbul'dan Kocaeli'ye getirilen genç kız, yaşadığı korku dolu anları mahkemede gözyaşlarıyla anlattı. Şüpheliler tarafından darp edildiğini söyleyen genç kız, "Uzun süre ormanlık alanda beni öldürüp gömmek için yer aradılar. Böyle yapacaklarını da bana söylüyorlardı. Beni öldürüp gömmek için yer kazdılar ancak araç geçişi çok olunca yola devam ettiler. Kaçmaya çalışınca hepsi beni darp etti" dedi.
6.07.2023 Yaşam
Bakan Özhaseki: 81 şehre kentsel dönüşüm neşteri vuruluyor
Bakan Özhaseki: 81 şehre kentsel dönüşüm neşteri vuruluyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye’yi afetlere hazırlama ve şehirlerin sağlamlığını artırma hedefleri doğrultusunda yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye’deki dönüşümü eksiksiz gerçekleştirmek, yapı stokunu yenilemek ve dönüştürülmeyen bina bırakmamak için çalışıldığını belirten Bakan Mehmet Özhaseki, “Ülkemizin deprem gerçeğini biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyonla 81 ilimizde sağlıksız yapı stokunu yeniliyoruz. Bugüne kadar kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 2 milyon 44 bin 964 bağımsız birimin yapımını tamamladık. Şehirlerimizin tamamını deprem başta olmak üzere afetlere karşı hazırlayana kadar kentsel dönüşüm çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.  
25.06.2023 Gündem
Antalya’da dehşete düşüren kaza: Minibüsün içinden bariyer geçti
Antalya’da dehşete düşüren kaza: Minibüsün içinden bariyer geçti Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yol kenarında bulunan ve tur minibüsüne ok gibi saplanan bariyer, minibüsün içerisinden geçti. Dehşete düşüren kazada 3 kişi yaralandı.
25.06.2023 Yaşam
Antalya’da dehşete düşüren kaza
Antalya’da dehşete düşüren kaza Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yol kenarında bulunan ve tur minibüsüne ok gibi saplanan bariyer, minibüsün içerisinden geçti. Dehşete düşüren kazada 3 kişi yaralandı.
25.06.2023 Haber
Bursa'da minibüs, midibüse ve bariyerlere çarpıp devrildi
Bursa'da minibüs, midibüse ve bariyerlere çarpıp devrildi Bursa'da, minibüs önce işçi taşıyan midibüse ardından da bariyerlere çarpıp devrildi. Metrelerce sürüklenen minibüsün sürücüsü yaralandı.
29.05.2023 Gündem
İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının sebebi belli oldu!
İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının sebebi belli oldu! İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan Folkart Sitesi'ndeki yangınla ilgili itfaiye raporu tamamlandı. Rapora göre yangının çıkış nedeninin 'elektrik kontağı' olduğu belirtildi.
13.05.2023 Gündem
Samandıra gişelerde otomobil beton bariyere çarptı!
Samandıra gişelerde otomobil beton bariyere çarptı! İstanbul Sancaktepe Kartal TEM Bağlantı yolu Samandıra gişelerde, otomobil beton bariyere çarptı. Kazada sürücü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
13.05.2023 Yaşam
Bakan Koca: 10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başlandı
Bakan Koca: 10 ilde rehabilitasyon merkezleri kurulmaya başlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği programda engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi. Bakan Koca, 10 ilde rehabilitasyon merkezlerinin kurulmaya başlandığı müjdesini verdi.
10.05.2023 Gündem
Taksim'de 1 Mayıs hazırlıkları! Demir bariyerler yerleştirildi
Taksim'de 1 Mayıs hazırlıkları! Demir bariyerler yerleştirildi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Taksim Meydanı’na demir bariyerler yerleştirildi.
30.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bariyer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bariyer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.