Sevgilisinin kahve bardağına gülücük sembolü çizen baristaya saldırdı!
Sevgilisinin kahve bardağına gülücük sembolü çizen baristaya saldırdı! Akılalmaz olay Bakırköy'de yaşandı. Bir kişi, kız arkadaşının kahve bardağına gülücük sembolü çizdiği gerekçesiyle tartıştığı baristayı peş peşe yumruk atarak darbetti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.
10.01.2024 Gündem
Fırın, restoran ve kafe işletip büyük kazanç sağlıyorlar! Fabrika gibi lise...
Fırın, restoran ve kafe işletip büyük kazanç sağlıyorlar! Fabrika gibi lise... Fırın, restoran ve kafe işletip büyük kazanç sağlıyorlar; lise adeta bir fabrika gibi işliyor. Öğrenciler öğrenim gördükleri alanda uzmanlaşıyor, ellerinden birçok iş geliyor. Ekmek ve barista eğitimi alan öğrenciler, okul önünde vatandaşlara satış yapıyor. İşte hem öğrenip hem kazanç elde eden öğrencilerin başarı hikayesi...
25.11.2022 Ekonomi
Kahvenin üzerine resim çiziliyor!
Kahvenin üzerine resim çiziliyor! 3D yazıcılar sayesinde kahvenin üzerine resim çizerek teknolojiyle yaratıcılığını konuşturan Baristalar, büyük ilgi görüyor.
13.04.2017 Yaşam
İçinizdeki baristayı eğitin!
İçinizdeki baristayı eğitin! Barista olmak, yeni nesil kahvecilik, kahve sektöründe mesleki fırsatlar ve kahve hakkında bilmek istediğiniz her şey için eğitimler başladı.
27.09.2016 Ekonomi
Kahve deneyiminde devrim!
Kahve deneyiminde devrim! Tam bir kahve tutkunu, hayatını buna adamış ve Türkiye’ye kahvede yeni bir soluk getiren, dünyaca ünlü barista eğitmeni Sam Çeviköz, kahve çekirdeğinin ruhunu “Federal Coffee Company”de yaşatıyor.
21.02.2016 Yaşam