Fuar

Fuar

Son dakika fuar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fuar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fuar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fuar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fuar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.711 fuar haberi bulunmuştur. Tüm fuar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek
Turgut Altınok'tan minibüs esnafına müjde: 30 bin liralık destek AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, minibüs esnafı için müjde verdi. Altınok, aylık 30 bin TL yakıt desteği verileceğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok müjdeyi verdi! Emekli ve öğrenciye ulaşım ücretsiz Emeklilere ve öğrencilere müjde veren AK Parti'nin Ankara adayı Altınok, "Öğrencilerimize 31 Mart'tan sonra ulaşımı ücretsiz yapıyoruz. Emeklilerimize de ulaşım yine ücretsiz olacak. Ankara'da ulaşım 24 saat devam edecek." şeklinde konuştu.
28.03.2024 Gündem
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Dünya'da sektörleri geliştirdi! Kilit konumda
Dünya'da sektörleri geliştirdi! Kilit konumda Biyoteknoloji Vadisi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ercan Varlıbaş, yapay zekanın devreye girmesiyle biyoüretim, sürdürülebilirlik ve ilaçların etki faktörlerinde devrim niteliğinde değişikliklerin yaşanabileceğini söyledi. Varlıbaş, “Dünya, tüm sektörleri geliştiren kilit güç olarak biyoteknolojiyi görmektedir" dedi
22.03.2024 Yaşam
Türkiye İspanya'yı geçti Almanya'da liste başı oldu
Türkiye İspanya'yı geçti Almanya'da liste başı oldu Yaz sezonu için Almanya'dan Antalya'ya yapılan erken rezervasyonlar Türkiye'yi turizmde liste başı yaptı. Alman Seyahat Acentaları Birliği'nin hazırladığı rapora göre; Almanya'nın her yıl ilk tercihi olan İspanya bu sezon ikinci sıraya düştü.
5.03.2024 Ekonomi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 3. Antalya Diplomasi Forumu'na katılan liderler ve lider eşleriyle bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor İç Anadolu bölgesinin en büyük kariyer fuarı İKAF’24 sayesinde öğrenciler, sektör çalışanları ve işverenler bir araya gelecek.
22.02.2024 Ekonomi
Öğrencilerin fuar heyecanı: Öğretmenlerden örnek girişim
Öğrencilerin fuar heyecanı: Öğretmenlerden örnek girişim Sürdürebilirlik Fuarını gezen Adanalı öğretmen ve öğrenciler “sürdürebilirlik, atık yönetimi, akıllı atık bertaraf etme ve geri dönüşüm stratejileri ile döngücellikler” konusunda uzmanlardan bilgiler aldılar.
19.02.2024 Adana
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı Adana'da ‘Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuar ve Konferansı’ düzenlendi. Fuarda, kağıt, metal, plastik ve tekstil atıkları gibi ham maddeye dönüşen malzemelerden oluşturulan kıyafetler ‘Bir İleri Dönüşüm Defilesi’nde sergilendi.
16.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara, 5 yıldır sessizliğe gömülmüş bir şehir, ıssız bir şehir. Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak" dedi.
9.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde televizyon, gazete ve dijital medya genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz.” dedi. 10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Bolat: İhracatımızı 256 milyar dolara yükselterek rekor kırdık
Ticaret Bakanı Bolat: İhracatımızı 256 milyar dolara yükselterek rekor kırdık Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, "2022 yılında yüzde 11.4 , 2023 yılında yüzde 5 buçuk, inşallah bu yıl da ilk 9 ayda yüzde 4.7 büyümeyi başarmış bir ülke olarak milli gelirimizi yılın ilk 9 ayı sonunda 1 trilyon 75 milyar dolara çıkarmayı ve kişi başı milli gelirimizi de 12 bin 500 dolara çıkarmayı başardık. İhracatımız 2023 yılında dünya ihracatında ve ithalatındaki gerilemeye rağmen Türkiye olarak yüzde 0, 64’lük bir artışla 256 milyar dolara ulaştırdık. Bu da cumhuriyet tarihinin rekoru olarak kayda geçti" dedi.
7.02.2024 Ekonomi
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.
1.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de şehit ailesini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir’de şehit ailesini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe Kilit Harekatı üs bölgesinde şehit düşen Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in Eskişehir'deki baba ocağını ziyaret etti.
28.01.2024 Gündem
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi Gayrimenkul uzmanı Işık: “Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 62 oranlarında arttı”
9.01.2024 Advertorial
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Helal zirvesi, yeni ufuklar açacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Helal zirvesi, yeni ufuklar açacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9. Dünya Helal Zirvesi ve 10. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Fuarı 2023'e video mesaj gönderdi.
25.11.2023 Gündem
Cins tavuklar 15 bin liraya, güvercinler ise 150 bin liraya kadar alıcı buldu! Festivale akın ettiler
Cins tavuklar 15 bin liraya, güvercinler ise 150 bin liraya kadar alıcı buldu! Festivale akın ettiler Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde düzenlenen Evcil Kanatlılar Festivali'nde, 50 liradan 150 bin liraya kadar güvercin, 1000 liradan 15 bin liraya kadar da cins tavukların satışı yapıldı.
5.11.2023 Gündem
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz! Bu yolları kullanacak olanlar dikkat İstanbul'da İBB'ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla yarın gerçekleştirilecek Büyük Filistin Mitinginde trafiğe kapanacak yollar belli oldu.
27.10.2023 Gündem
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık
Bakan Şimşek: Ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yatırım turları devam ediyor. Bakan Şimşek Fransa'dan sonra Katar ve Suudi Arabistan'ı kapsayan turlarına devam ediyor.
24.10.2023 Ekonomi
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı
Kanal D'den önemli iş birliği... D Media ile Eagle Films anlaştı Yaratıcı endüstriler sektörünün en görkemli fuarlarından biri olan MIPCOM (International Market of Communications Programmes) 2023, devlerin buluşmasına sahne oldu. Fuarda, Türk televizyonculuğunun amiral gemisi Kanal D ile uluslararası yapım ve dağıtım şirketi Eagle Films önemli bir iş birliğine imza attı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Birlikte çok iyi işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Türk televizyon tarihine damga vuracak büyük projeler geliyor” ifadelerini kullandı.
22.10.2023 Ekonomi
Ege’nin doğal taşları döviz oluyor
Ege’nin doğal taşları döviz oluyor Türkiye’de doğal taş ihracatının lideri olan Ege Maden İhracatçıları, İtalya’da konumunu güçlendirmek için 25-29 Eylül tarihlerinde iki fuarı birden ziyaret etti. Fuar’ın ardından açıklama yapan Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) 8 aylık dönemde sadece İtalya’ya 70 milyon dolarlık ihracat yapıldığını yılsonuna kadar bu rakamın 100 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.
5.10.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu, Kazakistan’da: Basra Körfezi'ni Türkiye üzerinden Avrupa'ya bağlayacağız
Bakan Uraloğlu, Kazakistan’da: Basra Körfezi'ni Türkiye üzerinden Avrupa'ya bağlayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan’da düzenlenen Uluslararası Ulaştırma ve Lojistik Forumu’na katıldı. Burada konuşma yapan Uraloğlu, “Ülkemiz, Orta Koridor güzergâhının kısa, orta ve uzun vadede geliştirilmesi ve iyileştirilmesinde kararlıdır. Bunun sağlanması için de büyük projeler üstlenerek hem Orta Doğu hem de Afrika kıtasıyla ortak projeler geliştirmeye odaklanmış durumdayız” dedi.
4.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fuar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fuar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.