Barışma

Barışma

Son dakika barışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 728 barışma haberi bulunmuştur. Tüm barışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Magazin
Küsmek anne baba mirası! Uzmanı açıkladı: Derinlerinde psikolojik şiddet barındırıyor
Küsmek anne baba mirası! Uzmanı açıkladı: Derinlerinde psikolojik şiddet barındırıyor İnsan ilişkilerinde karşılaşılan zorluklar arasında, duygusal karmaşaların ve iletişim eksikliklerinin öne çıktığı küsme ve barışma süreci, derin psikolojik dinamikleri barındırıyor. Küsme eylemi, birbirinden farklı duyguların, düşüncelerin ve deneyimlerin bir araya gelerek, iletişimdeki eksiklikleri pasif agresif bir biçimde manipüle ettiği bir süreçtir. Anila Çelik'e göre, bu davranış biçimi genellikle çocukluk dönemlerinde ebeveynlerden öğrenilir ve ilişkilerde derin etkiler bırakır.
3.03.2024 Yaşam
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı Ankara’nın Çankaya ilçesinde barışma teklifini kabul etmeyen Ayşegül Çınar’ı (44) tabancayla vurarak öldüren M.A., polis ekipleri tarafından yakalanarak göz altına alındı.
27.01.2024 Gündem
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Yapay zekanın arasını açtığı çift nikah tazeledi
Yapay zekanın arasını açtığı çift nikah tazeledi Şarkıcı Pınar Soykan ile eşi Orçun Soykan'ın arası yapay zeka yüzünden açılmıştı. Orçun Soykan, hayranının yapay zeka ile yaptığı iddialı kareleri sosyal medyada paylaşan eşine tepki göstermiş, fotoğrafları silmesini istemişti. Evleri ayıran çift, barışma sonrası Marmaris tatiline çıktı.
26.09.2023 Magazin
Hadise'den olay gönderme! 'Bizde bir kitap tekrar okunmaz'
Hadise'den olay gönderme! 'Bizde bir kitap tekrar okunmaz' Boşandıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına hız veren Hadise'nin eski eşiyle barıştığı iddiaları zaman zaman konuşuluyor. Barışma iddialarından sıkılan şarkıcı Hadise, son verdiği konserinde iddiaları kesin bir dille yalanlayarak göndermede bulundu.
18.09.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sunarken eski eşinden olay bir yorum geldi. Merve Boluğur ile sürpriz evliliği sadece 53 günde sonra eren DJ Mert Aydın, eski eşinin sosyal medyada gündem olan 'Barbie' pozları hakkında konuştu. Aydın, "Boluğur ile barışma söz konusu mu?" sorusunu da yanıtladı.
5.08.2023 Magazin
Merve Oflaz’dan ayrılıp Selin Yağcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı! Allan Hakko aşk tatilinde
Merve Oflaz’dan ayrılıp Selin Yağcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı! Allan Hakko aşk tatilinde Merve Oflaz ile ayrıldıktan sonra birçok kez çapkınlık gecelerinde görüntülenen Allan Hakko, geçtiğimiz aylarda sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri hız kesmeden devam eden ikiliden yeni kareler geldi.
15.07.2023 Magazin
Falda Zürefa Görmek Ne Demek? Kahve Falında Zürafa Nasıl Yorumlanır?
Falda Zürefa Görmek Ne Demek? Kahve Falında Zürafa Nasıl Yorumlanır? Falda zürefa görmek genelde olumlu bir şekilde barışma olarak kabul edilir. Eğer küs olduğunuz biri varsa kısa süre içinde karşınızdaki kişiden özür gelecek olabilir.
14.06.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama: Türk milleti tarih yazmıştır
MHP lideri Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama: Türk milleti tarih yazmıştır MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bahçeli, "Türk milleti bugün tarih yazmıştır. Aziz vatandaşlarımızın katılımıyla seçimlerin 2. turu yapılmış, Sayın Cumhurbaşkanı 13. cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir. Türkiye'nin demokrasi standartlarında dünya çapında bir mukayese kazandığı belirginlik kazanmıştır." deid.
29.05.2023 Gündem
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi!
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi! Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, sundukları program sırasında mahkemelik olmuştu. İkili arasındaki buzlar eridi ve barıştılar.
27.05.2023 Magazin
Şarkıcı Seçil Çiftçi her şeyi itiraf etti! Babayla eski sevgiliye tuzak, külotlu çorapla halletmiş
Şarkıcı Seçil Çiftçi her şeyi itiraf etti! Babayla eski sevgiliye tuzak, külotlu çorapla halletmiş Ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevgi'yi eski sevgilisi, şarkıcı Seçil Çiftçi'nin öldürdüğü ortaya çıktı. Çiftçi'nin ifadesinde barışma teklifi için Sevgi'nin eve geldiğini ancak çıkan tartışmada onu öldürüp yardım istediği babasıyla ormana gömdüklerini söylediği öğrenildi. Seçil Çiftçi hakkında hazırlanan iddianamede şok detaylar ortaya çıktı. Çitçi her şeyi tek tek itiraf etti. Olayla ilgili külotlu çorap detayı da kan dondurdu.
24.05.2023 Gündem
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi! Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Ahmet Kural, geçtiğimiz mart ayında sevgilisiyle ayrılığını sosyal medya hesabından duyurarak şaşkınlık yaratmıştı. Dört yıllık ilişkisini aniden bitiren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.
22.05.2023 Magazin
Boşanma aşamasındaki eşine kabusu yaşatmıştı! Yargıtay'dan flaş karar
Boşanma aşamasındaki eşine kabusu yaşatmıştı! Yargıtay'dan flaş karar İzmir'de 3 yıl önce boşanma davası açan 2 çocuğunun annesi Aycan Kıncı'yı (25) konuşmak için çağırdığı dönercide, barışma teklifini kabul etmeyince 38 yerinden bıçaklayarak yaralayan Burak Kıncı'ya (28) verilen 18 yıl hapis cezası Yargıtay'da onandı.
26.04.2023 Yaşam
Boşandığı eşi ile oğlunu tekme tokat dövdü!
Boşandığı eşi ile oğlunu tekme tokat dövdü! Aksaray’da Afganistan uyruklu Yusuf J., (41), barışma isteğini reddeden boşandığı Meryam Şerruh (38) ile oğlu Mustafa J.'yi (15), tekme tokat dövdü. Meryem Şerruh'un kolunda kırık oluşurken, polis Yusuf J.'nni yakalanması için çalışma başlattı. 
26.04.2023 Yaşam
Wanda Nara paylaşımıyla kafa karıştırdı!
Wanda Nara paylaşımıyla kafa karıştırdı! Eşi Mauro Icardi ile yeniden barışma kararı alan Wanda Nara, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla olay yarattı. Nara, kuvözde yatan bir bebekle paylaştığı fotoğrafa, "Başka bir çocuğunun olmasını ister miydin?" notunu yazıp Icardi'yi etiketledi. Icardi'nin bu fotoğrafa yanıtı bakın ne oldu.
2.04.2023 Magazin
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir arasında yeni gelişme!
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir arasında yeni gelişme! Geçtiğimiz ağustos ayında dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyordu. Şimdilerde yeni bir dizisiyle ekranlara dönen ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir, evi terk etmişti. İkili arasında yeni bir gelişme yaşandı.
22.03.2023 Magazin
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu'ndan peş peşe tatil paylaşımları!
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu'ndan peş peşe tatil paylaşımları! Berk Atan, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile ayrıldıklarını duyurmuştu.Sevgililer, yeniden barışıp bir araya geldi. İkili, son olarak çıktıkları Dubai tatilinde aşk tazeledi.
16.03.2023 Magazin
Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu?
Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, son bölümüyle soluksuz izlendi. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Rüçhan kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü.
15.03.2023 Magazin
Mauro Icardi çapkınlık turuna çıktı! Gözler eşi Wanda Nara'da
Mauro Icardi çapkınlık turuna çıktı! Gözler eşi Wanda Nara'da Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'ın sezon başında Fransız devi PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, attığı goller kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Eşi Wanda Nara ile 'ayrılık' ve 'barışma' haberleriyle kafa karıştıran golcü, Kuruçeşme'de çapkınlık turunda objektiflere yakalandı. Görüntülenmemek için taktik yapan Icardi'nin çabası yeterli olmadı.
14.03.2023 Magazin
Eski sevgilisi barışma teklifini reddedince yaptığı dehşete düşürdü!
Eski sevgilisi barışma teklifini reddedince yaptığı dehşete düşürdü! İstanbul Küçükçekmece'de Can K., barışma teklifini reddeden eski sevgilisi Yağmur T.'ye doğrulttuğu silah tutukluk yapınca, yanında getirdiği kezzabı üzerine atarak kaçtı. Yağmur T. hastaneye götürülürken, Can K. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Can K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.03.2023 Yaşam
Dünyanın gözü Türkiye'de: Ekrem İmamoğlu'na tercih edildi
Dünyanın gözü Türkiye'de: Ekrem İmamoğlu'na tercih edildi Fransız Le Monde muhalif bloğun Kılıçdaroğlu'nu bir 'psikodrama'nın ardından aday gösterdiğini yazdı, Meral Akşener için 'ilham perisi' dedi. Amerikan Politico, 'Türk muhalefeti Erdoğan'a karşı aday olarak Kılıçdaroğlu'nun arkasında birleşti' başlığını seçti. Haaretz "Erdoğan'a muhalefet Türk lokumu değil: Zirve hızına ulaşırken dağılan muhalefet, bir İsrail klişesi oldu. Ancak İsrail görünüşe göre yalnız değil" derken, Jerusalem Post anketlerde belediye başkanlarının önde olduğunu belirtti. Al Jazeera ise, anket sonuçlarına göre muhalif ittifakın HDP'nin desteğine ihtiyaç duyduğunu gösterdiğini kaydetti.
8.03.2023 Dünya
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı?
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı? Ocak 2022'de avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle yıkılan Ece Erken, 2014–2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar ve oğulları Eymen ile yurt dışına tatile gitti. Ünlü sunucu, olaylı şekilde boşandığı eski eşiyle barıştığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.
1.03.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt!
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt! Merve Boluğur özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. DJ Mert Aydın'la evliliği sadece 53 gün süren Boluğur, "eski eşi Murat Dalkılıç'la barıştığı" haberlerine yanıt verdi. Mabel Matiz ve Mert Demir'in popüler parçası 'Antidepresan' yorumuyla da çok konuşulan oyuncu, müziğe yönelmesinin nedeni olarak ilginç sözler sarf etti.
4.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı!
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı! Ekim ayında ayrılan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw barıştı. Khoshnaw Ailesi, çiftin arasındaki 22 yaş farkını sorun yapınca ayrılan çift, Dubai’deki barışma tatilinde objektiflere yakalandı.
3.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Barışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.