Barınma

Barınma

Son dakika barınma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barınma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barınma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barınma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barınma gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.898 barınma haberi bulunmuştur. Tüm barınma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; İstanbul’daki toprak kaymasına ilişkin “14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık. Mağdur vatandaşlar şuan yerleştirdiler ama zaman içerisinde barınma ihtiyacını karşılayacak şekilde adımlarımızı atıyoruz” dedi.
20.04.2024 Gündem
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tam anlamıyla soykırım politikası uyguluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tam anlamıyla soykırım politikası uyguluyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. "7 Ekim'den beri Gazze'de yaşananlar tahammül sınırlarını aşmıştır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazileri olarak isimlerini modern dönem canilerinin yanına ekletmişlerdir. Bu katliamcıların uluslararası hukuk önünde hesap vermeleri için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
9.03.2024 Gündem
İMO, JFMO, JMO'dan deprem ile ilgili ortak basın açıklaması!
İMO, JFMO, JMO'dan deprem ile ilgili ortak basın açıklaması! Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar, Jeofizik Mühendisleri Odası (JFMO) Adana Şube Başkanı Emin Pişkin ve İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Hıdır Çak tarafından, 1 – 7 Mart Deprem haftası nedeniyle basın açıklaması yapıldı.
5.03.2024 Adana
AK Parti İBB  Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da fırıncılar ile bir araya geldi. Konuşmasında hem fırıncıların hem de vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların çözümü için projelerinin hazır olduğunu belirten Kurum, ekmek fiyatlarında standardı sağlayacaklarının ve ruhsatsız çalışan fırınlar için harekete geçeceklerinin altını çizdi. Kurum, çalışanların yeterince dinlenebilmesi için ‘Pazar Tatili’ uygulamasına geçileceğini dile getirdi.
29.02.2024 Gündem
MEB resmen duyurdu! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı, sınırlama getirildi
MEB resmen duyurdu! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı, sınırlama getirildi Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Özel okullardaki kutlamalara sınırlama getirilmesinden,, ücretsiz okuyacak öğrencilerin nasıl seçileceğine kadar birçok değişiklik yapıldı. İşte detaylar...
18.02.2024 Gündem
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı Antalya yoğun yağışlardan sonra felaketi yaşadı. Halil Yıldız'ın (47) otomobil içerisinde ölü bulunduğu alt geçitteki su seviyesinin 2,5 metre yükseldiği görüldü. Suyun duvarda bıraktığı iz dikkati çekti. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu yarın okullarda eğitime başlanacağını bildirdi. Muratpaşa ilçesinde ise su dolan bodrum katta mahsur kalan bir kediyi AFAD gönüllüsü kendi hayatını hiçe sayarak kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai’de düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, 'İsrail, bağımsız bir Filistin devletinin varlığını kabul etmelidir. Filistinli kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve yalnız bırakmayacağız. Barış için garantörlüğe hazırız.' dedi.
13.02.2024 Gündem
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi
Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman? AFAD deprem konutları kura sonuçları ve hak sahipliği nasıl sorgulanır? Deprem konutları kura listesi 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerinin ardından depremzedeler için yapılan konutlar teslim edilmeye başlandı. Hatay, Gaziantep ve Şanlıurfa'da anahtar teslim törenleri gerçekleştirildi, gözler Malatya’ya çevrildi. Malatya deprem konutları kura çekiminin ne zaman yapılacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, Şubat 2024 Malatya deprem konutları kura çekimi ne zaman, AFAD Malatya deprem konutları kura sonuçları isim listesi nereden sorgulanır?
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 32 bin konutu daha teslim edileceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 32 bin konutu daha teslim edileceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Üniversitesi Spor Salonu'nda Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl sonuna kadar 32 bin konutun daha teslim edileceğini söyledi. 'Türkiye eski Türkiye değil' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yolda birbirini görseler selam vermeyecek olanları aynı ittifak içerisinde birleştirdiler ama başarılı olamadılar. Günahları da Bay Kemal'in sırtına yüklediler. Bay Kemal'e ilk hançeri Meclis'e taşıdıkları vurdu" ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
Kaybedilen canlar anıldı: Gündoğdu 6 Şubat depremini unutmadı
Kaybedilen canlar anıldı: Gündoğdu 6 Şubat depremini unutmadı 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli olan ve Adana'da etkileyen deprem felaketinin birinci yılında Gündoğdu Okulları kampüslerinde kayıplarımız için anma töreni yapıldı.
6.02.2024 Adana
Depremin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor
Depremin birinci yılında 46 bin konut hak sahiplerine teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bölgenin eski güzel günlerine dönebilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Bakanlık, 11 şehirde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. İnşası biten ve hak sahipliği belirlenen 46 bin konut teslim ediliyor. Mart ayının ortasına kadar ise 75 bin konutun hak sahiplerine teslimi planlanırken; depremin zarar verdiği illerin alt yapısı da Bakanlığın bağlı kuruluşu olan İLBANK tarafından verilecek hibeyle yenileniyor" denildi.
5.02.2024 Ekonomi
Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat Sevgisi İle İlgili Hadisi Şerifleri... Her Müslüman evine ve ailesine çok düşkün olmalı. Özellikle evlat sevgisi de oldukça önemlidir. Anne ve babaların evlatlarına duydukları sevgi oldukça yüksektir. Evlat sevgisi ile ilgili söylenmiş pek çok hadis bulunmaktadır. Peygamberimizin evlat sevgisi ile ilgili hadisleri Müslümanlar için yol göstericidir. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu AFAD’da 6 Şubat depremlerinden bu yana yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Asrın felaketi asrın dayanışması oldu." ifadelerini kullandı.
2.02.2024 Gündem
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin detaylar Savcılığın sevk yazısında ortaya çıktı. Yazıda, şüphelilerin kilisede bulunanlara yönelik ateş etmeye devam etmek istediği ancak tabancının ara ara tutukluluk yaptığı, bazı şüphelilerin Kayseri’de örgütsel toplantı yapmış olabilecekleri ve 1 şüphelinin kilisede yüksek sesle bir şeyler söylediği ancak ne söylediğinin belirlenemediği kaydedildi. Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 25'i tutuklandı, 9 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
1.02.2024 Gündem
Golf Dondurma deprem bölgesinde istihdamı artırırken, yerel üreticiyi de destekleyerek yaraları sarıyor
Golf Dondurma deprem bölgesinde istihdamı artırırken, yerel üreticiyi de destekleyerek yaraları sarıyor Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından bölgeye olan desteğini ara vermeden sürdüren Golf Dondurma, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaya devam ediyor. Firma Kahramanmaraş’taki fabrikasında istihdamı artırırken diğer yandan da bölge halkından ürün tedariki yaparak yerel üreticilerin yanında olduğunu kanıtlıyor. Depremin ardından üretim kapasitesini yüzde 30 artırarak 3 vardiyalı çalışma düzenine geçen marka, Kahramanmaraş’taki çalışan sayısını 180’e çıkarak bölge istihdamına da sürdürülebilir şekilde destek oluyor.
1.02.2024 Ekonomi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Rusya, Ukrayna’ya ait dronu düşürdü: Petrol tesisinde yangın çıktı
Rusya, Ukrayna’ya ait dronu düşürdü: Petrol tesisinde yangın çıktı Rusya’nın Bryansk Bölgesi Valisi Alexander Bogomaz, etkisiz hale getirilen Ukrayna’ya ait dronun parçalarının petrol depolama tesisine düşmesi sonucu yangın çıktığını açıkladı.
19.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Barınma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barınma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.