Banka Müşterisi

Banka Müşterisi

Son dakika banka müşterisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka müşterisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka müşterisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Müşterisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka müşterisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 banka müşterisi haberi bulunmuştur. Tüm banka müşterisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı Kredi kartı harcamalarını frenlemek için peş peşe düzenlemeler geliyor. Mart başında nakit avans limiti 12’den 3’e indirilmiş, ardından nakit avans kullanımı ile kredili mevduat hesabından (KMH) para çekiminde aylık yüzde 4.42 olan faiz yüzde 5’e yükseltilmişti. Öte yandan kredi kartı kullanan pek çok tüketici kredi kartlarının asgari ödeme tutarını ödeyerek kalan borcu bir sonraki aya bırakıyor. Bu durum ise asgari ödeme sarmalına dönüşüyor ve banka müşterisi için içinden çıkılamaz bir hal alabiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler ile ilgili flaş açıklama geldi Banka müşterisi milyonlarca kişi Kredili Mevduat Hesabını bilgisi dahilinde ya da hesabında yetersiz para olduğunda bilgisi olmadan kullanımı mümkün oluyor. Acil paraya ihtiyaç olduğunda, otomatik fatura ödemelerinde, kira ve taksit gibi düzenli ödemelerde hesapta bakiye yoksa Kredili Mevduat Hesabı devreye giriyor. Müşterilerinin zor zamanlarda yanında olan bankalar kullandırdıkları KMH'lar için ise faiz işletiyor.
7.11.2023 Yaşam
Bankacılık işlemlerinde yeni dönem! Kimlik tespitinde kullanılacak, değişti
Bankacılık işlemlerinde yeni dönem! Kimlik tespitinde kullanılacak, değişti Bankacılık işlemleri ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan yönetmelik değişikliğine göre yapay zeka, uzaktan dijital yolla gerçekleştirilen bankacılık işlemlerinde kimlik tespitinde kullanılabilecek. Ayrıca engelli kişiler uzaktan kimlik tespitinin görüntülü görüşme aşamasında ihtiyaç olması durumunda üçüncü bir kişiden yardım alabilecek.
26.05.2023 Ekonomi
Dolandırıcılardan inanılmaz tuzak! Tüm hesapları boşalttılar
Dolandırıcılardan inanılmaz tuzak! Tüm hesapları boşalttılar Vatandaşları ‘kredin bitti. Ancak hayat sigortasında paran kaldı. Onu iade edeceğiz’ diye kandırıp tüm bilgilerini ele geçirdiler. Akılalmaz dolandırıcılığın detayları polis operasyonu ile ortaya çıktı.
10.03.2023 Yaşam
Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu?
Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu? Promosyon veren bankalar merak ediliyor. Emekli promosyonu ne kadar? sorusuna yanıt aranıyor. Bankalar promosyon yarışına girdi. 5 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapmak isteyen bankalar promosyon açıklamaları yapmaya devam ediyor. Bankalar promosyon dışında ek kart, ihtiyaç kredisi kullanan emekliler avantajlı kredi faiz oranları, masrafsız para transferi ATMlerden ücretsiz para çekip yatırma gibi imkanlar da sunuyor. Peki, Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu?
26.07.2022 Ekonomi
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak...
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak... Emekli milyonlarca vatandaşa yeni zam müjdesi. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine zam geldi. Haziran ayında açıklanan enflasyon verilerinden sonra asgari ücret, emekli maaşları ve ardından da memur maaşlarında artışa gidildi. Emeklilere derin bir nefes aldıran bu zammın ardından promosyon tutarları da bazı bankalarda 5 bin lira seviyesinin üzerine çıktı. Yeni emekli olanlar da promosyon fırsatından yararlanıyor. Çoğunluk bankanın maaş aktarımı için verdiği süre 31 Temmuz’da doluyor. Yani, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşınızı bir başka bankaya aktarıp, promosyon imkanından yararlanabilirsiniz. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları başka bankaya nasıl taşınıyor? Bankadan alınan promosyon oranı nasıl yükselir? İşte emekli promosyonu ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
22.07.2022 Emekli
0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme...
0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme... Garanti BBVA'dan yeni kredi kararı! Yüzde 0.99 faizli kredi imanı nakit ihtiyacı olan vatandaşları bekliyor. Bankadan konu ile ilgili açıklama yapılarak limit ve ödeme bilgileri müşteriler ile paylaşıldı. Başram kredisinde başvuru süreci 7 Temmuz'a kadar devam edecek. İşte Garanti BBVA bayram kredisinin detayları...
5.07.2022 Ekonomi
Bahçelievler'de sürücüsünün paniğe kapıldığı otomobil bankaya girdi
Bahçelievler'de sürücüsünün paniğe kapıldığı otomobil bankaya girdi Bahçelievler'de, başka otomobille hafif şekilde çarpışan otomobilin sürücüsü iddiaya göre paniğe kapılıp, fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan otomobilin banka şubesine girmesiyle sürücü ile bankadaki bir müşteri yaralandı.
29.06.2022 Ekonomi
Kredi kartı ile ilgili flaş karar! Faiziyle geri ödeniyor, kart aidatı ve...
Kredi kartı ile ilgili flaş karar! Faiziyle geri ödeniyor, kart aidatı ve... Kredi kartı olanları yakından ilgilendiriyor. Mahkemeden flaş karar çıktı. Faiziyle geri ödenecek. Kredi kartı ve banka kartı kullanırken buna dikkat edin. Kahramanmaraş'ta bir kredi kartı sahibi, hesabından yaklaşık bin liralık kartı aidat ücreti kesildiği gerekçesiyle yargı yoluna gitti. Mahkeme tüketiciyi haklı buldu; bankanın kesilen ücreti faiziyle ödemesine karar verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.06.2022 Ekonomi
Para faiziyle iade edilecek! Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor, karar verildi...
Para faiziyle iade edilecek! Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor, karar verildi... Bankada hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Faizi ile iade edilecek. Emsal niteliğinde karar çıktı. Banka müşterisi haklı bulundu. İzmir'de turizm firması olan iç mimar Zekeriya Bozkurt'un iki ayrı banka hesabından rızası dışında toplam 163 bin 480 lira çekilmişti. Müşteri, banka aleyhine dava açmıştı. Karar çıktı, bankanın hizmet kusuru bulunduğuna hükmedildi. Paranın yasal faiziyle geri ödenmesi kararlaştırıldı.
16.06.2022 Gündem
Emeklilere güzel haber! Ödeme miktarı arttı, 4.000 TL karşılıksız olarak veriliyor
Emeklilere güzel haber! Ödeme miktarı arttı, 4.000 TL karşılıksız olarak veriliyor Emekli ve emeklilik planı yapanları doğrudan illgilendiriyor. Güncelleme yapıldı, ödeme miktarı arttı. 4.000 liraya varan karşılıksız ödeme emeklileri bekliyor. Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, TEB, Finansbank ve diğer bankalar art arda duyurdu. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlar da bankaların kampanyasından yararlanıyor. Promosyon ödemeleri artış gösterdi. En yüksek promosyon ödemesi 3.750 TL'ye çıktı. Ayrıca bankalar emekli vatandaşları kendi bankalarına çekmek için çeşitli kampanyalar da düzenliyor. Emekli yakının banka müşterisi yapan emeklilere, promosyon dışında nakit ödül ödemesi de yapılıyor. Promosyon ve nakit ödül ödemesini alan emekli müşterilerin eline 4.000 TL'ye varan para geçiyor. Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenler ise hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırıyor. Peki, emekli maaşı banka promosyonu 2022 ne kadar? En çok emekli promosyonu veren banka hangisi? İşte banka banka en güncel emekli promosyon miktarı..
7.06.2022 Emekli
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları!
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları! Milyonlarca emekliyi kapsıyor! Emekliye promosyon fırsatı! Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Bankaların emekliye verdiği promosyon tutarında yarış devam ediyor. Bankalar peş peşe açıkladı! 3 bin TL'ye kadar ödeme yapılıyor! Başvuran alıyor! Emekliye büyük avantaj sağlayan emekli maaşı taşıma paketlerinde güncel rakamlar belli oldu. Emekliye yapılan ödemeler bankadan bankaya değişirken, emekli promosyonlarında tutar 1500 liradan başlıyor 2.500 hatta 3.750 liraya kadar çıkıyor. Ayrıca, promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuluyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca seçecekleri bankaya taşıma taahhüdü verenlere anında nakit promosyon ödemesi yapılıyor ve avantajlı kampanyalardan yararlanma imkanı sunuluyor Peki, Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları ve kampanyaları!
29.03.2022 Emekli
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Hesabı olanları kapsıyor: Taksitli nakit avans, EFT, havale...
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Hesabı olanları kapsıyor: Taksitli nakit avans, EFT, havale... İş Bankası harekete geçti ve yeni gelişmeyi resmen duyurdu! Tüm yeni müşterileri kapsıyor. Yeni ayrıcalıklar hizmete sunuldu. İş bankası, İşCep’te yer alan ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ özelliğini kullanarak hesap açan müşterilere yönelik özel ayrıcalıklar sunulduğunu açıkladı. Şubeye gitmeden dakikalar içerisinde banka müşterisi olunabiliyor. Bu yolla müşteri olanlardan 1 yıl boyunca havale ve EFT ücreti alınmayacak. Nakit ihtiyacı olan müşteriler ise 1500 TL'ye kadar 5 ay vadeli taksitli nakit avans kullanma imkanına da sahip olabiliyor. Öte yandan müşteriler kartları ile yapacakları ilk alışverişte 200 lira MaxiPuan kazanacaklar.
14.03.2022 Ekonomi
Emeklilere 2750 TL ödeme! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmiyor, hesaplara yatırılıyor
Emeklilere 2750 TL ödeme! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmiyor, hesaplara yatırılıyor Emeklilere 2.750 TL nakit ödeme yapılacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor. Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor. Ödemeler anında hesaplara yatırılıyor. Yapı Kredi emeklilere promosyon ödemesi duyurusunu yaptı. Aylıklarını Yapı Kredi'ye taşıyan emekli müşterilere, maaşlarına göre en düşük 1.650 TL, en yüksek 2.500 TL ödeme yapılacak. Emekliler, bankaya maaşını taşıyan yakınları için de 250 TL nakit ödül kazanacak. Nakit promosyon ödemeleri 3 yıl için peşin olarak yapılacak. Promosyon kampanyası 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Emekliler, ücretsiz EFT ve havale imkanından faydalanabileceği gibi banka tarafından belirlenen özel indirimlerden de yararlanacak. Banka müşterisi olmayan emekliler, e-Devlet'ten kolayca maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıyabiliyor. Emeklilere 2.750 TL'ye varan promosyon ödemesinin detayları...
11.03.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Vinov devreye alındı, borcu olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu! Vinov devreye alındı, borcu olanlar... VakıfBank 'tan flaş karar! Resmen duyuruldu. Vakıfbank Vinov devreye alındı. Tamamen değişiyor. VakıfBank yeni nesil ödeme sistemi ile ilgili detayları paylaştı. Vakıfbank Vinov, geleneksel ödeme ve tahsilat ürünlerinin bütün özelliklerini kapsayan ayrıca yeni özellikleri müşterilerin kullanımına sunan bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Peki Vakıfbank Vinov nedir? Kimler kullanabilir? Vinov'un ne gibi avantajları bulunuyor. İşte merak edilen yeni ödeme modeli ile ilgili detaylar...
4.02.2022 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve...
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve... ING Türkiye resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka şifreler, banka müşterisi olma, karekodla ödeme yapma, para alıp gönderme ve yeni sigorta ürünleri gibi yeni özelliklerini hayata geçirdi. ING Türkiye, mobil uygulamasına yeni özellikler eklendiğini bildirdi. Banka, yapılan yeni güncellemelerle müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. İşte o özellikler...
27.10.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! Dosya masrafı yok, 36 aya varan vade, faiz oranları ise...
Kredi fırsatı! Dosya masrafı yok, 36 aya varan vade, faiz oranları ise... Kredi fırsatı resmen duyuruldu! Dosya masrafı yok. Avantajlı faiz oranları, 36 aya varan vade ve uygun ödeme koşullarıyla Alternatif Bank, kredi sonbahar kredisi fırsatını açıkladı. Mobil uygulamayı indirip görüntülü görüşmeyle kolayca banka müşterisi olunabiliyor. Kredi başvuruları ise Alternatif Bank Mobil veya İnternet Bankacılığı üzerinden şubeye gitmeden yapılabiliyor.
23.10.2021 Ekonomi
Masrafsız kredi açıklaması! 36 ay vadeli...
Masrafsız kredi açıklaması! 36 ay vadeli... Alternatif Bank, kış mevsimi öncesi artan ihtiyaçların ve masrafların karşılanmasına destek olmak amacıyla müşterilerine dosya masrafsız Sonbahar Kredisi sunduğunu duyurdu.
23.10.2021 Ekonomi
Kredilerle ilgili son dakika açıklaması! Maliyet düşüyor! Aylık 400 lira...
Kredilerle ilgili son dakika açıklaması! Maliyet düşüyor! Aylık 400 lira... Kredi başvurusu yapmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredi maliyetleri son dönemde faizlere bağlı olarak yüksek seyrediyor. Ancak kredide tek maliyet faizden oluşmuyor. Taksit olarak karşınıza çıkan tutarın içinde görünmeyen masraflar da var. İnce hesaplarla her krediden avantaj sağlamak mümkün. Bu hesaplarla aylık 400 liraya kadar kar edebilmeniz sağlanıyor. İşte kredi çekmek isteyen milyonlara tavsiyeler...
25.09.2021 Ekonomi
Kredi çekecek herkesi kapsıyor! Bankalar faizleri düşürüyor, 20 bin TL'ye...
Kredi çekecek herkesi kapsıyor! Bankalar faizleri düşürüyor, 20 bin TL'ye... Kredi çekecekler dikkat. Bankalar kredi faizlerinde indirim yapıyor. Faizler bazı durumlarda daha düşük oluyor. Ancak dikkat, bu sadece bir pazarlama yöntemi olabilir. Çeşitli ihtiyaçları için kredi çekmek isteyen vatandaşlar maliyetine bakmadan sadece kredinin çıkmasını önemsiyor. Ancak dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Faiz ve maliyetler hesaba katılmıyor, bankanın da sunduğu her şart kabul ediliyor. Düşük faiz oranları ise bazen yanıltabiliyor. 'Vade sonu toplam geri ödeme' kısmına bakılması gerekiyor. Vade de önemli, uzadıkça cepten çıkan para yükseliyor. Bu nedenle olabilecek en kısa vadenin tercih edilmesi gerekiyor. 20 bin lira kredi örneği ile tek tek açıklandı. Kredide maliyetlerini düşürmek için neler yapılabilir? İşte kredi ile ilgili önemli açıklamalar...
24.09.2021 Ekonomi
Para iadesi yapılıyor, sonraki gün hesaba yatıyor! 2 bin lira...
Para iadesi yapılıyor, sonraki gün hesaba yatıyor! 2 bin lira... Para iadesi yapılıyor, ücret alınmıyor. Sonraki gün para hesaba aktarılıyor. Dev banka resmen duyurdu. Yeni banka müşterisi olacaklar için iki kampanya başlatıldı. 31 Ağustos'a kadar geçerli. Şubeye gitmeye gerek yok. Görüntülü görüşmeyle uzaktan müşteri olacaklar için Kuveyt Türk alışverişlerde para iadesi ve masrafsız para çekme fırsatını açıkladı. Uzaktan hesap açan müşteriler her ay üç defa olmak üzere ATM'lerden 2 bin liraya kadar masrafsız para çekebilecek. Ayrıca yıl sonuna kadar her ay ilk kez yapılan alışverişlerde para iadesi yapılacak. Sonraki gün para hesaba aktarılacak.
3.08.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Artık herkes...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Artık herkes... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olsun olmasın herkes için geçerli olan yeni uygulamayı açıkladı. VakıfBank'tan yapılan açıklamada artık herkes kolayca mobilden çekteki garanti tutarı ve geçerlilik tarihini sorgulayabiliyor. Çeki alan kişi, müşteri olmasa bile çekin üzerindeki karekodu VakıfBank Mobil'de okutarak bilgileri görebiliyor. Çeki keşide eden müşteriler de limitleri dahilinde istedikleri garanti tutarını anında belirleyebiliyor.
8.06.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Zorunlu oluyor, artık yapılamayacak...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Zorunlu oluyor, artık yapılamayacak... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiyor, artık yapılamayacak. Zorunlu oluyor. BDDK resmen duyurdu. Bankalara veya müşterilere ait bilgileri öğrenenler, üçüncü bir kişiye açıklayamayacak. Banka müşterisi olduğunu gösteren her türlü bilgi sır niteliğinde olacak. Çalışanlar görevden ayrılsa bile bu zorunluluk geçerli olacak. Öte yandan bankaların Bilgi Paylaşım Komitesi kurmaları zorunlu olacak. Bankadan alınacak hizmetler için bu müşteri bilgilerinin paylaşımı ön şart olamayacak.
4.06.2021 Ekonomi
Bitcoin yükselir mi? Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin düşüyor mu?
Bitcoin yükselir mi? Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin düşüyor mu? Kripto para piyasalarında son durum yatırımcının gündeminde olmayı sürüdürüyor. Kripto para borsalarında en yüksek hacimli birimi Bitcoin gelen ağır satış baskısıyla gerileyerek piyasa hacmi daraldı. Gelen olumsuz haberlerden etkilenen Bitcoin düşüş eğilimine girdi ve hafta boyu satıcılardan gelen yoğun bir baskı yatırımcıyı satışa yönlendirdi. Peki, Bitcoin neden düştü? Bitcoin yükselir mi? Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin düşüyor mu? Bir bitcoin kaç TL? Bitcoin kaç dolar? İşte detaylar...
15.05.2021 Ekonomi
QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru...
QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru... QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru. Dev banka müşterisi olanlar için açıklama yaptı. Ve belli oldu Avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için detaylar adım adım anlatıldı. Görüntülü görüşme ile banka müşterisi olan herkes için kredi fırsatı sunuldu. 3 ay ödeme yapılmayacak. 3 yıl vadeli kredide faiz oranları yüzde 1,39'dan başlıyor. Kredinin detayları...
12.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banka Müşterisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka müşterisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.