Gazete Vatan Logo

QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru...

QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru. Dev banka müşterisi olanlar için açıklama yaptı. Ve belli oldu Avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler için detaylar adım adım anlatıldı. Görüntülü görüşme ile banka müşterisi olan herkes için kredi fırsatı sunuldu. 3 ay ödeme yapılmayacak. 3 yıl vadeli kredide faiz oranları yüzde 1,39'dan başlıyor. Kredinin detayları...

QNB Finansbank'ta hesabı olan herkesi ilgilendiren duyuru...

QNB Finansbank açıkladı. Bankanın müşterisi olmak isteyenler için görüntülü görüşme dönemi başladı. Öte yandan bu yöntemle hesap açanlar için de avantajlı kredi fırsatı sunuldu. Örnek tablo paylaşıldı, adım adım detaylarıyla anlatıldı.

QNB Finansbank'ta şubeye gitmeye gerek kalmadan online olarak görüşme sonucunda banka hesabı açan müşteriler için ihtiyaç kredisi fırsatı açıklandı. 3 ay boyunca ödeme yapılmayacak, 3 yıl vadeli ve 1,39 faiz oranıyla kredi çekilebilecek.

Dijital Tanışma Kredisi Faiz Oranları:

20.000 TL ihtiyaç kredisi çeken kişi, yüzde 1,39 faiz oranıyla, 33 ay taksitle aylık 818 lira geri ödeyecek.

Bankadan yapılan açıklamada aylık %1,39'dan başlayan faiz oranları ile 3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisinin, sadece görüntülü görüşme ile müşteri olduktan sonra Cep Şubesinden yapılan başvurular için geçerli olduğu bildirildi.

NASIL MÜŞTERİ OLUNUR?

Banka müşterisi olmak isteyenler QNB Finansbank mobil uygulaması üzerinden dolduracakları başvuru formu esnasında bankacılık sözleşmesine dijital onay verebilir, sonrasında banka müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşme yaparak kimlik doğrulama işlemlerini tamamlayabilirler.

Haberin Devamı

Ayrıca görüntülü görüşme öncesinde kullanıcılar yeni T.C. kimlik kartları ile cihazlarının NFC özelliğini kullanarak ön kimlik doğrulaması yapabilir ya da bu doğrulama işlemini görüntülü görüşme sonrası kendilerine iletilen belirli bir IBAN numarasına başka bankalardaki hesaplarından para transferi yaparak da gerçekleştirebilirler.

DAHA GÜVENLİ

Yapılan doğrulamalara ek olarak, görüntülü görüşme esnasında banka temsilcisinin yapacağı kontrollere yardımcı olan bilgi teknolojisi güvenlik uygulamaları da kimlik tespiti ve kontrollerinin daha güvenli yapılmasını sağlıyor.

Kimlik tespiti başarılı gerçekleşen kullanıcıların vadesiz mevduat hesapları anında açılıyor, görüntülü görüşme sonrasında FinansŞifre SMS’lerini alarak dijital kanallara giriş yapabiliyor ve dijital kanallardan vadeli mevduat hesabı açıp, kredi kartı ve uzaktan müşteri olanlanlara özel avantajlı Dijital Tanışma Kredisi gibi bankacılık ürünlerine başvurularını hemen yapabiliyorlar.

Haberin Devamı

DİJİTALLEŞMEDE DÖNÜM NOKTASI

Hayata geçen uygulama hakkında konuşan QNB Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu şunları söyledi:

“Çok hızlı şekilde dijitalleşen bir dünya ve buna paralel olarak değişen müşteri davranışları görüyoruz. Bu değişimden en çok etkilenen sektörlerden biri de şüphesiz ki bankacılık sektörü. Bankacılığın dijitalleşmesinde bir dönüm noktası olarak gördüğümüz uzaktan müşteri edinimi akışı, özellikle pandeminin hayatımıza girmesiyle önemi daha da net anlaşılan ve banka olarak uzun zamandır beklediğimiz ve hazır olduğumuz bir değişiklikti.

Bugün ortaya çıkan bu yeni uygulama ve teknolojilerle bankacılık ve finans sektörünün şeffaflaşması, rekabet ortamının güçlendirilmesi, müşterilere sunulan ürün ve hizmetlerin yaygınlaştırılması ve derinleştirilmesini bankacılık sektörü için olumlu gelişmeler olarak görüyoruz. Tüm bu gelişmeler ışığında sektör büyük bir dönüşümün eşiğinde ve finans sektörünün önemli bir oyuncusu olarak biz de yeni iş yapış biçimlerimizle bu gelişmenin kalbinde yer alacağız.”

Haberin Devamı