Gazete Vatan Logo

0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme...

Garanti BBVA'dan yeni kredi kararı! Yüzde 0.99 faizli kredi imanı nakit ihtiyacı olan vatandaşları bekliyor. Bankadan konu ile ilgili açıklama yapılarak limit ve ödeme bilgileri müşteriler ile paylaşıldı. Başram kredisinde başvuru süreci 7 Temmuz'a kadar devam edecek. İşte Garanti BBVA bayram kredisinin detayları...

0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme...

Acil nakit ihtiyacı olanlara güzel haber Garanti BBVA'dan geldi. Bayrama özel kredi paketi kullanıma sunuldu. Bayram kredisi ile ilgili detaylar açıklandı.

0.99 FAİZ İLE 5.000 TL KREDİ

Garanti BBVA yeni müşterilere özel kredi paketini kullanıma sundu. Bayram kredisinden yararlanacak yeni müşteriler şubeye gitmeden internet üzerinden banka müşterisi olarak 5.000 TL'lik ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor.

Yeni banka müşterilerilerine 5 bin liralık kredi 12 ay vadeli olarak veriliyor. Başvuru yapanların paraları anında hesaplarına yatırılıyor. 

5.000 TL olarak kullanılan kredi 12 ayda 450,94 lira olarak geri ödeniyor. Toplamda 5.400 TL geri ödemesi olan kredinin aylık faizi ise 33 lira oluyor. Acil nakit ihtiyacı olanların düşük faizle kredi kullanmasını sağlayacak bayram kredisi başvuuları 7 Temmuz tarihine kadar devam ediyor. 

BAYRAM KRESİSİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?

Garanti BBVA mobilden bankanın yeni müşterisi olan esnaf, çalışan ya da emekli fark etmeksizin herkes 5.000 TL’ye varan masrafsız ihtiyaç kredisinden yararlanabiliyor. 

Haberin Devamı

0.99 FAİZLİ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garanti BBVA müşterisi olanlar bu tarihten itibaren 3 gün içinde mobil uygulamada yer alan başvurular - kredi/avans hesap- ihtiyaç kredisi adımlarını takip ederek kredi başvurusunda bulunabilirler. 

Garanti Bankası'nın yeni müşterilere özel kredi paketini devreye almasının ardından, 'Bayram kredisi sadece yeni müşterilere mi özel?' sorusu akıllara geliyor. 0.99 faiz oranı ile kullanıma sunulan kredi Garanti BBVA'nın yeni müşterilerine sunuluyor. Ancak var olan Garanti Bankası müşterilerine de Bayram kredisi imkanı sağlanıyor. 

Banka burada müşteriye göre farklı faiz oranlarını belirliyor. Kredinin faiz oranları yüzde 2,54 ile  yüzde 3,60 arasında değişiyor. Örneğin 50 bin TL'lik kredi kullanımında 36 ay vadeli olarak faiz oranı: yüzde 2,74 yıllık toplam maliyet oranı yüzde 50,4635. Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı 975,00 TL olarak ödeniyor.