0.99

0.99

Son dakika 0.99 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 0.99 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 0.99 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

0.99

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 0.99 gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.762 0.99 haberi bulunmuştur. Tüm 0.99 haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Üsküdar yerel seçim sonuçları! (31 Mart İstanbul Üsküdar seçim sonuçları BURADA) Üsküdar belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Üsküdar yerel seçim sonuçları! (31 Mart İstanbul Üsküdar seçim sonuçları BURADA) Üsküdar belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Üsküdar 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Üsküdar belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Üsküdar seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Üsküdar seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi
İstanbulkartlılar dikkat! İBB açıkladı, ücretler güncellendi İstanbulkart yüklemelerinde, bankalar tarafından alınan komisyon ücretlerinde değişikliğe gidiliyor. 15 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ücretler İBB tarafından açıklandı.
15.02.2024 Ekonomi
Borsa güne yükselişle başladı! Moody's etkisi
Borsa güne yükselişle başladı! Moody's etkisi Borsa dünkü dalgalı seyrin ardından yeni güne yükselişle başladı. BIST 100 endeksi, yüzde 0,99 yükselişle 8.104,04 puandan açıldı.
18.01.2024 Ekonomi
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attıklarını belirterek, "Avrupa yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin, Asya yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Buralara taşıyacağımız nüfusla büyük oranda seyrelteceğimiz mevcut yerleşim yerlerinde de 500 bin konutu yerinde dönüştürmeyi planlıyoruz. Her yıl 300 bin, 5 yılda toplam 1.5 milyon yeni konutla, en az 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
ABD'li dergiden dikkat çeken analiz! Yunan gazeteden skandal manşet
ABD'li dergiden dikkat çeken analiz! Yunan gazeteden skandal manşet Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken ABD merkezli NPR'den dikkat çeken bir analiz geldi. Yunan basını ise skandal bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı.
25.04.2023 Dünya
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Birliği (AB) Parlamento Başkanları Zirvesi’nde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Meclis Başkanı Annita Dimitriu'nun 1974'te Türkiye’nin Kıbrıs adasına müdahalesini "işgal" olarak nitelemesine tepki göstererek, “Türkiye 1959 tarihli Kıbrıs Cumhuriyeti'ni kuran Zürih ve Londra anlaşmalarındaki garantör ülke haklarını kullanarak soydaşlarını bir katliamdan korumak için gitmiş ve adada barış ve güvenliği tesis etmiştir” dedi.
24.04.2023 Dünya
Bakan Kurum: İstanbul'un depreme hazır hale gelmesi bizim milli güvenlik meselemiz
Bakan Kurum: İstanbul'un depreme hazır hale gelmesi bizim milli güvenlik meselemiz Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Murat Kurum, A Haber'de gündeme ilişkin gelen soruları yanıtlıyor. İstanbul'un kentsel dönüşümüze ilişkin konuşan Bakan Kurum " İstanbul'un depreme hazır hale gelmesi bizim milli güvenlik meselemiz" dedi.
24.04.2023 Gündem
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023 Gündem
Deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır? 0.99 deprem kredisi bitti mi, deprem kredisi faiz oranı ne kadar? Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank deprem destek kredisi!
Deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır? 0.99 deprem kredisi bitti mi, deprem kredisi faiz oranı ne kadar? Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank deprem destek kredisi! Deprem kredisi için yapılan aramalar devam ediyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afetzedeler deprem kredisi detaylarını sorguluyor. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası afetzedeler depremin maddi etkisini hafifletmek için deprem kredisi kampanyalarına başladı. Peki, Ziraat, Halkbank, Vakıfbank deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır, Deprem kredisi başvuru şartları neler, faiz oranı 0,99 mu 1.59 mu? 100 bin deprem kredisi veren bankalar hangileri? Deprem kredisi faiz oranları değişti mi? İşte 100 bin deprem kredisi veren bankalar ile Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası deprem kredisi başvurusu…
11.03.2023 Ekonomi
Deprem kredisi faiz oranları değişti mi 2023, 100 bin deprem kredisi veren bankalar hangileri, 0.99 deprem kredisi hesaplama ve Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası deprem kredisi başvurusu!
Deprem kredisi faiz oranları değişti mi 2023, 100 bin deprem kredisi veren bankalar hangileri, 0.99 deprem kredisi hesaplama ve Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası deprem kredisi başvurusu! Deprem kredisi afetzedeler tarafından araştırılan konular arasında bulunuyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler birçok ili etkiledi. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası afetzedeler depremin maddi etkisini hafifletmek için deprem kredisi kampanyalarına başladı. Peki deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır, 100 bin TL deprem kredisi şartları neler? Deprem kredisi faiz oranları değişti mi, 100 bin deprem kredisi veren bankalar hangileri? Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası deprem kredisi başvurusu ve 0.99 deprem kredisi hesaplama…
10.03.2023 Ekonomi
Deprem kredisi veren bankalar ve şartları: Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank 0.99 deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır? 100 bin TL deprem kredisi faiz oranları ne?
Deprem kredisi veren bankalar ve şartları: Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank 0.99 deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır? 100 bin TL deprem kredisi faiz oranları ne? Deprem kredisi başvuru şartları ve başvuru sürecine dair merak edilenler arttı. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinin ardından bankalar afetzedelere özel kredi kampanyaları başlattı. Peki, Deprem kredisi veren bankalar hangileri, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır? Bankalardan deprem kredisine kimler başvurabilir, hangi banka ne kadar deprem kredisi veriyor?
9.03.2023 Ekonomi
Orta gelirli konut kredisi şartları nelerdir? 0.69 faiz oranlı konut kredisi ödeme planı ne, geri ödeme miktarı kaç TL?
Orta gelirli konut kredisi şartları nelerdir? 0.69 faiz oranlı konut kredisi ödeme planı ne, geri ödeme miktarı kaç TL? Cumhurbaşkanlığının "Yeni Konut Finansman Programına İlişkin Karar"ı Resmi Gazete'de yayımlandı. 0.69 faizle konut kampanyasının detayları belli oldu. Yeni konut paketi ile 15 yıl vade uygulanacak olan kampanya kapsamında 5 milyon liraya kadar kredi verilecek. Faiz oranları ise 0,69’dan başlarken 2 milyona kadar olan kredide 0.69, 2 ila 4 milyon TL arasında 0.79 ve 4 milyon ila 5 milyon TL arasında 0.99 faiz oranı uygulanacak. Peki, Orta gelirli konut kredisi şartları nelerdir? 0.69 faiz oranlı konut kredisi ödeme planı ne, geri ödeme miktarı kaç TL?
25.02.2023 Ekonomi
2. el konut kredisi faizi yüzde kaç? Orta gelirliye 2. el konut kredisi başvurusu ne zaman?
2. el konut kredisi faizi yüzde kaç? Orta gelirliye 2. el konut kredisi başvurusu ne zaman? Orta gelirliye konut kampanyasının detayları netleşiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2. el konutta ilk etapta 100 bin konut yapılacağını açıkladı. Ev sahibi olmak isteyenler, "2. el konut kredisi faizi yüzde kaç olacak, kaç ay vade olacak" sorularına yanıt aramaya başladı. Sıfır konutlarda 0.69 faizden başlayan fırsatlarla kredi imkanı sağlanıyor. Peki ikinci el konut kredisi kampanyası başvuruları ne zaman başlıyor?
3.02.2023 Ekonomi
'Yeni Evim Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi TBMM'de
'Yeni Evim Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi TBMM'de TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nca, orta gelirli vatandaşlara konut için düşük faizli kredi imkanı sağlayan kanun teklifinin görüşmelerine başlandı. Komisyonda sunum yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Program kapsamında kullanılacak finansman tutarları için; 2 milyon TL'ye kadar 0,69, 2 ila 4 milyon TL aralığı için 0,79, 4 ila 5 milyon TL aralığı için 0,99 faiz oranı öngörülmüştür” dedi.
23.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Doğal gaz fiyatları pandemi ve savaşlar sebebiyle uçuşa geçti. Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
16.01.2023 Ekonomi
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu
İkinci el konutlar için yeni çalışma! Bakan Nebati duyurdu Orta gelirliye yönelik düzenlenen Yeni Evim kampanyasına ilişkin açıklamada bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut fiyatlarına ilişkin tüm verilerin ellerinde bulunduğunu ve fırsatçıların radarlarında olduğunu dile getirdi. İkinci el konutların ise bu kampanyaya dahil olmayacağını belirten Nebati, bankalarla görüşerek yeni bir çalışma başlattıklarını söyledi. Nebati, "son noktaya geldiğimizde belirlenen faiz oranlarıyla ikinci el konut konusuna girilebilir" dedi.
11.01.2023 Ekonomi
2023 İkinci el konut kredisi faiz oranları açıklandı mı, kampanya ne zaman? İkinci el konut kredisi şartları neler, faiz oranları düşecek mi, başvurular başladı mı?
2023 İkinci el konut kredisi faiz oranları açıklandı mı, kampanya ne zaman? İkinci el konut kredisi şartları neler, faiz oranları düşecek mi, başvurular başladı mı? İkinci el konut kredisi ile ilgili aramalar Orta Gelirliye Konut Kredisi kampanyasının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından duyurulmasının ardından arttı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum vatandaşlara yeni konut projesi sinyali vererek, "İkinci el konutları vatandaşlarımızın alabilmesi için de çalışmalar yapacağız." açıklamasında da bulundu. Peki, ikinci el konut kredisi başladı mı, ne zaman? 2. El konut kredisi faiz oranları ne, düşecek mi, ödeme planı nasıl olacak?
11.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum TOKİ konut müjdesi! Ödemelere yüzde 50 indirim
Bakan Kurum TOKİ konut müjdesi! Ödemelere yüzde 50 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen "Gölbaşı TOKİ Kura Çekimi"ne katıldı. Bakan Kurum "TOKİ Başkanlığımızdan ev alan kardeşlerimiz bu haberi sabırsızlıkla bekliyor. TOKİ memur maaş zammına göre artış yapıyordu. Bu yıl memur maaş zammı yüzde 30 oldu. TOKİ vade artış oranını yüzde 15.40'ta tuttuk. Vade artış oranında yüzde 50 indirim yapmış olduk' dedi. Öte yandan Bakan Kurum'dan 'ikinci el konuta kampanya' açıklaması geldi. İkinci el konutların da vatandaşların alabilmeleri için çalışma yapılacağını belirten Bakan Kurum "İkinci elle ilgili de destek olmak için çalışmalar yapacağız.' dedi.
10.01.2023 Ekonomi
İkinci el konutta yeni kampanya sinyali! Bakan Kurum duyurdu
İkinci el konutta yeni kampanya sinyali! Bakan Kurum duyurdu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan 'ikinci el konuta kampanya' açıklaması geldi. İkinci el konutların da vatandaşların alabilmeleri için çalışma yapılacağını belirten Bakan Kurum "İkinci elle ilgili de destek olmak için çalışmalar yapacağız.' dedi.
10.01.2023 Ekonomi
Orta gelir konut kredisi faiz oranı yüzde kaç? Orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir, yeni evim başvurusu nasıl yapılır? Orta gelirliye konut kampanyası faiz oranı!
Orta gelir konut kredisi faiz oranı yüzde kaç? Orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir, yeni evim başvurusu nasıl yapılır? Orta gelirliye konut kampanyası faiz oranı! Orta Gelir konut kampanyasının detayları netleşiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un geçtiğimiz günlerde orta gelirli vatandaşlar için konut kampanyası yapılacağını açıklamasının ardından merak edilen detaylar bugün paylaşıldı. Peki, Orta Gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor, orta gelir konut kredisi şartları neler? Orta Gelir Grubu konut kredisi faiz oranı yüzde kaç?
4.01.2023 Ekonomi
Borsa haftaya rekorla başladı
Borsa haftaya rekorla başladı orsa, haftaya yüzde 1,08'lik yükselişle başladı.
2.01.2023 Ekonomi
Trabzonspor:2  Fenerbahçe:0
Trabzonspor:2 Fenerbahçe:0 Süper Lig'in 15.haftasında Akyazı Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşan Trabzonspor ezeli rakibini 2-0 yendi.
24.12.2022 Trabzonspor
Bakan Dönmez: Her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız
Bakan Dönmez: Her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Şu anda çalışan 102 bin megavatlık santralin yüzde 80’i özel sektör, önemli bir kısmı da yerli yabancı yatırımcı ile yapılmış. Biz gelen yatırıma 'senin memleketin neresi' demiyoruz ki. Pasaportuna da bakmıyoruz. Türkiye’de yapılan her yatırımı biz yerli yatırım olarak telaffuz ediyoruz” dedi. Doğal gaz fiyatlarında hacmi en büyük olan piyasanın Title Transfer Facility (TTF) olduğunu hatırlatan Dönmez, "TTF’de fiyatlar 120 dolarlardan ağustos ayında 3 bin 300’ü aşan dolarlara yükseldi. Ama bir miktar gevşeme var. Biz buna rağmen gerek geçtiğimiz yıl ve bu yıl aldığımız tedbirlerle vatandaşımıza en az oranda aktaran ülkelerden birisiyiz. Birçok Avrupa ülkesi sübvansiyon yapmaya çalışıyor. Ama ciddi faturalar karşısına çıkıyor. Ekim ayı itibariyle Avrupa’da başkentlerdeki kullanılan doğal gazın hane halkı fiyatlarını sizlerle paylaşmak isterim. Hollanda'da bin metreküp gaza 81 lira 25 kuruş ödeniyor. İtalya 58 lira 24 kuruş. Almanya 41 lira 42 kuruş. Komşumuz Bulgaristan 31 lira 53 kuruş. Biz Avrupa’da AB üyesi olmayanları da dikkate aldığımızda 5 lira 72 kuruş ile her şey dahil Avrupa’nın en ucuz doğal gaz kullanan ülkesi durumdayız" dedi.
16.11.2022 Ekonomi
Ev alacaklara büyük kolaylık! Bakan açıkladı: 60 ay vadeli, 0,99 faizle kredi veriliyor
Ev alacaklara büyük kolaylık! Bakan açıkladı: 60 ay vadeli, 0,99 faizle kredi veriliyor Emekli, dar gelirli ve gençlere ev fırsatında son dakika gelişmesi! TOKİ sosyal konut projesini duyurdu, indirim ve yeni kampanya açıklamaları art arda geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Hanelerde enerji verimliliğinin artırılması için ilk hedefimiz yalıtımlı konut sayısının artırılmasıdır. Böylece, konutlarımızdaki ısıtma ve soğutmayı daha az enerjiyle, daha yüksek verimlilikle sağlamış olacağız. Bu çerçevede vatandaşlarımıza daire başı 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli, 0,99 faiz oranıyla uygun kredi imkanları sağlanıyor” dedi. İşte ev fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
5.10.2022 Ekonomi
Ev alacaklar dikkat! 60 ay vadeli, 0,99 faizle kredi veriliyor
Ev alacaklar dikkat! 60 ay vadeli, 0,99 faizle kredi veriliyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Hanelerde enerji verimliliğinin artırılması için ilk hedefimiz yalıtımlı konut sayısının artırılmasıdır. Böylece, konutlarımızdaki ısıtma ve soğutmayı daha az enerjiyle, daha yüksek verimlilikle sağlamış olacağız. Bu çerçevede vatandaşlarımıza daire başı 50 bin liraya kadar 60 ay vadeli, 0,99 faiz oranıyla uygun kredi imkanları sağlanıyor.” dedi.
4.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

0.99 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 0.99 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.