Banka Kartı

Banka Kartı

Son dakika banka kartı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka kartı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka kartı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Kartı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka kartı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.923 banka kartı haberi bulunmuştur. Tüm banka kartı haberleri aşağıda listelenmiştir.
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleşti
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleştiTürkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu sonuçlarına göre; 2023 yılında Türkiye’de yüzde 132 büyüme gösteren e-ticaret satış hacmi, 1.855 milyar TL'ye ulaştı. Önceki yıllara göre 2023'te işlem sayısının yıllık büyüme oranı ise yüzde 23 oldu ve 2023 Türkiye’sinde 6 milyar adete yakın e-ticaret işlemi gerçekleşti. Buradan da ortalama sepet büyüklüğü 2023 yılında yüzde 108 büyüdü ve bir önceki yıla göre 255 TL artarak 492 TL’ye yükseldi.
19.07.2024Ekonomi
Evden ek iş vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon!
Evden ek iş vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon!Elazığ merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, "evde ek iş" ilanları vererek dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden 10'u tutuklandı.
9.07.2024Adana
ATM'lere yutma özelliği geldi! Bunu yapanların banka kartına el konulacak: Yeni karar güven veriyor!
ATM'lere yutma özelliği geldi! Bunu yapanların banka kartına el konulacak: Yeni karar güven veriyor!Son zamanlarda ATM'lere gelen yeni yutma özelliği konuşuluyor. EFT, FAST ve birçok elektronik para işlemlerini yapabildiğimiz ATM'lerde bulunan yeni özellik dolandırıcılık yapanların banka kartlarını anında yutuyor.
8.07.2024Ekonomi
Kredi kartları için flaş limit kararı
Kredi kartları için flaş limit kararıKredi kartlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun aldığı kararla birlikte 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren temassız ödeme limiti yüzde 100 artırılarak 1500 liraya yükseltilecek.
28.06.2024Ekonomi
Bakan Şimşek duyurdu: Motokuryelere ve garsonların bahşişine KDV muafiyet geliyor
Bakan Şimşek duyurdu: Motokuryelere ve garsonların bahşişine KDV muafiyet geliyorHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından yeni düzenleme ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
22.06.2024Ekonomi
Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?
Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine kayıpları, sırları ortaya çıkarmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlanan programda Selin Öztürk hakkındaki sır perdesi aralandı. Peki, Selin Öztürk bulundu mu? Müge Anlı’da aranan Selin Öztürk nerede, öldürüldü mü?
30.05.2024Yaşam
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderi
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderiBalıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in (83), evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında bulunan kafatası ve 12 kemiği, 27 Mayıs'ta babası Muhsin Berzeg'in Armutlu Mahallesi'ndeki mezarının yanına defnedilecek. Peki, Muhsin Berzeg kimdir, nasıl ve ne zaman öldü?
20.05.2024Gündem
Müstehcen fotoğrafları kullanarak kız çocuklarına ait olduğunu iddia ederek 609 bin TL dolandırdılar!
Müstehcen fotoğrafları kullanarak kız çocuklarına ait olduğunu iddia ederek 609 bin TL dolandırdılar!Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Bursa merkezli 9 ilde sosyal medya üzerinden tanıştığı kişilere müstehcen fotoğraflar gönderip, sonrasında bunların reşit olmayan kızlarına ait olduğunu söyleyerek tehdit ettikleri 4 kişiyi yaklaşık 609 bin lira dolandırdığı saptanan şebekeye yönelik operasyonda 9 şüpheli yakalandı.
20.05.2024Gündem
Evi soydular! Çıkışında keklik gibi polise yakalandılar
Evi soydular! Çıkışında keklik gibi polise yakalandılarBursa'nın İnegöl ilçesi Yeni Mahalle'sinde devriye görevi sırasında evleri gözetleyen 3 kadından şüphelenen polisler, kapısını banka kartı ile açtıkları evde hırsızlık yapan Çağla Ura, Aynur Taş ve Yonca Suç daireden çıkarken suç üstü yakaladılar.
16.05.2024Gündem
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saatDijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte, internet alışverişi son yıllarda artışa geçti. Ancak yapılan bu alışverişlerde dolandırıcıların mağdur ettiği binlerce insan var. İnternetten alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Banka kartı ile mi alışveriş daha güvenli yoksa kredi kartı ile mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı.
13.05.2024Ekonomi
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024Gündem
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artışKredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024Ekonomi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttıKredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024Ekonomi
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 NisanAntalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, beyana tabi gelirleri sadece kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan oluşan mükelleflerin, 2023 yılı yıllık gelir vergisi beyannamelerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar ikametgahlarının bağlı olduğu yer vergi dairesine vermelerinin gerektiği bildirildi.
27.03.2024Ekonomi
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildiMersin'de kopya siteler yapıp ilan vererek ya da internet üzerinden araç almak isteyenleri sazan sarmalı yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik operasyonda 32 kişi yakalandı. Şüphelilerin 180 milyon liralık vurgun yaptığı tespit edildi.
25.03.2024Gündem
Banka ve kredi kartlı ödemeler Şubat ayında 1,01 trilyon lira oldu
Banka ve kredi kartlı ödemeler Şubat ayında 1,01 trilyon lira olduŞubat ayında yapılan toplam kartlı ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 152 artarak 1,01 trilyon TL oldu. Kartlı ödemelerin 843,1 milyar TL’si kredi kartları ile gerçekleştirildi.
25.03.2024Ekonomi
Banka ve kredi kartı kullanana şifre uyarısı! Sakın kullanmayın
Banka ve kredi kartı kullanana şifre uyarısı! Sakın kullanmayınTürkiye Bankalar Birliği, finansal güvenlik için uyarılarda bulundu: Kaynağından emin olmadığınız linklere tıklamayın. Hesaplarınızı kimseye kullandırmayın. Banka şifrenizi alışveriş sitelerinde kullanmayın.
25.03.2024Ekonomi
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştüTicaret Bakanı Ömer Bolat, kredi- banka kartlarındaki komisyon oranlarına ilişkin açıklamasında, “Şimdi üç kamu bankası, Ziraat Bankası Genel Müdürümüz bize bildirdi, bir karar aldılar. Banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürdüler aylık taksit olarak. Akaryakıt istasyonlarında da yüzde 2,25’e düşürdüler. Banka kartlarında, post makinelerindeki aylık ücretlendirmeyi de yüzde 50 indirim yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
16.02.2024Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan esnafa güzel haber! Özel destek paketi devreye alınd ı
Ziraat Bankası'ndan esnafa güzel haber! Özel destek paketi devreye alınd ıYeni destek paketini açıklayan Ziraat Bankası, sunmuş olduğu paket ile esnaflara maliyet avantajı sağlayacak. Uygulama kapsamında müşterilerin kredi kartı ve banka kartı ile yapacakları alışverişlerde esnaflar tercihlerine göre 2 seçenek kullanabilecek.
14.02.2024Ekonomi
Kredi kartı olanlar dikkat! Paralar banka hesabına iade ediliyor
Kredi kartı olanlar dikkat! Paralar banka hesabına iade ediliyorKredi kartı kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Kart kullanım hacmi her geçen gün artarken pek çok tüketici kredi kartı ve banka kartı ile alışveriş yaparken para iadesini alıp alamayacağını merak ediyor. Teslim edilmeyen ürünler için para iadesi nasıl yapılıyor? İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024Ekonomi
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltıDiyarbakır ve İzmir'de, sosyal medyada oluşturdukları kariyer platformlarından iş arayanları dolandıran ve paralarını alıp kamuda iş vaadinde bulunan 12 şüpheli, 'Paydos' adlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerin aldıkları paraları, farklı hesaplara yatırıp 'türbülans' ismi verdikleri yöntemle izini kaybettirmeye çalıştığı ortaya çıktı.
20.01.2024Gündem
Banka ve kredi kartıyla ilgili dikkat çeken detay! Beş ayın dibini gördü
Banka ve kredi kartıyla ilgili dikkat çeken detay! Beş ayın dibini gördüTüketim alışkanlıklarında fazla değişiklik olmasa da harcama alışkanlıkları azalmaya başladı. Banka kartı ve kredi kartıyla harcamalar 5 ayın dibine geriledi ve 8 Aralık haftasında 300 milyar liranın altında gerçekleşti.
15.12.2023Ekonomi
Kredi kartlı ödeme tutarı değişti! Yüzde 25 arttı
Kredi kartlı ödeme tutarı değişti! Yüzde 25 arttıKartlı ödeme tutarı Ekim ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 artarak 836,4 milyar TL oldu.
29.11.2023Ekonomi
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023Ekonomi
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu?
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu? Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu? Haber sitesi adı altında spam haber yapan sitelerin yalan haberleri nedeniyle vatandaşlar Ziraat Bankası'nın 2000 TL hediye verip vermediğini sorgulamaya başladı.
8.11.2023Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banka Kartı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka kartı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.