Bandrol

Bandrol

Son dakika bandrol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bandrol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bandrol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bandrol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bandrol gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 bandrol haberi bulunmuştur. Tüm bandrol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Piyasa değeri 1 milyon TL olan kaçak içki ele geçirildi
Piyasa değeri 1 milyon TL olan kaçak içki ele geçirildi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 1023 şişe kaçak içki ele geçirildi.
30.12.2023 Gündem
81 ilde 'Sis' Operasyonu: 37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi
81 ilde 'Sis' Operasyonu: 37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 İlde Yasa Dışı Tütün Mamulü Üretimi ve Satışı yapanlara yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen "SİS-2 Operasyonlarında" 457 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldığını duyurarak "37 milyon TL'lik vergi kaybı engellendi" dedi.
23.12.2023 Gündem
Yurt dışından elektronik eşya getirenler dikkat! 2024 yılı için yeni karar
Yurt dışından elektronik eşya getirenler dikkat! 2024 yılı için yeni karar Yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, cep telefonu gibi cihazlar için 2024 yılında tahsil edilecek bandrol bedelleriyle ilgili karar verildi.
16.12.2023 Ekonomi
81 ilde eş zaman 'Çengel' Operasyonu: 216 şüpheli gözaltında
81 ilde eş zaman 'Çengel' Operasyonu: 216 şüpheli gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğin önlenmesine yönelik 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Çengel" Operasyonunda 216 şüpheli şahsın gözaltına alındığını duyurdu.
4.11.2023 Gündem
Yurt genelinde 'Sis' operasyonu: 370 gözaltı!
Yurt genelinde 'Sis' operasyonu: 370 gözaltı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı tütün mamulü üretimi yapan suç örgütü üyelerine karşı “Sis Operasyonu” düzenlendiğini açıkladı. Yerlikaya, ülke genelinde eş zamanlı olarak gerçekleşen operasyonda 672 yere baskın yapıldığını, 370 şahsın gözaltına alındığını bildirdi.
28.09.2023 Gündem
Bakanlık açıkladı: Korsana geçit yok
Bakanlık açıkladı: Korsana geçit yok 2023 yılının ilk 6 aylık döneminde 182 milyon 895 bin 180 adet kitap bandrolü satışı gerçekleşirken basılan kitap sayısı geçen yıla göre yüzde 20 arttı.
6.07.2023 Kültür Sanat
Gümrük vergi ve cezaları için yeniden yapılandırma kararı! Son tarih ve detaylar belli oldu
Gümrük vergi ve cezaları için yeniden yapılandırma kararı! Son tarih ve detaylar belli oldu Gümrük vergi ve cezalarının yeniden yapılandırılması ile ilgili detaylar açıklandı. Düzenleme kapsamında yapılandırılan borca, 48 taksitle ödeme imkanı getirildi. TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, “Alınan kararla, adalet mekanizması üzerindeki iş yükünün hafifleyecektir” dedi.
27.03.2023 Ekonomi
Ambalajı at paranı al! Yeni dönem için tarih verildi
Ambalajı at paranı al! Yeni dönem için tarih verildi Zorunlu depozito için geri sayım başladı. Eğer bir erteleme olmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla başta içeceklerde kullanılan ambalajlar depozitolu olacak. Plastik, şişe veya metal kaplar iade makinelerine atılınca 50 kuruş veya 1 lira gibi bir tutar hesaba geçecek. Sistemin yerli yazılım altyapısı, kopyalanamaz barkodları hazır. 30 bin iade makinesi kısa sürede Anadolu’ya yayılacak.
21.03.2023 Gündem
Otellerde yeni dönem! Tur operatörleri rapor isteyecek
Otellerde yeni dönem! Tur operatörleri rapor isteyecek Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından otellere ve yeme-içme sektöründeki işletmelere, depreme dayanıklı olduklarına dair sertifika verilmesi gerektiğini belirtti. Bağlıkaya, “Yurtdışındaki muhataplarımız eskiden ‘yeni destinasyon var mı?’ diye sorarken şimdi depremi soruyor. Tur operatörleri de büyük ihtimalle otellerin depreme dayanıklı olup olmadıklarına dair raporlar isteyecek. Oteller sertifikalansın ki güven telkin edelim” diye konuştu.
20.03.2023 Ekonomi
Deprem sonrası şaşırtan karar! Apartman aynı hasar farklı
Deprem sonrası şaşırtan karar! Apartman aynı hasar farklı Hatay’ın Defne ilçesinde oturduğu bina depremde hasar gören Gülay Mübarek’in bulunduğu 5 katlı apartmanda da yaşanan depremlerin ardından hasar tespit çalışması yapıldı.
20.03.2023 Gündem
AFAD'dan afetzedelere ödenen 'hane başı destek' ödemesine ilişkin açıklama
AFAD'dan afetzedelere ödenen 'hane başı destek' ödemesine ilişkin açıklama Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) afetzedelere ödenen hane başı destek ödemesine ilişkin bilgilendirme yayımladı.
20.03.2023 Ekonomi
YSK'dan dikkat çeken seçim genelgesi
YSK'dan dikkat çeken seçim genelgesi Yüksek Seçim Kurulu'nca (YSK) 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Seçim Bilişim Sistemi (SEÇSİS) ve Sandık Sonuçları Paylaşım Sistemi'nin (SSPS) işleyişi hakkında yayımlanan genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.03.2023 Gündem
İnşaat demirine görünmez bandrol basılacak! Resmen ilan edildi
İnşaat demirine görünmez bandrol basılacak! Resmen ilan edildi Binaların en kritik malzemesi olan demire görünmez bandrol basılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, inşaat demirinin üretiminden kullanımına kadar geçen tüm aşamalarını kayıt altına alacak İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) kurulacak. TMMOB İnsaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, konuyla ilgili merak edilenleri açıklayarak yeni sistem ile ilgili bilgi verdi.
20.03.2023 Gündem
Cep telefonu alacaklar dikkat! Geri sayım başladı, yeni fiyatları açıklandı
Cep telefonu alacaklar dikkat! Geri sayım başladı, yeni fiyatları açıklandı Cep telefonu almayı düşünen herkes ilgilendiren gelişme! Yılın son aylarında üst segment akıllı telefon turizmi patlama yaptı. Kayıt dışı cep telefonlarını kayıt altına almak isteyenler, IMEI alabilmek için sınırlara akın etti. Konuyla ilgili ise uzmanlardan önemli uyarılar geldi.
27.12.2022 Ekonomi
Bakan Muş'tan ihracat açıklaması: Hedefin altında kalmayacağız
Bakan Muş'tan ihracat açıklaması: Hedefin altında kalmayacağız Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Yılın tamamlanmasına 15 gün kaldı, ihracata geçen sene koyduğumuz hedefin altında kalmayacağız" dedi.
16.12.2022 Ekonomi
Sahte kanser ilacı operasyonu! Değeri 25 bin lira
Sahte kanser ilacı operasyonu! Değeri 25 bin lira İstanbul'da sahte kanser ve hormon ilaçlarını piyasaya sürme hazırlığında olan bir gruba operasyon düzenledi. 3 ilçede eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 4 şüpheli yakalandı. Operasyonda ele geçirilen sahte ilaçların yüzde 80'inin kanser ilacı olduğu bu ilaçların 4 bin ile 25 bin lira arasında fiyatlardan satıldığı öğrenildi. 
9.12.2022 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu: 32 gözaltı
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu: 32 gözaltı İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda, sahte alkol üretip, bunları yılbaşında piyasaya sürmeye hazırlanan 32 şüpheli yakalandı. Baskın yapılan 56 adreste piyasa değeri 15 milyon lirayı bulan tonlarca etil/metil alkollü sıvı ve yaklaşık 10 bin şişe alkol ele geçirildi. Şüphelilerin yakalanmamak için "kumaş kesiyoruz işte, arabanın tamiri bitti mi, yazlık" gibi şifreli cümlelerle iletişimde bulundukları öğrenildi.
22.11.2022 Gündem
Bakan Ersoy: Turizm geliri 35 milyar doları aştı
Bakan Ersoy: Turizm geliri 35 milyar doları aştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "2022 yılı Ocak-Eylül döneminde turizm geliri, 35 milyar doları aştı. Ülkemize gelen toplam ziyaretçi sayısı 40 milyon 25 bin kişi oldu. 2022 sonunda 50 milyondan fazla turist ağırlayıp, 44 milyar dolarlık rekor gelir düzeyine ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
17.11.2022 Ekonomi
Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi belirtileri ne?
Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi belirtileri ne? Sahte içkiden zehirlenme haberleri gelmeye başladı. Son haber Bursa’dan geldi. Bursa'da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılan 14 kişiden 3’ü hayatını kaybetti. Metil alkolün kullanılmasıyla üretilen sahte içkiler sağlık sorunlarının yanı sıra ölüme bile sebebiyet veriyor. Düşük maliyeti nedeniyle tercih edilen sahte içkiler, bandrollü olanların yaklaşık üçte biri fiyatına satılıyor. Peki, Sahte içki nasıl anlaşılır? Sahte içki bandrol sorgulama nasıl yapılır? Alkol zehirlenmesi nasıl anlaşılır, belirtileri ne? İşte detaylar…
15.11.2022 Gündem
Emniyet'ten "Nefes 2" operasyonu: 309 gözaltı
Emniyet'ten "Nefes 2" operasyonu: 309 gözaltı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yasa dışı tütün mamulü ve makaron satışı yapan kişilere yönelik düzenlenen “Nefes-2” isimli operasyonda 309 kişi gözaltına alındı.
27.10.2022 Gündem
Sahte parfüm operasyonu! 50 bin adet eme geçirildi
Sahte parfüm operasyonu! 50 bin adet eme geçirildi Dünyaca ünlü parfüm markalarının sahtesini üretip internet üzerinden sattığı tespit edilen 1 şüpheli jandarma operasyonuyla yakalandı. Operasyonda, 50 bin adet sahte parfüm, boş şişe ve kapak ele geçirildi.
10.07.2022 Yaşam
"Nefes" operasyonu: 57.632.160 adet makaron ele geçirildi
"Nefes" operasyonu: 57.632.160 adet makaron ele geçirildi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yasa dışı tütün mamulü ve makaron satışı yapanlara yönelik 05.07.2022 Salı günü eş zamanlı “NEFES” kod isimli operasyon gerçekleştirilmiştir
5.07.2022 Gündem
Telefon fiyatlarına zam gelecek mi 2022, cep telefonu fiyatları artacak mı? TRT bandrol ücreti yükseldi!
Telefon fiyatlarına zam gelecek mi 2022, cep telefonu fiyatları artacak mı? TRT bandrol ücreti yükseldi! Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, TRT bandrol ücreti cep telefonunda yüzde 10'dan 12'ye, bilgisayar ve tablette yüzde 2'den 4'e, akıllı saatte yüzde 8'den 14'e çıkarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından telefon fiyatlarına zam gelecek mi 2022? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Telefon fiyatları artacak mı?
26.05.2022 Ekonomi
TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar? Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti…
TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar? Cep telefonu TRT payı ve cep telefonu bandrol ücreti… Cep telefonu TRT bandrolü nedir, cep telefonu TRT payı arttı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, TRT kanunu uyarınca bandrole tabi elektronik cihazlardan alınan bandrol oranları artırıldı. Peki, cep telefonu TRT bandrolü oranı ne oldu? TRT bandrol nedir, TRT bandrol ücreti ne kadar?
26.05.2022 Ekonomi
Cep telefonu, tablet, bilgisayar alacaklara kötü haber! Zam geliyor
Cep telefonu, tablet, bilgisayar alacaklara kötü haber! Zam geliyor Zam geliyor. Resmi Gazete'de yayımlandı. Cep telefonu, bilgisayar, tablet alacaklara kötü haber. TRT bandrol ücretleri ile ilgili karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre cep telefonlarında yüzde 10 olan TRT bandrol oranı yüzde 12'ye, akıllı kol saatlerinde yüzde 8 olan oran yüzde 14'e, bilgisayar ve tablette ise yüzde 2 olan oran yüzde 4'e çıkarıldı. Bandrol oranlarındaki değişiklik cep telefonları fiyatlarının da artmasına neden olacak.
26.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bandrol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bandrol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.