Baltık Denizi

Baltık Denizi

Son dakika baltık denizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baltık denizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baltık denizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baltık Denizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baltık denizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 baltık denizi haberi bulunmuştur. Tüm baltık denizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik
Putin'den müzakere açıklaması: Hiçbir zaman reddetmedik Hindistan başkanlığındaki G20 Zirvesi’ne video konferans yoluyla katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Ukrayna ile müzakereleri hiçbir zaman reddetmedik” dedi.
22.11.2023 Dünya
Brest Litovsk Antlaşması Özeti Ve Önemi... Brest Litovsk Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Brest Litovsk Antlaşması Özeti Ve Önemi... Brest Litovsk Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Dünya Savaşı esnasında gerçekleştirilen anlaşmalardan biri Brest Litovsk antlaşmasıdır. Aynı zamanda bu durumu İttifak Devletleri arasında yapılan bir anlaşma olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle Osmanlı İmparatorluğu açısından son kez kaybettiğin toprakları kazanması noktasında önemli anlaşmalar içerisinde yer almaktadır.
4.09.2023 Eğitim
Almanya Bayrağı Anlamı Nedir? Almanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Almanya Bayrağı Anlamı Nedir? Almanya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Almanya bayrağı yatay eşit çizgiler ile ayrılmış siyah, kırmızı ve sarı renklerden oluşmaktadır. Avrupa kıtasında bulunan Almanya 1990 tarihinde Almanya Federal Cumhuriyeti olarak bağımsızlığını kazanmıştır. 
1.09.2023 Eğitim
İş insanı 'gelire dayalı ceza' sistemine takıldı! 121 bin euro para ödeyecek
İş insanı 'gelire dayalı ceza' sistemine takıldı! 121 bin euro para ödeyecek Finlandiya'da hız sınırını aşan iş insanına tam 121 bin euro para cezası kesildi. Dünyanın en yüksek hız cezalarından birine çarptırılan 76 yaşındaki Anders Wiklöf, pişman olduğunu söyledi.
9.06.2023 Dünya
Rusya’dan NATO tatbikatına misilleme
Rusya’dan NATO tatbikatına misilleme NATO'nun Baltık Denizi'nde başlattığı tatbikata misilleme olarak Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusunun Baltık Denizi’nde 15 Haziran'a kadar sürecek tatbikat başlattığını duyurdu.
5.06.2023 Dünya
Rusya: Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus gemisi saldırıya uğradı
Rusya: Türk Akım'ı ve Mavi Akım'ı koruyan Rus gemisi saldırıya uğradı Rusya Savunma Bakanlığı Telegram üzerinden yaptığı açıklama ile Ukrayna'nın TürkAkım ve Mavi Akım'ı koruyan Rus donanmasına ait savaş gemisine saldırdığını duyurdu.
24.05.2023 Dünya
Polonya’nın Kaliningrad’ın adını değiştirme kararına Rusya’dan tepki
Polonya’nın Kaliningrad’ın adını değiştirme kararına Rusya’dan tepki Polonya’nın Rusya ile kara bağlantısı bulunmayan Rus kenti Kaliningrad’ın isim değişikliği kararına, Rusya’dan yanıt geldi. Rusya Devlet Başkanlığı Sözcüsü Dmitry Peskov kararı ‘çılgınlık’ olarak değerlendirdi.
11.05.2023 Dünya
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Rus bombardıman uçaklarından 7 saatlik uçuş
Rus bombardıman uçaklarından 7 saatlik uçuş Rusya Savunma Bakanlığı, iki Tu-95ms tipi stratejik bombardıman ve füze taşıyıcı uçağın Japon Denizi’nde (Doğu Denizi) 7 saatlik rutin uçuş gerçekleştirdiğini duyurdu.
21.03.2023 Dünya
AB-NATO ortak görev gücü kuruyor
AB-NATO ortak görev gücü kuruyor NATO ve Avrupa Birliği, kritik altyapılara yönelik tehditlerin belirlenerek bunların önlenmesi için çalışacak ortak görev gücü kurulması kararı aldı.
11.01.2023 Dünya
Rusya, Kaliningrad'da tatbikata başladı
Rusya, Kaliningrad'da tatbikata başladı Rusya'nın, Avrupa Kıtası'ndaki tek toprağı olan Kaliningrad'da, Baltık Filosu tarafından bin 500 asker ile tatbikat başlatıldı.
16.12.2022 Dünya
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki: Zillet adayının ismini öğrenmeye gittin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretine tepki göstererek. "Herkes biliyor ki, ABD’ye Cumhurbaşkanı adaylığı için icazet almaya ya da işaret edilecek müstakbel zillet adayının ismini öğrenmeye gittin." dedi.
11.10.2022 Siyaset
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
Putin: Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya'yı Rusya'ya ilhak ettik
Putin: Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya'yı Rusya'ya ilhak ettik Rusya Ukrayna Ukrayna'daki Donetsk, Luhansk, Herson ve Zaporijya'yı resmen ilhak etti. Moskova'da düzenlenen törende konuşan Putin, Rusya'nın kararını dünyaya duyurdu. Rus lider, '4 bölgede yaşayan insanlar artık bizim vatandaşımız' dedi.
30.09.2022 Dünya
İsveç: Toplamda iki boru hattında 4 sızıntı var
İsveç: Toplamda iki boru hattında 4 sızıntı var İsveç Sahil Güvenlik yetkilileri bugün açıklama yaparak Kuzey Akım 1 ve 2deki gaz sızıntılarıyla ilgili farklı açıklamalar nedeniyle detaylı bilgi verdi. Açıklamada İsveç sularında hali hazırda iki gaz sızıntısı olduğunu, buna ek olarak Danimarka sularında da iki ayrı sızıntı olduğunu vurguladı.
29.09.2022 Dünya
NATO: Kuzey Akım 1 ve 2’deki sızıntı sabotajdır
NATO: Kuzey Akım 1 ve 2’deki sızıntı sabotajdır NATO tarafından Kuzey Akım petrol boru hatlarında meydana gelen hasarla ilgili bugün resmi açıklama yapıldı. Resmi açıklamada “Halihazırda mevcut olan tüm bilgiler, bunun kasıtlı, pervasız ve sorumsuz sabotaj eylemlerinin sonucu olduğunu göstermektedir” denildi.
29.09.2022 Dünya
Rusya'dan Kuzey Akım'daki sızıntılara ilişkin "Uluslararası Terörizm Yasası" doğrultusunda soruşturma
Rusya'dan Kuzey Akım'daki sızıntılara ilişkin "Uluslararası Terörizm Yasası" doğrultusunda soruşturma Rusya, Baltık Denizi üzerinden Rus gazını Avrupa'ya taşıyan Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 boru hatlarındaki sızıntılar ile ilgili "Uluslararası Terörizm Yasası" doğrultusunda soruşturma başlattı.
28.09.2022 Dünya
BM Güvenlik Konseyi, Kuzey Akım gaz boru hatlarındaki sızıntılar için cuma günü toplanacak
BM Güvenlik Konseyi, Kuzey Akım gaz boru hatlarındaki sızıntılar için cuma günü toplanacak Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi, Rusya'nın talebi üzerine Kuzey Akım gaz boru hatlarındaki sızıntıları görüşmek üzere cuma günü toplanacak.
28.09.2022 Dünya
Peskov'dan Kuzey Akım boru hatlarında patlama iddiasına yanıt: Bu tür senaryoların dillendirilmesi tahmin edilebilir düzeyde aptalca
Peskov'dan Kuzey Akım boru hatlarında patlama iddiasına yanıt: Bu tür senaryoların dillendirilmesi tahmin edilebilir düzeyde aptalca Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 petrol boru hattında yaşanan sorunlar nedeniyle Rusya'nın suçlanmasına yönelik yaptığı açıklamada, "Bu tür senaryoların dillendirilmesi oldukça tahmin edilebilir ve aynı zamanda tahmin edilebilir düzeyde aptalca ve saçma" dedi.
28.09.2022 Dünya
Avrupa Komisyonu Başkanı von der Leyen: Avrupa enerji altyapısının kasıtlı olarak kesintiye uğraması kabul edilemez
Avrupa Komisyonu Başkanı von der Leyen: Avrupa enerji altyapısının kasıtlı olarak kesintiye uğraması kabul edilemez Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen ile Kuzey Akım boru hatlarına yönelik sabotaj hakkında görüştüğünü belirterek, “Avrupa enerji altyapısının kasıtlı olarak kesintiye uğraması kabul edilemez” dedi.
27.09.2022 Dünya
İsveç'ten de Kuzey Akım'daki sızıntıların kaza olmadığı iddiası
İsveç'ten de Kuzey Akım'daki sızıntıların kaza olmadığı iddiası Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen’in ardından İsveç Başbakanı Magdalena Andersson da yaptığı açıklamada, Kuzey Akım boru hatlarında tespit edilen sızıntıların kaza olmadığını ve kasıtlı eylemlerden kaynaklandığını öne sürdü.
27.09.2022 Dünya
Ukrayna, Kuzey Akım 1’deki gaz sızıntısını Rusya’nın “terör saldırısı” olarak nitelendirdi
Ukrayna, Kuzey Akım 1’deki gaz sızıntısını Rusya’nın “terör saldırısı” olarak nitelendirdi Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak, Kuzey Akım 1 boru hattındaki gaz sızıntısını Rusya'nın planladığı bir “terör saldırısı” olduğunu iddia etti.
27.09.2022 Dünya
Gazprom, Avrupa'ya gaz akışını süresiz durdurdu
Gazprom, Avrupa'ya gaz akışını süresiz durdurdu Rus petrol şirketi Gazprom, 3 gün boyunca kapalı olacağı duyurulan Kuzey Akım 1 boru hattında tespit edilen yağ sızıntısı nedeniyle Avrupa'ya gaz akışının süresiz olarak durdurulduğunu açıkladı.
2.09.2022 Dünya
Gerhard Schröder Putin ile görüştü Almanya ayağa kalktı! 'Putin benim dostum özür dilemeyeceğim!'
Gerhard Schröder Putin ile görüştü Almanya ayağa kalktı! 'Putin benim dostum özür dilemeyeceğim!' Rus ordusunun 24 Şubat'ta Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş sayısız askeri ve sivil kayba yol açarken dünyayı da büyük bir gıda ve enerji kriziyle baş başa bıraktı. Enerji krizinin en çok vurduğu ülke ise Almanya oldu. Ülke, yaklaşan kış aylarını nasıl geçireceğinin hesabını yaparken eski Başbakan Gerhard Schröder’in Vladimir Putin ile görüşmesi ise bardağı taşıran son damla oldu…
4.08.2022 Dünya
Müzede iğrenç olay! 'Cinsel ilişkiye girmeyin'
Müzede iğrenç olay! 'Cinsel ilişkiye girmeyin' Polonya'nın en kuzeybatı ucunda, Baltık Denizi kıyısındaki Swinoujscie şehri. 41 bin nüfuslu şehirdeki askeri müzenin güvenlik kameraları, birçok ziyaretçiyi cinsel ilişkiye girerken kaydetti.
29.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Baltık Denizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baltık denizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.