Baltalimanı

Baltalimanı

Son dakika baltalimanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baltalimanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baltalimanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baltalimanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baltalimanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 baltalimanı haberi bulunmuştur. Tüm baltalimanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim
Songül Öden anne oldu! İşte kızına verdiği isim 2020'nin temmuz ayında Arman Bıçakçı ile nikâh masasına oturan Songül Öden anne oldu. Çift, kızlarına Sone Larin adını verdi.
27.01.2024 Magazin
İstanbul'daki kadın dayağına Alman polisinden takip
İstanbul'daki kadın dayağına Alman polisinden takip TEM'de ilerleyen otomobilde eşi tarafından dövülen kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi. Görüntünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından Alman polisi x hesabı üzerinden açıklama yaparak, "Bilgilendiriniz için teşekkür ederiz. Olay yeri İstanbul'da gerçekleşiyor muhtemelen. Bu Video Schwaben Süd-West meslektaslarimiz halihazirda ellerinde bulunuyor" açıklamasında bulundu.
21.12.2023 Gündem
TEM'de ilerleyen otomobilde kadına şiddet!
TEM'de ilerleyen otomobilde kadına şiddet!  TEM'de ilerleyen otomobilde eşi tarafından dövülen kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi
21.12.2023 Gündem
Songül Öden hamilelik sürecini anlattı: Eşimi hiç zorlamadım
Songül Öden hamilelik sürecini anlattı: Eşimi hiç zorlamadım Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden, şimdilerde ilk bebeğine hamile olan Songül Öden, önceki gün Baltalimanı’nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, hamilelik süreciyle ilgili konuştu.
27.10.2023 Magazin
Baltalimanı Antlaşması Özeti Ve Önemi... Baltalimanı Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Baltalimanı Antlaşması Özeti Ve Önemi... Baltalimanı Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Baltalimanı Anlaşması Osmanlı Devleti'nin özellikle zor kaldığı dönemlerden birinde yapılan bir anlaşmadır. Aynı zamanda bunun bir mecburiyetten dolayı yapıldığını söylemek mümkündür. Özellikle ülke içerisinde iç karışıklık çıkarmak isteyenlere karşı bunu dengelemek amaçlı ele alınan bir anlaşmadır. Osmanlı vatandaşları ile Britanyalıları kapsayan bir ticari anlaşma olarak öne çıktığını eklemek gerekir. Aynı zamanda günümüzün en önemli ve tarihe geçmiş anlaşmalardan biri olarak ön plana çıkmaktadır.
3.09.2023 Eğitim
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Orhan Gencebay talihsiz bir kaza geçirdi!
Orhan Gencebay talihsiz bir kaza geçirdi! Usta sanatçı Orhan Gencebay, Baltalimanı'nda bulunan evine giderken tekneden düştü. Ünlü sanatçı, hastaneye kaldırıldı.
16.07.2023 Magazin
Ebru Şallı ekrana dönüş sinyali verdi!
Ebru Şallı ekrana dönüş sinyali verdi! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) yasasına yetişerek emekli olduğunu itiraf etmişti. EYT sonrası oğlu Beren’in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille söyleyen Şallı, ekrana dönüş sinyalini de verdi.
19.06.2023 Magazin
'Yargı'nın Ilgaz Savcı'sı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle gezmelerde!
'Yargı'nın Ilgaz Savcı'sı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle gezmelerde! Kanal D'ni pazar akşamlarına damga vuran dizisi 'Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu, önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile trafikte görüntülendi. Kendisini görüntüleyen muhabirlerle konuşan oyuncu, gülümseyerek objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.
4.04.2023 Magazin
Çocuğun parmakları koptu! Yürüyen merdiven dehşetinde görüntüler ortaya çıktı
Çocuğun parmakları koptu! Yürüyen merdiven dehşetinde görüntüler ortaya çıktı İstanbul Şişli'de perşembe günü dehşete düşüren bir olay yaşandı. 7 yaşındaki çocuğun ailece gittikleri alışveriş merkezinde yürüyen merdivene ayağı sıkıştı. 3 parmağı kopan çocuk hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Dehşet anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
4.02.2023 Yaşam
İstanbul'da AVM'de korkunç olay: Küçük çocuğun 3 parmağı birden koptu
İstanbul'da AVM'de korkunç olay: Küçük çocuğun 3 parmağı birden koptu Şişli'de ailece gittikleri bir alışveriş merkezinde, yürüyen merdivene ayağı sıkışan 7 yaşındaki çocuğun üç parmağı koptu. Hastaneye götürülen çocuk ameliyata alındı. Olayla ilgili taksirle yaralama suçundan soruşturma başlatıldı.
2.02.2023 Yaşam
İstanbul'da restoran müdürüne palayla saldırı! 'Bize kafa tutana gerekeni yaparız'
İstanbul'da restoran müdürüne palayla saldırı! 'Bize kafa tutana gerekeni yaparız' Avcılar'daki restoranda diğer masalarda oturanları rahatsız ettikleri iddia edilen müşteriler, restoran çalışanları tarafından uyarılınca kavga çıktı. Restoranda bulunan 3 kişinin haber vermesi üzerine pala ve bıçakla gelen 6 kişi, restoranın müdürünü kolundan yaralayarak kaçtı.
19.01.2023 Yaşam
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk!
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.
25.10.2022 Magazin
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
İstanbul'daki hastaneyi su bastı! Hastalar tahliye edildi
İstanbul'daki hastaneyi su bastı! Hastalar tahliye edildi İstanbul Sarıyer'de hastaneyi su bastı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalan hastaları kurtardı. Hastalar çevredeki diğer hastanelere sevk edildi.
15.08.2022 Gündem
Sarıyer'de hastaneyi su bastı, hastalar tahliye edildi
Sarıyer'de hastaneyi su bastı, hastalar tahliye edildi Sarıyer'de su basan hastanedeki hastalar tahliye edildi.
15.08.2022 Yaşam
Dünyaca ünlü yıldız Boğaz'da Türk kızıyla evlendi! Düğüne yıldız yağdı
Dünyaca ünlü yıldız Boğaz'da Türk kızıyla evlendi! Düğüne yıldız yağdı Dünyaca ünlü dizi “Ölmek İçin On Üç Sebep”in başrol oyuncusu Justin Prentice, Türk kız arkadaşı Mirel Okumuş ile İstanbul’da evlendi. Düğüne Amerikalı oyuncular da katıldı.
28.07.2022 Magazin
Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı?
Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı? Üç fidan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan anılıyor! 68 kuşağının devrimci gençlik önderleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idam edilişlerinin 50. yıl dönümünde düzenlenecek eylem ve etkinliklerle anılacak. Peki, Darağacında üç fidan kim? Deniz Gezmiş kimdir? Deniz Gezmiş neden asıldı? İşte Deniz Gezmiş son mektubu!
6.05.2022 Gündem
Bade İşçil: Bitsin diye dua ediyorum, ölüyorum!
Bade İşçil: Bitsin diye dua ediyorum, ölüyorum! Bade İşçil, eski eşi Malkoç Sualp'ten olan oğlu Azur ile birlikte önceki gün Baltalimanı'nda görüntülendi. "Oğlunu okuldan almış saç baş anne hali" diyerek gazetecilerin sorularını yanıtlayan İşçil, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
30.04.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baltalimanı Polisevi’nde, "Polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik Personeli ile İftar Programı"na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Türkiye bölgesindeki krizlere, sığınmacı akınlarına rağmen dünyanın en huzurlu ülkelerinden biri olarak öne çıktı. Güya medeni Avrupa'nın denizlerde ölüme terk ettiği sığınmacıları kurtararak tüm dünyaya vicdan ve ahlak dersi verdik' dedi.
9.04.2022 Siyaset
Prof. Dr. Meriç Albay: Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyacı var
Prof. Dr. Meriç Albay: Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyacı var İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meriç Albay, yıllarca atıkların bırakılması nedeniyle Küçükçekmece Gölü'nün ciddi bir restorasyona ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, "Küçükçekmece Lagünü, yaklaşık 20 metre derinliği, 10 kilometre uzunluğu olan şehir içerisinde müthiş bir alan. 1950'li yıllarda 15 bin ton balık avlanıyormuş, tür çeşitliliği varmış. Şu anda sadece birkaç tür var. Geçenlerde yolunu şaşıran mersin balığı burada ölmüştü" dedi. 
23.03.2022 Yaşam
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor Petek Dinçöz, 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. İrfan Aslan adında bir de oğulları olan çift 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.
15.03.2022 Magazin
İbrahim Büyükak: Oğuzhan da doğru yerde duracak ve baba olacak
İbrahim Büyükak: Oğuzhan da doğru yerde duracak ve baba olacak Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Beşen, önceki gün oğulları Aslan Oktay’la Baltalimanı’nda bir mekana girerken görüntülendi.
22.01.2022 Magazin
Hande Yener: Kendimi 20'li yaşlarda hissediyorum
Hande Yener: Kendimi 20'li yaşlarda hissediyorum Şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Baltalimanı'ndaki bir mekanda 49'uncu yaş gününü kutladı. Yakın arkadaşları ve sevenleri, ünlü popçuyu doğum günü partisinde yalnız bırakmadı.
14.01.2022 Magazin
Meslektaşını hunharca katleden doktor hakkında karar çıktı
Meslektaşını hunharca katleden doktor hakkında karar çıktı Sarıyer Baltalimanı'nda birlikte çalıştığı asistan Dr. Kaan Erol'u, 75 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan asistan Dr. Yavuz Sümter'in davasında karar çıktı. Mahkeme, sanık Yavuz Sümter hakkında "Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.
28.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baltalimanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baltalimanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.