Bakan Gül

Bakan Gül

Son dakika Bakan Gül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Gül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Gül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Gül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan gül gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.040 bakan gül haberi bulunmuştur. Tüm bakan gül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Gül: İnsanımızın mahrem alanını teminat altına almak en temel görevlerden biridir
Bakan Gül: İnsanımızın mahrem alanını teminat altına almak en temel görevlerden biridir Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Özellikle insanımızın onurunu, mahrem alanını ve kişisel verilerini teminat altına almak da en temel görevlerden biridir” dedi.
28.01.2022 Siyaset
Sedef Kabaş hakkında son dakika kararı! İfadesi ortaya çıktı
Sedef Kabaş hakkında son dakika kararı! İfadesi ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gazeteci Sedef Kabaş, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklandı. Kabaş mahkemedeki ifadesinde Sözün orijinali bir atasözüdür. Hatta sözün orijinalini de değiştirerek sarf ettim. Bundan da anlaşılacağı üzere hakaret etme gibi bir kastım yoktur" dedi. 
22.01.2022 Gündem
Kıdem şartı getirildi! Resmen duyuruldu en az 4 ay boyunca...
Kıdem şartı getirildi! Resmen duyuruldu en az 4 ay boyunca... Sulh ceza ve kadastro hakimliği görevlendirmelerinde asgari kıdem şartı getirildi. Kadastro hakimleri, alanlarında en az 4 ay eğitim aldıktan sonra göreve başlayabilecek.
21.01.2022 Gündem
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi
Bakan Gül, 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Trabzon'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatını konu alan 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.
21.01.2022 Siyaset
Bakan Gül: Binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz
Bakan Gül: Binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, hukuk eğitiminin önemine vurgu yaparak "Güncel hukuk vizyonunun ve eser üretme çabasının kapısından içeri girmediği, akademik kadrosu yetersiz bir binaya 'hukuk fakültesi' tabelası asılması onu hukuk fakültesi yapmaz. Sadece tabelayla olan bir değer değildir" dedi.
13.01.2022 Siyaset
Bakan Gül: Türkiye'de artık darbe anayasasına son vermenin vakti gelmiştir
Bakan Gül: Türkiye'de artık darbe anayasasına son vermenin vakti gelmiştir Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye'deki demokratik kazanımların yeni bir anayasa ile güvenceye alınması ihtiyacı bulunduğunu belirterek "Türkiye'de herkesin 'evet bu benim anayasam' diyebileceği bir anayasaya ihtiyaç var. Ülkemiz yeni yüzyılına, 2023'e girerken inanıyorum ki; Türkiye'de artık darbe anayasasına son vermenin vakti gelmiştir" dedi.
9.01.2022 Siyaset
Bakan Gül'den Özgür Özel'e 'Kur'an kursu' tepkisi: 'Eski Türkiye özlemi içinde'
Bakan Gül'den Özgür Özel'e 'Kur'an kursu' tepkisi: 'Eski Türkiye özlemi içinde' Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in Kur'an kurslarına ilişkin açıklamasıyla ilgili, "Görüyoruz ki bazıları hala eski Türkiye özlemi içinde. Eski Türkiye'nin adetlerini, alışkanlıklarını hortlatmak isteyen, Kur'an kurslarına 'Orta Çağ zihniyeti' diyerek bunu hortlatmak isteyen çağ dışı zihniyet bilmelidir ki o köprülerin altından çok sular aktı. Artık Türkiye, eski Türkiye değil" dedi.
6.01.2022 Siyaset
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Asiye'den yeni haber geldi
Gaziantep'te Pitbull saldırısına uğramıştı! Asiye'den yeni haber geldi Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, Antalya’ya sevk edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla hava ambulansıyla Antalya'ya götürülen Asiye'nin tedavisini Prof. Dr. Ömer Özkan sürdürecek. Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Asiye Ateş'i çocuk yoğun bakım servisine yatırılmasının hemen ardından sabah erken saatlerde ziyaret etti. Yanında annesi bulunan Asiye, Prof. Dr. Çete'ye "Eve gitmek istiyorum" dedi.
25.12.2021 Gündem
Bakan Gül: e-Tebligat ile 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandı
Bakan Gül: e-Tebligat ile 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, e-Tebligat uygulaması sayesinde 2021 yılında 1 milyar TL tasarruf sağlandığını açıkladı. Kira uyuşmazlıklarının arabuluculuk yoluyla çözüme kavuşturulması konusunda da çalıştıklarını kaydeden Bakan Gül, "Özellikle basit bir kira tespit davasının bile 7-10 yıl sürmesi gerçekten kabul edilemez bir durum" dedi.
24.12.2021 Gündem
Bakan Gül: “Kira uyuşmazlıkları artık arabulucuyla çözülecek”
Bakan Gül: “Kira uyuşmazlıkları artık arabulucuyla çözülecek” Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kira uyuşmazlıklarının arabuluculuk yöntemiyle çözülmesi için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Basit bir kira tespit davasının bile 7-10 yıl sürmesi gerçekten kabul edilemez bir durum. Bu hususla alakalı kiracının da kiralayanın da mağdur olmayacağı bir sistem olacak” dedi.
24.12.2021 Siyaset
Bakan Gül, TBB Başkanı Erinç Sağkan'ı kabul etti
Bakan Gül, TBB Başkanı Erinç Sağkan'ı kabul etti Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Erinç Sağkan ve beraberindeki heyeti kabul etti.
22.12.2021 Siyaset
Bakan Gül: Cemevlerine yasal statü tanınması için çalışmalarımızı yaptık
Bakan Gül: Cemevlerine yasal statü tanınması için çalışmalarımızı yaptık Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Alevi inancını ve vatandaşlarımızı reddeden politikaları reddediyoruz. Cemevlerine yasal statü tanınması noktasında bizler de Adalet Bakanlığı olarak mevzuat anlamında çalışmalarımızı yaptık dedi.
18.12.2021 Siyaset
Bakan Gül: Adli yardım için 153 milyon TL harcadık
Bakan Gül: Adli yardım için 153 milyon TL harcadık Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 2021 yılında adli yardımdan 850 bin kişinin faydalandığını belirterek "Bu yıl, hukuk davalarında adli yardım için 153 milyon TL harcama yaptık" dedi.
17.12.2021 Siyaset
Kaynana kararı! Yargıtay noktayı koydu yapan yanar...
Kaynana kararı! Yargıtay noktayı koydu yapan yanar... Evli çiftleri ilgilendiren flaş karar! Buna izin veren taraf boşanma davasında kusurlu bulundu. Yıllar süren boşanma bir boşanma davasında son noktayı koyan Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ailelerinin evliliklerine müdahalelerine sessiz kalan her iki çifti de eşit kusurlu buldu. Yüksek Mahkeme, kararı oy çokluğu ile alındığını duyurdu.
11.12.2021 Gündem
Bakan Gül'den açıklama geldi: 12 bin yeni personel alacağız!
Bakan Gül'den açıklama geldi: 12 bin yeni personel alacağız! TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerinde konuşma gerçekleştiren Adalet Bakanı Abdulhamit Gül 2022 yılında 12 bin yeni personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu.
10.12.2021 Gündem
Bakan Gül: Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle daha adil bir dünya kuracağız
Bakan Gül: Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle daha adil bir dünya kuracağız Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 2023 ve sonraki yıllarda Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Sadece Türkiye'deki 84 milyonun değil, bütün dünyadaki mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Daha adil bir dünya gece gündüz çalışma ile mümkün, daha adil bir dünyayı 2023'te Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesiyle hep beraber kuracağız" dedi.
10.12.2021 Siyaset
Sabıka kaydı ile ilgili flaş karar! Bakan duyurdu...
Sabıka kaydı ile ilgili flaş karar! Bakan duyurdu... Sabıka kaydı ile ilgili yeni uygulamayı bakan resmen duyurdu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Dünyanın dört bir yanında yaşayan, çalışan vatandaşlarımız bugün itibarıyla Arapçanın da eklenmesi ile e-Devlet üzerinden 19 dilde adli sicil belgesinin tercümesini alabiliyor. Güven veren ve erişilebilir adalet vizyonuyla çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
8.12.2021 Yaşam
Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı hayatını kaybetti
Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı hayatını kaybetti Türk felsefe profesörü, biyolog, akademisyen ve düşünür Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı 72 yaşında vefat etti. Fikriyat.com yazarı olan Duralı son olarak TRT ekranlarında 'Felsefe Söyleşileri' adlı programı da yapmıştı.
7.12.2021 Gündem
Bakan Gül: İhtisas mahkemeleri 15 Aralık'ta göreve başlayacak
Bakan Gül: İhtisas mahkemeleri 15 Aralık'ta göreve başlayacak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ihtisas mahkemelerinin 15 Aralık itibarıyla göreve başlayacağını söyledi.
6.12.2021 Siyaset
Boşanma davalarında yeni dönem! Bakan gül duyurdu
Boşanma davalarında yeni dönem! Bakan gül duyurdu Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, boşanma davalarında süreci uzatan usul hükümlerini ana davadan ayıran, daha hızlı ve yeni usul getirmek üzere çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirtti. Gül, "Bu konuda uygulayıcıları dinledik, çok değerli aile ve usul hocalarımızın görüşlerine müracaat ettik. Önümüzdeki süreçte de bu konuda düzenlemelerin yapılacağına inanıyoruz. Böylece boşanma süreçlerinde insanların daha fazla mağdur olmasını önleyecek bir sistemle vatandaşlarımızın bu mağduriyetlerini gidermeyi hedefliyoruz" dedi.
3.12.2021 Siyaset
Açık görüşler ne zaman başlıyor? Cezaevi açık görüşe kaç kişi girebilir?
Açık görüşler ne zaman başlıyor? Cezaevi açık görüşe kaç kişi girebilir? Ceza infaz kurumlarında açık görüş başlıyor. Adalet Bakanlığı duyurdu. Adalet Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Ceza İnfaz Kurumlarında alınan Kovid 19 tedbirleri Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda güncellendiği ve açık görüşlerin başlayacağı duyruldu. Peki, Açık görüşler ne zaman başlıyor? Cezaevi açık görüşe kaç kişi girebilir? İşte detaylar…
29.11.2021 Gündem
Bakan Gül: Kanunlar insanoğlunun hak ve özgürlüklerini korumak için vardır
Bakan Gül: Kanunlar insanoğlunun hak ve özgürlüklerini korumak için vardır Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada, “Kanunlar insanoğlunun hak ve özgürlüklerini korumak için vardır” dedi.
29.11.2021 Siyaset
Açık görüş ne zaman başlayacak, cezaevlerinde açık görüşler başladı mı?
Açık görüş ne zaman başlayacak, cezaevlerinde açık görüşler başladı mı? Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığının 2022 bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Gül, 5. Yargı Paketi'nin TBMM'de kabul edildiğini hatırlatarak, reformların ne ilk ne de son olacağını, toplumun ihtiyaçlarına göre reformların sürdürüleceğini vurgularken, cezaevlerinde açık görüşlerin başlayacağı tarihi açıkladı. Peki, Açık görüş ne zaman başlayacak, cezaevlerinde açık görüşler başladı mı?
25.11.2021 Gündem
Bakan Gül: Kadına yönelik şiddet insan hakkı ihlali
Bakan Gül: Kadına yönelik şiddet insan hakkı ihlali Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kadına yönelik şiddetin insan hakkı ihlali olduğunu belirterek, "Şiddeti önlemek ve ortadan kaldırmak insanlık borcudur" dedi.
25.11.2021 Siyaset
Cezaevindeki açık görüşlerle ilgili flaş karar! Bakan Gül duyurdu
Cezaevindeki açık görüşlerle ilgili flaş karar! Bakan Gül duyurdu Cezaevindeki açık görüşlerle ilgili flaş karar verildi. Adalet Bakanı Gül, Bilim Kurulu’nun tavsiyesi doğrultusunda 1 Aralık Çarşamba gününden itibaren cezaevlerinde açık görüşlerin başlayacağını açıkladı.
24.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Gül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan gül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.