Bakan Fatih Dönmez

Bakan Fatih Dönmez

Son dakika bakan fatih dönmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan fatih dönmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan fatih dönmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Fatih Dönmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan fatih dönmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 523 bakan fatih dönmez haberi bulunmuştur. Tüm bakan fatih dönmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Dönmez: Para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de
Bakan Dönmez: Para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, muhalefete yüklenerek “Devreye alacağımız projelerin bize sağlayacağı katkı, 300 milyar dolardan fazla. Londra’ya, Amerika’ya gidip para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de” dedi.
7.05.2023 Ekonomi
Akkuyu Santrali 'nükleer tesis' oluyor! Bakan Dönmez, CNN Türk'te detayları paylaştı
Akkuyu Santrali 'nükleer tesis' oluyor! Bakan Dönmez, CNN Türk'te detayları paylaştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez Akkuyu Nükleer Santrali'nden CNN Türk canlı yayına bağlanarak ilk yakıt teslimine dair detayları paylaştı. "Tesis büyük oranda tamamladı" diyen Bakan Dönmez, "İlk reaktör devreye alındıktan sonra üretmemiz gereken enerjinin 4'te 1'i üretilecek. Dünyada aynı anda 4 reaktör inşaatı devam eden bir proje yok" dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: 35 yıllık ihtiyacımızı karşılayacak
Bakan Dönmez: 35 yıllık ihtiyacımızı karşılayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni’nde konuştu. Bakan Dönmez, "Keşfimiz, tüm konutların 35 yıllık doğal gaz ihtiyacını tek başına karşılayabilecek kapasiteye sahip" dedi.
20.04.2023 Gündem
Yeni doğal gaz çalışması müjdesi! Bakan Dönmez duyurdu
Yeni doğal gaz çalışması müjdesi! Bakan Dönmez duyurdu Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği 710 milyar metreküplük doğal gaza ilişkin olarak çalışmalar son hızla devam ederken Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yeni müjdelerde bulundu. Bakan Dönmez doğal gaz arama çalışmalarının Ordu ve Rize açıklarına kayabileceğini söyledi.
2.02.2023 Ekonomi
Elektrik fiyatlarına indirim sinyali! Bakan Dönmez tarihi açıkladı
Elektrik fiyatlarına indirim sinyali! Bakan Dönmez tarihi açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İstanbul’da düzenlenen 'Enerjide Türkiye Yüzyılı Hedefleri' programına katıldı. Bakan Dönmez, "Türkiye Yüzyılı yatırımın, üretimin, istihdamın ve ihracatın yüzyılı olacak. Bizler de inşallah hem üretim hem de fiyatlama noktasında Türkiye’yi yeni yüzyıla taşıyan ana sektörlerden biri olacağız" dedi. Öte yandan Bakanı Dönmez, son aylarda doğal gaz fiyatlarındaki gevşemeye dikkati çekerek, şubat ayı itibarıyla toptan elektrik fiyatlarında indirim gelebileceğini belirtti.
28.01.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez açıkladı: Avrupa’ya gaz sevkiyatı yapabiliriz
Bakan Dönmez açıkladı: Avrupa’ya gaz sevkiyatı yapabiliriz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “5 LNG terminalimizin bir kısmı özellikle yaz aylarında müsait. Talep ettiği takdirde Avrupa ülkelerine bu terminalleri kullanmak suretiyle kendilerine gaz sevkıyatı yapabiliriz” dedi.
28.01.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Maden işçilerini ilgilendiren prim ve destek açıklaması: Aylık bağlanacak
Maden işçilerini ilgilendiren prim ve destek açıklaması: Aylık bağlanacak Bakan Fatih Dönmez: TBMM Genel Kurul gündeminde yer alan düzenleme ile kömür ve linyit madenlerinin yer altı işlerinde meydana gelen iş kazası sonucunda vefat eden madencilerimizin genel sağlık sigortası primi dahil, prim ve prime ilişkin her türlü borçları terkin edilecek ve vefat tarihinde sigortalıya ilişkin şartlar aranmaksızın hak sahiplerine aylık bağlanacak. Bu şekilde bağlanan aylıklara ilişkin primlerin eksik olan kısmı devletimizce ödenecek.
16.11.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez, Türkiye'nin toplam altın rezervini açıkladı
Bakan Dönmez, Türkiye'nin toplam altın rezervini açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP'li Ömer Fethi Gürer'in soru önergesine verdiği yanıtta, "Milli Enerji ve Maden Politikası' ile faaliyetlerini güçlendiren Türkiye'nin son 3 yılda 19 şirkete ait 25 ruhsat sahasında 120,39 ton altın üretimi gerçekleştirdiğini, toplam altın rezervinin ise 1890 tona yükseldiğini aktardı.
23.10.2022 Ekonomi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: Ülkemiz doğal gazda kritik roller üstlenebilir
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: Ülkemiz doğal gazda kritik roller üstlenebilir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, IV. Türk - Alman Enerji Forumunda yaptığı konuşmada "Ülkemiz komşu ülkelerdeki doğal gazın Batı’daki pazarlara ulaştırılmasında, şu an olduğu gibi gelecekte de kritik roller üstlenebilir" dedi.
11.10.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez: Yıllık kömür üretimimiz 1 ile 1.5 milyon ton arasında
Bakan Dönmez: Yıllık kömür üretimimiz 1 ile 1.5 milyon ton arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin kömür rezervleri açısından son derece zengin ülkelerden biri olduğunu belirterek, “Son keşiflerle birlikte yaklaşık 20 milyar ton kömürümüz var. Linyit ve taşkömürü. Bunun 1,5 milyar tonu bu havzadaki taşkömürü ve son derece kaliteli kömürden bahsediyoruz. Ama yıllık üretimimiz 1 milyon ila 1,5 milyon ton arasında değişiyor. Bu şekilde baktığımızda burayı bin yılda bitiremezsiniz” dedi.
20.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika! Bakan Dönmez duyurdu
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika! Bakan Dönmez duyurdu Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Şu anda hükümetimiz doğal gazda yüzde 80, elektrikte ise birinci kademede yüzde 50 sübvansiyon yapıyor. Yılın başında ne ise aynı şekilde devam ediyor. Geçen yıl 100 milyar lira civarında bir sübvansiyon bedeli ortaya çıkmıştı. Bu sene bu rakam neredeyse ikiye katlanabilir. Küresel anlamda yaşanan fiyat artışlarından vatandaşımızın en az etkilenmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bildiğiniz gibi gaz fiyatları 20 kat artmıştı" ifadelerini kullandı.
6.09.2022 Ekonomi
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Daha önce yapmış olduğumuz sismiklerden verileri değerlendirdik. Ordu'da ve Ünye'de birer kuyu planlıyoruz, keşif amaçlı. Bunu da programa aldık” dedi.
26.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili müjdeli haber! Bakan Dönmez açıkladı
Doğal gaz ile ilgili müjdeli haber! Bakan Dönmez açıkladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’in 2 bin 200 metre altında adeta bir enerji üssü kurduklarını dile getirerek, “Bir uçtan bir uca 12 kilometre diğerinden 8 kilometre bir koridorda yerin altında devasa yapıları gemilerden indiriyoruz. Sualtı robotlarıyla kuyuların başına monte ediyoruz. Hummalı bir çalışma var. 120 kilometre derin deniz boru döşeme işlemi tamamladı. 50 kilometrelik kısım kaldı. 2023’ün ilk çeyreğinde mart ayı içinde inşallah, bu gazı karada yakmış olacağız” diye konuştu.
12.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! 'İlk kez oluyor' dedi ve müjdeyi verdi
Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi! 'İlk kez oluyor' dedi ve müjdeyi verdi Doğal gaz ile ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye için tarihi gün. Müjdeli haberi duyurdu. Karadeniz gazı için tarih verildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bugün, yaklaşık 2 yıl önce keşfini milletimize müjdelediğimiz Karadeniz gazını denizden karaya taşıyacak ilk boruları denize indireceğiz" diye konuştu. İşte son dakika haberin detayları...
13.06.2022 Gündem
Bakan Dönmez Doğu Akdeniz gazı ile ilgili önemli açıklama: Yeni adımlar atılabilir!
Bakan Dönmez Doğu Akdeniz gazı ile ilgili önemli açıklama: Yeni adımlar atılabilir! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Belki önümüzdeki günlerde Doğu Akdeniz gazının da Türkiye üzerinden pazarlara ulaşmasıyla alakalı yeni adımlar atılabilir” dedi.
9.06.2022 Ekonomi
Yıl sonunda borla ilgili dört yeni tesisin temeli atılacak! Bakan Dönmez duyurdu
Yıl sonunda borla ilgili dört yeni tesisin temeli atılacak! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yıl sonunda borla ilgili dört yeni tesisimizin de temelini atacağız. Bunlardan biri ferrobor tesisimiz, diğeri nadir toprak elementleri tesisimiz, diğer ikisi de lityum tesisimiz olacak" dedi. 
2.06.2022 Ekonomi
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, tarih belli oldu
Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Faturalara yansıyacak, tarih belli oldu Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Bakan Dönmez tarihi açıkladı. Faturalara yansıyacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 5. Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde yaptığı konuşmada Karadeniz'de temmuz ayında boruların deniz altına döşenmesi için ilk kaynağın yapılacağını belirterek, "İnşallah önümüzdeki yıl vatandaşlarımız Karadeniz gazıyla buluşacak. Karadeniz gazını mutfağında kullanacak. Borular 2 bin 200 metre su derinliğinden geçecek ve toplamda da 170 kilometre uzunluğunda olacak. Türkali-1 ve Türkali-2 kuyularındaki akış testlerini tamamladık. Türkali-1'de günlük 1,7 milyon metreküp, Türkali-2'de günlük 2,6 milyon metreküplük gaz akışını yakaladık. Testlerimiz sonucu kuyu başına günlük ortalama 3 milyon metreküpe kadar çıkabileceğimizi gördük" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
27.05.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez gençlerle iftar programında buluştu
Bakan Dönmez gençlerle iftar programında buluştu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen "Haluk Dursun Kütüphanesinde Gençlerle İftar" programına katıldı.
29.04.2022 Siyaset
Petrol ve doğal gaz keşfi ile ilgili flaş açıklama! Günlük 3 bin 300 varil
Petrol ve doğal gaz keşfi ile ilgili flaş açıklama! Günlük 3 bin 300 varil Siirt'e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kentte günlük 3 bin 300 varil petrol üretildiğini belirterek, "Aramalarımızı daha çok arttıracağız belki de bu rakamı 2-3’e katlama potansiyelimiz vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözü var; 'Batıda ne varsa doğuda o olacak' demiştir. Bakın 2002'de iktidara geldiğimizde sadece 5 büyükşehirde doğal gaz varken bugün 81 ilin tamamı 650 ilçe merkezimizde doğalgaz kullanıyoruz. Bizim için Siirt’te, İstanbul’da, Edirne’de yaşayan da hizmetlere erişim açısından aynı hak ve hukuka eşitliğe sahiptir, bunun için vatandaşlarımız arası bir ayrım yapmıyoruz. 2023’ten sonra yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
26.04.2022 Ekonomi
Cemevleri ve vakıfların elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi!
Cemevleri ve vakıfların elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi! Yüksek elektrik faturalarıyla ilgili tartışmalar devam ederken cemevleri ve vakıfların elektrik faturaları da gündem oldu Cemevleri ve vakıfların elektrik faturaları ile ilgili harekete geçildi. Cemevlerinin elektrik faturaları nasıl ödenecek? Elektrik faturaları ile ilgili yeni uygulama ne zaman devreye alınacak? İşte detaylar...
9.02.2022 Gündem
Yüksek elektrik faturaları ile ilgili düzenleme olacak mı? Bakan Fatih Dönmez açıkladı!
Yüksek elektrik faturaları ile ilgili düzenleme olacak mı? Bakan Fatih Dönmez açıkladı! Elektrik faturalarının yüksek gelmesi ve bu konudaki tepkilerin artması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan tüketicinin üzerindeki yükün hafifletilmesi için talimat vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın da bu konuda adımların atılacağı sinyalini vermişti. Bu gelişmelerin ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yapacağı açıklamalar merak ediliyordu. Bakan Dönmez, Elektrik tarifeleri ile ilgili düzenleme ile ilgili konuştu. Peki, Elektrik tarifeleri ile ilgili düzenleme ne zaman çıkacak? İşte Bakan Fatih Dönmez'in açıklamaları!
9.02.2022 Ekonomi
Isparta'da fatura ödemeleri iptal mi edildi? Elektrik faturası ödeme ertelendi mi? Isparta'da elektrik faturalar ne zamana kadar ertelendi?
Isparta'da fatura ödemeleri iptal mi edildi? Elektrik faturası ödeme ertelendi mi? Isparta'da elektrik faturalar ne zamana kadar ertelendi? Isparta'da fatura ödemeleri iptal mi edildi, ertelendi mi? Isparta'da günlerdir devam eden kar yağışı nedeniyle pek çok mahalle ve köye saatlerce elektrik verilememişti. Yoğun çalışmaların ardından enerji ikmal sorunu giderilen Isparta'da fatura ödemelerinin ertelendiği açıklandı.
8.02.2022 Gündem
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması: Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde yakmış olacağız...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması: Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde yakmış olacağız... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının karaya çıkartılacağı işleme tesisinin yer alacağı inceledi. Bakan Dönmez, “Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde bu gazı buradan yakmış olacağız. Hizmete alacağız. Sonra da ulusal iletim sistemimize bağlamak suretiyle artık yurdumuzun dört bir köşesinde Karadeniz gazı kullanılır hale gelecek. Hem halkımız kazanacak, hem devletimiz kazanacak" diye konuştu.
1.01.2022 Ekonomi
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Tarih belli oldu, destek...
Doğal gazla ilgili son dakika açıklaması! Tarih belli oldu, destek... Doğal gazla ve elektrik faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan resmen duyurdu, artık daha az fatura ödenecek. Destek verilecek. 367 yerleşim yerine daha doğal gaz ulaştırılacağı müjdesini veren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Elektrik faturalarındaki TRT ve Enerji Fonunu da kaldırarak vatandaşlarımıza yıllık yaklaşık 3 milyar liralık bir destek vermiş olacağız” dedi.
7.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Fatih Dönmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan fatih dönmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.