Gazete Vatan Logo

Isparta'da fatura ödemeleri iptal mi edildi? Elektrik faturası ödeme ertelendi mi? Isparta'da elektrik faturalar ne zamana kadar ertelendi?

Isparta'da fatura ödemeleri iptal mi edildi, ertelendi mi? Isparta'da günlerdir devam eden kar yağışı nedeniyle pek çok mahalle ve köye saatlerce elektrik verilememişti. Yoğun çalışmaların ardından enerji ikmal sorunu giderilen Isparta'da fatura ödemelerinin ertelendiği açıklandı.

Isparta'da fatura ödemeleri iptal mi edildi? Elektrik faturası ödeme ertelendi mi? Isparta'da elektrik faturalar ne zamana kadar ertelendi?

Isparta'da faturalar ne zamana kadar ertelendi? Isparta'da yoğun kar yağışıyla günlerce süren elektrik kesintisi hakkında konuşan Bakan Fatih Dönmez'den elektrik faturaları için son dakika açıklaması yaptı. Bakan Dönmez, Isparta'da fatura tahsilatının bir ay ertelendiğini duyurdu.

ISPARTA'da günler süren elektrik kesintilerinin ardından hala 7 köye elektrik verilemiyor. 10 yıllık arızanın tek günde yaşandığını söyleyen Bakan Dönmez son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Isparta'da yaşanan yoğun kar yağışı bölgede hayatı adeta felç etti. Uzun süren elektrik kesintileri de yoğun çalışmaların ardından düzeltildi. 7 Şubat günü ikinci dönem için okula başlayacak olan öğrencilerin tatili bir hafta uzatıldı.

Bakan Dönmez'den Isparta'daki son duruma ilişkin önemli açıklamalar geldi. Bakan açıklamasında şunları söyledi: "Yaşanan arıza sayısına baktığımızda 10 yıllık arıza 1 günde oluştu. 13 ilden buraya bakım-onarım ekibi sevk edildi. Şu anda sadece 7 köyümüzde kesinti söz konusu. Faturaların tahsilatını da 1 ay erteliyoruz."

Haberin Devamı