Bahar Dönemi

Bahar Dönemi

Son dakika bahar dönemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahar dönemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahar dönemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahar Dönemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahar dönemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 611 bahar dönemi haberi bulunmuştur. Tüm bahar dönemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ATA AÖF kayıt yenileme 2024: ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? ATA AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?
ATA AÖF kayıt yenileme 2024: ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? ATA AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) Bahar dönemi kayıt yenileme süreci başladı. Yükseköğrenim hedeflerine açık ve esnek bir şekilde ilerlemek isteyen öğrenciler, kayıt yenileme süreciyle birlikte ders seçimlerini yapacak. ATA AÖF kayıt yenilenin nasıl yapılacağı ve kayıt yenileme ücretinin ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme nasıl yapılır, ATA AÖF kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak?
13.02.2024 Gündem
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme sürecinin bitip bitmediği sorgulanıyor. 2023-2024 AÖF sınav takvimine göre ara sınav 23-24 Mart’ta yapılacak. Öğrenciler sınav için sayarken AÖF kayıt yenileme tarihleri 2024 sorgulaması deva ediyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı, Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır 2024?
13.02.2024 Gündem
KOMEK.org.tr Konya kayıt ekranı | Komek.org.tr yetişkin kayıt nasıl yapılır, KOMEK kursları ne kadar sürüyor? KOMEK kayıt sorgulama
KOMEK.org.tr Konya kayıt ekranı | Komek.org.tr yetişkin kayıt nasıl yapılır, KOMEK kursları ne kadar sürüyor? KOMEK kayıt sorgulama KOMEK kayıt başvurusu nasıl yapılır, KOMEK Konya kayıt tarihleri nedir? Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni dönem kayıtları 23 Ocak Salı günü ile 5 Şubat Pazartesi günü arasında alınacak. 725 branşta, 83 merkezde, 38 oyun salonu, 37 spor salonu, 25 yüzme havuzu faaliyetleri için KOMEK kayıt başvurusu “konya.bel.tr” ve “komek.org.tr” adreslerinden yapılabilecek. Peki, KOMEK kurs kaydı nasıl yapılır, KOMEK kurs başvuru nasıl yapılır? İşte KOMEK bahar dönemi kayıt başvurusu…
23.01.2024 Personel Alımı
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor? AÖF güz dönemi vize sınavları başlıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) 2023-2024 öğretim yılı güz ve bahar dönemi sınav takvimine göre AÖF vize sınavları bu hafta içerisinde yapılacak. Peki, AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
8.12.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu online mı 2023? AÖF yaz okulu kayıt tarihi ve sınav ücreti: AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak 2023?
AÖF yaz okulu online mı 2023? AÖF yaz okulu kayıt tarihi ve sınav ücreti: AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak 2023? AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak 2023, AÖF yaz okulu kayıt tarihi 2023 ne? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıt tarihleri için araştırmalar hızlandı. Bahar dönemi sona erdi, final sınavlarının bitmesiyle adaylar "AÖF yaz okulu sınavı online mı, ne zaman, kayıt tarihi ne?" sorularına yanı aranıyor. İşte, 2023 AÖF yaz okulu sınav tarihi…
20.06.2023 Eğitim
AUZEF final sınavı giriş ekranı! İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları online sınav girişi nasıl, nereden yapılır?
AUZEF final sınavı giriş ekranı! İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları online sınav girişi nasıl, nereden yapılır? AUZEF 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bitirme Sınavı başladı. Sınav https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden gerçekleştirilecek. Sınavda her bir ders için öğrencilere 20 adet çoktan seçmeli soru yöneltilecek ve 30 dakika sınav süresi verilecek. AUZEF online sınav girişi nasıl, nereden yapılır? İşte AUZEF final sınavı giriş ekranı…
10.06.2023 Eğitim
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem
MEB duyurdu, tarih belli oldu: Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için yeni dönem Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı uzman ve başöğretmen unvanları için sürecin 30 Mayıs'ta başlayacağını belirterek detayları paylaştı.
19.05.2023 Eğitim
Yerli ve milli sistemlerle donatılan F-16'lar, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi
Yerli ve milli sistemlerle donatılan F-16'lar, Hava Kuvvetleri'ne teslim edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Özgür Projesi kapsamında aviyonik modernizasyonu yapılan ilk F-16 uçaklarının Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini duyurdu.
18.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Kurban Bayramı'na 15 blokta 360 dairenin kaba inşaatını tamamlayacağız
Bakan Kurum: Kurban Bayramı'na 15 blokta 360 dairenin kaba inşaatını tamamlayacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 11 afet kentinde, depremzedelerin sıcak yuvalarını hızla inşa ediyor. Bakanlığın, Gaziantep İslahiye’de sürdürülen konut yapım çalışmalarının konu alındığı bir videoyu resmî sosyal medya hesabından yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, mesajında “Deprem bölgesindeki şantiyelerimizde çalışmalar tam gaz. İslahiye’deki afet konutlarımızın çatısı göründü. Kurban Bayramı'na 15 blokta 360 dairenin kaba inşaatını tamamlamış olacağız.” dedi.
18.05.2023 Gündem
YÖK'ten bahar dönemi açıklaması: Sınavlar 1 Haziran'dan sonra yapılacak
YÖK'ten bahar dönemi açıklaması: Sınavlar 1 Haziran'dan sonra yapılacak YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, üniversitelerde bahar dönemi sınavlarının 1 Haziran'dan sonra yapılmasına karar verildi.
18.05.2023 Eğitim
AUZEF 2023 Bahar dönemi sınav tarihi ne zaman? AUZEF kayıt yenileme uzadı mı, ne zaman bitiyor?
AUZEF 2023 Bahar dönemi sınav tarihi ne zaman? AUZEF kayıt yenileme uzadı mı, ne zaman bitiyor? AUZEF 2023 Bahar dönemi sınav tarihleri hakkında araştırmalar devam ediyor. İstanbul Üniversitesi açık öğretim bahar dönemi sınavı öncesi kayıt yenileme süreci de sürüyor. AUZEF yeni bir duyuru yayınladı. 2023 AUZEF bahar dönemi sınavı ne zaman, kayıt yenileme ne zaman bitiyor?
3.04.2023 Eğitim
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı?
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak, yüz yüze eğitime geçilecek mi? YÖK Başkanı Erol Özvar, nisan ayında üniversitelerde yüz yüze eğitimin yeniden başlatılabileceğine ilişkin bir açıklama yaptı. Deprem bölgesindeki üniversitelerdeki hasarın tespit edilmesi ve gerekli onarımların yapılması gerektiğinden Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde ağır yıkıma neden olan deprem dolasıyla eğitime ara verilmişti. YÖK, üniversitelerin açılış tarihi ile ilgili kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceğini aktardı. İşte Üniversitelerin açılış tarihi ve yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı konusu hakkında merak edilenler…
14.03.2023 Eğitim
ÖSYM'den sınav kararı! 4 ilde iptal edildi
ÖSYM'den sınav kararı! 4 ilde iptal edildi ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, "Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerimiz ile bu illere bağlı ilçelerimizde MSÜ, YÖKDİL/1, YDS/1 ve TUS/1 sınavlarının yapılmamasına karar verdik." dedi.
2.03.2023 Eğitim
Eşleşen üniversiteler hangileri? YÖK açıkladı! Hangi üniversitelerle hangi üniversiteler eşleşti?
Eşleşen üniversiteler hangileri? YÖK açıkladı! Hangi üniversitelerle hangi üniversiteler eşleşti? Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası üniversitelerin bahar dönemindeki eğitim programına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özvar, "11 ilde yapılan ön incelemeler neticesinde kampüslerimizin çoğunda yıkılan bina olmadığı görüldü. Bununla birlikte az sayıda ağır hasarlı binamız mevcut. Bu dönemde kampüslerimiz önemli rol almışlardır. Bahar dönemi 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabilir, nisan başı itibarıyla yüz yüze eğitimin de olduğu hibrit seçeneği değerlendirilecek. Yükseköğretim kurumlarındaki uygulamalı programlarda öğrenciler bu eğitimlerini yüz yüze sürdürecek. Uygulamalı programlarda birinci derece yakınlarının ikamet ettiği ildeki üniversitelerde özel öğrenci olabilecek." Dedi. Öte yandan Depremin etkilediği illerde bulunan bir kısım üniversitelerimiz ortak çalışmalar yapmak üzere bazı üniversiteler ile eşleştirildi.
18.02.2023 Eğitim
Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK Başkanı duyurdu
Üniversiteler ne zaman açılacak? YÖK Başkanı duyurdu YÖK Başkanı Erol Özvar, 2022-2023 bahar dönemine ilişkin açıklama yaptı. Özvar, "2022-2023 döneminin uzaktan eğitimle devam edilmesine karar verilmişti. Bahar dönemi ile sınırlı olmakla ilgili bazı kararlar alındı. Alınan kararlar Nisan ayı ile tekrar değerlendirilecek. Hibrit eğitim sistemi değerlendirilecek" dedi. Özvar ayrıca, "Bahar dönemi 20 Şubat'ta uzaktan eğitimle başlatılabilir" ifadelerini kullandı.
17.02.2023 Eğitim
YÖK Üniversiteler online olur mu? Bahar dönemi online yapılır mı?
YÖK Üniversiteler online olur mu? Bahar dönemi online yapılır mı? Yüksek Öğretim Kurumu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası üniversitelerde bahar dönemini ikinci bir duyuruya kadar erteledi. "Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak" sorularına yanıt aranmaya başlandı. YÖK'ün bahar dönemi eğitim öğretim yılını ertelemesiyle öğrencilerin, "Üniversiteler online olur mu?" araştırması başladı.
10.02.2023 Eğitim
YÖK bahar dönemi kararı aldı! Üniversiteler açılacak mı? YÖK Üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi?
YÖK bahar dönemi kararı aldı! Üniversiteler açılacak mı? YÖK Üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi? YÖK üniversite açıklaması geldi. Üniversiteler tatil mi, üniversiteler bahar dönemi ertelendi mi sorularının yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası Yükseköğretim Kurumları'nda okuyan öğrencilerin araştırmaları da hız kazandı. Peki YÖK deprem kararı nedir? Üniversiteler ne zaman açılacak?
9.02.2023 Eğitim
YÖK: Bahar dönemi açılışı ikinci bir duyuruya kadar ertelenmiştir
YÖK: Bahar dönemi açılışı ikinci bir duyuruya kadar ertelenmiştir Yükseköğretim Kurulu'nca (YÖK), tüm yükseköğretim kurumlarında bahar eğitim ve öğretim döneminin açılışının ikinci bir duyuruya kadar ertelendiği bildirildi.
9.02.2023 Eğitim
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
AÖF sonuçları açıklandı mı? 2023 AÖF güz dönemi final sınav sonucu ne zaman açıklanacak?
AÖF sonuçları açıklandı mı? 2023 AÖF güz dönemi final sınav sonucu ne zaman açıklanacak? AÖF sonuçlarının genellikle 15 gün içerisinde açıklandığı biliniyor. AÖF güz dönemi final sınavının yapılmasının ardından gözler de sonuç açıklanma tarihine çevrildi. Soru ve cevaplar yayınlandı. Öğrencilerin, "AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak" araştırması başladı.
29.01.2023 Eğitim
"Hayata İyi Bakarız" Ekolojik Okuryazarlık Projesi tanıtıldı
"Hayata İyi Bakarız" Ekolojik Okuryazarlık Projesi tanıtıldı Hayat Holding'in Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle, özellikle çocuklarda iklim değişikliği farkındalığına katkıda bulunma, gezegendeki kaynakların kıtlığına dikkat çekme, kaynakları koruma ve bilinçli tüketmeye yönelik davranışları geliştirme hedefiyle hayata geçirdiği Ekolojik Okuryazarlık Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı. 'Hayata İyi Bakarız’ mottosuyla başlatılan projede Türkiye genelinde ilkokul 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri ile öğretmen ve velilere ekolojik okuryazarlık düzeylerini artırmak için eğitimler verilecek.
20.01.2023 Eğitim
ATA AÖF final soruları ve cevap anahtarı 2023! ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak?
ATA AÖF final soruları ve cevap anahtarı 2023! ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak? ATA AÖF sınav soruları ve cevapları sınava giren öğrenciler tarafından sorgulanıyor. 7-8 Ocak’ta gerçekleşen sınavların ardından ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak sorularına yanıt arıyorlar.
7.01.2023 Eğitim
Üniversite öğrencilerine 2 bin 500 TL burs müjdesi! Vali duyurdu
Üniversite öğrencilerine 2 bin 500 TL burs müjdesi! Vali duyurdu Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Su, merkez ve ilçelerde, bu yıl üniversiteye ilk defa yerleşen ve kayıt yaptıran Diyarbakırlı öğrencilere, 2 bin 500 TL katkı vereceklerini açıkladı.
21.09.2022 Gündem
Sahte evrak mağdurlarını sevindirecek gelişme! İmza sahteciliğini bitirecek...
Sahte evrak mağdurlarını sevindirecek gelişme! İmza sahteciliğini bitirecek... İmza sahteciliğini bitirecek proje! Bilgisayar Mühendisliği Bölümü yüksek lisans mezunu Taylan Akbaş, tezi için hazırladığı biyometrik imza projesini iş fikrine dönüştürdü. Proje, imza sahteciliğini neredeyse imkansız hale getiriyor ve uzaktan imza imkanıyla belge ve onay işlemlerini kolaylaştırıyor.
24.07.2022 Bilim ve Teknoloji
AUZEF bütünleme sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sınav yerleri ne zaman açıklanacak? AUZEF bahar dönemi telafi sınavı yerleri bekleniyor!
AUZEF bütünleme sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sınav yerleri ne zaman açıklanacak? AUZEF bahar dönemi telafi sınavı yerleri bekleniyor! İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bütünleme/telafi sınavı araştırmalar arttı. Adaylar AUZEF bütünleme sınav giriş belgesinin açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Peki, AUZEF bütünleme sınav giriş belgesi yayımlandı mı, sınav yerleri ne zaman açıklanacak?
27.06.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Dönemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahar dönemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.