Bağkur Emekli Maaşı

Bağkur Emekli Maaşı

Son dakika bağkur emekli maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bağkur emekli maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bağkur emekli maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bağkur Emekli Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bağkur emekli maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 bağkur emekli maaşı haberi bulunmuştur. Tüm bağkur emekli maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün emekli olsam kaç para emekli maaşı alırım? Emekli maaşı hesaplama 2024: 4A emekli maaşı ne kadar 2024?
Bugün emekli olsam kaç para emekli maaşı alırım? Emekli maaşı hesaplama 2024: 4A emekli maaşı ne kadar 2024? 4A, 4B, 4C emekli aylık zammıyla SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi ve yeni emekli olacakların maaş oranları belli olacak. SGK emekli maaşı hesaplama robotu ile aylık hesaplamaları yaparak emekli maaşını öğrenmek mümkün. Emeklilikte prim gün sayısı, sigorta statüsü gibi faktörler de maaşı etkiliyor. Peki, Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? SSK, Bağkur, Emekli maaşı nereden sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli aylığı sorgulama ekranı ile emekli maaşı hesapla robotu…
4.01.2024 Emekli
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu Emekli maaş zammı 2024 son dakika haberleri milyonların gündemindeki yerini koruyor. Zamlı aylıklar için geri sayım sürüyor. Aralık sonu yaklaşırken Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emekli maaşı hesaplama işlemleri hız kazandı. Son enflasyona göre emekli zam oranı yüzde 33,66 oldu. Net rakamlar Aralık ayı enflasyon oranı ile ortaya çıkacak. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Bağkur emekli maaş zammı için gözler son veride! 2024 Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük Bağkur emekli maaşı tahmini
Bağkur emekli maaş zammı için gözler son veride! 2024 Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük Bağkur emekli maaşı tahmini Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri yeni yıl zamları için ocak ayında açıklanacak enflasyon verisini bekliyor. Emekli ve memur maaşları enflasyon farkına göre hesaplanıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre enflasyon kasım ayında aylık bazda yüzde 3,28 artarken, yıllık bazda ise enflasyon yüzde 61,98 oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı asgari ücret zammı için yoğun bir çalışma takviminin içinde. En düşük emekli maaşı temmuz ayında 7.500 TL’ye yükselmişti. Enflasyon ile belirlenen rakamlara refah payı da ekleniyor.
14.12.2023 Emekli
Emekli zammı ne kadar oldu? Emekli maaşlarına ne kadar zam geldi, emekli maaş zammı açıklandı mı? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli zammı 2023 Temmuz!
Emekli zammı ne kadar oldu? Emekli maaşlarına ne kadar zam geldi, emekli maaş zammı açıklandı mı? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli zammı 2023 Temmuz! Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK emekli maaşlarına yılın ikinci altı ayı uygulanacak zam oranı açıklandı. Emekli zammına ilişkin hazırlanan önerge TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Torba yasaya emekli maaş zammı da dahil edildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmada kanun teklifinin detayları böylece belli oldu. 6 aylık enflasyon farkına göre refah payı hariç yüzde 19,77 olması beklenen emekli maaş zammında oran da netlik kazandı. Geçtiğimiz ara zamda en düşük emekli aylığı 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya yükseltilmişti. Peki, Emekli zammı ne kadar oldu? Emekli maaş zammı ne zaman açıklanacak, emekli maaş zammı açıklandı mı? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu?
8.07.2023 Emekli
En düşük emekli maaşı ne kadar? SSK Bağkurlu emeklilerin maaşı ne kadar oldu, emeklilerin maaşları ne zaman yatacak? Enflasyon sonrası emekli maaşı zammı Temmuz 2023
En düşük emekli maaşı ne kadar? SSK Bağkurlu emeklilerin maaşı ne kadar oldu, emeklilerin maaşları ne zaman yatacak? Enflasyon sonrası emekli maaşı zammı Temmuz 2023 Emekli zammı ne kadar oldu 2023, en düşük emekli maaş zammı belli oldu mu? AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler yaptığı açıklamada 1 Temmuz itibarıyla memur maaşına enflasyon farkı dahil artışa ilave 8 bin 77 TL seyyanen zam yapılacağını duyurdu. Memur maaşlarına yapılan zam oranı belli olurken, gözler en düşük emekli maaşına çevrildi. Peki, En düşük emekli maaşı ne kadar? Emeklilerin maaşı ne kadar oldu, emeklilerin maaşları ne zaman yatacak? SSK emekli zammı ne kadar, SSK emeklisi ne kadar zam alacak? SSK Bağkur emekli maaşı ne kadar oldu?
5.07.2023 Emekli
Emekli maaşları ne zaman yatacak (Haziran 2023)? Emekli maaş zammı ne kadar olacak, emekli maaşı bayram ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak?
Emekli maaşları ne zaman yatacak (Haziran 2023)? Emekli maaş zammı ne kadar olacak, emekli maaşı bayram ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak? Haziran emekli maaşı ne zaman yatacak, emekli maaşı bayram ikramiyesi ne kadar? 2023 Kurban Bayramı’na az bir süre kala emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekli vatandaşlarının maaş ödemelerini tahsis numarasına göre gerçekleştiriyor. SSK'lı emekliler her ayın 17-26'sı arasında, Bağ-Kur'lular ise her ayın 25-28 arasında emekli maaşı ödemesini alıyor. Peki, emekli maaşı bayram ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak? Emekli maaş zammı ne kadar olacak?
16.06.2023 Emekli
Yüzde 25 zam oranı ile SGK, Bağkur ve memur emekli maaşı ne kadar oldu? Emekliler ne kadar maaş alacak, SSK 2000 öncesi ve sonrası emekli maaşı kaç TL?
Yüzde 25 zam oranı ile SGK, Bağkur ve memur emekli maaşı ne kadar oldu? Emekliler ne kadar maaş alacak, SSK 2000 öncesi ve sonrası emekli maaşı kaç TL? TÜİK’in açıkladığı bilgilere göre enflasyon aylık yüzde 1,18 yıllık yüzde 64,27 olarak gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) ilan ettiği enflasyon verileriyle birlikte memur ve memur emeklilerine verilecek enflasyon farkıyla emekli aylıklarına yapılacak zam oranları belli olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranının yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladı. Peki, Yüzde 25 zam oranı ile SGK, Bağkur ve memur emekli maaşı ne kadar oldu? SSK 2000 öncesi ve sonrası emekli maaşı kaç TL? Emekliler ne kadar maaş alacak?
4.01.2023 Emekli
Emekli zammı 2023! SGK SSK Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak, enflasyon verilerine göre yeni zamlı emekli maaşı kaç TL?
Emekli zammı 2023! SGK SSK Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak, enflasyon verilerine göre yeni zamlı emekli maaşı kaç TL? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre, Tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim 2022 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 1,18, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 64,27, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 64,27 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 72,31 olarak gerçekleşti. Enflasyon verileri sonrası memur ve memur emeklileri ocakta %16,48 zam almaya hak kazandı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri ise %15,25 zam alacak. Peki, SGK SSK Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak, enflasyon verilerine göre yeni zamlı emekli maaşı kaç TL? İşte Emekli zammı 2023…
3.01.2023 Emekli
Bağkur emekli maaşı ne kadar 2023, ayın kaçında yatıyor? 2023 SGK SSK Bağkur emekli zammı ne oldu, Bağkur emekli maaşı kaç TL oldu?
Bağkur emekli maaşı ne kadar 2023, ayın kaçında yatıyor? 2023 SGK SSK Bağkur emekli zammı ne oldu, Bağkur emekli maaşı kaç TL oldu? Emekli zammı için merakla enflasyon verileri bekleniyor. Emekliler ocak ve temmuz olmak üzere yılda iki kez zam aldığından ocak ayıyla SSK ve Bağ-Kur emeklileri emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ve ne zaman, ayın kaçında yatacağını arama motorları aracılığıyla sorguluyor. Peki SGK SSK Bağ-Kur emekli zammı ne kadar? 2023 ocak emekli zammı ne zaman yatacak?
3.01.2023 Emekli
SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına zam! İşte yeni aylıkları...
SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına zam! İşte yeni aylıkları... SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarına zam geldi! Yeni maaşlar belli oldu. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Haziran ayında enflasyon yıllık yüzde 78.62 aylık olarak da yüzde 4,95 gerçekleşti. 6 aylık değişim ise yüzde 42,35 oldu. 14 milyon emeklinin maaşlarına yapılacak zam oranı da böylelikle belli oldu. SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin zamlı maaşları bu ay itibarıyla hesaplara geçecek. İşte SGK ve Bağ-Kur emekli zam oranı ve yeni zamlı emekli maaşları...
4.07.2022 Emekli
Emekli maaş zammı belli oldu! SSK ve Bağkur emeklileri ne kadar zam alacak? Bağkur ve SSK emekli maaşı ne kadar oldu? İşte emeklinin zamlı maaşları!
Emekli maaş zammı belli oldu! SSK ve Bağkur emeklileri ne kadar zam alacak? Bağkur ve SSK emekli maaşı ne kadar oldu? İşte emeklinin zamlı maaşları! TÜİK açıkladı. Haziran ayı enflasyon rakamları belli oldu! 6 aylık enflasyon oranı da ortaya çıktı. Bu açıklama ile birlikte SSK ve BAĞKUR emeklililerine yapılacak zam oranı da belli oldu. Emeklinin gözü zamlı maaşlara çevrildi. Peki, SSK ve Bağkur emeklileri ne kadar zam alacak? Bağkur ve SSK emekli maaşı ne kadar oldu? İşte emeklinin zamlı maaşları!
4.07.2022 Emekli
En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli maaşı arttı mı? SSK, Bağkur emekli maaşı ne kadar oldu? İşte en düşük emekli maaşı 2022!
En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli maaşı arttı mı? SSK, Bağkur emekli maaşı ne kadar oldu? İşte en düşük emekli maaşı 2022! Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Maaşlar arttı! En düşük emekli maaşı belli oldu! TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen kanun teklifinde emeklilere ödenecek asgari tutara ilişkin önerge kabul edildi. Peki, En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli maaşı arttı mı? SSK, Bağkur emekli maaşı ne kadar oldu? İşte en düşük emekli maaşı 2022!
30.06.2022 Emekli
SSK Bağkur emekli maaşı zammı belli oldu, emekli temmuz zammı ne kadar olacak? 5 aylık zam oranı kesinleşti!
SSK Bağkur emekli maaşı zammı belli oldu, emekli temmuz zammı ne kadar olacak? 5 aylık zam oranı kesinleşti! TÜİK verilerine göre, emeklinin 5 aylık enflasyon farkı yüzde 35,64 oldu. Ocak ayında yapılan emeklinin maaşına 6 aylık enflasyon farkına göre zam yapılacak. Peki, SSK Bağkur emekli maaşı zammı belli oldu, emekli temmuz zammı ne kadar olacak?
3.06.2022 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih... Emekli aylıkları ve memur maaşları ilgili son dakika gelişmesi! Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oranlar netleşiyor. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Memur ve emekliler sadece temmuz zammını beklemiyor. Milyonların gözü 3600 ek gösterge düzenlemesinde. Düzenlemenin hayata geçirilmesi durumunda hem memur maaşları hem de emekli maaş ve ikramiyeleri artacak. 3600 ek gösterge düzenlemesinde de geri sayım başladı. Milyonlarca memur ve memur emeklisi, gözünü 3600 Ek Gösterge Komisyonu'nun 10 Mayıs'ta gerçekleşecek olan üçüncü toplantısına çevirdi. Çalışma yaşamında 2022 ile birlikte birçok değişiklik gündeme geldi. Hükümet önemi adımlar atıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili de bir açıklama yaptı. İşte temmuz zammı, 3600 ek gösterge ve ETY ile ilgili son dakika gelişmeleri...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Tek tek hesaplandı! 6 bin 650 lira...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Tek tek hesaplandı! 6 bin 650 lira... Memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oran açıklandı. Yene maaşlar tek tek hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Merkez Bankası enflasyonda mayıs itibarıyla düşüş bekliyor. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Ocak-şubat-martta açıklanan mevcut rakamlara göre (yüzde 22.80); en düşük SSK (2000 öncesi) emekli maaşı 3 bin 293 liradan 4 bin 43 liraya, en düşük Bağkur esnaf emekli maaşı 2 bin 399 liradan 2 bin 945 liraya, en düşük Bağkur tarım emeklisinin maaşı 2 bin 261 liradan 2 bin 776 liraya yükselecek. En düşük memur emekli maaşı ise şu anda oluşan enflasyon farkıyla 4 bin 176 liradan 5 bin 228 liraya, en düşük memur maaşı da 5 bin 220 liradan 6 bin 550 liraya çıkacak. Ayrıca 65 yaş aylığı da şu anki rakamlara göre 1.084 liradan 1.325 liraya yükselecek. Perşembe itibarıyla bu rakamlar daha yukarı çıkmış olacak.
3.05.2022 Memur
Emekli maaşı zammı ne kadar olacak 2022, emekli zammı 2022 ne zaman açıklanacak? Ocak 2022 emekli zammı!
Emekli maaşı zammı ne kadar olacak 2022, emekli zammı 2022 ne zaman açıklanacak? Ocak 2022 emekli zammı! SK ve Bağ-Kur Emekli zammı aramaları yoğunluk kazandı. Emekli maaşı zammı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla netlik kazanacak. Milyonlarca emeklinin gözü kulağı enflasyon oranlarıyla birlikte açıklanacak emekli zammında. Peki, SSK-Bağkur emekli zammı ne zaman belli olacak? 2022 en düşük emekli maaşı zammı ne kadar olacak 2022, ne zaman açıklanacak?
3.01.2022 Emekli
Emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? 2022 emekli maaş zammı ne kadar olur?
Emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? 2022 emekli maaş zammı ne kadar olur? Milyonlarca emeklinin gözü kulağı 2022 yılında yapılacak maaş artışlarında! TÜİK tarafından açıklanacak yıllık enflasyon ile birlikte emeklinin maaşı da değişecek. Haziran ile Aralık ayı arasında oluşacak 6 aylık enflasyon oranı ile birlikte 13 milyon emeklinin de maaşlarında değişiklik olacak. Peki, Emekli maaşı zammı ne zaman açıklanacak? 2022 emekli maaş zammı ne kadar olur? En düşük ve en yüksek SSK -Bağkur emekli maaşı ne kadar olur? İşte detaylar…
2.01.2022 Emekli
Emekli zammı ne kadar olacak 2022? Ocak 2022 Bağkur SSK emekli maaşı ne zaman açıklanacak, emekli zammı 2022 tahini yüzde kaç?
Emekli zammı ne kadar olacak 2022? Ocak 2022 Bağkur SSK emekli maaşı ne zaman açıklanacak, emekli zammı 2022 tahini yüzde kaç? Emekli zammı 2022 ne kadar olacak, ne zaman açıklanacak? Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisinin gözü kulağı aralık ayı enflasyon rakamlarında. Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla zamlı emekli maaşları da netleşecek. İşte emekli zammı 2022 hakkındaki son durum…
28.12.2021 Çalışan Hakları
Emekli maaşlarına büyük zam! Canlı yayında duyurdu! Asgari ücrete yakın...
Emekli maaşlarına büyük zam! Canlı yayında duyurdu! Asgari ücrete yakın... Emekli maaşlarıyla ilgili milyonları ilgilendiren zam açıklaması! Emekli maaşlarına büyük zam geliyor. Emekli maaşlarına yapılacak olan zammın asgari ücrete yapılan zam oranına yakın olması bekleniyor. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan canlı yayında emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ile ilgili açıklama yaparak, "Emekliye yapılacak zam da asgari ücrete zammına yakın olacak." ifadelerini kullandı. İşte emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Emekli maaşına yüzde 50 oranında zam yapılır mı? sorularının cevabı ve emekli maaşı ile ilgili tüm gelişmeler...
27.12.2021 Emekli
Emekliye çifte zam müjdesi! Canlı yayında duyurdu 2000 lira sınırı ve...
Emekliye çifte zam müjdesi! Canlı yayında duyurdu 2000 lira sınırı ve... Asgari ücretin belirlenmesinin ardından milyonlarca emekli ve memur da maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. Emekli ve memur zamları ile ilgili peş peşe açıklamalar geliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Emeklilerimiz için de arkadaşlarımız çalışıyor. Emeklilerimizi memnun edecek bir çalışma olacağına ilişkin benim de kanaatim çok yüksek" dedi. AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş da önümüzdeki günlerde inşallah memur ve emekli maaşlarında da düzenlemeler yapılarak, vatandaşımızın alım gücünün azalmaması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Emekli zamlarına ilişkin en çarpıcı açıklamalar ise iki gazeteciden geldi. Emekliye çift zam yapılacağını ifade eden Zafer Şahin, ocak ayında maaşı 2 bin liranın altında olan emeklilere 500 lira eşit zam yapılacağını bunun haricinde bir de normal zam verileceğini söyledi. Cem Küçük ise AK Partili yetkililerle konuştuğunu ve emekliye yüzde 30 ila 40 arasında zam yapılacağını açıkladı. İşte emekli zammı ile ilgili yeni gelişmeler...
25.12.2021 Emekli
Emekli maaşı ne kadar olacak 2022? Yeni 2022 SSK-Bağkur emekli maaşı 2022 ocak zammı ne kadar olacak?
Emekli maaşı ne kadar olacak 2022? Yeni 2022 SSK-Bağkur emekli maaşı 2022 ocak zammı ne kadar olacak? Emekli maaşı ne kadar olacak 2022? 2022 SSK-Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak, ocak zammı belli mi? Emekli maaşlarına yapılacak zam miktarı için gözler hükümet kanadından yapılacak açıklamalara çevrildi. Asgari ücrette yaşanan artış, emeklilerin beklentilerini yükseltti. Emekli maaşlarına yapılacak zam miktarına yönelik masada farklı senaryolar var. Peki, yeni emekli maaşı ne kadar olacak?
20.12.2021 Emekli
Memura zam ne kadar olacak? Memur ocak zammı 2022 enflasyon farkı ne?
Memura zam ne kadar olacak? Memur ocak zammı 2022 enflasyon farkı ne? Memura zam ne kadar olacak, yüzde kaç? Asgari ücretin net 4.253, 4 lira olarak belirlenmesinin ardından memurlar kendilerine yapılacak maaş zammını araştırmaya başladı. 2022 yılında memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak zam miktarı için memur sendikaları ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti. İşte memur zammı 2022 son gelişmeler…
20.12.2021 Memur
Emekli zammı ne kadar? 2022 işçi (SSK-Bağkur) emekli maaşı ne kadar olacak, en düşük emekli aylığı ne kadar olur?
Emekli zammı ne kadar? 2022 işçi (SSK-Bağkur) emekli maaşı ne kadar olacak, en düşük emekli aylığı ne kadar olur? Emekliler merakla ocak ayında emekli maaşlarına yapılacak zammı bekliyor. 5 aylık enflasyona göre SSK ve Bağ-Kur emekli zammı netleşmeye başladı. Peki, emekli zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağkurlu ocak ayında ne kadar zam olacak, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak 2022?
7.12.2021 Emekli
Emekli maaşını yükseltmek mümkün mü? Emekli aylığını yükseltmenin yolları
Emekli maaşını yükseltmek mümkün mü? Emekli aylığını yükseltmenin yolları Emekli aylığını prim hesaplanan kazanç tutarı ile prim ödeme gün sayısı belirliyor. Bu açıdan emekli aylığının yüksek olması için prim ve hesaplanan kazanç tutarı da önem taşıyor. Emekli aylıkları hesaplanırken memur, kendi hesabına çalışanlar ve işçiler için ayrı yöntemler bulunuyor. Peki, Emekli aylığını yükseltmek mümkün mü? 'Emekli aylığımı nasıl yükseltirim?' diyorsanız işte emekli maaşını yükseltmenin yolları...
19.02.2021 Çalışan Hakları
Engelli maaşı zammı 2021 ne kadar oldu? Engelli aylığı yüzde kaç arttı, kaç para? Engelli ocak zammı 2021…
Engelli maaşı zammı 2021 ne kadar oldu? Engelli aylığı yüzde kaç arttı, kaç para? Engelli ocak zammı 2021… Asgari ücret, SSK, Bağkur emekli maaşı ile memur ve memur emeklilerinin maaşına yapılacak zam oranı belli oldu. 2021 zam oranlarının belli olmasıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan ve engelli (özürlü) muhtaç vatandaşlara verilen bir hizmet olan 2021 maaşı sorgulanmaya başladı. Engelli maaşı zammı 2021…
4.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bağkur Emekli Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bağkur emekli maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.