Bağkur Borcu

Bağkur Borcu

Son dakika bağkur borcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bağkur borcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bağkur borcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bağkur Borcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bağkur borcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 bağkur borcu haberi bulunmuştur. Tüm bağkur borcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK resmen duyurdu! Son fırsat, 1 Kasım'dan sonra yapılamayacak
SGK resmen duyurdu! Son fırsat, 1 Kasım'dan sonra yapılamayacak Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) harekete geçti. Çok sayıda kişi için son fırsat! En geç 1 Kasım tarihine kadar yapılması gerekiyor. Böylece pek çok kişiye emeklilik yolu açılmış olacak. Emekli olmak isteyenlerin SGK'ya olan BAĞ-KUR prim borcunu 1 Kasım'a kadar ödemeleri durumunda borçları siliniyor. Daha önce sigortalılık süresi dondurulanlar ise yapılandırma kanunu kapsamında daha az para ödeyerek sigortalılık süresini canlandırabiliyor. Emeklilik koşullarını sağladıkları halde Bağ-Kur prim borcu veya dondurulan sigorta süreleri nedeniyle emekli olamayanlar yapılandırma kanunundan yararlanarak emekli olabiliyor.
18.10.2021 Çalışma Hayatı
Engelli çocuğu olanların emeklilikte indirim hakkı var mı?
Engelli çocuğu olanların emeklilikte indirim hakkı var mı? İşçi, emekli, dul ve yetim maaşı alan pek çok vatandaş merak ediyordu. Tek tek açıklandı. Emekli maaşındaki ek ödemeler neler? Engelli çocuğu olanların emeklilikte indirim hakkı var mı? Yetim aylığı alanlar çalışmaya başlayınca maaşları kesilir mi? BağKur borcu olanlar, borçlarını nasıl sildirebilir? Gibi çok sayıda soruya İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Yazarımız Mert Nayır yanıt verdi...
23.09.2021 Uzmana Sor
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak Trafik cezası, vergi borcu, KYK borcu, olan vatandaşlar için güzel haber geldi. Borcu olan vatandaşların yapılandırmadan azami ölçüde yararlanılabilmesi için ödemelerin 1 Mart gün sonuna kadar vergi dairelerine, yetkili bankalara (vezne, internet bankacılığı, mobil uygulama, banka kartı ile kredi kartı) ve PTT’ye yapılması gerekiyor. Bu amaçla bu hafta sonu vergi daireleri açık olacak. Ödeme yapacaklar, kısıtlamaya rağmen belgelerini ibraz ederek dışarı çıkabilecek.
27.02.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart...
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart... Vergi borçları, trafik cezaları, kamuya olan borçlar siliniyor. Yüz binlerce vatandaş borçlarını yapılandırarak büyük avantaj sağladı. Fakat yapılandırılan borçların son taksit süresi 1 Mart'ta doluyor. Vatandaşların 1 Mart'a kadar borçlarının ilk taksitini ödemesi gerekiyor.
26.02.2021 Gündem
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart
Borcu olan herkesi kapsıyor! Son gün 1 Mart Borcu olan herkesi kapsıyor! Uyarı geldi. Son gün 1 Mart. Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk taksit tutarlarını 1 Mart'a kadar ödemesi gerekiyor.
23.02.2021 Ekonomi
Prim borcu olan Bağkur'lular sağlık yardımı alabilir mi?
Prim borcu olan Bağkur'lular sağlık yardımı alabilir mi? Sosyal Güvenlik uzmanlarına sıklıkla yöneltilen soruların başında SGK'ya prim borcu olanların sağlık hizmetlerinden nasıl yararlanacağı konusu geliyor. Prim borcu olan 4/b yani BAĞ-KUR sigortalıları, sağlık hizmetlerinden yararlanıp yararlanamayacağını araştırıyor. Peki, Prim borcu olan Bağkur'lular sağlık yardımı alabilir mi? Borcu olan Bağkur'lular sağlık hizmetlerinden yararlanabilir mi? İşte merak edilen o sorunun cevabı...
8.02.2021 Çalışma Hayatı
Borcu olanlar için büyük fırsat! Başvurana emeklilik...
Borcu olanlar için büyük fırsat! Başvurana emeklilik... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme yapıldı. Bakkal, manav, kasap, terzi, çiftçi, muhtar, doktor, avukat, mühendis... Bu düzenleme, hepsini kapsıyor. Emeklilik bekleyenler için büyük fırsat. Bugün dilekçe verenlere Ocak ayında aylık bağlanacak. Başvurusunu ocak ayında yapanların ise 1 Şubat'tan sonra maaşları yatacak. Bağ-Kur'lular için emeklilik fırsatı. Prim borcu bulunduğu için emekli olamayanlar, yapılandırma kanunu kapsamında borçlarını sildirdikleri halde kalan süre yeterli geliyorsa emekli aylığı bağlatabilecekler. Dilekçe vermeyenlerin prim borçları Sosyal Güvenlik Kurumu’nca şubat ayında re’sen silinecek. Koşulları sağlayanların aylıkları mart ayından başlatılacak. Ancak, dilekçeyi bugün veren ve gerekli koşulları sağlayanların emekli aylıkları 1 Ocak’ta, dilekçeyi ocak ayında verenlerin aylıkları ise 1 Şubat’tan itibaren başlatılacak.
31.12.2020 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Resmen değişti, yüzde 90'ı silinecek... Milyonların beklediği haber geldi. Ve değişti. Resmi Gazete'de yayımlandı. SGK prim borcu, köprü ve trafik cezaları, vergi cezaları yeniden yapılandırılacak. Borçlar 18 taksitle ödenebilecek. Vergi yapılandırması, gelir, kurumlar, katma değer, özel tüketim, motorlu taşıtlar, gümrük vergileri, emlak, çevre temizlik vergileriyle ceza ve gecikme faizlerini de kapsayacak. Başvurular yıl sonuna kadar yapılacak.
17.11.2020 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor... Kabul edildi! SGK, GSS, KYK ve...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor... Kabul edildi! SGK, GSS, KYK ve... Milyonlar merakla bekliyordu. Borcu olan, yapılandırma bekleyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. SGK, SSK, Bağkur tüm çalışanları sevindiren haber. Meclis'te kabul edildi. İstihdam teşvikini de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin ilk 10 maddesi kabul edildi. Şimdi özellikle borcu olanlar yapılandırmanın hangi borçları kapsadığını merak ediyor.
11.11.2020 Ekonomi
Bağkur borcu olanlara yapılandırma! Bağkur borcu olduğu için emekli olamayanlara emeklilik müjdesi!
Bağkur borcu olanlara yapılandırma! Bağkur borcu olduğu için emekli olamayanlara emeklilik müjdesi! 2020 torba yasa teklifi Meclis’te kabul edildi. Ekonomik düzenlemeleri içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek, Meclis'ten geçti. Sicil affından, kısa çalışma ödeneğine kadar birçok düzenlemenin ele alındığı teklifte, emeklilerle ilgili de bir madde yer alıyor. Kadınlar için emeklilik hakkı değişikliklerini içeriyor. Öte yandan vatandaşların kamuya olan borçlarını bitirecek yapılandırma da Meclis’in gündeminde. Bu yapılandırmayla Bağkur borcu olduğu için emekli olamayan kişiler emekli olma hakkına elde edecek. Bağkur borcu yapılandırması hakkındaki detaylar…
5.11.2020 Emekli
Borcu olanlara müjde! SGK, vergi, prim, KYK... Hepsini kapsıyor
Borcu olanlara müjde! SGK, vergi, prim, KYK... Hepsini kapsıyor Milyonlar merakla bekliyordu. Borcu olan, yapılandırma bekleyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle emeklilik hayali kuran vatandaşlar için de geçerli. SGK, SSK, Bağkur Tüm çalışanları sevindiren haber. Yapılandırma, dondurma, ihya kolaylığı getirildi. KYK borcu bulunan gençler, 'KYK borçları yapılandırılacak mı' diye merak ediyordu. Bir güzel haber de onlar için geldi. Borç yapılandırması ile ilgili düzenleme Meclis’te görüşülüyor. Tasarıda Bağ-Kur sigortalıları için borçlarını ödeyerek emeklilik imkanına kavuşma hakkı da bulunuyor. Borçları olanların borçları nasıl yapılandırılacak? Emeklilik şartları nasıl olacak? Tüm detaylar haberimizde...
30.10.2020 Ekonomi
SGK prim borcu olan sağlıktan yararlanabilir mi? 31 Aralık'a dikkat!
SGK prim borcu olan sağlıktan yararlanabilir mi? 31 Aralık'a dikkat! SGK prim borcu olanlar sağlıktan yıl sonuna kadar yararlanabilir. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlar, 2019 yılının sonuna kadar ücretsiz sağlık hizmeti alabilecek. İşte SGK prim borcu olan sağlıktan yararlanabilir mi? sorusunun detayları…
Bakanlar Kurulu sonrası Başbakan'dan açıklama
Bakanlar Kurulu sonrası Başbakan'dan açıklama Başbakan Yıldırım, TBMM'ye gönderilen, vatandaşların geniş bir kesimini ilgilendiren düzenlemelere ilişkin bilgi verdi.
30.04.2018 Siyaset
Haberler süper! Yüzlerce kişiye emeklilik yolu göründü
Haberler süper! Yüzlerce kişiye emeklilik yolu göründü Eksik prim gibi olan Bağ-Kur'luların fırsat ayağına geldi. Daha önce silinen ve dondurulan hizmet günlerini yeniden canlandırabilecekler. Eğer 3 ay içinde ödeme yapmazsanız ihya talebiniz iptal oluyor.
20.05.2017 Ekonomi
Kredi şoku yaşamayın! Bankaya giden...
Kredi şoku yaşamayın! Bankaya giden... 460 bin esnaf, KOSGEB'den çıkan faizsiz kredi heyecanıyla bankalara akın etti. Ancak vatandaş bankaların istediği kriterlerin çoğunu yerine getiremedi ve eli boş döndü. KOSGEB ise "Krediyi veren banka, biz sadece faizi karşılıyoruz" diyor. Esnaf çaresiz...
29.09.2021 Gündem
KOSGEB kredisi çıkan esnafa bankada şok!
KOSGEB kredisi çıkan esnafa bankada şok! KOSGEB kredisini almak için bankaya giden esnaf hüsrana uğradı. Bankalar esnafa kriter sunarken KOSGEB de biz sadece faizi karşılıyoruz dedi
8.03.2017 Ekonomi
Bankalar yapacağını yaptı! KOSGEB bombası...
Bankalar yapacağını yaptı! KOSGEB bombası... Bankalar KOSGEB kredisini almayı zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor. KOSGEB bürokrasisinin limit düşürmesini fırsat bilen bankacılar kredileri tırpanladı. 20 bin TL'lik kredi bankada 10 bin TL'ye indirildi. İşte bankaların istediği evraklar. Fakat bu evrak listesi bankalara ve şirketlere göre farklılıklar gösterebilir.
17.03.2017 Ekonomi
Yapılandırılan borç 32 milyarı aştı
Yapılandırılan borç 32 milyarı aştı Çalışma Bakanı Müezzinoğlu, yapılandırmada 32 milyar 150 milyon liraya ulaşıldığını açıkladı.
23.11.2016 Ekonomi
GSS ve Bağkur borcu olanların sağlıktan yararlanma süreleri uzatıldı
GSS ve Bağkur borcu olanların sağlıktan yararlanma süreleri uzatıldı Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Saffet Çalışkan, Bağ-kur borcu Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olan ve bakmakla yükümlü olanların sağlıktan yararlanmaları konusunda bilgiler verdi.
29.09.2021 Gündem
TC no ile SGK borç sorgulama ve BAĞKUR borcu sorgulama ekranı burada!
TC no ile SGK borç sorgulama ve BAĞKUR borcu sorgulama ekranı burada! TC kimlik numaranızla borç sorgulamanızı ve BAĞ-KUR borç sorgulamanızı tek bir ekran üzerinden yapabilirsiniz. Bu işlemleri nasıl ve nereden yapacağınızı haberimizden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
GSS Borç Yapılandırmasında Son Günler!
GSS Borç Yapılandırmasında Son Günler! Genel Sağlık Sigortası kapsamında olan ve GSS prim borcu olanlar için yapılandırma kolaylığı getirilmiştir. GSS borç sorgulama yaparak prim borcunuzun olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Yapılandırma detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
GSS Borç Sorgulama İle Prim Borçlarınızı Öğrenebilirsiniz
GSS Borç Sorgulama İle Prim Borçlarınızı Öğrenebilirsiniz GSS borç sorgulama yaparak GSS sigorta kapsamında adınıza tahakkuk eden prim borçlarınızı görebilirsiniz. Aynı şekilde Bağkur borç sorgulama işlemleri de online olarak yapılmaktadır.
29.09.2021 Gündem
Bağkur Ve GSS Sorgulama İşlemleri Online Yapılmaktadır
Bağkur Ve GSS Sorgulama İşlemleri Online Yapılmaktadır Bağkur sigortası olan kişiler online olarak işlem yaparak Bağkur borcu sorgulayabilmektedir. Bağkur borç sorgulamanın yanı sıra GSS sorgulama işlemleri de online yapılmaktadır. Tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
GSS Borç Sorgulama Yaparak Prim Borcunuzu Öğrenin
GSS Borç Sorgulama Yaparak Prim Borcunuzu Öğrenin Genel Sağlık Sigortası’nın uygulamaya geçmesi ile birlikte vatandaşlar GSS’ye dahil olmuş ve prim ödemeyle yükümlü hale gelmiştir. GSS borç sorgulama yaparak bu konuda bilgi alabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bağkur Borcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bağkur borcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.