Bağcılar Belediyesi

Bağcılar Belediyesi

Son dakika Bağcılar Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bağcılar Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bağcılar Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bağcılar belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 386 bağcılar belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm bağcılar belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni...
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni... Her gün onlarca çiftin dünyaevine girdiği nikâh daireleri, 29 Şubat’ta boş kaldı. 29 Şubat 4 yılda bir geldiği için evlenmek istemeyen çiftler, nikâh tarihlerini başka güne kaydırdı.
29.02.2024 Gündem
Bakan Kacır, 2024’e Bağcılar’da girdi! Etkinlik yapıldı
Bakan Kacır, 2024’e Bağcılar’da girdi! Etkinlik yapıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 2023'ü Bağcılar Belediyesi Ateştuğla Etüt Merkezi’nde öğrencilerle uğurladı. Savunma sanayisindeki başarılardan bahseden Kacır, gençlere milli ve manevi değerlerle yükselen bir bilim ve teknoloji inşa etmeleri tavsiyesinde bulundu. Programın ardından belediye çalışanlarını ziyaret eden Kacır, yeni yılı da onlarla birlikte karşıladı.
1.01.2024 Gündem
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı
Bağcılar’da başıboş gezen köpekler dehşet saçtı Bağcılar’da başıboş gezen sokak köpekleri bir kişiyi ısırdı. Köpeklerin ısırdığı kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken yoldan geçen 3 kişiye daha saldıran köpekler, olay yerine gelen belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra hayvan barınağına götürüldü.
22.12.2023 Gündem
İstanbul için alarm verildi! Sivrisinek tehlikesi
İstanbul için alarm verildi! Sivrisinek tehlikesi Bağcılar Belediyesi’nde görevli Veteriner Hekim Alper Şahin, Türkiye’de görülen ve tehlikeli hastalıklar taşıyan Aedes cinsi sivrisinek türleri için vatandaşları uyarıyor. Sivrisineklerin çok hızlı çoğaldığını söyleyen Şahin, “Tehlike çok yakınımızda. Havuzlardan su dolu lastiklere kadar sulu yerlerde üreyebiliyorlar. Özellikle saksı altları sivrisinekler için ideal üreme alanları. Çok dikkat edilmesi gerekiyor” dedi.
6.07.2023 Gündem
Belediye personelini taşıyan otobüs kaza yaptı: 3 ölü, 14 yaralı
Belediye personelini taşıyan otobüs kaza yaptı: 3 ölü, 14 yaralı Deprem bölgesi Malatya'dan İstanbul'a giden ve belediye personellerini taşıyan otobüsün Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.
6.04.2023 Yaşam
İstanbul depreme hazır mı? ‘Bu binaların altında kalırız!’
İstanbul depreme hazır mı? ‘Bu binaların altında kalırız!’ Bugünlerde tek gündemlerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “İstanbul’daki deprem senaryosuna Bağcılar olarak böyle yakalanırsak biz bu binaların altında kalırız. Çoluğumuz çocuğumuz canlı canlı ölümü bekler, kimse bizi gelip çıkarmaz” diyor. Dönüşüme engel olan en büyük etken ise metrekare hesabı...
28.03.2023 Gündem
Sosyal medyada çok konuşulan Bağcılar’daki binanın yıkımına başlandı
Sosyal medyada çok konuşulan Bağcılar’daki binanın yıkımına başlandı Sosyal medyada görüntüsüyle çok konuşulan Bağcılar’daki Uğurlu Apartmanı’nın yıkımına başlandı. Riski yapı raporu da çıkan binanın Bağcılar Belediyesi ekipleri tarafından 4 gün içinde tamamen yıkılması hedefleniyor. İki farklı bina üst üste konulmuş gibi görünen 28 yıllık apartmandaki hak sahiplerine 48 ay boyunca 3 bin 500 lira kira ödenecek.
21.03.2023 Gündem
Marketlerde büyük tuzak! Şikayet yağıyor, Ekipler gözlerine inanamadı
Marketlerde büyük tuzak! Şikayet yağıyor, Ekipler gözlerine inanamadı İstanbul’da tüketiciler market reyonlarında yeni ürünlerin yanında eski tarihi geçmiş ürünlerin de satıldığını iddia ederek adeta şikayet yağdırdı. Bazı marketlerde ise tarihi geçmiş ürünlere özel indirim kampanyasının düzenlendiği de iddia edildi. Şikayetler üzerine denetime çıkan zabıta ekipleri ise gözlerine inanamadı. Dikkat! Tarihi geçen ürünler arasında en çok çocuklara yönelik satılan ürünler var.
10.12.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan: Eğitim sistemine kayıtlı engelli çocuk sayısı 9 kat artarak 472 bine yükseldi
Emine Erdoğan: Eğitim sistemine kayıtlı engelli çocuk sayısı 9 kat artarak 472 bine yükseldi Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Engelsiz Dünya Dostu Festivali'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan "2001 yılından  bu yana eğitim sistemine kayıtlı engelli çocuk sayısı 9 kat artarak 472 bine yükseldi. Engelli yavrularımızın keşfedilmesi ve hayallerindeki kariyere ulaşabilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Önemli olan engellerimize takılmadan geliştirebileceğimiz yönlerimize odaklanmaktır. Bu bakış açısıyla engelli vatandaşlarımızın kendine yeten ve güven dolu bireyler olmalarının toplumumuzu çok daha güçlü kılacağına yürekten inanıyorum" dedi.
2.12.2022 Gündem
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
KPSS'ye gireceklere kolonya ve çikolata ikram edildi
KPSS'ye gireceklere kolonya ve çikolata ikram edildi Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, hafta sonu yapılacak KPSS’ye girecek öğrencilere kolonya ve çikolata ikramında bulundu. Özdemir, heyecanlı gençlere başarılar diledi.
17.09.2022 Gündem
Engelliler ve SAT komandolarından 100. yıl Zafer dalışı
Engelliler ve SAT komandolarından 100. yıl Zafer dalışı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılına ithafen bröveli engelliler ve Su Altı Taarruz (SAT) komandoları Marmara Denizi’nde Zafer Dalışı gerçekleştirdi. Kardak Kahramanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe’nin de eşlik ettiği dalgıçlar, su yüzüne çıkışta 100 metrekarelik Türk Bayrağı açtı.
29.08.2022 Gündem
Bağcılar'da 11 kamyon 4 iş makinesi suya gömüldü
Bağcılar'da 11 kamyon 4 iş makinesi suya gömüldü Bağcılar'da kuvvetli yağış şantiye alanını göle çevirdi. 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesinin su altında kaldığı alan havadan görüntülendi.
10.07.2022 Yaşam
'Hayır Çarşısı' ile 73 bin 300 aileye kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı
'Hayır Çarşısı' ile 73 bin 300 aileye kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı Bağcılar Belediyesi’nin yoksul ailelere yardım etmek amacıyla 2007 yılında kurduğu Hayır Çarşısı ile bugüne kadar 73 bin aileye giysi ve ayakkabı yardımı yapıldı.
6.07.2022 Yaşam
Bakan Varank: Şehirlere terörist sokmaya çalışanlar var
Bakan Varank: Şehirlere terörist sokmaya çalışanlar var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Terörle mücadelede geldiğimiz nokta sayesinde biz huzurla bu şehirlerde yaşıyoruz. Sınırın dışarısında teröristlerle mücadele ediyoruz ama hala bu şehirlere teröristleri, terör yandaşlarını sokmaya çalışanlar var" dedi.
2.05.2022 Siyaset
Bağcılar'ın yeni belediye başkanı Abdullah Özdemir oldu
Bağcılar'ın yeni belediye başkanı Abdullah Özdemir oldu Bağcılar Belediye Meclisi, yeni belediye başkanını seçmek için toplandı. AK Parti Grubu'nun adayı olarak gösterilen Abdullah Özdemir, Bağcılar Belediye Başkanı seçildi. Abdullah Özdemir 37, İYİ Parti'nin adayı Hafize Ayşe Çelebi ise 5 oy aldı.
15.04.2022 Siyaset
Geleceğin yazılımcıları Bilişim Vadisi’ni gezdi
Geleceğin yazılımcıları Bilişim Vadisi’ni gezdi Bağcılar Belediyesi’nin öncülüğünde ilçede okuyan yazılım bölümü öğrencileri, Türkiye’nin teknoloji üssü Bilişim Vadisi’nin ziyaret etti. Yazılım Okulu’ndan Aircar’a (Uçan araba) kadar her yeri gezen teknoloji sevdalısı gençler, Bilişim Vadisi’ne hayran kaldı. Heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler, çok etkilendikleri bu bilim ailesine katılmaya karar verdiklerini söyledi.
31.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İTÜ Robot Olimpiyatlarından Bağcılara ödül
İTÜ Robot Olimpiyatlarından Bağcılara ödül Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezinin tasarladığı robotlar, İTÜ Robot Olimpiyatlarında şampiyon oldu. İnşaat kategorisinde yarışan Roboenderun1 isimli robot birinciliği, Roboenderun3 isimli robot ise üçüncülüğü elde etti.
27.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Kadir Topbaş vefatının 1’inci yılında Bağcılar’da anıldı
Kadir Topbaş vefatının 1’inci yılında Bağcılar’da anıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Kadir Topbaş, vefatının birinci yıldönümünde Bağcılar’da düzenlenen özel bir programla anıldı. Topbaş’ın eşi ve çocuklarının da katıldığı anmada yayınlanan sinevizyon gösterisi davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. Gözyaşlarını tutamayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Buradaki kadim dostlar bundan sonraki süreçte yeni Kadir Abiler yetiştirmek zorunda” dedi.
12.02.2022 Yaşam
Demirören Medya'ya 7 ödül
Demirören Medya'ya 7 ödül  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen “Haberin Kahramanları 2” ödül töreninde 2021 yılının başarılı medya kuruluşları, cesur gazetecileri ve habere konu olan kahramanlar ödüllendirildi.
11.01.2022 Televizyon
Haberin Kahramanları Ödül Töreninde Demirören Medya'ya 6 farklı ödül
Haberin Kahramanları Ödül Töreninde Demirören Medya'ya 6 farklı ödül Haberin Kahramanları Ödül Töreni düzenlendi. 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Bağcılar Belediyesi, birçok medya kuruluşu ve fedakâr ve cesur gazeteciyi ödüllendirdi. Düzenlenen törende Demirören Medya da 6 farklı ödülün sahibi oldu.
10.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bağcılar'a 'Spor Kenti' ödülü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bağcılar'a 'Spor Kenti' ödülü Bağcılar Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen Tam Bana Göre Festivalinde Spor Kenti ödülüne Bağcılar layık görüldü. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
16.11.2021 Gündem
"Teknoloji başında geçen süre bağımlılığı artırıyor"
"Teknoloji başında geçen süre bağımlılığı artırıyor" Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen seminerde kadınlara teknoloji bağımlılığı anlatıldı. Teknoloji bağımlılığının en büyük belirtisinin kişinin teknolojik cihazın başında harcanan sürenin giderek artması olduğunu belirten Rehber Öğretmen Emre Yıldırım, “Bağımlılık tedavi gerektiren bir durumdur. Uzmanlar tarafından ilaç tedavisi, terapi ya da kısıtlamalar konulabilir” dedi.
15.10.2021 Sağlık
"Pandemi döneminde ortopedik problemler yüzde 70 arttı"
"Pandemi döneminde ortopedik problemler yüzde 70 arttı" Fizyoterapist Samet Şimşek, pandemi döneminde yüzde 70 artış gösterdiğini söylediği ortopedik problemlerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Bu süreçte bel ve boyun fıtığı hastalıklarının öne çıktığını söyleyen Şimşek, “Bunun en büyük nedeni hareketsizlik” dedi.
20.09.2021 Sağlık
Depremzedelere yönelik projesiyle TEKNOFEST'e katılacak
Depremzedelere yönelik projesiyle TEKNOFEST'e katılacak Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi öğrencisi Kerem Gelir, depremzedeler için geliştirdiği "Sesimi duyan var" projesiyle TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılmaya hak kazandı.
18.08.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Bağcılar Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bağcılar belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.