Babasını Öldürdü

Babasını Öldürdü

Son dakika babasını öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan babasını öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını babasını öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babasını Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babasını öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 428 babasını öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm babasını öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokka ortasında tartıştığı babasını bıçaklayarak katletti
Sokka ortasında tartıştığı babasını bıçaklayarak katletti Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde İbrahim Halil Öztunç, sokakta tartıştığı babası Hüseyin Öztunç'u (58) bıçaklayarak öldürdü.
21.03.2024 Gündem
Uyuyan babasını öldürüp, annesini yaralayan sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Uyuyan babasını öldürüp, annesini yaralayan sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Bartın'da uyuyan babası Esat Köse'yi (44) öldürüp, annesi Gülden Köse'yi (42) yaralayan Egemen Köse'nin (19) akıl sağlığının yerinde ve cezai ehliyetinin tam olduğu belirtildi. Duruşmada İstanbul Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan raporu reddeden Köse, "Olay anında psikolojik durumum hiç iyi değildi" dedi.
29.02.2024 Gündem
Babasını öldürdükten sonra, evden yalın ayak kaçmış
Babasını öldürdükten sonra, evden yalın ayak kaçmış Bursa'da, babası Niyazi Şentürk’ü (50) pompalı tüfekle vurarak öldüren Emre Şentürk’ün (23), eline çorap ve ayakkabılarını alıp, yalın ayak kaçtığı ortaya çıktı. Olaydan 1 saat sonra yakalanan Şentürk’ün emniyetteki işlemleri sürüyor.
28.12.2023 Gündem
Bayram günü babasını öldüren ve annesine dehşeti yaşatan genç için istenen ceza belli oldu
Bayram günü babasını öldüren ve annesine dehşeti yaşatan genç için istenen ceza belli oldu Kurban Bayramı'nın birinci günü babasını bıçaklayarak öldürüp, annesini yaralayan uyuşturucu bağımlısı genç için “üstsoydan akrabayı kasten öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet, “üstsoydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis talebiyle hazırlanan iddianame Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
30.10.2023 Gündem
Tartıştığı babasını vurarak öldürdü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Ölünün arkasından önünden konuşulmaz ama asabi sinirli biriydi
Tartıştığı babasını vurarak öldürdü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Ölünün arkasından önünden konuşulmaz ama asabi sinirli biriydi Bağcılar’da tartıştığı babasını silahla vurarak öldüren Mehmet Cem Ayvacı’nın yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Ayvacı, “Babama ‘yeter artık’ dedikçe durmadı. Daha sonra silah bir anda patladı. Sadece sol göğsünün üstünden yaralandığını hatırlıyorum” dedi. Sanığın annesi Sevgi Ayvacı ise “Eşim çok sinirli biriydi. Çevresindeki herkesi kırardı” şeklinde beyanda bulunarak oğlundan hiçbir şikayetinin olmadığını söyledi. Duruşmada anne Ayvacı’nın beyanda bulunurken ağlaması üzerine sanık da gözyaşlarına boğuldu.
18.10.2023 Gündem
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım Korkunç olay geçen yıl 22 Eylül'de meydana geldi. Bahçelievler'de babası Hasan Erbil (53)'i gece uyuduğu esnada boğarak öldüren Güney Erbil akıl sağlığı raporu için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Güney Erbil'in cinayetten sonra Elazığ'a kaçtığı belirlendi.
12.10.2023 Gündem
Babasını öldürdü, evini yakarak otomobilini gasbetti! Nedeni şok etti
Babasını öldürdü, evini yakarak otomobilini gasbetti! Nedeni şok etti Samsun’un Alaçam ilçesinde, eşini tacizle suçladığı babası Yaşar Ak'ı (47) tüfekle vurarak öldüren Doğukan Ak (23), tutuklandı.
4.07.2023 Yaşam
Ankara'da evlat dehşeti: Babasını öldürdü, annesini yaraladı
Ankara'da evlat dehşeti: Babasını öldürdü, annesini yaraladı Ankara'nın Keçiören ilçesinde bayramın birinci günü oğlu tarafından bıçaklanan baba hayatını kaybederken, yaralanan anne tedavi altına alındı.
29.06.2023 Gündem
Annesini tehdit eden babasını öldürdü
Annesini tehdit eden babasını öldürdü Rize’de M.A.L (14), annesini ölümle tehdit ettiğini öne sürdüğü babası Ali Rıza Laçin'i (54) evde tabancayla vurup, öldürdü.
31.05.2023 Yaşam
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu
Kendisini evlatlık veren babasını öldürdü! Cezası belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kendisini evlatlık veren babası Mehmet Fuat Saral'ı (61) para nedeniyle çıkan tartışmada öldüren Mehmet Ali Yılmaz (24), 'haksız tahrik' indirimi ile 20 yıl hapse mahkum edildi.
13.04.2023 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Babasını öldürdü; adliyede, ‘Babama haber verin, beni kurtarır’ diye ağladı
Babasını öldürdü; adliyede, ‘Babama haber verin, beni kurtarır’ diye ağladı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde tartıştığı babası Ahmet D.’yi (42) kalbinden bıçaklayarak öldüren Cemal Can D. (17), adliye koridorunda “Babama haber verin. O beni buradan kurtarır” diyerek ağladı. Mahkemeye çıkarılan Cemal Can D., tutuklandı.
29.03.2023 Yaşam
Babaya 'intihar' süsü! Sevgilisiyle plan yapıp itiraf etti: Tülbentle tuttum, simsiyahtı
Babaya 'intihar' süsü! Sevgilisiyle plan yapıp itiraf etti: Tülbentle tuttum, simsiyahtı Muğla'da korkunç bir cinayet olayı yaşandı. Sevgilisiyle birlikte plan yapan 20 yaşındaki Ayşegül, babasını öldürdü. Babasını öldürmek için çeşitli yöntemler deneyen Ayşegül ve sevgilisi, o gece neler yaşandığını tek tek itiraf etti. Öte yandan Ayşegül, babasını neden öldürdüğünü de söyledi. İşte haberin detayları...
26.03.2023 Gündem
17 yaşındaki kız babasını göğsünden bıçakladı
17 yaşındaki kız babasını göğsünden bıçakladı Çanakkale’de 17 yaşındaki kız babasını göğsünden bıçaklayarak öldürdü.
17.12.2022 Yaşam
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü, ceza almadı! 'Karar vicdanen ve hukuken yerinde'
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü, ceza almadı! 'Karar vicdanen ve hukuken yerinde' İstanbul Sultangazi'de kendisi 16 yaşındayken annesine şiddet uygulayan babasını bıçaklayarak öldürmekten yargılandığı davada, çocuk hakkında ceza verilmemesi istinaf mahkemesince de hukuka uygun bulundu.  İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesince yapılan incelemede, yerel mahkemenin kararında hukuka aykırılığın bulunmadığı, delil ve işlemlerde herhangi bir eksiklik olmadığı, ispat bakımından değerlendirmenin yerinde olduğu bu nedenle istinaf başvuruları reddedildi. 
25.10.2022 Yaşam
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürmüştü: Ceza verilmemesini istinaf mahkemesi de uygun buldu
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürmüştü: Ceza verilmemesini istinaf mahkemesi de uygun buldu Sultangazi'de kendisi 16 yaşındayken annesine şiddet uygulayan babasını bıçaklayarak öldürmekten yargılandığı davada, çocuk hakkında ceza verilmemesi istinaf mahkemesince de hukuka uygun bulundu.  İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesince yapılan incelemede, yerel mahkemenin kararında hukuka aykırılığın bulunmadığı, delil ve işlemlerde herhangi bir eksiklik olmadığı, ispat bakımından değerlendirmenin yerinde olduğu bu nedenle istinaf başvuruları reddedildi. 
25.10.2022 Gündem
5 yıldızlı otelde Rus turist, çekiçle babasını öldürüp, annesini ağır yaraladı
5 yıldızlı otelde Rus turist, çekiçle babasını öldürüp, annesini ağır yaraladı Antalya'da, 5 yıldızlı otelde tatil yapan Rus turist Dymitry Stepanov, çekiçle babasını öldürdü, annesini ağır yaraladı. Psikolojik sorunları bulunan Dmitry Stepanov, otelden kaçtı.
18.09.2022 Yaşam
Kayseri'de 3 yaşındaki çocuk kazara babasını öldürdü
Kayseri'de 3 yaşındaki çocuk kazara babasını öldürdü Kayseri'de iddiaya göre 3 yaşındaki K.A.Ç., tabancayla oynadığı sırada kazara babası Gökhan Çimen'i (24) vurarak ölümüne neden oldu.
27.08.2022 Yaşam
Korkunç olay! 16 yaşındaki çocuk sigara tartışmasında babasını öldürdü
Korkunç olay! 16 yaşındaki çocuk sigara tartışmasında babasını öldürdü Konya'da A.E.B. (16), sigara içme meselesi nedeniyle tartıştığı babası Ahmet Bıyıklı'yı (35) tabancayla vurarak öldürdü.
27.07.2022 Yaşam
Genç diş hekimi evinde ölü bulundu! Ekipler çilingir yardımıyla içeri girdiğinde...
Genç diş hekimi evinde ölü bulundu! Ekipler çilingir yardımıyla içeri girdiğinde... Sakarya’nın Serdivan ilçesinde, apart dairesinde tek başına yaşayan Diş Hekimi Mehmet Alabacak ölü bulundu. Ölüm sebebi henüz bilinmiyor.
22.07.2022 Yaşam
Malatya’da platonik aşk dehşeti! Babasını öldürdü
Malatya’da platonik aşk dehşeti! Babasını öldürdü Malatya'da platonik aşk beslediği kızın babasını öldürdükten sonra genç kıza ve annesine kurşun yağdıran zanlı saklandığı konteynerde jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
22.07.2022 Yaşam
LPG’li otomobil alev topuna döndü!
LPG’li otomobil alev topuna döndü! Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde park halindeki LPG’li otomobil alev alev yandı. Yangın anı ise saniye saniye görüntülendi.
16.05.2022 Yaşam
15 yaşındaki genç babasını öldürdü
15 yaşındaki genç babasını öldürdü Malatya’da 15 yaşındaki bir genç tartıştığı babasını tabancayla başından vurarak öldürdü.
16.05.2022 Yaşam
Dini nikahlı eşinin babasını öldürdü! 'Bana tuzak kurdular'
Dini nikahlı eşinin babasını öldürdü! 'Bana tuzak kurdular' Konya'da, dini nikahla birlikte yaşadığı Hatice Özer'in evi terk etmesi üzerine babası İbrahim Özer'i çıkan kavgada tüfekle vurarak öldüren tutuklu sanık Turgay Koç hakkında 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu, Hatice Özer'e yönelik 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan da 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
22.10.2021 Yaşam
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü
Annesine şiddet uygulayan babasını öldürdü İstanbul Başakşehir'de üniversite öğrencisi B.Ç. (21), annesine şiddet uyguladığını iddia ettiği babası Ömer Sedat Ç.'yi (47) silahla bir el ateş ederek öldürdü. B.Ç. olayda kullandığı silahla polis merkezine giderek teslim oldu.
14.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Babasını Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babasını öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.