Ayrılık İddiası

Ayrılık İddiası

Son dakika ayrılık iddiası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayrılık iddiası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayrılık iddiası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayrılık İddiası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayrılık iddiası gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 ayrılık iddiası haberi bulunmuştur. Tüm ayrılık iddiası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ertuğrul Doğan geldi Anthony Nwakaeme bombası patladı
Ertuğrul Doğan geldi Anthony Nwakaeme bombası patladı Dün Trabzonspor'un 18.başkanı olan Ertuğrul Doğan'ın yaptığı açıklamaların ardından Anthony Nwakaeme'nin paylaşımı Bordo Mavili camiayı oldukça heyecanlandırdı.
27.03.2023 Trabzonspor
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı! Survivor All Star'da şampiyonluğuyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yarışmada kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler arasında neler oluyor? Dikkat çeken durum
Hadise ve Mehmet Dinçerler arasında neler oluyor? Dikkat çeken durum Geçtiğimiz nisan ayında Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız nikah masasına oturan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliğinde kriz olduğu iddia edildi. Birkaç gün önce konserinde 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken gözyaşlarına boğulmuştu. Öte yandan ünlü şarkıcının, eşinin hediyesi olan yüzüğü bir süredir takmaması dikkat çekerken; Dinçerler de önceki gün ilk kez alyanssız görüntülendi.
7.09.2022 Magazin
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi
Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası! Jorge Jesus şans vermedi Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un ayrılıklar yaşanabileceğini açıklamasının ardından, tecrübeli futbolcu flaş bir hamlede bulundu. Jorge Jesus'un Kayserispor maçında şans vermediği tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
4.09.2022 Fenerbahçe
Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi!
Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi! Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle tanıdığımız Yasemin Özilhan, 2011'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girmiş, ardından da oyunculuğu bırakmıştı. Ayrılık iddialarıyla sık sık gündeme gelen çiftten mutluluk pozları geldi. Özilhan, eşinin doğum günü sosyal medya hesabından kutladı.
29.08.2022 Magazin
İspanya'dan Galatasaray için ayrılık iddiası! İşte yıldız oyuncunun bonservis bedeli...
İspanya'dan Galatasaray için ayrılık iddiası! İşte yıldız oyuncunun bonservis bedeli... Okan Buruk'un imzası sonrası transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da gündemdeki sıcaklık devam ediyor. Abdülkerim Bardakcı'nın imzasının ardından Marcao için İspanya'dan güncel bir ayrılık iddiası geldi. İşte anlaşmanın detayları...
30.06.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de Pelkas depremi! Yeni adresini duyurdu
Fenerbahçe'de Pelkas depremi! Yeni adresini duyurdu Teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşma aşamasında bulunan Fenerbahçe bir yandan da gelecek sezonun çalışmaları devam ediyor. Yapılacak transferlerin yanı sıra takımdan ayrılacak isimlerin de merak edildiği sarı-lacivertli kulüpte Dimitris Pelkas için flaş bir iddia gündeme geldi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
30.05.2022 Fenerbahçe
Aslı Enver ile Önder Öztarhan hakkında flaş iddia! Kafaları karıştıran hamle!
Aslı Enver ile Önder Öztarhan hakkında flaş iddia! Kafaları karıştıran hamle! Bir süredir kendisinden 12 yaş büyük iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşayan Aslı Enver, birkaç hafta önce sevgilisinin annesi ile yemeğe çıkmıştı. Nikah masasına oturması beklenen ünlü çiftten Enver, son hamlesiyle kafaları karıştırdı.
22.04.2022 Magazin
Şampiyonluk sevincini kursağında bırakacak! Trabzon'un kalbini alıyor 3 m.euro + imza parası...
Şampiyonluk sevincini kursağında bırakacak! Trabzon'un kalbini alıyor 3 m.euro + imza parası... Şampiyonluk için artık geri sayıma geçen ve önümüzdeki sezon için Şampiyonlar Ligi kadrosu oluşturmaya çalışan Trabzonspor'da sürpriz bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe'de bordo mavili takımın yıldız futbolcusuyla masaya oturdu. Başkan Ali Koç'un milli oyuncu için 3 milyon euro artı imza parası ödemeye hazır olduğu bildirildi.
6.04.2022 Fenerbahçe
Hande Erçel- Kerem Bürsin ilişkisi hakkında şok iddia! Çifti menajerleri mi ayırdı?
Hande Erçel- Kerem Bürsin ilişkisi hakkında şok iddia! Çifti menajerleri mi ayırdı? Hande Erçel ve Kerem Bürsin hakkında şok eden ayrılık iddiası! İlişkileri menajerleri yüzünden mi bitti? Hande Erçel ve Kerem Bursin'in Sen Çal Kapımı dizisinde başlayan rol arkadaşlıkları aşka dönmüş, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İlişkileri süresince magazinde sıkça yer alan çift birbirlerine çok yakıştırılmıştı. Çiftin evlilik kararı alacağı beklenirken bir anda ayrılık haberleri geldi. İkilinin ayrılığına dair şok eden bir iddia ortaya atıldı. Hande Erçel ile Kerem Bursin'i menajerlerinin ayırdığı iddia edildi...
12.03.2022 Magazin
Hande Erçel ve Kerem Bürsin ile ilgili bomba iddia!
Hande Erçel ve Kerem Bürsin ile ilgili bomba iddia! "Sen Çal Kapımı" isimli dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ve Hande Erçel yollarını ayırdı. Hande Erçel, geçtiğimiz hafta ablası Gamze Erçel'in doğum gününü kutlamak için Sapanca'ya gitmişti. Kerem Bürsin'in kutlamaya katılmaması dikkat çekmişti.
26.01.2022 Magazin
Fenerbahçe'de şok ayrılık! Devre arasında gidiyor yerine gelecek isim de belli oldu...
Fenerbahçe'de şok ayrılık! Devre arasında gidiyor yerine gelecek isim de belli oldu... Süper Lig'de Galatasaray derbisine hazırlanan Fenerbahçe'de yıldız futbolcusu ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon performansı düşen Fenerbahçeli futbolcuyla ilgili ayrılık iddiası ortaya atılırken yerine takasla gelecek isim de belli oldu.
18.11.2021 Fenerbahçe
Hakan Baş ve Bensu Soral hakkında flaş iddia!
Hakan Baş ve Bensu Soral hakkında flaş iddia! 2018 yılında nikah masasına oturan Bensu Soral ile Hakan Baş bir süredir boşanma haberleriyle gündemde.
22.10.2021 Magazin
Dünkü maçtan sonra ayrılık! Yeni adresi bile belli oldu
Dünkü maçtan sonra ayrılık! Yeni adresi bile belli oldu Fenerbahçe sezon başında transfer ettiği Lemos ile yollarını ayırıyor.
15.01.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Serdar Aziz ve ayrılık iddiası! Kabul etmeyince...
Fenerbahçe'de Serdar Aziz ve ayrılık iddiası! Kabul etmeyince... Fenerbahçe'ye 2018-19 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan gelen Serdar Aziz garanti ücretinde %25’lik indirimi kabul etmedi. Sarı lacivertlilerin bu gelişme sonrası oyuncuyla yollarını ayırma kararı aldığı iddia edildi.
23.09.2020 Fenerbahçe
Jelena Karleusa - Dusko Tosic için ayrılık iddiası
Jelena Karleusa - Dusko Tosic için ayrılık iddiası Beşiktaş'ın eski oyuncusu Dusko Tosic, kendisini Boşnak futbolcu Ongjen Vranjes ile aldattığı konuşulan ve bir yıldır Instagram'dan takip etmediği Jelena Karleusa ile boşanma kararı aldı.
29.01.2020 Beşiktaş
Galatasaray'da flaş ayrılık iddiası!
Galatasaray'da flaş ayrılık iddiası! Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle 2 aydan uzun bir süredir formasından uzak kalan Radamel Falcao hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Usta spor yorumcusu Levent Tüzemen, A Spor'da çıktığı programda Falcao'nun devre arasında takımdan ayrılabileceğini iddia etti.
2.12.2019 Galatasaray
Cristiano Ronaldo hakkında flaş ayrılık iddiası!
Cristiano Ronaldo hakkında flaş ayrılık iddiası! Cristiano Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi finalinden 1 hafta önce takım arkadaşlarına ayrılacağını söylediği iddia edildi.
2.06.2018 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Ayrılık İddiası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayrılık iddiası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.