Barış Arduç

Barış Arduç

Son dakika Barış Arduç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Barış Arduç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Barış Arduç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Arduç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış arduç gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 barış arduç haberi bulunmuştur. Tüm barış arduç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gupse Özay'ın aşk tanımı: 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm'
Gupse Özay'ın aşk tanımı: 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm' Lohusa filmiyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Gupse Özay, konuk olduğu Melis İşiten'in YouTube programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Evliliğinden kızına kadar birçok konuda koşulan Özay'ın aşk tanıtımı ise sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü oyuncunun 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm...' sözleri ‘ne aşk’ dedirtti.
3.02.2024 Magazin
Barış Arduç eşi Gupse Özay’a övgüler yağdırdı! ‘Razıyım’
Barış Arduç eşi Gupse Özay’a övgüler yağdırdı! ‘Razıyım’ Gupse Özay'ın eşi Barış Arduç, 'Lohusa' filminin galasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Ben karımın anneliğinden de yaptığı işlerden de çok çok razıyım" diyen Arduç, Özay'a övgüler yağdırdı.
18.01.2024 Magazin
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti!
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti! Uzun bir aradan sonra "Lohusa" adlı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Gupse Özay, son set gününde eşi Barış Arduç ve kızı Jan Asya ile ilgili konuştu.
22.11.2023 Magazin
Alparslan Büyük Selçuklu neden final yapıyor? 6 Kasım Alparslan Büyük Selçuklu bitiyor mu?
Alparslan Büyük Selçuklu neden final yapıyor? 6 Kasım Alparslan Büyük Selçuklu bitiyor mu? Bu akşam Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin son bölümü ekrana geliyor. TRT 1'de yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin başrolünde Barış Arduç yer alıyor. Tarihi bir dönem dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu 61. bölümü 6 Kasım akşamı yayınlanacak. Peki Alparslan Büyük Selçuklu niye bitiyor? Detaylar haberimizde...
6.11.2023 Televizyon
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020'de evlenmişti. Oyuncu çift, Eylül 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Arduç, "Şahane duygular içerisindeyim" açıklamasını yaptı.
29.09.2023 Magazin
Gupse Özay ile Barış Arduç’un kızları ilk kez görüntülendi!
Gupse Özay ile Barış Arduç’un kızları ilk kez görüntülendi! Birbirlerine olan aşklarıyla sürekli magazin gündemine düşen Gupse Özay ve Barış Arduç şimdilerde tatilde. Ünlü çiftin çocukları Jan Asya anne ve babasıyla suda oynarken görüntülendi.
11.08.2023 Magazin
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine o geliyor! Dev yapımda başrolde O var! Barış Arduç'un yeri doldu!
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine o geliyor! Dev yapımda başrolde O var! Barış Arduç'un yeri doldu! Yayınlandığı iki sezon boyunca TRT 1 izleyicinin fenomeni olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi günlerine damga vurmuştu. Barış Arduç, Kayra Zabcı'nın başrollerinde olduğu gibi dizi final kararı aldı. Alparslan karakterini canlandıran Barış Arduç da projeye veda etti. Ancak gelen son haber Alparslan Selçuklu'yu gölgede bırakacak. Bu kez başrolde Uğur Güneş başrolde geliyor.
6.08.2023 Televizyon
Barış Arduç aşkını haydırdı: Her zerrene...
Barış Arduç aşkını haydırdı: Her zerrene... 'Deliha' film setinde tanışan Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 7 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırmışlardı. Çift geçtiğimiz yıl da kızlarını kucaklarına aldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Barış Arduç, eşi Gupse Özay'a aşkını haykırdı.
31.07.2023 Magazin
Alparslan Büyük Selçuklu bugün neden yok? 19 Haziran Alparslan Büyük Selçuklu yayınlanacak mı?
Alparslan Büyük Selçuklu bugün neden yok? 19 Haziran Alparslan Büyük Selçuklu yayınlanacak mı? Alparslan Büyük Selçuklu bugün neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. 19 Haziran 2023 Pazartesi TRT 1 yayın akışında yer almayan dizinin yeni bölüm tarihi de araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Barış Arduç, Kayra Zabcı, Barış Bağcı gibi isimlerin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı? İşte detaylar...
19.06.2023 Televizyon
Barış Arduç ve Gupse Özay'ın kızlarıyla ilk tatili: Yine Çeşme’ye gideceğiz
Barış Arduç ve Gupse Özay'ın kızlarıyla ilk tatili: Yine Çeşme’ye gideceğiz 9 Eylül 2022'de kızı Jan Asya'yı kucağına alarak ilk kez baba olmanın mutlululuğunu yaşayanünlü oyuncu Barış Arduç, Levent'te görüntülendi. Daha önce "Tek ilgilendiğim şey kızım" açıklamasını yapan ünlü oyuncu, "Bu yaz tatil yapacağız. Yine Çeşme’ye gideceğiz" dedi.
26.05.2023 Magazin
Alparslan bu akşam yok mu? 22 Mayıs Alparslan Büyük Selçuklu bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Alparslan bu akşam yok mu? 22 Mayıs Alparslan Büyük Selçuklu bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 22 Mayıs Alparslan Büyük Selçuklu neden yok sorusu da gündemdeki yerini aldı. Barış Arduç ve Kayra Zabcı'nın başrolünü oynadığı dizi Pazartesi akşamları ekrana geliyordu. Ancak 22 Mayıs TRT 1 yayın akışında yer almayan Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni bölüm tarihi de belli oldu. Peki Alparslan bu akşam neden yok?
22.05.2023 Televizyon
Alparslan Büyük Selçuklu'da zincir kılıca takıldı! Alparslan'dan Seferiye'ye aşk dolu şiir geliyor!
Alparslan Büyük Selçuklu'da zincir kılıca takıldı! Alparslan'dan Seferiye'ye aşk dolu şiir geliyor! Alparslan Büyük Selçuklu'da menzil Ani! Ani demek, Anadolu demek... TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Barış Arduç, Kayra Zabcı'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında zincir kılıca takılıyor. Kaynaklarda yer alan sahne ekrana geliyor. Sefere çıkacak Alparslan Seferiye'ye aşk dolu şiirini okuyor.
8.05.2023 Televizyon
İkisinin dizisi de bu sezon bitiyor! Burcu Biricik ve Barış Arduç tekrar partner geliyor!
İkisinin dizisi de bu sezon bitiyor! Burcu Biricik ve Barış Arduç tekrar partner geliyor! Camdaki Kız ve Alparslan Büyük Selçuklu dizileri bu sezon final yapıyor. Nalan rolüyle bir döneme damga vuran Burcu Biricik ile Alparslan karakterini başka kimse oynayamayacak kadar başarılı olan Barış Arduç ikilisi yeni dönemde dijital projede bir araya geliyor.
27.04.2023 Televizyon
Barış Arduç'lu zikir sahnesi yüreklere dokundu! Alparslan sultan oluyor
Barış Arduç'lu zikir sahnesi yüreklere dokundu! Alparslan sultan oluyor Alparslan Büyük Selçuklu 46. bölümüyle ekrana geldi. TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden olan Alparslan Büyük Selçuklu son bölümde Barış Arduç'lu zikir sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu.
6.03.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Alparslan Büyük Selçuklu'da bir dönem sona erdi! Ünlü oyuncu son kez sahne aldı
Alparslan Büyük Selçuklu'da bir dönem sona erdi! Ünlü oyuncu son kez sahne aldı Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 44. bölümüyle ekrana geldi. Barış Arduç ve Kayra Zabcı'nın başrolünde olduğu dizinin yeni bölümünde bir ayrılık daha yaşandı. Son dönemde ayrılıklarla gündeme gelen Alparslan Büyük Selçuklu'da Alpagut karakterini oynayan Fırat Topkorur'un yapıma veda ettiği iddia edildi. Peki Alparslan Büyük Selçuklu Alpagut öldü mü, Fırat Topkorur diziden ayrıldı mı?
31.01.2023 Televizyon
Elçin Sangu'dan ev pozu!
Elçin Sangu'dan ev pozu! Bu sezon biri tiyatro biri müzikal olmak üzere iki eserde sahne alan Elçin Sangu, yoğun tempoyla çalışıyor. Sangu, sosyal medya hesabından evden bir pozunu paylaştı. Hayranları dağınık saçlarına bayıldı.
7.12.2022 Magazin
Gupse Özay'dan güldüren paylaşım!
Gupse Özay'dan güldüren paylaşım! İki yıl önce dünyaevine giren Gupse Özay ile Barış Arduç, kızları Jan Asya'yı 9 Eylül 2022'de kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Bebeğinin yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Özay, "Bebek uyuyor mu?" diye soranlara yayınladığı bir video ile cevap verdi.
27.11.2022 Magazin
Gupse Özay'dan esprili paylaşım!
Gupse Özay'dan esprili paylaşım! İki yıl önce dünyaevine giren Gupse Özay ile Barış Arduç, kızları Jan Asya'yı 9 Eylül 2022'de kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Bebeğinin yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Özay, "Bebek uyuyor mu?" diye soranlara yayınladığı bir video ile cevap verdi.
27.11.2022 Magazin
Barış Arduç kızıyla pozunu paylaştı! "Ne kadar yakışıklı bir baba'"
Barış Arduç kızıyla pozunu paylaştı! "Ne kadar yakışıklı bir baba'" Geçtiğimiz ay kızları Jan Asya'yı kucağına alan Barış Arduç, sık sık kızını paylaşıyor. Son olarak kızıyla gezmeye çıkan Arduç'un paylaşımına beğeni ve yağmur yağdı.
19.11.2022 Magazin
Barış Arduç koronavirüse yakalandı!
Barış Arduç koronavirüse yakalandı! Gupse Özay ile 6 yıllık birlikteliklerini nikah masasına taşıyan oyuncu Barış Arduç'tan kötü haber geldi. 2 ay önce kızı Jan Asya'yı kucağına alan Barış Arduç koronavirüse yakalandı.
10.11.2022 Magazin
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Gupse Özay'dan kızıyla ilk paylaşım! 'Yok canım ne kıskançlığı'
Gupse Özay'dan kızıyla ilk paylaşım! 'Yok canım ne kıskançlığı' Barış Arduç ile iki yıl önce evlenen ve mutlu birlikteliği devam eden Gupse Özay, 9 Eylül tarihinde ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde annelik heyecanı yaşayan güzel oyuncudan kızıyla ilk paylaşım geldi.
24.09.2022 Magazin
Barış Arduç’tan kızıyla ilk paylaşım geldi!
Barış Arduç’tan kızıyla ilk paylaşım geldi! Oyuncu Barış Arduç ve eşi Gupse Özay 2020 yılında nikah masasına oturdular. Geçtiğimiz günlerde anne ve baba olan ikiliden Barış Arduç kızıyla ilgili ilk paylaşımı yaptı.
12.09.2022 Magazin
Jan ne demek, Jan isminin anlamı ne, hangi dilde, kökeni ne? Barış Arduç ve Gubse Özay’ın kız Jan Asya!
Jan ne demek, Jan isminin anlamı ne, hangi dilde, kökeni ne? Barış Arduç ve Gubse Özay’ın kız Jan Asya! Jan ne demek, Jan isminin anlamı ne? Barış Arduç ile Gupse Özay çifti evliliklerini bir kız bebekle taçlandırdı. Ünlü çiftin kızları doğdu. Çift kızlarına Jan Asya adını verdi. Söz konusu gelişmenin ardından Jan ne demek, Jan isminin anlamı ne? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
12.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Barış Arduç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış arduç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.