Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Fenerbahçe'de Pelkas depremi! Yeni adresini duyurdu

Fenerbahçe'de Pelkas depremi! Yeni adresini duyurdu

Teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşma aşamasında bulunan Fenerbahçe bir yandan da gelecek sezonun çalışmaları devam ediyor. Yapılacak transferlerin yanı sıra takımdan ayrılacak isimlerin de merak edildiği sarı-lacivertli kulüpte Dimitris Pelkas için flaş bir iddia gündeme geldi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Fenerbahçe'de Pelkas depremi! Yeni adresini duyurdu

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon hazırlıklarına hız verirken, teknik direktör Jorge Jesus'un kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. Portekizli teknik direktörün raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren sarı-lacivertlilerle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Dimitris Pelkas'ın takımdan ayrılacağı duyuruldu. Öte yandan Yunan on numaranın yeni adresi de haberinin detaylarında yer aldı. İşte son dakika haberinin detayları...

F.BAHÇE 2.2 MİLYON EURO ÖDEDİ

PAOK altyapısında yetişen Dimitris Pelkas, Apollos Kalamaris ve Vitoria Setubal'da kiralık olarak forma giydi. Sarı-lacivertliler, 2020-2021 sezonu başında 2 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödeyerek tecrübeli futbolcuyu kadrosuna kattı.

FORMA SAVAŞINDA GERİDE KALDI

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2023'te bitecek olan ve kontratında 1 yıl daha opsiyonu bulunan Dimitris Pelkas bu sezon forma yarışında takım arkadaşlarının gerisinde kaldı. Yunan oyuncu toplamda 33 kez sarı-lacivertlilerin formasını terletti. Dimitris Pelkas rakip fileleri 5 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

AYRILIK İDDİASI

Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos'un haberine göre Fenerbahçe'de bu sezon forma savaşında geride kalan Dimitris Pelkas, sarı-lacivertlilerden ayrılmak için harekete geçti. Menajerine kararını bildiren futbolcunun yeni bir macera aradığı belirtildi.

BOLOGNA TAKİPTE

Yunan on numaranın birçok takımla birlikte Serie A ekibi Bologna'ya önerildiği vurgulandı. Tecrübeli futbolcunun son 2 sezonur Bologna tarafından takip edildiği belirtildi. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen 28 yaşındaki oyuncu için henüz resmi bir transfer teklifi olmadığı haberin detaylarında yer aldı.