Ayhan Akman

Ayhan Akman

Son dakika Ayhan Akman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayhan Akman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayhan Akman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayhan Akman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayhan akman gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 ayhan akman haberi bulunmuştur. Tüm ayhan akman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
Ekipler ele geçirdi! Tam 3 milyon 590 bin lira değerinde
Ekipler ele geçirdi! Tam 3 milyon 590 bin lira değerinde Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonda, yabancı uyruklu bir kişinin valizinden lüks markalara ait yaklaşık 3 milyon 590 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi.
5.12.2023 Gündem
Ayhan Akman, Seçil Erzan'dan parasını nasıl kurtardığını anlattı! Tek fotoğraf ile işi bitirdi
Ayhan Akman, Seçil Erzan'dan parasını nasıl kurtardığını anlattı! Tek fotoğraf ile işi bitirdi Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan’a verdiği parayı geri alabilen eski futbolcu Ayhan Akman parasını nasıl aldığını anlattı.
5.12.2023 Gündem
Futbolcuların Seçil Erzan'a attığı mesajlar ortaya çıktı
Futbolcuların Seçil Erzan'a attığı mesajlar ortaya çıktı Türkiye'nin konuştuğu gizli fon vurgununda her geçen gün yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Son olarak büyük vurgunla ilgili futbolcuların Seçil Erzan'a attığı mesajlar ortaya çıktı. Sözde fona parasını kaptıran eski futbolcular Ayhan Akman ve Emre Çolak ile Galatasaray'ın eski tercümanı Musa Mert Çetin, Erzan'a mesajla sitem etti. İşte o mesajlarda yazan ifadeler.
4.12.2023 Gündem
Seçil Erzan olayında bomba detaylar! O mesajlar tek tek ortaya saçıldı: Şaka mı yapıyorsun Seçil hanım?
Seçil Erzan olayında bomba detaylar! O mesajlar tek tek ortaya saçıldı: Şaka mı yapıyorsun Seçil hanım? Yüksek gelirli fon" vaadiyle ünlü isimleri dolandıran Seçil Erzan'ın vurgununun ortaya çıktığı tarih olan 7 Nisan'da, 3 milyon 200 bin dolar kaptıran Galatasaraylı eski futbolcu Emre Çolak, 75 bin dolar kaptıran Galatasaray'ın eski tercümanı Musa Mert Çetin ve eski futbolcu Ayhan Akman'ın gönderdiği mesajlar ortaya çıktı. Erzan'ın dava dosyasına giren cep telefonu ön inceleme raporunda, Çolak'ın, "Seçil hanım bekliyorum. 2 saat oldu. Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?" dediği, Çetin'in ise, "Yine kayıpsın Allah sonumuzu hayretsin. Seço ne oldu senin Allah korkuna. Sen bunu bize nasıl yaparsın ya" diyerek Erzan'a veryansın ettiği saptandı. Ayhan Akman'ın ise Erzan'a sitem ederek, "Ben artık bu işi soracağım haberin olsun. Aramayı düşünüyor musun beni" dediği belirlendi.
3.12.2023 Gündem
Seçil Erzan olayında flaş gelişme! Tüm detayları tek tek anlattı
Seçil Erzan olayında flaş gelişme! Tüm detayları tek tek anlattı Aralarında futbolcuların da olduğu kişileri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, vadedilen parayı almak isteyenlerin tehdit ve şantajına maruz kaldığını öne sürdü.
25.11.2023 Gündem
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor'
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor' TV 100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin süper yeteneği Arda Güler hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
14.06.2023 Galatasaray
Ayhan Akman karşısında Ali Koç'u görünce şaşırdı! Böyle bir transfer çalımı daha önce hiç olmadı
Ayhan Akman karşısında Ali Koç'u görünce şaşırdı! Böyle bir transfer çalımı daha önce hiç olmadı 29 Nisan'da oynanan Fransa Kupası final maçını yerinden takip eden Ayhan Akman ile Cenk Ergün büyük bir transfer şoku yaşadı. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki orta sahayı takip eden Galatasaray heyeti karşısında Fenerbahçe'yi görürken, Başkan Ali Koç'un Hollandalı futbolcuyla görüşmelere başladığı belirtildi. İşte Sarı Lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
18.05.2023 Fenerbahçe
Van Boomel fiyasko çıktı! Okan Buruk ve Cenk Ergün'den Milan operasyonu
Van Boomel fiyasko çıktı! Okan Buruk ve Cenk Ergün'den Milan operasyonu Geçtiğimiz günlerde Ayhan Akman ile birlikte Toulouse-Nantes maçını yerinden takip eden ve hem Mostafa Mohamed'i hem de Hollandalı orta saha Van Boomen'i izleyen Cenk Ergün'ün bu sefer de Okan Buruk'la birlikte Milan - İnter derbisi için İtalya'ya uçtuğu ortaya çıktı. İkilinin tıpkı Belhanda gibi Fas asıllı İspanyol orta sahayı beğendiği ortaya çıkarken, Galatasaray'ın haziran ayında Real Madrid'in kapısını çalacağı bildirildi.
12.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın hesabı kesildi! Ayhan Akman ve Cenk Ergün yeni 8 numarayı almaya gitti
Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın hesabı kesildi! Ayhan Akman ve Cenk Ergün yeni 8 numarayı almaya gitti Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın ortaya koyduğu futbol sabırları taşırdı. Takıma yeni bir 8 numara takviyesi yapmak için kolları sıvayan Cenk Ergün-Ayhan Akman ikilisinin 27 yaşındaki orta sahayla prensip anlaşmasına vardığı belirtilirken, Okan Buruk'un da Hollandalı yıldıza onay verdiği öğrenildi.
3.05.2023 Galatasaray
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluş beIN Sports'a çok önemli açıklamalarda bulundu ve "Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Galatasaray
İlklerin gecesinde Galatasaray'ın genç yıldızı golünü attı Ayhan Akman gözyaşlarını tutamadı
İlklerin gecesinde Galatasaray'ın genç yıldızı golünü attı Ayhan Akman gözyaşlarını tutamadı Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Eleme Turu'nda Galatasaray'ın Kastamonuspor'u kendi sahasında 7-0 mağlup ettiği müsabakada ilkler yaşandı. Gollerin yağmur gibi geldiği gecede ilkler yaşandı ve yeni transferler gösterdikleri performanslarla dikkat çektiler. Hamza Akman'ın attığı gol sonrası babası Ayhan Akman'ın tribündeki duygu yüklü anları dikkatlerden kaçmadı.
20.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Son Dakika! Okan Buruk açıklamıştı! Halil Dervişoğlu'nun yerine yerli golcü bulundu
Galatasaray'da Son Dakika! Okan Buruk açıklamıştı! Halil Dervişoğlu'nun yerine yerli golcü bulundu Galatasaray'ın başına gelir gelmez forvet hattını olduğu gibi değiştirmek için kolları sıvayan ve Mostafa Mohamed, Diagne, Halil Dervişoğlu gibi isimlerle yollarını ayıran Cimbom'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Haris Seferovic'in yanına favori bir santrafor arayan Erden Timur takıma bir de yerli golcü ararken, Sportif AŞ'nin Halil Dervişoğlu'nun yerini milli futbolcuyla dolduracağı ortaya çıktı.
22.07.2022 Galatasaray
Ayhan Akman araya girdi! İşte Galatasaray'ın yeni bombası
Ayhan Akman araya girdi! İşte Galatasaray'ın yeni bombası Eintracht Frankfurt'an Nec Nijmegen'e kiralık olarak gönderilen Ali Akman Galatasaray'ın gündemine geldi.
22.07.2022 Galatasaray
Okan Buruk'a 34 yaşında İspanyol yardımcı!
Okan Buruk'a 34 yaşında İspanyol yardımcı! Galatasaray yönetimi 34 yaşındaki yardımcı antrenör Garcia Gomez ile anlaşmaya vardı.
3.07.2022 Galatasaray
Ayhan Akman bir kez daha Galatasaray'da
Ayhan Akman bir kez daha Galatasaray'da Galatasaray eski futbolcusu Ayhan Akman'ı yeni idari sorumlusu olarak göreve getirdi.
24.06.2022 Galatasaray
Maçtan sonra dayanamadı o bile dile geldi! 'Ona bir tek ben çalım atmadım'
Maçtan sonra dayanamadı o bile dile geldi! 'Ona bir tek ben çalım atmadım' Dün akşam Antalyaspor - Galatasaray maçından sonra değerlendirmelerde bulunan Ayhan Akman, Önder Özen ve Tümer Metin sarı kırmızılıların önümüzdeki sezon mutlak bir forvete ihtiyacının olduğunu belirtirken, özellikle Tümer Metin'in Galatasaray'ın genç futbolcusu hakkında söylediği sözler bir hayli dikkat çekti.
21.05.2022 Galatasaray
Torrent'ten flaş hamle! 5 futbolcuyu Florya'ya çağırdı
Torrent'ten flaş hamle! 5 futbolcuyu Florya'ya çağırdı Galatasaray'ın İspanyol teknik direktörü Domenec Torrent; Beknaz Almazbekov, Hamza Akman, Emir Tintiş, Baran Aksaka ve Zeki Saki gibi genç yetenekleri yarın yapılacak A Takım idmanına çağrıldı.
13.04.2022 Galatasaray
Ayhan Akman ve Levent Tüzemen sordu! Biri devre arasında transfer edildi diğeri ortada sebep yokken kesildi!
Ayhan Akman ve Levent Tüzemen sordu! Biri devre arasında transfer edildi diğeri ortada sebep yokken kesildi! Gaziantep FK - Galatasaray maçından sonra Domenec Torrent'in kadro tercihlerini tartışan ünlü yorumculardan Ayhan Akman ve Levent Tüzemen İspanyol teknik adama 2 futbolcu hakkında çok önemli sorular yönelttiler...
21.03.2022 Galatasaray
Yeni transferi sordu! 'Neden oynatmıyorsunuz?'
Yeni transferi sordu! 'Neden oynatmıyorsunuz?' Galatasaray'ın eski futbolcularından Ayhan Akman, Gaziantep maçından sonra sarı kırmızılı yönetime ve Torrent'e "Devre arasında Pulgar'ı alıyorsunuz, Pulgar nerede?" sorusunu sordu.
21.03.2022 Galatasaray
Ayhan Akman'dan sonra Galatasaray'da Hamza Akman dönemi...
Ayhan Akman'dan sonra Galatasaray'da Hamza Akman dönemi... İstanbulspor maçında görev alan Hamza Akman'ın 10 numara pozisyonunda oynaması dikkatlerden kaçmadı.
13.10.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan iki yeni imza! Dikkat çeken isim...
Galatasaray'dan iki yeni imza! Dikkat çeken isim... Galatasaray, altyapıdan yetişen Hamza Yiğit Akman ve Yiğit Demir ile profesyonel sözleşme imzalandığını duyurdu. Hamza Yiğit Akman, Galatasaray'ın eski futbolcusu Ayhan Akman'ın oğlu.
8.09.2021 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ayhan Akman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayhan akman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.