Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ayhan Akman bir kez daha Galatasaray'da

Ayhan Akman bir kez daha Galatasaray'da

Galatasaray eski futbolcusu Ayhan Akman'ı yeni idari sorumlusu olarak göreve getirdi.

Ayhan Akman bir kez daha Galatasaray'da

İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'le yollarını ayıran Galatasaray, yeni teknik direktörünü resmen duyurdu. Sarı-kırmızılı kulübün efsanevi futbolcuları arasında yer alan Okan Buruk, camiaya teknik adam olarak döndü. Okan Buruk'un yardımcısı belli olurken Ayhan Akman'ın kulüpteki görevi ortaya çıktı.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Sarı-kırmızılı kulüp, Okan Buruk'la 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

İşte sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama: "Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğü için, Şirketimiz ile Sayın Okan Buruk arasında 2023-2024 sezonu sonuna kadar 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Buna göre Teknik Direktörümüze 2022-2023 sezonu için net 17.000.000 TL sezonluk ücret ödemesi yapılacak olup, Şirketimiz tarafından uzatma opsiyonunun kullanılması halinde Teknik Direktörümüze 2023-2024 sezonu için net 20.000.000 TL sezonluk ücret ödemesi yapılacaktır."

ERDEN TİMUR'DAN OKAN BURUK SÖZLERİ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur düzenlediği basın toplantısında Okan Buruk hakkında da açıklamalarda bulundu. Timur, "Okan hoca bizim için çok büyük bir değer. Hepimizin bildiği gibi çok çalışkan bir süreç yürütüyor. Sözleşmemiz 1+1 oldu. Kendisi rakamsal hiçbir şey konuşmadı. Kendisini bu konuda zorladım ama rakam konuşmadı. Birlikte mücadele vereceğiz. Bugün olması gereken şekilde bir ekibi olacak hocamızın. Kendisi bir çalışma yapıyor. Galatasaray için uzun vadede önemli bir yeri olacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

27 HAZİRAN'DA SAHAYA İNİYOR

Galatasaray, 27 Haziran'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacak Okan hoca da hazırlıklarına başlayacak.

YARDIMCISI SARALOĞLU

Milliyet Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar'ın duyurduğu haberde; Okan Buruk'un yardımcısı Başakşehir'de de birlikte çalışacağı İrfan Saraloğlu oldu. Buruk, sarı-kırmızılı kulüpteki macerasına Saraloğlu ile başlayacak.

AYHAN AKMAN FLORYA'YA GERİ DÖNDÜ

Galatasaray'da Florya'ya geri dönen Ayhan Akman'ın görev tanımı belli oldu.

YENİ İDARİ MENAJERİ OLDU

Ajansspor'un haberine göre; Futbol Direktörü Cenk Ergün ile çalışacak olan Akman, sarı-kırmızılı kulübün yeni idari menajeri oldu. Ayhan Akman, Galatasaray’ın yeni idari sorumlusu olarak Cenk Ergün’ün ekibine dahil oldu.

Haberin Devamı