Cenk Ergün

Cenk Ergün

Son dakika cenk ergün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cenk ergün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cenk ergün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cenk Ergün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cenk ergün gelişmeleri de dahil olmak üzere 576 cenk ergün haberi bulunmuştur. Tüm cenk ergün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın yeni Sportif Direktörü Francis Cagigao hayırlı olsun! Martinelli, Gabriel, Saka ve diğerleri...
Galatasaray'ın yeni Sportif Direktörü Francis Cagigao hayırlı olsun! Martinelli, Gabriel, Saka ve diğerleri... Galatasaray 24 yıl Arsenal'de Sportif Direktörlük yapan ve İngiliz kulübüne Van Persie, Martinelli, Gabriel, Bukayo Saka, Fabregas gibi yıldızları kazandıran İspanyol asıllı yönetici Francis Cagigao ile anlaşmaya vardı. Şili Milli Takımı'nda da görev alan Cagigao'nun, Cenk Ergün'ün futbol direktörü, Emre Utkucan'ın scout ekibinin başında yer aldığı kulüpte görev tanımı henüz netleşmedi.
14.06.2023 Galatasaray
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor'
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor' TV 100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin süper yeteneği Arda Güler hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
14.06.2023 Galatasaray
Szalai olmayınca Galatasaray'ın yıldızını istediler! 5 milyon euro'luk teklif anında reddedildi
Szalai olmayınca Galatasaray'ın yıldızını istediler! 5 milyon euro'luk teklif anında reddedildi Daha önce Fenerbahçe'den Szalai'yi isteyen fakat transfere noktayı koyamayan Zenit'in bu sefer de Galatasaray'ın yıldızını göz hapsine aldığı öğrenildi. Kulübün Sportif Direktörü Andrey Arshavin'in Cenk Ergün'le görüştüğü belirtilirken, Rus devinin 28 yaşındaki futbolcu için 5 milyon euro teklif ettiği, fakat Sarı Kırmızılı yönetimin bu teklifi anında reddettiği belirtildi.
12.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan büyük bomba! Cenk Ergün 20 yaşındaki sağ bekin menajeri Jorge Mendes'i İstanbul'a davet etti
Galatasaray'dan büyük bomba! Cenk Ergün 20 yaşındaki sağ bekin menajeri Jorge Mendes'i İstanbul'a davet etti Arsenal, Brighton ve Crystal Palace takımlarıyla masaya oturan ve Sacha Boey için en yüksek teklifi beklemeye koyulan Galatasaray yeni sağ bek arayışına çıktı. Cenk Ergün'ün 2 yıl önce Miguel Crespo'nun oynadığı takım olan Estoril'den 20 yaşındaki süper yeteneği keşfettiği öğrenilirken, oyuncunun menajeri Jorge Mendes'in İstanbul'a davet edildiği bildirildi.
6.06.2023 Galatasaray
Lakabı 'Nijeryalı Haaland' Galatasaray Emre Belözoğlu'na 3 dakikada 3 gol atan çılgın forvetin peşine düştü
Lakabı 'Nijeryalı Haaland' Galatasaray Emre Belözoğlu'na 3 dakikada 3 gol atan çılgın forvetin peşine düştü İcardi'nin bonservisi için PSG'le görüşmelerini sürdüren ve Arjantinli golcünün alternatifini arayan Galatasaray yönetimi çalışmalarına tam gaz devam ederken, Dursun Özbek-Cenk Ergün ikilisinin yönünü Belçika Ligi'ne çevirdiği ortaya çıktı. Bu sezon Başakşehir-Gent maçında 3 dakikada attığı 3 golle büyük dikkat çeken 20 yaşındaki yıldız için girişimlerde bulunan Sarı Kırmızılı yönetim 'Nijeryalı Haaland'ı' çok istediği öğrenilirken, iki kulübün görüşmelere başladığı bildirildi.
1.06.2023 Galatasaray
Cenk Ergün 1.63'lük forveti istedi! EURO 2020'de İtalya formasıyla Şenol Güneş'i devirmişti
Cenk Ergün 1.63'lük forveti istedi! EURO 2020'de İtalya formasıyla Şenol Güneş'i devirmişti Zaniolo'yu Milan'a göndermeyi düşünen, Mertens'i ise alternatif 10 numara olarak kulübeye göndermeye hazırlanan Galatasaray aradığı ofansif orta sahayı buldu. 11 yıllık Napoli kariyerinden sonra sürpriz bir şekilde Toronto'ya transfer olan ve yeniden Avrupa'ya dönmek isteyen İtalyan yıldızın Sarı Kırmızılı kulübe son derece sıcak baktığı belirtilirken, transferde Mancini ve Mertens'in de devrede olduğu bildirildi.
29.05.2023 Galatasaray
Dünya yıldızı Neymar için Premier Lig sesleri!
Dünya yıldızı Neymar için Premier Lig sesleri! PSG’nin Brezilyalı yıldızı Neymar, Premier Lig sahnesine çıkmak için gün sayıyor. Fransız ekibi, 31 yaşındaki oyuncusu için dev takımla masaya oturarak son pürüzleri giderecek.
23.05.2023 Şampiy10
Ali Koç görüşüp masaya oturana kadar Cenk Ergün Londra'ya gitti bile! Dünya Kupası'nın yıldızı Galatasaray'a...
Ali Koç görüşüp masaya oturana kadar Cenk Ergün Londra'ya gitti bile! Dünya Kupası'nın yıldızı Galatasaray'a... Devre arası döneminde Fenerbahçe'nin gündemine gelmesine rağmen maliyeti sebebiyle Ali Koç'un transfer edemediği yıldız futbolcu için Cenk Ergün'ün Londra'ya çıkarma yaptığı bildirildi. Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla bir kez daha kalitesini ispatlayan 30 yaşındaki orta sahanın Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, Ergün'ün bu oyuncu haricinde 2 isimle daha görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.
23.05.2023 Galatasaray
Cenk Ergün'ün bulduğu sağ bek Okan Buruk'u havalara uçurdu
Cenk Ergün'ün bulduğu sağ bek Okan Buruk'u havalara uçurdu Sacha Boey'in ayrılık hazırlıklarına başlaması üzerine yeni sağ bek arayışlarına koyulan Galatasaray içine sinen oyuncuyu buldu. Yurt dışında bir dizi görüşmelerde bulunan Cenk Ergün'ün 24 yaşındaki futbolcuyu ikna turuna çıktığı öğrenilirken, Okan Buruk'un da bu transferi dört gözle beklediği bildirildi.
19.05.2023 Galatasaray
Ayhan Akman karşısında Ali Koç'u görünce şaşırdı! Böyle bir transfer çalımı daha önce hiç olmadı
Ayhan Akman karşısında Ali Koç'u görünce şaşırdı! Böyle bir transfer çalımı daha önce hiç olmadı 29 Nisan'da oynanan Fransa Kupası final maçını yerinden takip eden Ayhan Akman ile Cenk Ergün büyük bir transfer şoku yaşadı. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren 27 yaşındaki orta sahayı takip eden Galatasaray heyeti karşısında Fenerbahçe'yi görürken, Başkan Ali Koç'un Hollandalı futbolcuyla görüşmelere başladığı belirtildi. İşte Sarı Lacivertli cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
18.05.2023 Fenerbahçe
Cenk Ergün 5 yıl önce onun parasını Belhanda'ya basmıştı! Cocu'nun prensi Galatasaray'a geliyor
Cenk Ergün 5 yıl önce onun parasını Belhanda'ya basmıştı! Cocu'nun prensi Galatasaray'a geliyor 5 yıl önce Galatasaray'ın gündemine gelmesine rağmen o dönem transfer edilemeyen ve oyuncuyu Napoli'ye kaptıran Sarı Kırmızılılar bu sefer mutlu sona çok yakın. Transferden sorumlu yöneticilerden Cenk Ergün'ün 27 yaşındaki kanat forvet için İtalya'ya çıkarma yaptığı ortaya çıkarken, PSV'de Cocu ile birlikte çalışan futbolcunun Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi.
18.05.2023 Galatasaray
Tayfun Korkut'un prensi için masaya oturdu! İşte Sergio Oliveira'nın alternatifi
Tayfun Korkut'un prensi için masaya oturdu! İşte Sergio Oliveira'nın alternatifi Gelecek sezon orta saha hattını zenginleştirmek isteyen ve Bundesliga'yı tarayan Galatasaray yönetimi aradığı oyuncuyu buldu. Almanya Ligi'nde neredeyse kümeye düşmesi kesinleşen 26 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Cenk Ergün'ün '8' numarayı Tayfun Korkut'a sorduğu belirtilirken, Sportif AŞ'nin bu transferde zaman kaybetmek istemediği bildirildi.
17.05.2023 Galatasaray
Cenk Ergün şok oldu: 4 milyon euro imza parası 4 milyon euro maaş istiyor nasıl alacağız?
Cenk Ergün şok oldu: 4 milyon euro imza parası 4 milyon euro maaş istiyor nasıl alacağız? Transfer çalışmalarına başlayan ve forvet hattını güçlendirmek için önce İcardi'yi esas alan Galatasaray'ın 'B' planı hazır. Hem Florya'dan sorumlu yönetici olan hem de transfer görüşmelerini yürüten Cenk Ergün'ün yıldız futbolcuyla masaya oturduğu anlaşılırken, 26 yaşındaki Fransızın 4 milyon euro imza parası 4 milyon euro maaş istemesi Sarı Kırmızılı cephede şok etkisi yarattı.
14.05.2023 Galatasaray
Geçen sezon bitiremedikleri tek transferdi! Galatasaray'a 'topu yiyen' orta saha
Geçen sezon bitiremedikleri tek transferdi! Galatasaray'a 'topu yiyen' orta saha Süper Lig'in 33.haftasında Başakşehir'i evinde 1-0 yenerek ezeli rakipleriyle olan puan farkını 5'e çıkaran Galatasaray'da transfer çalışmaları resmen başladı. Dursun Özbek - Cenk Ergün ikilisinin geçtiğimiz sezon bitiremediği yıldız için bir kez girişimlerde bulunan Sarı Kırmızılı yönetim İngiltere'ye çıkarma yaparken, oyuncunun da bu sefer Galatasaray forması giymeye yakın olduğu belirtildi.
13.05.2023 Galatasaray
Van Boomel fiyasko çıktı! Okan Buruk ve Cenk Ergün'den Milan operasyonu
Van Boomel fiyasko çıktı! Okan Buruk ve Cenk Ergün'den Milan operasyonu Geçtiğimiz günlerde Ayhan Akman ile birlikte Toulouse-Nantes maçını yerinden takip eden ve hem Mostafa Mohamed'i hem de Hollandalı orta saha Van Boomen'i izleyen Cenk Ergün'ün bu sefer de Okan Buruk'la birlikte Milan - İnter derbisi için İtalya'ya uçtuğu ortaya çıktı. İkilinin tıpkı Belhanda gibi Fas asıllı İspanyol orta sahayı beğendiği ortaya çıkarken, Galatasaray'ın haziran ayında Real Madrid'in kapısını çalacağı bildirildi.
12.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın hesabı kesildi! Ayhan Akman ve Cenk Ergün yeni 8 numarayı almaya gitti
Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın hesabı kesildi! Ayhan Akman ve Cenk Ergün yeni 8 numarayı almaya gitti Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın ortaya koyduğu futbol sabırları taşırdı. Takıma yeni bir 8 numara takviyesi yapmak için kolları sıvayan Cenk Ergün-Ayhan Akman ikilisinin 27 yaşındaki orta sahayla prensip anlaşmasına vardığı belirtilirken, Okan Buruk'un da Hollandalı yıldıza onay verdiği öğrenildi.
3.05.2023 Galatasaray
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluş beIN Sports'a çok önemli açıklamalarda bulundu ve "Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye rest: Siz Firmino'ya girerseniz biz de 18 milyon euro'luk yıldıza gireriz
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye rest: Siz Firmino'ya girerseniz biz de 18 milyon euro'luk yıldıza gireriz Daha önce Firmino için İngiltere'ye Cenk Ergün'ü gönderen ve Brezilyalı yıldız için masaya oturan Galatasaray'ın bu hamlesine cevap veren Fenerbahçe 31 yaşındaki forvete talip olunca ortalık karışmıştı. Sarı Lacivertli kulübün Firmino transferine dahil olması üzerine Cimbom'u harekete geçtiği öğrenilirken, Sportif AŞ yöneticilerinin bu sefer Fenerbahçe'nin listesinde olan 8 numara için girişimlere başladığı bildirildi.
7.03.2023 Galatasaray
Berk Balaban korku dolu felaketi bir bir açıkladı: Enkaz altından kurtardığımız İbrahim hoca vefat etti
Berk Balaban korku dolu felaketi bir bir açıkladı: Enkaz altından kurtardığımız İbrahim hoca vefat etti Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki yıkıcı depremden en çok etkilenen illerden biri de Hatay olmuştu. Sezon başında Galatasaray'dan, İskenderunspor'a kiralanan Berk Balaban depremi Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşadı. 23 yaşındaki kaleci o felaket anlarını anlattı.
10.02.2023 Şampiy10
Dursun Özbek'ten Gattuso'ya: Zaten oynatmıyorsunuz bize verin Okan Buruk parlatsın
Dursun Özbek'ten Gattuso'ya: Zaten oynatmıyorsunuz bize verin Okan Buruk parlatsın Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson'a alternatif bir stoper arayan ve genelde yerli oyunculara bakan Galatasaray, Valencia'nın kapısını çaldı. Emin Bayram'a fazla güvenmeyen teknik heyet defans hattına takviye yapılması için yönetime rapor sunarken, Dursun Özbek'in Cenk Ergün aracılığıyla İtalyan teknik adam Gattuso'nun kapısını çaldığı öğrenildi...
25.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan bir transfer bombası daha! Ali Koç onun için Pelkas'ı gözden çıkarmıştı
Galatasaray'dan bir transfer bombası daha! Ali Koç onun için Pelkas'ı gözden çıkarmıştı Süper Lig'de 3 haftadır galibiyet yüzü görmeyen ve bu akşam Fatih Karagümrük'le kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da yıldız futbolcunun menajeriyle Cenk Ergün'ün bir araya gelmesi transfer bombasının patlamasına neden oldu.
28.10.2022 Galatasaray
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi!
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi! En son Fatih Terim'in teknik heyeti arasında yer alan ve daha sonra görevinden ayrılan Hasan Şaş ile Galatasaray'ın eski futbolcularından Ergün Penbe, Okan Buruk'u ziyaret etmek için Florya'ya geldi.
14.09.2022 Galatasaray
Dün futbolu bıraktı bugün AS Gazetesi yeni görevini açıkladı! Arda Turan Galatasaray'da...
Dün futbolu bıraktı bugün AS Gazetesi yeni görevini açıkladı! Arda Turan Galatasaray'da... Dün futbol kariyerine son veren ve bu kararını eşinin YouTube hesabından açıklayan Arda Turan hakkında ortaya atılan iddia bomba etkisi yarattı. İspanya'nın saygın gazetelerinden biri olan AS Gazetesi'nde yer alan habere göre; Arda Galatasaray'a geri dönecek ve Sarı Kırmızılı kulübün Sportif AŞ departmanında görev alacak.
13.09.2022 Galatasaray
Martin Linnes'e de aynısı yapılmıştı! Galatasaray'da ayrılık! Sözleşmesi resmen feshedildi
Martin Linnes'e de aynısı yapılmıştı! Galatasaray'da ayrılık! Sözleşmesi resmen feshedildi Yaklaşık 10 gündür tecrübeli futbolcuyla görüşmelerini sürdüren ve Cenk Ergün tarafından 'Kendine yeni bir kulüp bul' denen 30 yaşındaki oyuncunun 1 yıllık alacaklarını istemesi iki taraf arasında gerginliği artırırken, Galatasaray'da Sportif AŞ'nin sabrının taştığı ve Norveçli isimle yolların ayrıldığı öğrenildi. İşte Sarı Kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
2.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi feshedildi
Galatasaray'da Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi feshedildi Galatasaray, Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesinin tek taraflı feshedildiğini açıkladı.
1.09.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Cenk Ergün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cenk ergün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.